αραχωβα διαμονη αραχωβα διαμονη αραχωβα διαμονη αραχωβα διαμονη αραχωβα διαμονη αραχωβα διαμονη ενεργειακος επιθεωρητης ενεργειακος επιθεωρητης ενεργειακος επιθεωρητης ενεργειακος επιθεωρητης ενεργειακος επιθεωρητης ενεργειακο πιστοποιητικό ενεργειακο πιστοποιητικό ενεργειακο πιστοποιητικό ενεργειακο πιστοποιητικό ενεργειακο πιστοποιητικό ενεργειακο πιστοποιητικό αραχωβα αραχωβα αραχωβα αραχωβα αραχωβα αραχωβα αραχωβα

Τρίτη, 19 Οκτωβρίου 2010

Συνάδελφοι προφυλάξτε τους πελάτες σας...

Ακολουθεί δελτίο τύπου της ΠΑ.Σ.Κ.Ε.ΔΙ. με αφορμή την απόφαση κάποιων καταστηματαρχών να βγάλουν πάλι τα τασάκια στα τραπέζια..

Ο Πανελλήνιος σύνδεσμος καταστημάτων εστίασης και διασκέδασης (ΠΑ.Σ.Κ.Ε.ΔΙ.), σεβόμενος τους σκοπούς του, τα μέλη του, μα πάνω απ’ όλα τους καταναλωτές που μας στηρίζουν, μετά από την απόφαση που έλαβαν κάποιοι, προτρέποντας τον κλάδο την Δευτέρα 18 Οκτωβρίου να βγάλουν τασάκια στα τραπέζια, οφείλει να διαχωρίσει την θέση του, ενημερώνοντας τους συναδέλφους στα εξής:
  1. Ο Νόμος περί ολικής απαγόρευσης καλώς ή κακώς ισχύει (σύμφωνα και με τις επίσημες δηλώσεις του αρμόδιου Υπουργείου) και όποιος τον καταπατά είναι παραβάτης.
  2. Ο Νόμος όμως ισχύει και για τους πελάτες μας. Πρέπει λοιπόν εμείς, για το ίδιον όφελος, να τους κάνουμε συνένοχους;
  3. Σκέφτηκε κανείς...
    ...τι μπορεί να συμβεί εάν ενώ οι πελάτες καπνίζουν (επειδή βρήκαν τασάκια στα τραπέζια), μπουν ξαφνικά κλιμάκια ελέγχου στο κατάστημά σας; Το να δεχτείτε εσείς το οποιοδήποτε πρόστιμο, είναι επιλογή σας. Το να δεχτεί όμως πρόστιμο ο πελάτης σας, σημαίνει ότι δεν τον προστατεύσατε.
  4. Γνωρίζετε αγαπητοί συνάδελφοι, ότι εάν συλληφθεί πελάτης μας να καπνίζει και δεν κουβαλά μαζί του την Αστυνομική ταυτότητα (όπως πολλές φορές συμβαίνει), διενεργείται αυτόφωρη διαδικασία; Γνωρίζετε πως αν οδηγηθεί στο Αστυνομικό Τμήμα για εξακρίβωση στοιχείων, ανοίγει αμέσως ο φάκελος Σένγκεν; Τι θα πείτε σε αυτόν τον πελάτη, εάν μπει φυλακή για χρέη που γνώριζε ή δεν γνώριζε, επειδή σας εμπιστεύθηκε και σας τίμησε με την επιλογή του;
  5. Οι Νόμοι αλλάζουν ΝΟΜΙΜΑ κι όχι… παράνομα.
  6. Απέναντι σε αυτόν τον νόμο η αντίδραση πρέπει να είναι κλιμακωτή και αφού εξαντληθούν όλα τα νόμιμα μέσα, τότε να προχωρήσουμε σε δυναμικές κινητοποιήσεις. Κανένα μαγαζί δεν πρέπει να κλείσει και αυτό θα το διεκδικήσουμε μέχρις εσχάτων.
  7. Ο ΠΑ.Σ.Κ.Ε.ΔΙ. προσέφυγε στο ΣτΕ, κατά της Υπουργικής απόφασης περί ολικής απαγόρευσης καπνίσματος και καλεί όσους συναδέλφους επιθυμούν, να τον ακολουθήσουν. Κατάθεση δικαιολογητικών μέχρι 30 Οκτωβρίου. Δηλώσεις συμμετοχής στο 2310932420 473,481 ή www.paskedi.gr".
Από το trelokouneli

2 σχόλια:

ΜΕΛΙΓΑΛΑΣ είπε...

θα γίνει όπως και σε ένα χωριό στα Τρίκαλα που πήγε κλιμάκιο για έλεγχο και λέει του Γέροντα να του δώσει ταυτότητα για να βεβαιώσει το πρόστιμο και της ανάβει ο Γέροντας μια κατά τα μάτια και την κοπάνησαν ! θα πάει η ανάποδη και το τσαποστύλιαρο καπνός ! θα φάει η μύγα σίδερο και το κουνούπι ατσάλι ! και τι πάει να πεί ΝΟΜΟΣ ? τα λεφτά που φάγανε όλοι τους που είναι ? ποιός πήγε φυλακή ? κύριοι οι νόμοι είναι σαν τον ιστό της αράχνης ! πιάνει τις μυγούλες και τα κουνουπάκια αλλά τα λιθάρια τον τρυπάνε !

Mr. x είπε...

Μπράβο μελιγαλά, καλά τα λες. Αν ίσχυαν οι νόμοι στην Ελλάδα αυτοί που ψήφισαν τον αντικαπνιστικό νόμο θα ήταν όλοι φυλακή. Η ΠΑΣΚΕΔΙ ζητάει 500 ευρό από κάθε μέλος που κάνει προσφυγή. Άλλοι απατεώνες, 500 χ 1000 μαγαζιά σε όλοι την Ελλάδα αν μαζέψουν, πεντακόσιες χιλιάδες ευρό εις υγείαν των κορόιδων. Να προσφύγουμε ενάντια στο νόμο θέλαμε όχι να τον ..... αγοράσουμε !!!!!!!

Top