αραχωβα διαμονη αραχωβα διαμονη αραχωβα διαμονη αραχωβα διαμονη αραχωβα διαμονη αραχωβα διαμονη ενεργειακος επιθεωρητης ενεργειακος επιθεωρητης ενεργειακος επιθεωρητης ενεργειακος επιθεωρητης ενεργειακος επιθεωρητης ενεργειακο πιστοποιητικό ενεργειακο πιστοποιητικό ενεργειακο πιστοποιητικό ενεργειακο πιστοποιητικό ενεργειακο πιστοποιητικό ενεργειακο πιστοποιητικό αραχωβα αραχωβα αραχωβα αραχωβα αραχωβα αραχωβα αραχωβα

Παρασκευή 5 Φεβρουαρίου 2010

Η ρήση της ημέρας

Είκοσι χρόνια από τώρα θα είσαι πιο απογοητευμένος για τα πράγματα που δεν έκανες παρά για τα πράγματα που έκανες. Γι' αυτό, λύσε τους κάβους. Σαλπάρισε μακριά από το σίγουρο λιμάνι. Εξερεύνησε, ονειρέψου, ανακάλυψε.

Mark Twain, 1835-1910, Αμερικανός συγγραφέας


O Μαρκ Τουέιν είναι μια από τις εμβληματικές φυσιογνωμίες της Αμερικανικής λογοτεχνίας. Πριν γίνει συγγραφέας υπήρξε πιλότος σε ποταμόπλοια στο Μισισιπή. Προσπάθησε κατά καιρούς να ασχοληθεί επιχειρηματικά με την τυπογραφία, κάτι που τον οδήγησε σε οικονομική καταστροφή. Το γνωστότερο έργο του είναι το αριστούργημα "Χακλμπερυ Φιν", που είναι ένα από τα κλασικά έργα της παγκόσμιας λογοτεχνίας.

2 σχόλια:

ονομα είπε...

Κάθε μέρα από δω και στο εξής θα αναρτώ και μια ρήση για σκέψη-προβληματισμό ή χιούμορ.
Πιστεύω σε όλους όσους με διαβάζουν θα αρέσει η ιδέα...
Η σημερίνη ρήση είναι με αφορμή την κουβέντα που είχα χθες με έναν φίλο (θα καταλάβει για ποιον μιλάω) για το blog του Ντελάλη.

Ντελάλης

Ανώνυμος είπε...

Θα το ρίξουμε στη ψυχοθεραπεία. Ωραία να κάνεις ένα group να μιλάμε όλοι μαζί να την κάνουμε ομαδική.

Top