αραχωβα διαμονη αραχωβα διαμονη αραχωβα διαμονη αραχωβα διαμονη αραχωβα διαμονη αραχωβα διαμονη ενεργειακος επιθεωρητης ενεργειακος επιθεωρητης ενεργειακος επιθεωρητης ενεργειακος επιθεωρητης ενεργειακος επιθεωρητης ενεργειακο πιστοποιητικό ενεργειακο πιστοποιητικό ενεργειακο πιστοποιητικό ενεργειακο πιστοποιητικό ενεργειακο πιστοποιητικό ενεργειακο πιστοποιητικό αραχωβα αραχωβα αραχωβα αραχωβα αραχωβα αραχωβα αραχωβα

Δευτέρα 29 Μαρτίου 2010

Μήνυμα Παπούλια για την κρίση που δημιούργησαν οι τραπεζίτες

Άκρα του τάφου σιωπή στον κάμπο βασιλεύει.
Λαλεί πουλί, παίρνει σπυρί κι η μάνα το ζηλεύει.
Τα μάτια η πείνα εμαύρισε, στα μάτια η μάνα μνέει.
Στέκει ο Σουλιώτης σκοτεινός παράμερα και κλαίει.
Έρμο τουφέκι σκοτεινό, τι σ’ έχω εγώ στο χέρι,
οπού συ μου’ γινες βαρύ κι ο Αγαρηνός το ξέρει.

Με λαμπρότητα και μεγαλοπρέπεια κορυφώθηκαν χθές στο Μεσολόγγι οι εορταστικές εκδηλώσεις για την 184η επέτειο της ηρωικής Εξόδου με την παρουσία του Προέδρου της Δημοκρατίας, Κάρολου Παπούλια.
Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας τόνισε: «Άκουσα και τώρα αλλά και νωρίτερα στη διαδρομή να λέγεται ή να επιβαρύνεται ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, με το χρέος να σηκώσει όλο το βάρος της οποιασδήποτε δύσκολης κατάστασης. Αυτό δε το δέχομαι, γιατί η ευθύνη είναι συλλογική και όχι του Προέδρου της Δημοκρατίας.
Όλοι μαζί να ξεπεράσουμε την κρίση.
Δεν είμαι καλύτερος από τους άλλους Έλληνες πολίτες, είμαι πολίτης, αυτής της χώρας, με τα καλά και τα κακά της.
Έχω την ελπίδα και λέω πάντοτε ότι θα την ξεπεράσουμε αυτή την κρίση. Η γενιά η δικιά μου ξεπέρασε πολύ χειρότερα, ξεπέρασε δυσκολότερες κρίσεις και δεν θα λυγίσουμε από την κρίση που δημιούργησαν οι τραπεζίτες.
Γι’ αυτό όλοι μαζί θα πολεμήσουμε, για να οδηγήσουμε και πάλι τον τόπο μας εκεί που του αξίζει».

Στις εκδηλώσεις συμμετείχε και η φιλαρμονική του Δήμου Αράχωβας.

4 σχόλια:

Αυτόλυκος είπε...

Ποιος Αραχωβίτης ήταν αρχηγός στην φιλαρμονική του Αγρινίου που συμμετείχε στις εκδηλώσεις;

Ανώνυμος είπε...

Ο ΘΕΜΗΣ Ο ΓΑΜΒΡΟΥΛΗΣ..... ΑΞΙΟΣ ΑΡΑΧΩΒΙΤΗΣ ΚΑΙ ΠΟΛΥ ΚΑΛΟ ΠΑΙΔΙ....... ΤΙΜΑΕΙ ΤΟΝ ΤΟΠΟ ΣΑΣ ΜΕ ΤΟ ΗΘΟΣ ΤΟΥ ΚΑΙ ΤΙς ΑΡΧΕΣ ΤΟΥ..... ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΤΥΧΑΙΟ ΠΟΥ ΟΛΟΙ ΕΧΟΥΝ ΜΙΑ ΚΑΛΗ ΚΟΥΒΕΝΤΑ ΓΙΑΥΤΟΝ ΕΔΩ ΣΤΟ ΜΕΣΟΛΟΓΓΙ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΣΤΟ ΑΓΡΙΝΙΟ......

ΘΕΟΧΑΡΗΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ είπε...

ΣΤΕΙΛΤΕ ΚΑΙ ΚΑΜΙΑ ΦΩΤΟ ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ....

Στέργιος είπε...

κ. Πρόεδρε της Δημοκρατίας, με απέραντο σεβασμό και εκτίμηση στο πρόσωπό σας, θέλω να κάνω μια μικρή παρατήρηση:
Την κρίση στην Ελλάδα δεν την δημιούργησαν οι Τραπεζίτες. Την δημιούργησαν οι Πολιτικοί, τα τελευταία 35 χρόνια. Την εξέθρεψαν και την άνδρωσαν, οι Τραπεζίτες(λαμβάνοντας το ποσοστό ,από τη λεία, που τους αναλογούσε), την καρπώθηκαν οι μεγαλοεργολάβοι(Ιδιοκτήτες των ΜΜΕ), μοιράζοντας μερτικό, στα τσιράκια των τους μεγαλοδημοσιογράφους, την υπέθαλψαν οι Δικαστές με την ατιμωρησία των πρωταιτίων . Οι Πολιτικοί έριξαν στάχτη στα μάτια του λαού τόσα χρόνια, δίνοντάς του να γλύφει κοκαλάκια, και τώρα πού έφτασε η ώρα του ταμείου, καλείτε ό Λαός να πληρώσει ΟΛΟΚΛΗΡΟ ΤΟ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟ.
Κ. Πρόεδρε, με όλο το σεβασμό προς τους Θεσμούς, οι Πολιτικοί τα τελευταία 35 χρόνια κατάφεραν να κάνουν ζάμπλουτες 250 οικογένειες στην Ελλάδα, θυσιάζοντας μια ολόκληρη γενιά νέων ανθρώπων . Πράγματι η ευθύνη είναι συλλογική και όπως πάντα, όπως σε όλες τις κρίσεις, ο λαός θα βάλει πλάτη και μόνον αυτός.

Top