αραχωβα διαμονη αραχωβα διαμονη αραχωβα διαμονη αραχωβα διαμονη αραχωβα διαμονη αραχωβα διαμονη ενεργειακος επιθεωρητης ενεργειακος επιθεωρητης ενεργειακος επιθεωρητης ενεργειακος επιθεωρητης ενεργειακος επιθεωρητης ενεργειακο πιστοποιητικό ενεργειακο πιστοποιητικό ενεργειακο πιστοποιητικό ενεργειακο πιστοποιητικό ενεργειακο πιστοποιητικό ενεργειακο πιστοποιητικό αραχωβα αραχωβα αραχωβα αραχωβα αραχωβα αραχωβα αραχωβα

Τετάρτη 31 Μαρτίου 2010

Σε 2 εβδομάδες έρχεται ο "Καλλικράτης"

Περίπου σε 15 ημέρες από σήμερα αναμένεται να παρουσιαστεί το σχέδιο νόμου «Καλλικράτης» για το νέο διοικητικό χάρτη της χώρας, όπως αποφασίστηκε σε σύσκεψη που είχε σήμερα στο Μέγαρο Μαξίμου ο υπουργός Εσωτερικών Γιάννης Ραγκούσης με τον πρωθυπουργό Γ. Παπανδρέου. Εν τω μεταξύ, οι... νομάρχες της χώρας ζητούν συνάντηση με τον υπουργό Εσωτερικών Γιάννη Ραγκούση άμεσα, ενώ απαιτούν να παραλάβουν το σχέδιο του «Καλλικράτη» πολύ πριν αυτό κατατεθεί προς συζήτηση στη Βουλή.
Στη συνεδρίαση του Δ.Σ. της ΕΝΑΕ την Μ. Τετάρτη αποφασίστηκε η σύγκληση των νομαρχών κατά το δεύτερο δεκαήμερο του Απριλίου και η προσφυγή σε έκτακτο συνέδριο για τον «Καλλικράτη», προκειμένου να συζητηθούν διεξοδικότερα όλες οι λεπτομέρειες του νομοσχεδίου που αφορούν τα οικονομικά και τις αρμοδιότητες του β' βαθμού της αυτοδιοίκησης, τους αιρετούς περιφερειάρχες.
Οι νομάρχες απέστειλαν επιστολή και προς τον πρωθυπουργό Γ. Παπανδρέου, με τον οποίο επίσης ζητούν συνάντηση, προκειμένου να συζητηθούν και να διασαφηνιστούν οι λεπτομέρειες του εγχειρήματος.

Από το fimotro
Top