αραχωβα διαμονη αραχωβα διαμονη αραχωβα διαμονη αραχωβα διαμονη αραχωβα διαμονη αραχωβα διαμονη ενεργειακος επιθεωρητης ενεργειακος επιθεωρητης ενεργειακος επιθεωρητης ενεργειακος επιθεωρητης ενεργειακος επιθεωρητης ενεργειακο πιστοποιητικό ενεργειακο πιστοποιητικό ενεργειακο πιστοποιητικό ενεργειακο πιστοποιητικό ενεργειακο πιστοποιητικό ενεργειακο πιστοποιητικό αραχωβα αραχωβα αραχωβα αραχωβα αραχωβα αραχωβα αραχωβα

Παρασκευή 28 Μαΐου 2010

Ανακοίνωση: έκτακτο Δημοτικό Συμβούλιο την Κυριακή για τον Καλλικράτη

Από τον Πρόεδρο του Δ.Σ. Αράχωβας,
κ. Γεώργιο Δ. Ανδρέου

Την Κυριακή 30/5/2010 και ώρα 20.00 θα συνεδριάσει έκτακτα το Δημοτικό Συμβούλιο του Δήμου Αράχωβας, ακόμα, στην αίθουσα του Λαογραφικού Μουσείου, με θέμα τον Καλλικράτη που έγινε πλέον νόμος.
Καλούνται οι συμπολίτες μας να παρευρεθούν στη συνεδρίαση, στην οποία θα γίνει ενημέρωση και θα εξετασθεί η παραπέρα πορεία μας.
Σχετική ανακοίνωση έχει τοιχοκολληθεί και στα καφενεία.
Η συμμετοχή των δημοτών είναι απαραίτητη, ιδιαίτερα από εδώ και πέρα.

Ο Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου
Γιώργος Δ. Ανδρέου

9 σχόλια:

Unknown είπε...

ti ginetai apo simvoulio se simvoulio to pame?

Ορεσίβιος είπε...

Αν θέλει κάποιος να σταματήσει τον “καρκίνο” του Καλλικράτη, θα πρέπει να γνωρίζει πού θα πρέπει να τον “χτυπήσει”. Πού να τον “χτυπήσει”, για να τον κάνει —αν όχι “άχρηστο” για τους νεοταξίτες— τουλάχιστον λιγότερο αποδοτικό, ώστε να τον εγκαταλείψουν.
Πού βρίσκεται η παρανομία του Καλλικράτη; Πού βρίσκεται η “αχίλλειος πτέρνα” του; Η παρανομία του και άρα η αδυναμία του βρίσκεται στην αιρετή θέση των Περιφερειαρχών.
Η θέση αυτή είναι “εκκωφαντικά” παράνομη, γιατί απλούστατα δεν προβλέπεται από το Σύνταγμα και δεν σέβεται το Πολίτευμα που αυτό το Σύνταγμα περιγράφει. Στην πραγματικότητα αυτή η ιδιόμορφη θέση όχι απλά δεν προβλέπεται από το Σύνταγμα, αλλά στην κυριολεξία διαλύει το Πολίτευμά μας. Η κοινοβουλευτική μας Δημοκρατία δεν μπορεί να λειτουργήσει, όταν θα υπάρχουν “παράλληλα” επίπεδα αντιπροσώπευσης των πολιτών. Όταν κάποιοι θα αντιπροσωπεύονται ως Έλληνες από τους Βουλευτές και ταυτόχρονα θα αντιπροσωπεύονται ως Μακεδόνες ή Κρητικοί ή Θράκες από τους αντίστοιχους Περιφερειάρχες. Δεν προβλέπεται από το Σύνταγμά μας αιρετός “αντιπρόσωπος” πολιτών, που να είναι ισχυρότερος από τον βουλευτή. Δεν προβλέπεται κατακερματισμός της ενιαίας κρατικής εξουσίας σε “άθροισμα” περιφερειακών εξουσιών. Δεν προβλέπεται να μοιράζονται κοινοί εθνικοί πόροι —όπως είναι ο ΦΠΑ ή ο φόρος εισοδήματος Φυσικών και Νομικών Προσώπων— με ειδικά περιφερειακά “κριτήρια”.
Ο Πρωθυπουργός της χώρας ασκεί την εκτελεστική εξουσία με βάση την “εντολή” του ελληνικού λαού και δεν είναι απλά ο “προϊστάμενος” του “σώματος” των Περιφερειαρχών, οι οποίοι παίρνουν ειδικές “εντολές” από “ειδικούς” Έλληνες. Το ελληνικό κράτος είναι ενιαίο “μόρφωμα” και δεν είναι μια “χαλαρή” συνομοσπονδία ημιαυτόνομων περιφερειών. Ο “Καλλικράτης” απειλεί ευθέως το ελληνικό κράτος με “καντονοποίησή” του και άρα με διάσπασή του. Ο “Καλλικράτης” δημιουργεί μικρούς “Πρωθυπουργούς” ισχυρότερους από ολόκληρες ομάδες βουλευτών. Παράνομους “Πρωθυπουργούς”, οι οποίοι απειλούν το δημοκρατικό μας πολίτευμα. Ο “Καλλικράτης” με την αναδιανομή των κοινών εθνικών πόρων απειλεί την ελληνική κοινωνία με “στρέβλωση” και μακροπρόθεσμα με διχασμό.
Αν κάποιος θέλει να “σταματήσει” τον “Καλλικράτη”, θα πρέπει να τον “καταγγείλει” στα συνταγματικά δικαστήρια. Θα πρέπει να κριθεί η συνταγματικότητά του και αυτό για τον “Καλλικράτη” είναι ένα αξεπέραστο εμπόδιο. Ο “Καλλικράτης” θα μας απειλεί μόνον για όσο διάστημα η άγνοια των Ελλήνων πολιτών θα τον προστατεύει. Μόνον για όσο διάστημα δεν κρίνεται η παρανομία του από την Ελληνική Δικαιοσύνη. Στα δικαστήρια θα αποκαλυφθεί ότι το δημιούργημα του Ραγκούση είναι πιο σάπιο από τα μπιφτέκια του. Στα δικαστήρια θα ηττηθούν οι σύγχρονοι ανθέλληνες γενίτσαροι. Οι λακέδες της Νέας Τάξης. Οι ξεδιάντροποι δωσίλογοι.

Ο “Καλλικράτης” σε ένα πράγμα αποδεικνύεται χρήσιμος για τους Έλληνες. Είναι αποκαλυπτικός των όσων πραγματικά συμβαίνουν σ’ αυτήν τη χώρα και δεν φαίνονται. Διαψεύδει με τον πιο απόλυτο τρόπο τον λαό, ο οποίος κατηγορεί τους πολιτικούς ότι είναι στο σύνολό τους διεφθαρμένοι. Διαψεύδει τον λαό, ο οποίος θέλει τη διαφθορά να είναι το αίτιο της υπολειτουργίας της Βουλής των Ελλήνων. Άδικα τους κατηγορούμε τους ανθρώπους. Ο “Καλλικράτης” αποδεικνύει ότι το αίτιο της υπολειτουργίας της Βουλής είναι η βλακεία και όχι η διαφθορά. Οι Βουλευτές είναι στην πλειοψηφία τους βλάκες και όχι διεφθαρμένοι. Δεν υπερασπίζονται τα συμφέροντα του λαού επειδή είναι βλάκες και όχι επειδή είναι διεφθαρμένοι. Η απόδειξη αυτού που λέμε είναι ότι δεν μπορούν να υπερασπιστούν ούτε τα δικά τους συμφέροντα. Είναι αξιολύπητοι οι άνθρωποι.
Θα πάνε σαν τα “πρόβατα” της κομματικής “στάνης” να ψηφίσουν το σχέδιο “Καλλικράτης”. Μόνοι τους θα βγάλουν τα “μάτια” τους. Μόνοι τους θα υποσκάψουν τη δική τους θέση.

Ανώνυμος είπε...

ti egine htes the tha mas grapsis ntelali gia emas pou imaste makria

ΑΗ ΓΙΩΡΓΗΣ είπε...

ΠΑΡΘΗΚΕ ΑΠΟΦΑΣΗ ΓΙΑ ΕΝΙΑΙΟ ΨΗΦΟΔΕΛΤΙΟ ΕΝΩΤΙΚΟ ΜΕ ΗΓΕΤΗ ΝΕΟ ΚΙ ΑΦΘΑΡΤΟ.ΣΤΑΘΗ Η ΩΡΑ ΣΟΥ.ΑΠΟΔΕΙΞΕ ΜΑΣ ΟΤΙ ΤΑ ΠΙΣΤΕΥΕΣ ΟΣΑ ΕΛΕΓΕΣ ΚΙ ΕΜΕΙΣ ΜΑΖΙ.

Ανώνυμος είπε...

Μερικοί Άνθρωποι, είναι αλλού γι’ αλλού . «Χόρτα τρώνε ρεβίθια μαρτυράνε». Ένας από αυτούς είναι ο, με το ψευδώνυμο αποκαλούμενος ,« ΑΗ ΓΙΩΡΓΗΣ», ο οποίος μάλλον σε άλλο συμβούλιο πρέπει να ήταν. Στο συμβούλιο της Κυριακής η μοναδική απόφαση που πάρθηκε και μόνο για την Ιστορική καταγραφή του συμβουλίου ήταν, να συντάξει ο Πρόεδρο του ΔΣ μια επιστολή , στην οποία θα διαμαρτύρεται το ΔΣ Αραχώβης προς τους ….. αρμόδιους για την αισχρή αντιμετώπιση της Πόλεως, στο σχέδιο Καλλικράτης. Βεβαίως συζητήθηκε η περίπτωση να κατεβάσει η Αράχωβα υποψήφιο κοινής αποδοχής, αλλά παρ’ όλο που εκφράστηκαν πολλές απόψεις πάνω σε αυτό το θέμα, ΔΕΝ ήταν δυνατόν να παρθεί τέτοια απόφαση. Ο Στάθης ήταν ΚΑΤΗΓΟΡΗΜΑΤΙΚΟΣ, δεν έχει καμία βλέψη να κατεβεί ως υποψήφιος, γιατί όπως είπε, ΕΧΕΙ δουλειά.
Ο Φίλος αρλουμπολόγος «ΑΗ ΓΙΩΡΓΗΣ», γνωστός προβοκάτορας από το παρελθόν, για τα αρλουμπολογικά και ομιχλώδη σχόλιά του, αυτή τη φορά, μάλλον την πάτησε, γιατί φαντάστηκε ότι ήταν μόνος του στο συμβούλιο ή ότι επειδή αρκετοί από τους επώνυμους του συμβουλίου , πάνε να προσκυνήσουν στο «Άγιο όρος» μπορεί να λέει ανεξέλεγκτα ότι του κατέβει. Κούνια Που Τον Κούναγε.

αη γιωργης είπε...

τι εγινε ανωνυμε.ετρεξες να προλαβεις μη σου φαει την θεση ο σταθης η μαλλον τη θεση του αφεντικου σου του λεοντιου.το χαρτι που μοιραζεται σ ολη την αραχωβα για υποψηφιοτητες σε κοινο ψηφοδελτιο που αποφασιστηκε.εισαι ασχετος η δεν στα λεει καλα το αφεντικο σου.ο σταθης ειπε οτι επειδη δεχεται υπονοουμμενα οτι ολα τα κανει για την καρεκλα του δημαρχου δεν θελει.αυτο δεν σημαινει οτι αν τον επιλεξει ο λαος δεν μπορει να δεχθει.στο κατω κατω τοσο καιρο εκανε προτασεις για ενοτητα.ιδου η ευκαιρια σταθη

Ανώνυμος είπε...

Επειδή συνεχίζεις την αρλουμπολογία, φίλε «ΑΗ ΓΙΩΡΓΗ», καβαλάρη;;;;;; σου απαντώ ότι το χαρτί αυτό, είναι μια διερευνητική πρόταση και όχι ΑΠΟΦΑΣΗ. Όσο για τον τωρινό Δήμαρχο, τον θεωρώ κι εγώ εξίσου ακατάλληλο, καμένο χαρτί και …..κουρασμένο. Αυτό όμως δεν σημαίνει ότι πρέπει να λέμε άλλα αντί άλλων για τις αποφάσεις ενός επίσημου ανοιχτού συμβουλίου. Όσο για το Στάθη, άφησέ τον ήσυχο, γιατί σε διαβεβαιώνω, ότι με τις πα….. ριές που γράφεις έχει θυμώσει.

ενωτικος είπε...

λοιπον μαγκες επειδη ο σταθης ταξιδευει για θεσσαλονικη και ο ψηλος με το γιοργακο ειναι στο αγιο ορος ενα σας λεω.μ ολες αυτες τις.....που γραφετς απογοητευεται ανθρωπους τιμιους καθαρους που το χωριο τους εχει αναγκη..αφηστε το λαο να μιλησει

σταθης γιαννελος είπε...

αγαπητοι φιλοι ηρεμηστε.αφηστε τα ονοματα.τωρα προεχει να πεισθουμε ολοι για την αναγκαιοτητα του ενιαιου συνδυασμου και οταν γινει αυτο τα υπολοιπα θα ειναι ευκολα.συζητηστε λοιπον με τους φιλους σας με ολους και πειστε τους

Top