αραχωβα διαμονη αραχωβα διαμονη αραχωβα διαμονη αραχωβα διαμονη αραχωβα διαμονη αραχωβα διαμονη ενεργειακος επιθεωρητης ενεργειακος επιθεωρητης ενεργειακος επιθεωρητης ενεργειακος επιθεωρητης ενεργειακος επιθεωρητης ενεργειακο πιστοποιητικό ενεργειακο πιστοποιητικό ενεργειακο πιστοποιητικό ενεργειακο πιστοποιητικό ενεργειακο πιστοποιητικό ενεργειακο πιστοποιητικό αραχωβα αραχωβα αραχωβα αραχωβα αραχωβα αραχωβα αραχωβα

Πέμπτη 4 Φεβρουαρίου 2010

Ο Ομπάμα σε δείπνο με τον Λαυρεντιάδη

Ο Μπάρακ Ομπάμα γευμάτισε στην... έδρα του με τον γνωστό επιχειρηματία Λαυρέντη Λαυρεντιάδη! Μάλιστα ο Έλληνας επιχειρηματίας που βρέθηκε στις ΗΠΑ είχε συναντήσεις και με τον αντιπρόεδρο των ΗΠΑ και με άλλα επιφανή στελέχη της Αμερικής. Είναι τουλάχιστον εντυπωσιακή η ευκολία με την οποία ανοίγουν οι πόρτες στον Λαυρέντη Λαυρεντιάδη.
Στην Ελλάδα υπάρχουν κάποιοι που τον βλέπουν με μισό μάτι λόγω των δραστηριοτήτων του αλλά σιγά σιγά θα αναγκαστούν να μαζευτούν. Είναι ποτέ δυνατόν ο Ομπάμα να μην έχει τσεκάρει ποιον βλέπει και με ποιον γευματίζει; Προφανώς και θα... ξεσκονίζονται όλοι όσοι γευματίζουν μαζί του.
Άρα ο Λαυρεντιάδης δεν είναι άγνωστος στο εξωτερικό. Χρησιμοποιούν το μυαλό του. Απλό είναι...

Από το troktiko
Top