αραχωβα διαμονη αραχωβα διαμονη αραχωβα διαμονη αραχωβα διαμονη αραχωβα διαμονη αραχωβα διαμονη ενεργειακος επιθεωρητης ενεργειακος επιθεωρητης ενεργειακος επιθεωρητης ενεργειακος επιθεωρητης ενεργειακος επιθεωρητης ενεργειακο πιστοποιητικό ενεργειακο πιστοποιητικό ενεργειακο πιστοποιητικό ενεργειακο πιστοποιητικό ενεργειακο πιστοποιητικό ενεργειακο πιστοποιητικό αραχωβα αραχωβα αραχωβα αραχωβα αραχωβα αραχωβα αραχωβα

Κυριακή 31 Ιανουαρίου 2010

Για τα δέντρα απέναντι από το νέο Μουσείο

Ανώνυμη δημοσίευση

Αγαπητοί συμπολίτες μήπως ξέρει κανένας ποιος έδωσε την άδεια να κόψουν τα δέντρα μπροστά στο καινούριο μαγαζί του Διαγούρτη, απέναντι από το μουσείο? Μόλις το είδα τρελάθηκα, εδώ λέμε να έχουμε πράσινο κι αυτοί πάνε και τα κόβουν.
Ρώτησα και μου είπαν διάφορα, τα οποία ντρέπομαι να τα γράψω, γι' αυτό και ρωτάω, γιατί αν έγινε εσκεμμένα όπως μου είπαν, ορισμένοι θέλουν κράξιμο γιατί μας δουλεύουν.
Τι λένε όλοι αυτοί της δημαρχείας που γράφουν και στον ντελάλη? Περιμένω να τοποθετηθούν.
Φίλε ντελάλη ευχαριστώ για την φιλοξενία.

3 σχόλια:

Eλπίδα Δημακοπούλου είπε...

Κύριε,-α Χ,
Όπως ίσως γνωρίζετε προκειμένου να γκρεμιστεί ένας βράχος και να χτιστεί στη θέση του ένα κτίριο δεν χρησιμοποιούνται πλέον μόνο εργατικά χέρια, γκασμάδες για το σκάψιμο και γαϊδουράκια για τη μεταφορά των υλικών. Στην εποχή μας χρησιμοποιούμαι εκσκαφείς, μπουλντόζες και άλλα τέτοια σύγχρονα αλλά ογκώδη μηχανήματα που πρέπει υποχρεωτικά να βρίσκονται μπροστά από το χώρο στον οποίο πρέπει να επέμβουν. Στην περίπτωσή μας, ακριβώς μπροστά από την ιδιοκτησία που θελήσαμε να εκμεταλλευτούμε, βρίσκονταν δύο δεντράκια πάνω στο πεζοδρόμιο καθώς και μια κολώνα φωτισμού (αν ήσασταν λίγο περισσότερο παρατηρητικός θα είχατε διαπιστώσει και τη δική της απουσία και θα είχατε την ευκαιρία να γίνετε λίγο πιο κακούλης, -α).
Σας δίνω το λόγο μου λοιπόν ότι αν αυτά τα σύγχρονα και ογκώδη μηχανήματα ήταν σε θέση να πετάξουν και να κάνουν τη δουλειά τους εναερίως, δεν θα μπαίναμε στη διαδικασία να πάρουμε άδεια από το Δήμο για το κόψιμο των δένδρων και της κολώνας, να πληρώσουμε προκειμένου να χρησιμοποιήσουμε το πεζοδρόμιο για τη διεξαγωγή των εργασιών και να δεσμευτούμε ότι μετά το πέρας τους θα αποκαταστήσουμε με δικά μας έξοδα τη χλωρίδα και την κολώνα που αναγκαστικά, όπως τελικά μπορείτε να καταλάβετε, εξαφανίσαμε.
Εν κατακλείδι, σας ζητάμε να μας συγχωρέσετε για το σοκ που ειλικρινά, άθελά μας σας προκαλέσαμε εξαιτίας της απουσίας αυτών των δύο δένδρων και που σας στερήσαμε μέρος του οξυγόνου τους, αλλά έχουμε ήδη προβλέψει, όπως προείπα, για την αποκατάσταση της εικόνας του συγκεκριμένου σημείου του όμορφου χωριού μας.
Έτσι λοιπόν έχουν τα πράγματα σε αυτή τη «σκοτεινή υπόθεση»!
Ευχαριστώ

Ανώνυμος είπε...

Με ευχαριστηση βλεπω οτι το χωριο μας εξελισετε και εχει μπουλντοζες και οχι γαιδουρακια,για ταχυτητα.Αλλα αφου εχεις ωραιο χιουμορ ,σου λεω οτι υπαρχουν και μηχανηματα για δεντροφυτευσης , για να μην κουραζομαστε και για να κερδιζουμε χρονο.οποτε θα ειναι αμεση και η αποκατασταση των δενδρων.Για να εχει λιγο παραπανο οξυγονο ο κουκουρας,γιατι εχει πνιγει.Ευχαριστω.

patriotis είπε...

Ρε φίλε ανώνυμε για τον κούκουρα μιλάς ή... για την ομόνοια?
Ποιο οξυγόνο και κουραφέξαλα?
Σε πείραξε που θέλει να φτιάξει ο άνθρωπος το σπίτι του? Αφού σου λέει θα το αποκαταστήσει.

Top