αραχωβα διαμονη αραχωβα διαμονη αραχωβα διαμονη αραχωβα διαμονη αραχωβα διαμονη αραχωβα διαμονη ενεργειακος επιθεωρητης ενεργειακος επιθεωρητης ενεργειακος επιθεωρητης ενεργειακος επιθεωρητης ενεργειακος επιθεωρητης ενεργειακο πιστοποιητικό ενεργειακο πιστοποιητικό ενεργειακο πιστοποιητικό ενεργειακο πιστοποιητικό ενεργειακο πιστοποιητικό ενεργειακο πιστοποιητικό αραχωβα αραχωβα αραχωβα αραχωβα αραχωβα αραχωβα αραχωβα

Παρασκευή 22 Οκτωβρίου 2010

Πάει προς ακύρωση ο συνδυασμός Παπαλάιου;

Πάει προς ακύρωση ο συνδυασμός του Αριστείδη Παπαλάιου για τον Δήμο Ιτέας στην Φωκίδα αφού σύμφωνα με πληροφορίες κατατέθηκε εκπρόθεσμα. Ο νυν δήμαρχος Ιτέας, φέρεται να κατέθεσε εκπρόθεσμα τον συνδυασμό του τα μεσάνυχτα της 17ης Οκτωβρίου.

Συγκεκριμένα ο κ. Παπαλάιος είχε προσέλθει στο Πρωτοδικείο Άμφισσας 12 παρά τέταρτο και στον έλεγχο των δικαιολογητικών έλλειπαν δυο πιστοποιητικά υποψηφίων του. Στο χρονικό διάστημα μέχρι να μεταβεί στον Δήμο Άμφισσας να τα πάρει και να επιστρέψει στο Πρωτοδικείο, φαίνεται ότι παρήλθε η προθεσμία και τα συμπληρωματικά δικαιολογητικά δεν παρελήφθησαν από τους υπαλλήλους. Σε λίγες ώρες αναμένεται και επίσημα η ανακοίνωση της Επιτροπής Ανακήρυξης των συνδυασμών. Ο ίδιος πάντως δήλωσε στο STAR ότι οι ελπίδες είναι λιγοστές.

Άρθρο στην Όλγα Λαθύρη στο lamiastar.gr

Σημείωση AmfissaPress:
Θέλοντας να διασταυρώσουμε το παραπάνω ρεπορτάζ, επικοινωνήσαμε τηλεφωνικά με τον κ. Παπαλάιο ο οποίος μας ανέφερε χαρακτηριστικά ότι οι αποφάσεις θα ανακοινωθούν αύριο, Σάββατο.
Είναι προφανές ότι το θέμα τις τελευταίες μέρες έχει πάρει διαστάσεις και οι πληροφορίες ή/και φήμες είναι συχνά αντικρουόμενες. Για τον λόγο αυτό, θα αναρτήσουμε νέο θέμα μόνο όταν υπάρχουν επίσημες αποφάσεις.
Στην περίπτωση που ο συνδυασμός γίνει δεκτός, ζητήσαμε από τον κ. Παπαλάιο να μας γνωστοποιήσει το πλήρες ψηφοδέλτιο για να το δημοσιοποιήσουμε.

Από το AmfissaPress
Top