αραχωβα διαμονη αραχωβα διαμονη αραχωβα διαμονη αραχωβα διαμονη αραχωβα διαμονη αραχωβα διαμονη ενεργειακος επιθεωρητης ενεργειακος επιθεωρητης ενεργειακος επιθεωρητης ενεργειακος επιθεωρητης ενεργειακος επιθεωρητης ενεργειακο πιστοποιητικό ενεργειακο πιστοποιητικό ενεργειακο πιστοποιητικό ενεργειακο πιστοποιητικό ενεργειακο πιστοποιητικό ενεργειακο πιστοποιητικό αραχωβα αραχωβα αραχωβα αραχωβα αραχωβα αραχωβα αραχωβα

Δευτέρα 1 Φεβρουαρίου 2010

Ο Καραμανλής στην Αράχωβα

Μοσχάρι, αρνάκι, μεζεδάκια, κρασί και καλή παρέα συνέθεσαν τη νέα τουριστική εξόρμηση του πρώην πρωθυπουργού στο χωριό μας, μαζί με τη σύζυγό του και τα δίδυμα το περασμένο Σαββατοκύριακο.
Με την οικογένειά του και μια μεγάλη παρέα φίλων ευχαριστήθηκαν τις βόλτες τους στην Αράχωβα με φόντο τον κατάλευκο Παρνασσό, εκδρομές στο χιονοδρομικό κέντρο, ενώ γεύτηκαν εκλεκτούς και άφθονους μεζέδες στα εστιατόρια της περιοχής, με τον κ. Καραμανλή να δείχνει πως απολαμβάνει την κάθε στιγμή που βρίσκεται μακριά από τις πολιτικές ζυμώσεις και τις σκοτούρες της καθημερινότητας.
Ο κ. Καραμανλής έμοιαζε με άνθρωπο που γνώριζε άψογα τα κατατόπια και τα στέκια της περιοχής, επιλέγοντας τα καλύτερα μαγαζιά για φαγητό και χαλάρωση. Τα εξάχρονα δίδυμα, ο Αλέκος και η Αλίκη Καραμανλή, ξετρελάθηκαν με το χιόνι και δεν σταμάτησαν στιγμή το παιχνίδι.
Ο πρώην πρωθυπουργός, δικαιώνοντας τη φήμη του καλοφαγά, το Σάββατο 23 Ιανουαρίου επέλεξε για φαγητό το εστιατόριο «Το πέρασμα» στο Λιβάδι.

Από το Πρώτο Θέμα
Top