αραχωβα διαμονη αραχωβα διαμονη αραχωβα διαμονη αραχωβα διαμονη αραχωβα διαμονη αραχωβα διαμονη ενεργειακος επιθεωρητης ενεργειακος επιθεωρητης ενεργειακος επιθεωρητης ενεργειακος επιθεωρητης ενεργειακος επιθεωρητης ενεργειακο πιστοποιητικό ενεργειακο πιστοποιητικό ενεργειακο πιστοποιητικό ενεργειακο πιστοποιητικό ενεργειακο πιστοποιητικό ενεργειακο πιστοποιητικό αραχωβα αραχωβα αραχωβα αραχωβα αραχωβα αραχωβα αραχωβα

Κυριακή 17 Οκτωβρίου 2010

Πραξικόπημα από τους καταστηματάρχες;

Έτοιμοι να βγάλουν και πάλι τα τασάκια πάνω στα τραπέζια!

Η ομοσπονδία των καταστηματαρχών, όπως αποκαλύφθηκε στην πρωινή εκπομπή του Mega, έχει αποφασίσει από αύριο να επαναφέρουν στα μαγαζιά και πάλι τα τασάκια!

Η οικονομική κρίση και η μειωμένη κίνηση μετά την εφαρμογή του μέτρου φαίνεται ότι οδηγεί τους καταστηματάρχες στο να γράψουν στα παλιά τους τα παπούτσια τον αντικαπνιστικό νόμο. Σε ερώτηση-διαπίστωση ότι θα πέσουν πρόστιμα, εκπρόσωπος της ομοσπονδίας είπε ότι είναι έτοιμοι να δεχτούν τις συνέπειες.

Αθάνατη Ελλάδα!!!

Από το Νewsbeast.gr

8 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Χαχα να δείτε στην Αράχωβα θα καρφώσουν τα μαγαζιά και θα πέσουν βροχή τα πρόστιμα.....

Ανώνυμος είπε...

Ο φασιστικός αντικαπνιστικός νόμος θα έχει ( έχει ήδη μάλλον ) την τύχη του νόμου Παπαθεμελή να κλείνει τα μαγαζιά νωρίς. Πραξικόπημα είναι το 20 % του πληθυσμού να επιβάλει κάτι στο υπόλοιπο 80 %. Τιμή και δόξα στο ατίθασο πνεύμα της Ελληνική φυλής. Δεν είμαστε γερμανικά στρατιωτάκια.

Ανώνυμος είπε...

Μήπως τελικά για το ότι έχει πέσει ο τζίρος στα καταστήματα δεν φταίει μόνο η απαγόρευση του καπνίσματος αλλά και το ότι χρεώνουνε ένα καφέ τέσσερα και πέντε ευρώ?έλεος πια πόσα θέλουνε να βγάλουνε από ένα καφέ?όλα πάνε πρός τα κάτω αλλά ο καφές όλο και ανεβαίνει!πώς έχουνε την απαίτηση οι καταστηματάρχες να έχουνε κόσμο καθημερινά!

No smoking είπε...

Κυριοι καπνιστες εμεις που δεν καπνιζουμε γιατι να ανεχομαστε μια ζωη εσας που εχετε την κακια συνηθεια και δεν αλλαζετε με τιποτα? Θα σας αρεσε οποιος δεν καπνιζει και ενοχλειται απο τον καπνο να "κλανει" διπλα σας καθε φορα που εσεις φυσατε τον καπνο? Θα σας αρεσε να ρεβεται τζατζικιλα σε καθε ξεφυσιμα σας και να βγαζει τα παπουτσια του σε καθε σας τσιγαρο? Θα μου πειτε οτι εσεις δεν ειστε εναντια στους υπολοιπους που καταλαβαινετε οτι τους ενοχλειτε, ειστε εναντια στον νομο που σας απαγορευει να καπνιζετε μεσα στα μαγαζια και γενικως παντου! Κυριοι ο νομος ειναι σωστος, η νοοτροπια μας ειναι λαθος! Αν ξερατε οτι το παιδι σας θα παιθανει απο καρκινο μετα απο καποια χρονια, γιατι ηταν σε μια καφετερια καθε μερα και εκανε παρεα με 5 ατομα που συνεχεια καπξιζαν, πως θα σας φαινοταν? Οποιος πει οτι ο καπνιστης ειναι εθισμενος και τις γνωστες δικαιολογιες εγω θα του ελεγα να παει για καφε εκει που δεν καπνιζουν και να κοιταζει να αλλαξει συνηθειες για να σωθει και να σωσει και κανενα αλλον. Αν ειναι λαθος η εποχη που ισχυει ο νομος κλπ και λογο οικονομικης κρισης θα πω πως ναι ειναι λαθος η εποχη οπως ειναι λαθος να αναλονομαστε συνεχεια στο να γκρινιαζουμε, πρεπει να συνεχισουμε να βγαινουμε και να κανουμε οτι καναμε γιατι ο νομος αυτος καποια στιγμη θα σωσει την ζωη την δικη μας και των γυρω μας.

Ανώνυμος είπε...

Simfono mazi sou No smoking prepei kai oi kapnistes na sevastoune kai emas pou den kapnizoume den eimaste ipoxreomenoi na anexomaste to kapno tous!

ΜΕΛΙΓΑΛΑΣ είπε...

NO SMOKING το ρέψιμο και το κλάσιμο είναι υγεία , και όπως λέγαν και οι παλιοί κώλος κλασμένος - γιατρός χεζμένος.
Επίσης το ρέψιμο είναι κι αυτό μια κλανιά που έχασε τον δρόμο της... σε συμπέρασμα των παραπάνω όλα τα άλλα εκτός απ'το τσιγάρο είναι υγεία !

Ανώνυμος είπε...

Ρε παιδιά για όνομα του θεού και το νέφος στην Αθήνα βλάπτει αλλά κανείς δεν απαγόρευσε την κυκλοφορία των οχημάτων. Οι αντικαπνιστές δεν μπορούν να συντηρήσουν όλοι μαζί ούτε μικροκαφενείο. Συμφωνώ με το φίλο που μίλησε για φασισμό. Απαγορεύεται το απαγορεύεται !!!!!!!!!

No smoking είπε...

Το να γίνει μια απαγόρευση για το καλό όλων μας δεν είναι κακό. Έχεις δίκιο οι αντικαπνιστες δεν μπορούν να συντηρήσουν ούτε 2 τμ μαγαζί. Αυτό σημαίνει ότι όλοι καπνίζουν, αν είχες παιδιά και νοημοσύνη θα ήθελες να απαγορευτεί, μάλλον δεν έχεις ένα απο τα δυο. Το κάπνισμα βλάπτει, εσάς και τους γύρω σας. Η λέξη φασισμός, δεν κολαει εδώ, θες να καπνισεις καπνίσει εκεί που δεν ενοχλεις τους υπόλοιπους, στα αεροδρόμια γιατί λειτουργεί μια Χαρα ο νόμος; Μην σκέφτεσαι μόνο υπό την επήρεια της νικοτινης, απλά άλλαξε συνήθεια, μείωσε το κάπνισμα και βγες και καμία βόλτα παραπάνω! Τα μαγαζιά θα δούλευαν μια Χαρα αν ο κόσμος σκεφτόταν σωστά! No smoking!

Top