αραχωβα διαμονη αραχωβα διαμονη αραχωβα διαμονη αραχωβα διαμονη αραχωβα διαμονη αραχωβα διαμονη ενεργειακος επιθεωρητης ενεργειακος επιθεωρητης ενεργειακος επιθεωρητης ενεργειακος επιθεωρητης ενεργειακος επιθεωρητης ενεργειακο πιστοποιητικό ενεργειακο πιστοποιητικό ενεργειακο πιστοποιητικό ενεργειακο πιστοποιητικό ενεργειακο πιστοποιητικό ενεργειακο πιστοποιητικό αραχωβα αραχωβα αραχωβα αραχωβα αραχωβα αραχωβα αραχωβα

Τρίτη 25 Μαΐου 2010

Η απάντηση του Δήμαρχου Διστόμου στην πρόσκληση του κ. Γ. Ανδρέου

Του κ. Αθανάσιου Πανουργιά
Δήμαρχου Διστόμου

Απαντώντας στον Αξιότιμο Πρόεδρο του Δημοτικού Συμβουλίου του Δήμου Αράχωβας αναφορικά με την... πεποίθηση του, όπως αυτή περιγράφεται στην ανοιχτή επιστολή – πρόσκλησή του της 24ης Μαΐου 2010, «...η διεκδίκηση, εκτός από την έδρα, που δεν σας την αμφισβητεί κανένας...», είμαι στη δυσάρεστη θέση να του υπενθυμίσω την υπ’ αρ. 106/2010 απόφαση του Δημοτικού Συμβουλίου στο οποίο είναι Πρόεδρος.
Σε αυτή την απόφαση φαίνεται καθαρά ότι επτά (7) από το σύνολο δεκατριών (13) Δημοτικών Συμβούλων, μεταξύ των οποίων και ο ίδιος, ψήφισαν υπέρ της διεκδικήσεως όχι μόνο του ονόματος, όπως τώρα υποστηρίζει, αλλά και της έδρας του νέου Δήμου.
Επομένως, είναι σαφές πως υπάρχει αμφισβήτηση και μάλιστα με απόφαση από το Δημοτικό Συμβούλιο της Αράχωβας.
Αυτά για την αποκατάσταση της Αλήθειας.

Με εκτίμηση,
Αθανάσιος Πανουργιάς
Δήμαρχος Διστόμου

18 σχόλια:

ονομα είπε...

Κύριε Πανουργιά

Με όλο το σεβασμό προς το πρόσωπό σας και προς το Δημοτικό Συμβούλιο του Δήμου Διστόμου, η απάντησή σας δεν δείχνει πνεύμα συνεργασίας και συννενόησης στο πρόβλημα που -καλώς ή κακως- είναι κοινό.

Μπορεί κι ο κ. Ανδρέου να σας απαντήσει για τη λαθροχειρία που υπέστη η Αράχωβα και όλοι γνωρίζουν, και εσείς να του ανταπαντήσετε για την ιστορία του Διστόμου κ.ο.κ. και έτσι τελειωμό δεν θα έχει αυτή η ιστορία.

Λυπάμαι πραγματικά γιατί έτσι χαμένοι θα βγούμε κι εμείς, κι εσείς και η Αντίκυρα και όλοι όσοι καλούνται να συνεργαστούν.

Αφήστε κατά μέρος τους εγωισμούς και βρείτε επιτέλους μια αποδεκτή για όλους λύση.

Με εκτίμηση
Ντελάλης

ΘΕΟΧΑΡΗΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ είπε...

ΑΛΗΘΕΙΑ ΤΙ ΚΑΝΟΥΝ 2 ΠΟΥΛΜΑΝ ΜΕ ΣΤΕΙΡΙΩΤΕΣ ΣΗΜΕΡΑ ΣΤΗΝ ΑΘΗΝΑ?

Ανώνυμος είπε...

Ρε δε θα βρούμε ποτέ ακρη με αυτούς....απωλατε τους

Ανώνυμος είπε...

Ο κος Δήμαρχος Διστόμου απάντησε αμέσως (με το ύφος που απάντησε. Γιατί δεν απαντάει και στην άλλη επιστολή του "υπανάπτυκτου από την Αντίκυρα" ????
Δεν θα επρεπε ???.
Δεν είναι δημοκρατική διαδικασία ο αντίλογος ???
Η δεν πιστεύει στη Δημοκρατία και στο διάλογο απλά να μας το πει να το ξέρουμε ????

ΓΙΑΝΝΕΛΟΣ ΣΤΑΘΗΣ είπε...

ΤΟ ΕΙΧΑ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΤΗΣ ΑΝΤΙΚΥΡΑΣ ΑΛΛΑ Η ΕΠΙΒΕΒΑΙΩΣΗ ΟΠΩΣ ΒΛΕΠΕΤΕ ΔΕΝ ΑΡΓΗΣΕ ΝΑ ΕΛΘΕΙ.ΣΤΟ ΕΝΩΤΙΚΟ ΜΗΝΥΜΑ ΤΟΥ Γ.ΑΝΔΡΕΟΥ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΟΥ ΧΑΡΗ ΑΛΜΠΑΝΗ Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΔΙΣΤΟΜΟΥ ΕΠΕΔΕΙΞΕ ΓΙΑ ΜΙΑ ΑΚΟΜΗ ΦΟΡΑ ΤΗΝ ΕΡΙΣΤΙΚΟΤΗΤΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΛΛΑΖΟΝΕΙΑ ΤΟΥ ΑΠΟΔΕΙΚΝΥΟΝΤΑΣ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΟΣ ΓΙ ΑΥΤΟΝ ΤΟΝ ΤΟΠΟ .ΝΑΙ ΚΕ ΠΑΝΟΥΡΓΙΑ ΨΗΦΙΣΑΜΕ-ΜΕ ΔΙΚΗ ΜΟΥ ΠΡΟΤΑΣΗ-ΔΗΜΟΣ ΑΡΑΧΩΒΑΣ ΜΕ ΕΔΡΑ ΑΡΑΧΩΒΑ.ΚΑΙ ΠΑΡ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΘΕΛΟΝΤΑΣ ΝΑ ΔΕΙΞΟΥΜΕ ΚΑΛΗ ΘΕΛΗΣΗ ΚΑΝΑΜΕ ΕΝΑ ΒΗΜΑ ΠΙΣΩ ΜΗΠΩΣ ΒΡΕΘΕΙ ΚΟΙΝΗ ΛΥΣΗ.ΕΣΕΙΣ ΟΜΩΣ ΣΥΝΕΧΙΖΕΤΕ ΝΑ ΠΡΟΚΑΛΕΙΤΕ ΣΠΕΡΝΟΝΤΑΣ ΤΟΝ ΔΙΧΑΣΜΟ ΑΝΑΜΕΣΑ ΣΕ ΔΥΟ ΧΩΡΙΑ ΠΟΥ ΤΟ ΕΦΕΡΕ Η ΜΟΙΡΑ ΝΑ ΣΥΝΥΠΑΡΞΟΥΝ ΤΑ ΕΠΟΜΕΝΑ ΧΡΟΝΙΑ.ΚΑΛΩ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΥΓΙΩΣ ΣΚΕΠΤΟΜΕΝΟΥΣ ΔΗΜ,ΣΥΜΒΟΥΛΟΥΣ ΤΟΥ ΔΙΣΤΟΜΟΥ ΜΕ ΜΕΡΙΚΟΥΣ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΟΠΟΙΟΥΣ ΣΥΖΗΤΗΣΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΑ ΣΤΗΝ ΑΝΤΙΚΥΡΑ ΝΑ ΑΝΑΛΟΓΙΣΤΟΥΝ ΠΟΥ ΟΔΗΓΕΙ Η ΤΑΚΤΙΚΗ ΤΟΥ ΔΗΜΑΡΧΟΥ ΤΟΥΣ.ΕΙΧΑ ΠΕΙ ΠΑΛΑΙΟΤΕΡΑ ΝΑ ΣΥΖΗΤΗΣΟΥΜΕ ΠΩΣ Θ ΑΥΞΗΣΟΥΜΕ ΟΣΑ ΜΑΣ ΕΝΩΝΟΥΝ ΚΑΙ ΠΩΣ ΘΑ ΜΕΙΩΣΟΥΜΕ ΟΣΑ ΜΑΣ ΧΩΡΙΖΟΥΝ.ΛΥΠΑΜΑΙ ΠΟΛΥ ΚΕ ΔΗΜΑΡΧΕ ΔΙΣΤΟΜΟΥ ΑΛΛΑ ΒΛΕΠΩ ΟΤΙ ΕΠΙΔΙΩΚΕΤΕ ΛΥΣΣΑΛΕΑ ΤΟ ΑΝΤΙΘΕΤΟ.ΕΛΠΙΖΩ ΟΤΙ ΔΕΝ ΘΑ ΣΑΣ ΤΟ ΕΠΙΤΡΕΨΟΥΝ ΟΥΤΕ ΟΙ ΣΥΜΠΟΛΙΤΕΣ ΣΑΣ ΑΛΛΑ ΟΥΤΕ ΚΙ ΟΛΟΙ ΕΜΕΙΣ ΟΙ ΥΠΟΛΟΙΠΟΙ.

Ανώνυμος είπε...

ΠΟΛΥ ΘΑ ΗΘΕΛΑ ΝΑ ΔΩ ΤΟΝ Κο ΠΑΝΟΥΡΓΙΑ ΥΠΟΨΗΦΙΟ ΔΗΜΑΡΧΟ ΣΤΟΝ ΝΕΟ ΔΗΜΟ ΟΠΩΣ ΚΙ ΑΝ ΑΥΤΟΣ ΔΙΑΜΟΡΦΩΘΕΙ.ΤΙ ΘΑ ΕΧΕΙ ΝΑ ΠΕΙ ΠΡΟΣ ΤΟΥΣ ΜΙΣΟΥΣ ΚΑΙ ΒΑΛΕ (ΑΡΑΧΟΒΙΤΕΣ-ΑΝΤΙΚΥΡΙΩΤΕΣ)ΨΗΦΟΦΟΡΟΥΣ.ΕΣΤΩ ΚΑΙ ΤΗΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΣΤΙΓΜΗ ΠΡΟΛΑΒΑΙΝΕΤΕ ......
ΔΗΜΟΣ ΑΡΑΧΟΒΑΣ ΜΕ ΕΔΡΑ ΤΟ ΔΙΣΤΟΜΟ
thomas

ΓΙΑ ΤΟΝ κ. ΓΙΑΝΕΛΛΟ - και οχι μονο είπε...

Πονηρος ο Γιανελλος . ΠΡΟΣΠΑΘΕΙ ΝΑ ΣΠΕΙΡΕΙ ΔΙΧΟΝΟΙΕς ΣΤΟ ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ ΤΟΥ ΔΙΣΤΟΜΟΥ, ΛΕΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΒΛΕΠΕΙ ΤΗΝ Ο-ΜΟ-ΦΩ-ΝΗ ΑΠΟΦΑΣΗ ΠΟΥ ΠΗΡΕ. ΟΛΟ ΤΟ ΔΙΣΤΟΜΟ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΚΑΤΙ ΤΥΠΩΝ ΣΑΝ ΚΑΙ ΤΟΝ ΛΕΓΑΜΕΝΟ. ΒΑΖΕΙ - Ο ΚΑΚΟΜΟΙΡΟΣ - ΦΥΤΙΛΙΕΣ, ΛΕΣ ΚΑΙ ΠΑΙΖΕΙ ΟΠΩΣ ΟΤΑΝ ΗΤΑΝ ΜΙΚΡΟΣ ΣΤΑ ΑΣΠΡΑ ΣΠΙΤΙΑ...
Τσαμπα μαγκας φιλε Γιανελλο. Σε ξερουμε και κυριως σε καταλαβαμε.
-Και κατι αλλο . ΚΑΤΑ ΤΩΝ ΚΟΜΜΑΤΩΝ, ΣΤΑΘΗ; ΣΤΑ ΓΕΡΑΜΑΤΑ; ΑΦΟΥ ΠΡΩΤΑ ΤΑ ...ΤΙΜΗΣΑΜΕ ΚΑΙ ΜΑΣ ...ΠΑΡΑΤΙΜΗΣΑΝ; ΓΝΩΡΙΖΟΜΑΣΤΕ ΟΛΟΙ ΕΔΩ ΚΑΛΑ. ΡΩΤΑ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΑΡΑΧΩΒΙΤΕΣ ΤΙ ΛΕΝΕ ΟΤΑΝ ΠΑΣ ΠΑΡΑ ΠΕΡΑ- ΓΙΑ ΤΑ ΠΕΡΙ ΔΗΘΕΝ ΚΑΤΑ ΤΩΝ ΚΟΜΜΑΤΩΝ ΔΙΑΓΓΕΛΜΑΤΑ ΣΟΥ, ΛΕΩ, ΟΧΙ ΓΙΑ ΑΛΛΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ.
ΥΓ. ΜΗΝ ΑΠΑΝΤΑΣ ΜΕ ...ΦΩΝΕΣ .ΔΕΝ ΠΕΙΘΟΥΝ.
ΥΓ 2. ΑΝ ΘΕΛΕΙΣ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟ ΔΙΑΛΟΓΟ ΓΙΑ ΤΟ ΜΕΛΛΟΝ ΕΛΑ ΓΙΑ ΚΑΦΕ ΣΤΙΣ ΠΛΑΤΕΙΕΣ ΤΟΥ ΔΙΣΤΟΜΟΥ εΙΝΑΙ ΠΙΟ ΦΤΗΝΟς ΑΠΟ ΤΗΝ αΡΑΧΩΒΑ -ΑΛΛΩΣΤΕ ΚΕΡΝΑΜΕ ΠΑΝΤΑ...

ΚΑΡΑΟΥΛΗΣ είπε...

Προς Ντελαη. Δεν καταλαβαινω τα επιχειρηματα σας. Οταν θελατε ΝΑ πατε στους Δελφους, τοτε δεν θα χανοταν το ιστορικο ονομα της Αραχωβας;
Ας παμε παρακατω. Οταν Θελετε να μπει το ονομα της Αραχωβας,με ποια αιτιολογια το ζητατε; Εξ οσων λετε διοτι Η ΜΑΧΗ ΠΟΥ ΕΔΩΣΕ ΕΚΕΙ ο Καραισκακης κλπ κλπ. Δηλαδη για λογους ιστοριας. Κανει ομως εσεις να επικαλειστε ΜΙΑ - ΣΗΜΑΝΤΙΚΗ, ΟΠΩς ΚΑΙ ΑΛΛΕς ΦΥΣΙΚΑ - ΜΑΧΗ και δεν κανει να επικαλειτε το Διστομο ΤΟ ΟΛΟΚΑΥΤΩΜΑ και το αιμα 218 γειτονων σας;
Τωρα τελευταια αρχισατε να ψελλιζετε περι τουριστικου προορισμου που φερνει χρημα. ΝΑΙ, φερνει χρημα Ελληνων σε Ελληνες (Αραχωβιτες, Αγοριανιτες ΚΛΠ). Καποιοι περνατε καλα- αν και πολλοι απο σας διαμαρτυρονται για την ακριβεια. Ομως το Διστομο δια των Βωξιτων και του Εργοστασιου που ειναι στα ορια ευθυνης του προσφερει ΑΜΕΣΑ και εισοδηματα σε 3-4.000 εργαζομενους ΚΑΙ φερνει ΣΥΝΑΛΛΑΓΜΑ στη χωρα με τις εξαγωγες.Αυτα μονο για τωρα. Και αν θελεις διαλογο απαντησε ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΑ -οχι με αοριστολογιες .

ονομα είπε...

Αγαπητέ Καραούλη.

Αυτά που με ρωτάς είναι χιλιοειπωμένα και από το blog αυτό αλλά και αλλού.

Τι θα πρέπει να σου απαντήσω εγώ τώρα δηλαδή? Μήπως πρέπει να συγκρίνω τους Δελφούς, μνημείο παγκόσμιας πολιτιστικής κληρονομιάς με οτιδήποτε άλλο στην περιοχή μας (συμπεριλαμβανομένης της Αράχωβας).

Όσο για την ανάπτυξη και την ανθούσα οικονομία του εργοστασίου και των συνοδών αυτού έργων παραγωγής ενέργειας, πολύ καλό και χρήσιμο το εισαγόμενο χρήμα, όμως ρίξε μια ματιά στο blog Συμπαράταξη των Βοιωτών για το Περιβάλλον και μετά το ξανασυζητάμε. Αν δεν καταλαβαίνεις εσύ οτι υπονομεύεις το μέλλον των παιδιών σου εμένα δε με αφορά.

Όσον αφορά τις επιλογές της Αράχωβας σχετικά με το θέμα του Καλλικράτη, εγώ δεν υποκαθιστώ τα αρμόδια όργανα, γι'αυτό ως προς τις αποφάσεις του Δ.Σ. σε παραπέμπω στους υπεύθυνους.

Ντελάλης

Ανώνυμος είπε...

Εδώ ο κόσμος καίγεται και όλοι εσείς βλέπετε το δένδρο και ΟΧΙ το δάσος.
Για κοιτάξτε σας παρακαλώ τα εξής 2 λινκς:
http://ksipnistere.blogspot.com/2010/05/162010.html

http://ksipnistere.blogspot.com/2010/05/blog-post_9026.html

γιαννελος σταθης είπε...

αγαπητε φιλε διστομιτη οντως επαιζα μικρος στ ασπρα σπιτια και για να το ξερεις θα παιζες κι εσυ.ουτε φυτιλιες θελω να βαλω ουτε αποβλεπω σε κατι οπως θα διαπιστωσεις συντομα.απλα στην αντικυρα διαπιστωσα οτι υπηρχαν σωστες διστομιτικες φωνες(αναφερω σαν παραδειγμα τον προεδρο του εργατικου κεντρου αλλα και τον παλιο μου φιλο αργυρη) εν αντιθεσει με τον εριστικοτατο δημαρχο σας και ειπα μπας και βαλουνε πλατη να βρουμε μια λυση.κανενα κομμα δεν με τιμησε ποτε ουτε ποτε ζητησα τιποτα απο κανεναν.γι αυτο και δεν εχω υποχρεωση σε κανεναν!!!.αυτοι μας εκαναν ανω κατω .ευχαριστω για την προσκληση αλλα που να ψαχνω εναν που βριζει καλυπτομενος απο την ανωνυμια του.εσυ που με ξερεις γιατι γραφω επωνυμα ελα στην αραχωβα κι ας ειναι πιο ακριβος .μπορει να διαπιστωσεις τοτε οτι δεν ειμαι και τοσο τζαμπα μαγκας...και οτι πληρωνω κι εγω.

σταθης γιαννελος είπε...

και κατι τελευταιο τα κομματα φιλε διστομιτη ...παρατιμησαν κατι κομματοσκυλα που τους βρηκαν δουλεια,τους δωσαν θεσεις.εργα.αξιωματα.μιζες..αφου με ξερεις λοιπον ξερεις οτι ποτε δεν ειχα αυτη την....τιμη η μαλλον ατιμια !!!

αραχωβιτης7 είπε...

διστομοτη επετρεψε μας τον κο ΓΙΑΝΝΕΛΟ και τον κοΑΝΔΡΕΟΥ να τους κρινουμε εμεις αν εχουν προσφερει-και μαλιστα πολλα-στο χωριο μας.ασχολησου εσυ με τον δημαρχο σου γιατι αν ισχυει αυτο που χε ειπωθει εδω μεσα οτι καθε λαος εχει τον αρχηγο που του αξιζει τοτε ειστε για κλαμματα.

Αλμπανης Χαρης είπε...

ΣΤΟΥ ΚΟΥΦΟΥ ΤΗ ΠΟΡΤΑ ΟΣΟ ΘΕΛΕΙΣ ΒΡΟΝΤΑ..... Ο Δημαρχος του Διστομου καθε φορα που βγαζει τον εαυτο του προς τα εξω διχνει ολο και περισσοτερο ποσο λιγος ειναι ωστε να μπορει να διαχειριστει οποιαδηποτε κατασταση... Διχνει πως καποιοι ανθρωποι εδω και χρονια φρεναρουν καθε προσπαθεια αναπτυξης και καθε προσπαθεια επιλυσης των προβληματων που δημιουργουντε... ΕΙΝΑΙ ΚΛΑΣΙΚΟ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ ΑΝΘΡΩΠΟΥ ΠΡΟΣ ΑΠΟΦΥΓΗ... Απορω πως τον ανεχοντε οι κατοικοι του Διστομου... Απορω πως δεχοντε εναν ανθρωπο με τετοια νοοτροποια, με αποψεις και θεσεις που γυρνανε πισω το χρονο και θυμιζουν ''τους επαναστατες της επταετειας''... Απορω πως δεχοντε να τους εκπροσωπει ενας ανθρωπος που τις λεξεις ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΚΑΙ ΠΛΟΥΡΑΛΙΣΜΟ απλα τις εχει ακουστα και θεωρει οτι αφορουν μονο τους αλλους..... Το καλο της ιστοριας ειναι, οτι οι κατοικοι του Διστομου (το λεω επειδη γνωριζω αρκετους) δεν εχουν καμια απολυτως σχεση με τον συγκεκριμενο κυριο και δυστυχως για αυτους, απο μια κοντρα που δημιουργηθηκε στις τελευταιες δημοτικες εκλογες μεταξυ τους τον εβγαλαν δημαρχο και τωρα ειναι αναγκασμενοι να τον ανεχτουν μεχρι το τελος της τετραετιας..... Θα προτεινω στο Δημαρχο να πεταχτει μεχρι το τοπικο του δημοτικο διαμερισμα, στο ΣΤΕΙΡΙ να τον διδαξουν τι παει να πει, να εχεις ανυχτο μυαλο και δυναμη ψυχης ωστε να εχεις το κουραγιο να περνεις αποφασεις ΕΝΩΤΙΚΕΣ ΚΑΙ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΕΣ την ωρα μαλιστα που ολοι οι αλλοι κοιτουν τον εαυτο τους και σενα σε εχουν αφησει στη γωνια και δεν σου δινει κανενας σημασια..... Επισης τον παρακαλω θερμα να μην ξαναπολυσει τα παπαγαλακια του να βριζουν κανενα και ουτε ο ιδιος με σχολια ανωνυμα να βαζει στο στομα αλλων, κοσμιτικα επιθετα για αλλους κατοικους αλλων δημων και κοινοτητων που κοσμουν το δικο του λεξιλογιο.....

Ανώνυμος είπε...

To blog αυτό φτιάχτηκε μάλλον για πολιτικές και τοπικες πολιτικές αντιπαραθέσεις, όπως διαφαίνεται.
Βλέπω συνδυασμό. Γιαννέλος, Αλμπάνης Κομνά

ΛΟΥΚΑΣ είπε...

ΜΑΚΑΡΙ ΝΑ ΠΡΟΤΑΘΕΙ ΕΝΑΣ ΤΕΤΟΙΟΣ ΣΥΝΔΥΑΣΜΟΣ ΜΕ ΓΙΑΝΝΕΛΟ,ΑΛΜΠΑΝΗ,ΚΟΜΝΑ,ΚΑΙ ΑΛΛΑ ΤΕΤΟΙΑ ΑΤΟΜΑ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΑ ΑΛΛΑ ΧΩΡΙΑ,ΝΕΑ ΚΑΙ ΑΝΙΔΙΟΤΕΛΗ

ΣΑΛΟΝΙΚΙΟΣ είπε...

ΒΛΕΠΩ ΤΟΝ ΠΡΟΕΔΡΟ ΤΗΣ ΑΝΤΙΚΥΡΑΣ.ΤΟΝ ΔΗΜΑΡΧΟ ΤΟΥ ΔΙΣΤΟΜΟΥ ΚΙ ΑΠΟ ΕΜΑΣ ΒΛΕΠΩ ΜΟΝΟ ΤΟΝ ΣΤΑΘΗ ΤΟΝ ΧΑΡΗ ΤΟΝ ΨΗΛΟ ΚΑΙ ΤΟΝ ΣΤΕΡΓΙΟ ΝΑ ΤΡΑΒΑΝΕ ΤΟ ΚΟΥΠΙ.ΑΥΤΟΙ ΟΙ ΠΑΤΡΙΩΤΕΣ ΠΟΥ ΛΕΓΑΝ ΤΟΥΣ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΡΟΥΜΕΛΙΩΤΕΣ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΑΡΑΓΜΕΝΟΙ.ΑΡΑΓΕ.Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΠΟΥ ΚΡΥΒΕΤΑΙ.ΘΕΛΩ Ν ΑΠΕΥΘΥΝΘΩ ΣΤΟΥΣ ΣΤΑΘΗ ΧΑΡΗ ΨΗΛΟ.ΔΕΝ ΣΑΣ ΨΗΦΙΣΑ ΣΤΙΣ ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΚΛΟΓΕΣ ΚΑΙ ΛΥΠΑΜΑΙ ΓΙ ΑΥΤΟ.ΚΑΛΟ ΒΡΑΔΥ ΑΠΟ ΤΗΝ ΣΥΜΠΡΩΤΕΥΟΥΣΣΑ

Ανώνυμος είπε...

ΑΛΛΟΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΡΕΚΛΑ?ΟΛΟΙ ΚΑΙ ΟΛΑ ΜΙΛΟΥΝ ΓΙΑ ΤΟ ΠΟΙΟΣ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΠΟΙΟΙ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΣΥΜΒΟΥΛΟΙ ΠΟΙΟΙΣ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΣΤΑ ΜΕΣΑ ΚΑΙ ΣΤΑ ΕΞΩ.ΟΙ ΙΔΙΟΙ ΚΑΙ ΟΙ ΙΔΙΟΙ.ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ ΜΑΛΩΝ ΜΑΘΕΙ ΤΙΠΟΤΑ ΕΜΕΙΣ ΟΙ ΠΟΛΙΤΕΣ ΑΠΟ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΣΥΝΕΒΑΙΝΑΝ ΓΥΡΩ ΜΑΣ ΚΑΙ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΣΥΜΒΑΙΝΟΥΝ.ΚΑΤΑΛΑΒΕΤΕ ΤΟ.ΟΛΑ ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΞΑΝΑ ΜΑΝΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΡΕΚΛΑ.ΞΥΠΝΗΣΤΕ ΠΙΑ ΟΛΟΙ ΚΑΙ ΣΤΕΙΛΤΕ ΤΟΥΣ ΣΤΑ ΣΠΙΤΙΑ ΤΟΥΣ. ΟΛΟΥΣ.
ΔΕΙΤΕ ΛΙΓΟ ΤΟ ΧΩΡΙΟ ΜΑΣ.ΚΟΙΤΑΞΤΕ ΓΥΡΩ ΣΑΣ.ΕΓΚΑΤΑΛΕΙΨΗ.ΑΔΙΑΦΟΡΙΑ.ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗ.ΑΠΑΞΙΩΣΗ.ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΥΠΟΔΟΜΕΣ ΤΟΥ?ΤΙ ΕΧΟΥΜΕ ΕΜΕΙΣ ΣΑΝ ΑΡΑΧΩΒΙΤΕΣ
ΓΙΑ ΤΟ ΜΕΛΛΟΝ ΤΩΝ ΠΑΙΔΙΩΝ ΜΑΣ?ΜΟΝΟ ΤΟ ΟΝΟΜΑ?ΜΑΣ ΦΤΑΝΕΙ?ΓΙΑΤΙ ΤΟΣΑ ΧΡΟΝΙΑ ΔΕΝ ΕΙΔΑΜΕ ΤΙΠΟΤΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΛΥΤΕΡΕΥΣΗ ΤΗΣ ΔΙΚΗΣ ΜΑΣ ΖΩΗΣ? ΔΡΟΜΟΣ?ΜΗΔΕΝ. ΧΙΟΝΟΔΡΟΜΙΚΟ?ΧΙΛΙΑ ΜΥΡΙΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ.ΠΑΙΔΙΚΕΣ ΧΑΡΕΣ?ΕΓΚΑΤΑΛΕΙΨΗ.ΚΑΘΑΡΙΩΤΗΤΑ?ΑΝΥΠΑΡΚΤΗ.ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΑ?ΠΟΛΛΟΙ ΣΥΛΟΓΟΙ ΠΟΥ ΠΡΟΣΠΑΘΟΥΝ ΜΕΣΑ ΣΤΗΝ ΑΠΑΞΙΩΣΗ,ΟΣΟΙ ΚΑΤΑΦΕΡΝΟΥΝ ΝΑ ΤΑ ΒΓΑΛΟΥΝ ΠΕΡΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΔΙΑΦΟΡΙΑ.ΤΙ ΝΑ ΠΙΑΣΕΙΣ ΚΑΙ ΤΙ ΝΑ ΑΦΗΣΕΙΣ.ΔΙΑΒΑΣΑ ΤΙΣ ΠΡΟΑΛΕΣ ΕΝΑ ΚΕΙΜΕΝΟ ΤΗΣ ΙΩΑΝΝΑΣ ΓΙΑ ΤΙΣ ΥΠΟΔΟΜΕΣ ΤΗΣ ΑΜΦΙΚΛΕΙΑΣ.ΝΤΡΑΠΗΚΑ ΓΙΑ ΜΑΣ.ΑΛΗΘΕΙΑ ΓΙΑΤΙ ΤΟ ΚΤΗΡΙΟΤΟ ΑΝΑΚΑΙΝΙΣΜΕΝΟ ΤΟΥ ΠΑΛΙΟΥ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ
ΛΕΓΕΤΑΙ ΛΑΟΓΡΑΦΙΚΟΥ ΜΟΥΣΕΙΟΥ?ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΜΟΥΣΕΙΟ? ΓΙΑΤΙ ΛΕΓΕΤΑΙ ΕΤΣΙ?ΠΟΙΟΣ ΘΑ ΑΠΑΝΤΗΣΕΙ?ΑΝΑΚΑΙΝΙΣΤΗΚΕ ΓΙΑ ΝΑ ΜΕΤΑΦΕΡΘΟΥΝ ΟΙ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ?ΓΙΑ ΝΑ ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΜΕΡΙΚΕΣ ΕΚΘΕΣΕΙΣ?ΠΟΛΛΕΣ ΑΣΧΕΤΕΣ ΚΑΙ ΚΑΚΟΓΟΥΣΤΕΣ?ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΔΕΙΤΕ ΤΗΝ ΠΟΛΗ ΜΑΣ ΚΑΘΩΣ ΕΡΧΕΣΤΕ ΑΠΟ ΑΘΗΝΑ?ΟΥΤΕ ΤΟ ΧΕΙΡΟΤΕΡΟ ΧΩΡΙΟ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΟΨΗ.ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΤΙ ΑΛΛΟ ΝΑ ΠΩ.ΜΙΑ ΣΚΕΤΗ ΑΠΟΓΟΗΤΕΥΣΗ.ΕΙΣΑΣΤΕ ΚΥΡΙΟΙ ΤΩΝ ΤΟΣΩΝ ΧΡΟΝΩΝ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ ΜΙΑ ΣΚΕΤΗ ΑΠΟΓΟΗΤΕΥΣΑΗ. ΕΙΜΑΣΤΕ ΜΙΑ ΣΚΕΤΗ ΑΠΟΓΟΗΤΕΥΣΗ.ΤΟ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ ΠΟΥ ΘΑ ΓΙΝΟΥΝ ΚΑΠΟΙΕΣ ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ ΣΤΟ ΥΠΑΙΘΡΙΟ ΘΕΑΤΡΑΚΙ ΘΑ ΒΡΕΘΕΙΤΕ ΙΣΩΣ ΛΙΓΟΙ ΑΠΟ ΕΣΑΣ- ΟΧΙ ΠΟΛΛΟΙ-ΓΙΑ ΝΑ ΣΑΣ ΔΟΥΜΕ ΚΑΙ ΝΑ ΣΑΣ ΧΕΙΡΟΚΡΟΤΗΣΟΥΜΕ.ΝΑ ΔΩ ΠΟΥ ΘΑ ΚΑΘΗΣΕΤΕ.ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΕΧΕΤΕ ΠΕΡΑΣΕΙ ΟΥΤΕ ΜΙΑ ΦΟΡΑ ΝΑ ΔΕΙΤΕ ΤΗΝ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΠΟΥ ΕΠΙΚΡΑΤΕΙ.ΔΕΝ ΕΧΕΤΕ ΠΕΡΑΣΕΙ ΠΟΤΕ ΑΠΟ ΚΑΝΕΝΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΤΗΣ ΠΟΛΗΣ.ΕΙΣΑΣΤΕ ΕΠΙΔΕΡΜΙΚΟΙ.ΣΥΓΧΝΩΜΗ ΓΙΑ ΤΟ ΤΟΣΟ ΕΝΤΟΝΟ ΥΦΟΣ ΜΟΥ.ΞΕΧΙΛΙΖΩ ΑΠΟ ΟΡΓΗ .ΑΠΟ ΑΠΟΓΟΗΤΕΥΣΗ.ΘΑ ΜΠΟΡΕΣΟΥΜΕ ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΚΑΤΙ ΓΙΑ ΤΟ ΧΩΡΙΟ ΜΑΣ?ΘΑ ΜΠΟΡΕΣΟΥΜΕ ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΚΑΤΙ ΓΙΑ ΕΜΑΣ ΤΟΥΣ ΙΔΙΟΥΣ ΠΟΥ ΜΕΝΟΥΜΕ Ε Δ Ω?
Ω Σ Π Ο Τ Ε Θ Α ΚΑΝΟΥΜΕ ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΞΕΝΟΥΣ ΚΑΙ Ο ΚΑΘΕΝΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΡΤΗ ΤΟΥ?ΓΙΑ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΜΑΣ? ΜΕ ΟΛΟ ΤΟ ΣΕΒΑΣΜΟ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΑΡΑΧΩΒΙΤΕΣ ,ΜΕ ΚΑΝΕΝΑ ΣΕΒΑΣΜΟ ΣΕ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΜΑΣ ΔΙΟΙΚΟΥΝ ΤΟΟΟΟΣΑ ΧΡΟΝΙΑ.

Top