αραχωβα διαμονη αραχωβα διαμονη αραχωβα διαμονη αραχωβα διαμονη αραχωβα διαμονη αραχωβα διαμονη ενεργειακος επιθεωρητης ενεργειακος επιθεωρητης ενεργειακος επιθεωρητης ενεργειακος επιθεωρητης ενεργειακος επιθεωρητης ενεργειακο πιστοποιητικό ενεργειακο πιστοποιητικό ενεργειακο πιστοποιητικό ενεργειακο πιστοποιητικό ενεργειακο πιστοποιητικό ενεργειακο πιστοποιητικό αραχωβα αραχωβα αραχωβα αραχωβα αραχωβα αραχωβα αραχωβα

Πέμπτη 6 Μαΐου 2010

Ενημέρωση από τον Γεώργιο Δ. Ανδρέου, Πρόεδρο του Δημοτικού Συμβουλίου Αράχωβας

Του Γεώργιου Δ. Ανδρέου, Προέδρου του Δημοτικού Συμβουλίου Αράχωβας

1. Το τμήμα της απόφασης του Δημοτικού Συμβουλίου για την δημοσίευση ανακοίνωσης στις εφημερίδες του Σαββάτου αναβλήθηκε, με την σύμφωνη γνώμη του Δημάρχου και των επικεφαλής των παρατάξεων του Δημοτικού Συμβουλίου (και του Ε. Γιαννέλου) για να μην "χαθεί" μέσα στην καυτή επικαιρότητα των ημερών.
2. Υπενθυμίζω σε όλους την συγκέντρωση της Κυριακής 9/5/2010 ώρα 10.00 στην πλατεία Παπαϊωάννου και το εν συνεχεία Δημοτικό Συμβούλιο.
3. Ατυχώς οι επικεφαλής του Διστόμου παραμένουν άκαμπτοι μέχρι στιγμής.

6/5/2010

Γιώργος Δ. Ανδρέου
Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου.

Υ.Γ. Μην ξεχνάμε ότι στις 8/5 γιορτάζει ο Αηγιάννης στο Λειβάδι. Είναι ευκαιρία να ξεμαυρίσει η ψυχή μας από τα γεγονότα και τις εξελίξεις, να θυμηθούμε τα παλιά και τους παλιούς, που όργωναν και θέριζαν λαθούρια, εκεί που εμείς θερίζουμε ευρώ.

Παιδιά κάτω τη μπάλα.
Top