αραχωβα διαμονη αραχωβα διαμονη αραχωβα διαμονη αραχωβα διαμονη αραχωβα διαμονη αραχωβα διαμονη ενεργειακος επιθεωρητης ενεργειακος επιθεωρητης ενεργειακος επιθεωρητης ενεργειακος επιθεωρητης ενεργειακος επιθεωρητης ενεργειακο πιστοποιητικό ενεργειακο πιστοποιητικό ενεργειακο πιστοποιητικό ενεργειακο πιστοποιητικό ενεργειακο πιστοποιητικό ενεργειακο πιστοποιητικό αραχωβα αραχωβα αραχωβα αραχωβα αραχωβα αραχωβα αραχωβα

Κυριακή 28 Μαρτίου 2010

Νικόλας Χρηστάκης

Σπούδασε Ιατρική, Βιολογία και Κοινωνιολογία και έγινε καθηγητής στο Χάρβαρντ. Έγινε πασίγνωστος για την έρευνά του γύρω από τον «ιό της ευτυχίας» και την δυνατότητα του τελευταίου να μεταδίδεται. Κέρδισε δικαιωματικά μια θέση στη λίστα του περιοδικού Time με τους έχοντες τη μεγαλύτερη επιρροή ανθρώπους στον κόσμο.

Ο καθηγητής βρέθηκε στην Αθήνα, καλεσμένος των Public για να συστηθεί στο ελληνικό κοινό, να μοιραστεί μαζί του τις πολύτιμες γνώσεις του και να παρουσιάσει το νέο του βιβλίο "Συνδεδεμένοι" που κυκλοφορεί από τις Εκδόσεις Κάτοπτρο. Εκεί ο ελληνοαμερικανός καθηγητής συνάντησε τον δημοσιογράφο Σταύρο Θεοδωράκη και είχε μαζί του μια συζήτηση που δεν θα μπορούσε να μην είναι ενδιαφέρουσα.

Δείτε το video της συνέντευξης εδώ
Top