αραχωβα διαμονη αραχωβα διαμονη αραχωβα διαμονη αραχωβα διαμονη αραχωβα διαμονη αραχωβα διαμονη ενεργειακος επιθεωρητης ενεργειακος επιθεωρητης ενεργειακος επιθεωρητης ενεργειακος επιθεωρητης ενεργειακος επιθεωρητης ενεργειακο πιστοποιητικό ενεργειακο πιστοποιητικό ενεργειακο πιστοποιητικό ενεργειακο πιστοποιητικό ενεργειακο πιστοποιητικό ενεργειακο πιστοποιητικό αραχωβα αραχωβα αραχωβα αραχωβα αραχωβα αραχωβα αραχωβα

Δευτέρα 3 Μαΐου 2010

Απίστευτο...

Είναι δυνατόν να υπάρχουν καλοριφέρ στην κορυφή του βουνού;


Κι όμως στην περιοχή Άγιος Νικόλαος, στη Μάνα, κάποιος ανεγκεφαλος προτίμησε να το πετάξει εκεί, που για να πας είναι σχεδόν 20 χιλ. άσχημος χωματοδρομος, παρά να το πάει στην χωματερή που ειναι μόνο 4 χιλ. από την Αραχωβα.
Αλήθεια υπάρχει άνθρωπος που να μη γνωρίζει ακόμη για την ανακύκλωση; Εγώ πάντως που το πήγα στη χωματερή να το αφήσω, την ίδια στιγμή βρήκα ρακοσυλλεκτη και το πήρε αμέσως.

Αναγνώστης

7 σχόλια:

ονομα είπε...

Τι να πει κανείς για αυτό το χάλι? Είναι ν'απορείς...

Φίλε σ'ευχαριστώ για το email.

Ντελάλης

Επώνυμος είπε...

Φίλε μου εσύ πήγες μέχρι την μάνα για να δεις αυτό το χάλι, μήπως να πάς μέχρι το λιβάδι στον δρόμο που πάει προς την Παλιοπαναγιά να δείς τα απειρα είδη σκουπιδιών από στρωματα, ποδήλατα κουβέρτες κλπ. μπαίνοντας στο δρόμο μετά από την ταβέρνα του Μπαμπη, στην αρίστερή πλευρά του δρόμου μέσα στα ελατα.

Unknown είπε...

ΑΓΑΠΗΤΕ ΦΙΛΕ, ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΣΟΥ ΠΩ ΟΤΙ ΕΧΩ ΜΑΖΕΨΕΙ ΚΑΙ ΑΠΟ ΕΚΕΙ ΜΕΡΙΚΑ ΣΚΟΥΠΙΔΙΑ ΑΛΛΑ ΟΠΩΣ ΘΑ ΞΕΡΕΙΣ "ΕΝΑΣ ΚΟΥΚΟΣ ΔΕΝ ΦΕΡΝΕΙ ΤΗΝ ΑΝΟΙΞΗ". ΟΣΑ ΚΙ ΑΝ ΜΑΖΕΨΕΙΣ ΕΣΥ ΚΑΙ ΕΓΩ ΜΑΖΙ ΔΕΝ ΚΑΝΟΥΜΕ ΤΙΠΟΤΑ. ΤΟ ΘΕΜΑ ΓΙΑ ΜΕΝΑ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΠΑΙΡΝΟΥΜΕ ΔΡΑΣΤΙΚΑ ΜΕΤΡΑ ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΣΑΝ ΟΜΑΔΑ.ΝΑ ΞΕΡΕΙΣ ΟΤΙ ΟΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟΙ ΑΠΛΑ ΤΑ ΚΟΙΤΑΝΕ ΚΑΙ ΤΙΠΟΤΕ ΑΛΛΟ ΚΑΙ ΟΡΙΣΜΕΝΟΙ ΣΥΜΒΑΛΟΥΝ Σ ΑΥΤΟ ΠΕΤΩΝΤΑΣ ΚΙ ΑΥΤΟΙ ΚΑΤΙ ΑΚΟΜΗ ΚΙ ΑΝ ΤΟΥΣ ΠΕΙΣ ΚΑΤΙ Η ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΕΙΝΑΙ ΠΑΝΤΑ Η ΙΔΙΑ{ΤΟΣΑ ΕΧΕΙ ΕΔΩ ΤΑ ΔΙΚΟ ΜΟΥ ΣΕ ΠΕΙΡΑΞΕ}?ΠΑΝΤΩΣ ΕΓΩ ΧΑΡΗΚΑ ΠΟΥ ΕΓΡΑΨΕΣ ΓΙΑΤΙ ΟΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟΙ ΔΕΝ ΜΙΛΑΝΕ ΑΠΛΑ ΚΟΙΤΑΝΕ!!!ΝΙΚΟΣ

Ανώνυμος είπε...

ΕΛΑΤΕ ΤΩΡΑ ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ΄Ο 'ΘΕΟΣ' ΤΟ ΠΕΤΑΞΕ ΝΑ ΤΟ ΕΧΕΙ Ο ΦΛΑΣ ΝΑ ΜΗΝ ΚΡΥΩΝΕΙ ΤΟ ΒΡΑΔΙ ΤΩΡΑ ΠΟΥ ΘΑ ΠΑΕΙ ΤΑ ΠΡΟΒΑΤΑ ΣΤΟΝ ΑΊ΄΄ΝΙΚΟΛΑ!!

Ανώνυμος είπε...

ΣΥΜΠΑΤΡΙΩΤΗ ΝΙΚΟ
ΕΣΥ ΚΑΝΕ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΝΟΜΙΖΕΙΣ ΠΙΟ ΣΩΣΤΟ ΚΑΙ ΑΣΤΟΥΣ ΝΑ ΧΤΥΠΙΟΥΝΤΕ ΟΛΟΙ. ΚΑΜΙΑ ΔΕΚΑΡΙΑ ΣΑ ΚΑΙ ΣΕΝΑ ΑΝ ΕΙΧΑΜΕ Σ ΑΥΤΟ ΤΟ ΧΩΡΙΟ ΔΕ ΘΑ ΕΙΧΑΜΕ ΑΥΤΑ ΤΑ ΧΑΛΙΑ ΑΓΩΝΙΣΟΥ ΓΙΑ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΠΙΣΤΕΥΕΙΣ.
ΣΥΜΠΑΤΡΙΩΤΕΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΘΕΙΤΕ ΛΙΓΟ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΟ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΙΚΟΝΑ ΤΟΥ ΒΟΥΝΟΥ ΜΑΣ ΚΑΙ ΤΟΥ ΧΩΡΙΟΥ ΜΑΣ ΠΡΟΣ ΤΑ ΕΞΩ.
ΑΝ ΣΥΝΕΧΙΣΟΥΜΕ ΕΤΣΙ ΣΕ ΛΙΓΟ ΘΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΕΡΑΝΤΗ ΧΩΜΑΤΕΡΗ.
ΝΙΚΟ
ΒΑΛΕ ΧΕΡΙ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΚΑΙ ΕΙΜΑΣΤΕ ΜΑΖΙ ΣΟΥ ΚΑΙ ΠΙΣΤΕΥΩ ΚΑΙ Ο ΝΤΕΛΑΛΗΣ ΘΑ ΜΑΣ ΒΟΗΘΙΣΕΙ ΝΑ ΤΟΥΣ ΞΕΜΠΡΟΣΤΙΑΖΟΥΜΕ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΔΕ ΣΕΒΟΝΤΑΙ ΤΙΠΟΤΑ.

ΑΡΑΧΩΒΙΤΗΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΡΑΧΩΒΑ

ονομα είπε...

Φίλοι Αραχωβίτη από την Αράχωβα και Νίκο.

Οπωσδήποτε θα ενισχύσω κάθε προσπάθεια ευαισθητοποίησης και ενεργοποίησης του κόσμου σε θέματα περιβάλλοντος, καθαριότητας, ανάδειξης του φυσικού πλούτου, γνωριμίας του βουνού μας κτλ.

Συμφωνώ Αραχωβίτη από την Αράχωβα, αν είχαμε 10 σαν τον Νίκο και την παρέα του (δεν ξέρω ποιος είναι, αλλά φαντάζομαι) το χωριό μας θα ήταν καλύτερο και πιο καθαρό. Τα παιδιά αυτά αγαπούν το βουνό υπερβολικά, το σέβονται και μπράβο τους.

Τέτοιοι άνθρωποι τιμούν το blog με την παρουσία τους και τη γραφή τους και τους ευχαριστώ...

Με εκτίμηση
Ντελάλης

Unknown είπε...

ΘΑ ΗΘΕΛΑ ΝΑ ΕΥΧΑΡΙΣΤΙΣΩ ΤΟΥΣ ΦΙΛΟΥΣ ΑΡΑΧΩΒΙΤΗ ΚΑΙ ΝΤΕΛΑΛΗ ΓΙΑ ΤΑ ΛΕΓΟΜΕΝΑ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΝΑ ΤΟΥΣ ΠΩ ΟΤΙ ΚΑΙ ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΑΣΧΟΛΟΥΝΤΑΙ ΜΕ ΕΝΑ ΘΕΜΑ ΑΠΟ ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΑΠΟΛΥΤΩΣ ΚΑΝΕΝΑ ΩΦΕΛΟΣ ΓΙΑ ΤΟ ΠΑΡΩΝ,ΑΛΛΑ ΠΑΡΑ ΠΟΛΛΑ ΓΙΑ ΤΟ ΜΕΛΛΟΝ,ΔΙΝΟΥΝ ΟΙ ΙΔΙΟΙ ΑΞΙΑ ΚΑΙ ΤΙΜΗ ΣΤΟ BLOG!!!ΕΠΙΣΗΣ ΝΑ ΠΩ ΟΤΙ ΤΟ BLOG ΤΟ ΔΙΑΒΑΖΟΥΝ ΚΑΙ ΑΡΚΕΤΟΙ ΝΕΟΙ ΣΤΗΝ ΗΛΙΚΙΑ ΚΑΙ ΙΣΩΣ ΝΑ ΜΠΟΡΕΣΟΥΜΕ ΝΑ ΠΕΡΑΣΟΥΜΕ ΚΑΠΟΙΑ ΜΥΝΗΜΑΤΑ ΓΕΝΙΚΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΑ ΜΑΣ ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΣΤΗ ΦΥΣΗ. ΕΞΑΛΟΥ ΟΠΩΣ ΕΧΕΙ ΠΕΙ ΚΑΙ ΚΑΠΟΙΟΣ-ΤΗ ΦΥΣΗ ΤΗΝ ΔΑΝΕΙΣΤΗΚΑΜΕ ΓΙΑ ΝΑ ΤΗΝ ΔΩΣΟΥΜΕ ΣΤΟΥΣ ΑΛΛΟΥΣ-ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΔΙΚΙΑ ΜΑΣ!!!
"ΝΙΚΟΣ"

Top