αραχωβα διαμονη αραχωβα διαμονη αραχωβα διαμονη αραχωβα διαμονη αραχωβα διαμονη αραχωβα διαμονη ενεργειακος επιθεωρητης ενεργειακος επιθεωρητης ενεργειακος επιθεωρητης ενεργειακος επιθεωρητης ενεργειακος επιθεωρητης ενεργειακο πιστοποιητικό ενεργειακο πιστοποιητικό ενεργειακο πιστοποιητικό ενεργειακο πιστοποιητικό ενεργειακο πιστοποιητικό ενεργειακο πιστοποιητικό αραχωβα αραχωβα αραχωβα αραχωβα αραχωβα αραχωβα αραχωβα

Παρασκευή 7 Μαΐου 2010

Ερωτήματα προς τον Δήμαρχο Αράχωβας

Ερωτήματα προς τον Δήμαρχο Αραχόβης από ομάδα Πολιτών της Αράχωβας.

Την πιο κάτω επιστολή-ερωτηματολόγιο, στείλαμε στον κ. Δήμαρχο Αραχόβης την 6/5/2010. Σήμερα 7/5/2010 εφόσον δεν πήραμε καμία απάντηση, για τα θέματα που αναφέρονται σ’ αυτή, είμαστε υποχρεωμένοι να ενημερώσουμε τους συμπολίτες μας για το περιεχόμενο της επιστολής, αναρτώντας την στα τοπικά blogs.

κ. Δήμαρχε,
Με την υπ αριθμό 3 παράγ. (στ) απόφαση του ΔΣ Αραχόβης της 30/4/2010, θέσατε ως στόχο την συνάντηση του Δημάρχου και των επικεφαλής των παρατάξεων του Δ.Σ. Αραχόβης, με τους Δημάρχους Διστόμου και Αντίκυρας, με σκοπό τη διαβούλευση καθώς και την ανταλλαγή απόψεων για το θέμα του ονόματος του Νέου Δήμου της περιοχής μας που θα προκύψει από το σχέδιο Καλλικράτης.
  • Επειδή ο καιρός περνάει, χωρίς εμείς οι απλοί Πολίτες να έχουμε καμία πληροφόρηση γι αυτό το θέμα, όπως επίσης και για ένα σωρό άλλες ενέργειες που θέσατε ως προτεραιότητα στο ίδιο συμβούλιο.
  • Επειδή από ότι μαθαίνουμε, στο χθεσινό συμβούλιο 5/5/2010 του Δήμου Διστόμου οι κάτοικοι και το δικό τους Δ.Σ. πανηγύριζαν, για την κατοχύρωση υπέρ τους, της έδρας και του ονόματος του νέου Δήμου.
  • Επειδή οι φήμες για προειλημμένες αποφάσεις, της εκβάσεως των γεγονότων οργιάζουν.
  • Επειδή από ότι μαθαίνουμε, στην περιοχή μας γίνονται καθημερινά διεργασίες κι εσείς λάμπετε δια της απουσίας σας.
Θα θέλαμε να μας ενημερώσετε για τα κάτωθι:
  1. Έγινε αυτή η συνάντηση; Κι αν ναι τι είπατε; Αν όχι,γιατί δεν έγινε και πότε θα γίνει;
  2. Επειδή οι πληροφορίες μας είναι ότι απουσιάζετε από την Αράχοβα (το λίκνο δηλαδή των γεγονότων), υποθέτουμε ότι απουσιάζετε γιατί προβαίνετε σε κάποιες ενέργειες οι οποίες αφορούν το θέμα που μας απασχολεί. Θα θέλαμε να είμαστε κοινωνοί αυτών των ενεργειών, όπως δικαιούμαστε.
  3. Επειδή στο παρελθόν, μας είπατε ότι για να κάνετε το καθήκον σας ΔΕΝ έχετε ανάγκη από ποιητικές παραινέσεις (σας είχαμε θυμίσει το ποίημα του Κ. Καβάφη:Che fece….. il gran rifiuto) για το οποίο συμφωνούμε απόλυτα ότι το νόημα του δεν είναι αναγκαίο ως παραίνεση σε σας. Ποιες ήταν οι ενέργειές σας , από το τελευταίο συμβούλιο και μετά;
  4. Επειδή, έχουμε θυμώσει με την αδράνεια που επιδεικνύετε. Διαβεβαιώστε μας ότι κάνουμε λάθος.
  5. Επειδή, σε καμία περίπτωση δεν θέλουμε να Βρεθούμε προ τετελεσμένων γεγονότων, όπως με την περίπτωση των περιβόητων... ομόφωνων αποφάσεων του Δ.Σ. Αραχόβης για ένταξή μας στους Δελφούς, που οι ενέργειές σας για το θέμα αυτό ήταν σχεδόν ανύπαρκτες, αντίθετα με τις καθησυχαστικές σας προτροπές: «έχουν γνώσιν οι φύλακες». Πέστε μας τι πρέπει επιτέλους να κάνουμε για να έχουμε κάποιο αποτέλεσμα και εν πάση περιπτώσει ΠΟΥ ΒΡΙΣΚΕΣΤΕ και ποιες είναι οι μέχρι σήμερα ενέργειές σας για το θέμα που μας απασχολεί;
κ. Δήμαρχε, οι φήμες στην Αράχοβα οργιάζουν, ο κόσμος αισθάνεται μόνος και χωρίς ηγεσία. Σεις διαρκώς λείπετε για να τους καθησυχάσετε.
Αισθανόμαστε ότι πλήττεται όχι μόνον ο εγωισμός μας, αλλά και τα συμφέροντά μας. Σας παρακαλούμε σταθείτε στο ύψος των περιστάσεων και του Ιστορικού σας ρόλου.
ΕΝΗΜΕΡΩΣΤΕ ΜΑΣ.

Για τη μεταφορά: Στέργιος Μπακολουκάς

18 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Τι γράφουν στο diavima.gr για το Δήμαρχο Λιβαδειάς.
Στροφή 180ο από τον Δ. Τσιφή που λέει όχι στον αγώνα για περαιτέρω διεύρυνση της Λιβαδειάς. «Άνανδρος», «προδότης», «δημαρχάκος», που κάνει τον «Καραγκιόζη» ήταν κάποιοι από τους χαρακτηρισμούς της αντιπολίτευσης για τον δήμαρχο Λιβαδειάς. Εμμένουν στις παραιτήσεις όσοι δημοτικοί σύμβουλοι τις κατέθεσαν.

Ανώνυμος είπε...

Εκτός από το δικό μας αδιάφορο και χορτάτο δήμαρχο, αυτοί οι……. ΒΟΛΕΥΤΕΣ και πολιτευτές που ήταν γύρω από την εικόνα του Αγίου Γεωργίου, θα τολμήσουν να ξαναπατήσουν στην Αράχωβα για χαιρετούρες στα καφενεία άραγε;

ΔΗΜΟΤΗΣ Β' είπε...

Αυτο φιλε μου ανωνυμε εναποκειται πλεον σε μας.Φυσικα και θα τολμησουν να ξαναπατησουν αν τους το επιτρεψουμε.Γιατι βλεπεις δεν σκεφτονται ολοι οπως εσυ κι εγω.Ειδα κι εγω αρκετους συμπολιτες μας να ''σερνονται'' πισω απο τους γυμνοσαλιαγκες πολιτικους για να τους σφιξουν το χερι.
Αν ομως αντι γι' αυτη την αντιμετωπιση, επεφτε κραξιμο και απαξιωση (ισως και κανενα αυγο,ντοματα,γιαουρτι κ.τ.λ.), τοτε πιστευω οτι θα το σκεφτονταν παρα πολυ πριν ξαναπατησουν εδω και μας γεμισουν με τα ψεμματα και την γλοιωδη συμπεριφορα τους.
Εμεις λοιπον ειμαστε αυτοι που με την συμπεριφορα μας θα επιτρεψουμε ή οχι να μας δουλευουν κανονικα!!!

ΖΟΥΓΚΛΑΣ είπε...

ΜΗΝ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ ΑΠΑΝΤΗΣΗ. . .ΑΥΤΟΙ ΒΡΑΒΕΥΣΑΝ ΤΟΝ ΛΑΧΑΟΥΕΡ ΣΤΟ ΠΕΡΣΙΝΟ ΠΑΝΥΓΗΡΙ....ΤΟΝ ΚΑΤΑΚΤΗΤΗ ΚΑΙ ΝΑΖΙΣΤΗ.ΚΑΙ ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΕΚΡΑΞΕ ΚΑΝΕΙΣ. ΕΧΟΥΜΕ ΤΟΥΣ ΗΓΕΤΕΣ ΠΟΥ ΜΑΣ ΑΞΙΖΟΥΝ!

Ανώνυμος είπε...

ZOUGLA
ΜΑΘΕ ΙΣΤΟΡΙΑ ΜΑΚΑΡΙ ΣΑΝ ΑΥΤΟΝ ΤΟ ΚΑΤΑΚΤΗΤΗ ΝΑ ΗΤΑΝ ΟΛΟΙ Ο ΜΟΝΟΣ ΠΟΥ ΔΕ ΠΗΡΑΞΕ ΟΥΤΕ ΤΡΙΧΑ ΟΧΙ ΜΟΝΟ ΣΤΗΝ ΑΡΑΧΩΒΑ ΑΛΛΑ ΟΠΟΥ ΚΑΙ ΝΑ ΠΕΡΑΣΕ.
ΚΑΙ ΓΙΑΥΤΟ ΤΟΝ ΤΙΜΗΣΑΝΕ
ΚΑΙ ΜΑΘΕ ΟΤΙ ΗΤΑΝ ΚΑΙ ΤΟ ΜΟΝΟ ΤΑΓΜΑ ΠΟΥ ΠΕΡΑΣΕ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΛΒΑΝΙΑ ΧΩΡΙΣ ΟΥΤΕ ΜΙΑ ΑΠΩΛΕΙΑ.
ΕΒΛΕΠΕ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΟΡΑΜΑ ΤΟΝ ΑΓΙΟ ΜΑΣ.

ΦΟΙΒΟΣ είπε...

Ποιόν άγιο έβλεπε ρε Ανώνυμε; Τον …Απόλλωνα; Γιατί απ’ ότι λέει η ιστορία, ο μόνος που έκανε θαύματα από παλιά στην περιοχή, γιατί η περιοχή του ανήκε, την κατέλαβε δηλαδή εξ εφόδου γι αυτό παραμένει και ιερή, ήταν ό Απόλλωνας. Ο άλλος ο …δικός σου, ο…. εβραίος, ήρθε μετά και τα βρήκε όλα έτοιμα ,δράκο, λευκά άμφια , θυσία αρνιών , περιφορά, αγώνες κλπ. είναι γιαλαντζί άγιος δηλαδή. Κάνω λάθος; Σου τα λέω αυτά επειδή μιλάς για Ιστορία, αλλιώς δεν θα σου τα έλεγα.

ΔΗΜΟΤΗΣ Β' είπε...

Φοιβε, βλεπω παλι οτι αρχιζεις τις ανακριβιες και τις λοιδοριες.
Εχεις δει να λεει κανενα παιδακι στην εποχη μας, οτι βλεπει πανω απο την εκκλησια να ιπταται ο...απολλωνας σε ενα ασπρο αλογο;
Αντιθετα παρα πολλα παιδια (και αυτο γινεται γιατι ειναι αγνα και με καθαρη καρδια), βλεπουν τον Καβαλαρη μας να περιδιαβαινει ολο το χωριο και την εκκλησια του φυσικα.
Τωρα οσον αφορα την ιστορια που αναφερεις θα μου επιτρεψεις να μην το σχολιασω καν γιατι τα επιχειρηματα που παραθετεις παραπεμπουν σε παιδια του δημοτικου σχολιου.Μαλλον εχεις μια συγχυση μες στο μυαλο σου που αποτυπωνεται και στα γραφομενα σου.
Και νομιζω οτι σου το εχω ξαναπει οτι ειναι δικαιωμα σου να εχεις οποιες ιδεες θες για τον εαυτο σου
αλλα δεν εχεις κανενα δικαιωμα να βριζεις χυδαια και να μιλας εντελως απαξιωτικα για τις ιδεες και τα πιστευω των αλλων, που παρεπιπτωντος ειναι και το συντρηπτικα μεγαλυτερο κομματι του πληθυσμου.
Οσο για το γιαλατζι αγιος που λες ,θα πρεπει να κοιταξεις τι διαρκει στον χρονο.Ο Αγιος μας λοιπον οχι μονο διαρκει εδω και 2000 χρονια αλλα συναμα ειναι ζωντανος κανοντας θαυματα καθημερινα και αυξανοντας την πιστη μας σε αυτον!!!

ΚΑΣΤΑΛΙΑ είπε...

Πες τα Φοίβο. Μπράβο Ζούγκλα. Καλά που μας το θύμισες.
Και εσυ Ανώνυμε πρέπει να αλλάξεις πληροφοριοδότες. Ξέχασαν να σου πουν για τα σπίτια που έκαψε. Ξέχασαν να σου πουν ότι από το ευλογημένο τάγμα γύρισαν στο σπίτι τους μια χούφτα μόνο. Καλά ο άγιος δεν είχε άλλη δουλειά παρά να προστατεύει τους ναζιστές; Για πρόσεξε γιατί προσβάλλεις και τον άγιο και τους αραχωβίτες. Και φρόντισε να προμηθευτείς το βιβλίο του γιου του (κυκλοφοράει χερι, χερι στο χωριό αφου δεν τολμανε να το βγαλουν ανοιχτα για να μη φανε ξυλο)
Αν το διαβάσουν οι διστομίτεσ θα γίνει της κορέας και θα έχουν και δίκιο. Αφού λέει ότι το χωριό τιμωρήθηκε γιατί υποστήριζε αντάρτες. Σε όλο το βιβλίο δεν δείχνει καμία μεταμέλια. Προσβάλει και τους αραχωβίτες αφού λέει ότι στη μάχη της σφάλας βοηθούσαν οι ιταλοί τους αραχωβίτες ακόμα και με κανόνια! Ψεύτες και προδότες.
Και καλά τα είπε ο Φοίβος και ο Ζούγκλας

ΦΟΙΒΟΣ είπε...

Αγαπητέ Δημότη β΄ , επειδή σήμερα έχουμε τον Καλλικράτη , θα σε «περιλάβω» μια άλλη φορά, για να δούμε ποιος λέει ανακρίβειες για …άσπρα άλογα, μικρά παιδιά, ποιος λοιδορεί, ποιος είναι …….2000 χρονών και ποιος έχει πνευματική και ιστορική σύγχυση. Ίσως χρειαστεί να σου κάνω και μερικά μαθήματα δημοκρατίας και σεβασμού στην αντίθετη άποψη. Όσο για τους θεούς , μάθε ότι δεν είναι θνητοί για να πεθαίνουν , όποιοι και αν είναι αυτοί.

ΜΕ ΝΟΥ ΚΑΙ ΓΝΩΣΗ είπε...

''Αν το διαβάσουν οι διστομίτεσ θα γίνει της κορέας και θα έχουν και δίκιο. Αφού λέει ότι το χωριό τιμωρήθηκε γιατί υποστήριζε αντάρτες''.Αυτα τα λεει η ''ΚΑΣΤΑΛΙΑ''και τα κρατω - δεν ειναι , πραγματι, του παροντος. Ομολογω, ομως οτι δεν ξερω τιποτα για το ποιος ειναι αυτος ο ναζιστης - κατα τον ΖΟΥΓΚΛΑ - ΛΑΧΑΟΥΕΡ ,ποιο το ταγμα,που εδρασε, ΠΟΤΕ ΚΑΙ ΓΙΑΤΙ ΤΟΝ ΤΙΜΗΣΑΤΕ ως Δημος κλπ.ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΟΛΥ ΤΟΥΣ ΑΡΑΧΩΒΙΤΕΣ ΠΟΥ ΓΝΩΡΙΖΟΥΝ ΚΑΠΟΙΑ ΣΤΙΓΜΗ ΝΑ ΜΙΛΗΣΟΥΝ απο την ιστοσελιδα αυτη ή αλλη ΩΣΤΕ ΝΑ ΜΑΘΟΥΜΕ ΚΑΙ ΕΜΕΙΣ ΟΙ ΟΠΟΙΟΙ, ΑΝ ΚΑΙ ΓΕΙΤΟΝΕΣ Ή ΚΑΤΟΙΚΟΙ ΤΗΣ ΠΕΡΙΟΧΗΣ, ΔΕΝ ΞΕΡΟΥΜΕ ΤΙΠΟΤΑ.
Οφειλω να ομολογησω οτι στο θεμα αυτο ''πιαστηκα'' χωρις ... γνωση!

Στεργιος - ο αλλος είπε...

ΣΕ ΕΝΑ ΑΛΛΟ ΑΡΑΧΩΒΙΤΙΚΟ ΣΑΙΤ ΒΡΗΚΑ ΤΑ ΕΞΗΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΛΑΧΑΟΥΕΡ. Τα παραθετω ως συμβολη στο διαλογο με Κασταλια. Ζουγκλα, Φοιβο, Ανωνυμο και ολους οσους θελουν να θυμηθουμε.Γραφει το σαιτ: ''Κατά τη διάρκεια της Γερμανικής κατοχής, η Αράχωβα υπέστη καταστροφές και εκτελέστηκαν κάτοικοι της, με ευθύνη του Φασίστα Κατοχικού φρούραρχου της Αράχωβας Epimach Lachauer.

Στις 8 Σεπτεμβρίου 1943, έλαβε χώρα η Μάχη της Σφάλας Αράχωβας, όπου οι Αραχωβίτες, σε συνεργασία με τους αντάρτες του ΕΛΑΣ κατατρόπωσαν τους 700 Ιταλούς του φασιστικού Τάγματος, στο δυτικό τμήμα της Αράχωβας. Υπάρχει μνημείο στο 5ο Κm Αράχωβας- Δελφώ΄''.

Εν Αραχωβη είπε...

Το φιλο ΜΕ ΝΟΥ ΚΑΙ ΓΝΩΣΗ , θα τον συμβουλεβα να μην ξαναβρωμησει το blog με τα σχολια του......... Αν εχει προβλημα και αυτος και οι φιλοι του οι Διστομιτες με το τι κανουμε εμεις , να τους δωσουμε λιγο ξυδι απο το σκαρτο κρασι που μας πουλανε......... Μαθηματα δημοκρατιας να παει να κανει πρωτα στο χωριο του και στο φιλο του το ΘΕΜΗ που εχει το Διστομο blog , που οταν ακουνε Αραχοβα βγαζουν σπυρακια και μετα να ερθει να μας κρινει......... Αν το παραπανω σας ακουγετε πολυ τοπικιστικο , σας λεω οτι ειναι......... Νυσαφι ποια με το καθε φασιστοαναθρεμενο παρασητο που ξερει μονο να διδασκει δημοκρατια και οταν φτασει η ωρα να την εφαρμοσει σφυριζει αδιαφορα.......... Νυσαφι ποια στους δημοκρατες που θελουν ΤΑ ΔΙΚΑ ΤΟΥΣ , ΔΙΚΑ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΤΑ ΔΙΚΑ ΣΟΥ , ΔΙΚΑ ΤΟΥΣ........ Νυσαφι ποια με τους δημοκρατες που οταν του ευνοει η αδικια , τη βαφτιζουν δικαιωση και στρωνουν τραπεζι στα λαμογια που ταχα τους δικαιωσαν......... Φιλε Διστομιτη , μπορει αυριο να ειμαστε στον ιδιο Δημο , αλλα να εισαι σιγουρος οτι δεν υπαρχει περιπτωση να ειμαστε οι ιδιοι ανθρωποι......... Πρεπει να φας πολλα καρβελια για να μπορεις να μιλησεις για λογαριασμο των προγονων σου......... Οσο βαφτιζεις την ΛΑΜΟΓΙΑ σε ΔΙΚΑΙΩΣΗ , δεν αξιζεις ουτε μια σταγονα απο το αιμα που εχυσαν οι πατριωτες ολων μας και ηταν κατοικοι Διστομου..........

χψω είπε...

προς Εν Αραχωβη . Κρα... κρα ...κρα...

ΚΑΣΤΑΛΙΑ είπε...

προς ΜΕ ΝΟΥ ΚΑΙ ΓΝΩΣΗ
Δυστυχώς μια ομάδα αραχοβιτών μαζί με μέρος της διοίκησης (η αντιπολίτευση διαφώνησε) πράγματι ΤΙΜΗΣΑΝ και ΒΡΑΒΕΥΣΑΝ το ναζιστή και αμετανόητο (φαίνεται στα γραφόμενα) γιο του Λαχάουερ πέρισι του Αη Γιωργιού. Δυστυχώς στο χωριό μας οι δοσίλογοι (αν και μειοψηφία) όχι μόνο δεν χάθηκαν αλλά κάνουν κουμάντο αγκαλιά με τα πραγματικά λαμόγια. Αυτό όμως δεν χαρακτηρίζει το σύνολο. Απλά στην Αράχωβα έχουμε δεξιά λαμόγια και στο Δίστομο έχετε πασοκικά.

προς ΕΝ ΑΡΑΧΩΒΗ
Μαζί με σένα κατηγορώ και εγώ τη λαμογιά και στενοχωριέμαι για τον εμπαιγμό των πασόκων. Γιατί είναι εξόφθαλμος εμπαιγμός. Αλλά η υποκρισία είναι στην μεριά μας: Αν κυβερνούσε η ΝΔ και είχαμε εμείς τα μέσα δεν θα είχαμε κάνει ακριβώς το ίδιο; Φαντάζεσαι οτιδήποτε διαφορετικό; Φαντάζεσαι αν είχαμε το μαχαίρι δικό μας θα δίναμε την έδρα ή το όνομα στους διστομίτες; Έλεος με την υποκρισία: Θα είχαμε και το όνομα, και την έδρα και θα βάζαμε όλους τους άλλους να ανεβαίνουν μέχρι εδώ για τις δουλειές τους. Βέβαια μπορείς να πεις να μέναμε μόνοι μας. Αλλά αυτό με τις σημερινές και μελλοντικές συνθήκες θα ήταν καταστροφικό (συμφωνούν όλοι οι γνώστες). Δηλαδή η δική μας λαμογιά θα ήταν καλή και των άλλων είναι κακή; Δεν σε ακούσαμε να φωνάζεις στις αρχές του τόπου μας που έλεγαν προτιμότερο να πάμε στη Λιβαδειά παρά στο Δίστομο. Εκεί δεν θα χανόταν το όνομα; Θα ακουγόταν η αραχωβίτικη φωνή εκεί; Κάθε αραχωβίτης για τις δουλειές του θα έκανε 70 χιλ. πήγαινε-έλα αντί για 26; Θα φορτωνόμασταν τα λιβαδίτικα χρέη; (οι δήμοι Αράχωβας Διστόμου Αντίκυρας δεν είναι χρεωμένοι). Δεν είδα κανένα πατριώτη να φωνάζει για αυτά. Γιατί πατριώτης είναι αυτός που αγαπάει πραγματικά την πατρίδα του και δεν την καταδικάζει για εγωϊσμούς. Γιατί εγωϊσμός ήταν τότε που έλεγαν προτιμότερο να πάμε τη Λιβαδειά παρά στο Δίστομο.
Και τελικά τι μένει; υποκρισία και εγωισμός. Φταίνε οι άλλοι που κοιτάνε (με αισχρό τρόπο) τα συμφέροντά τους, ή εμείς που ΚΑΙΜΕ με ακόμα χειρότερο τρόπο τα δικά μας;
Επειδή όμως με τα λόγια που σου είπα θα αρχίσεις να βρίζεις και να με λες διστομίτη ή προδότη ή ότι άλλο θες, πρόσεξε:
Όποιος σου ανοίγει τα μάτια με σκληρά αλλά αληθινά λόγια, ΔΕΝ είναι εχθρός σου. ξανασκέψου το. Οι πραγματικοί εχθροί είναι οι "φίλοι" (σε εισαγωγικά).

Ανώνυμος είπε...

Κανεις δε φροντισε περισσοτερο απο το Δημαρχο Αραχωβας για την καταληξη στην αποφαση.
Αποδειξη ειναι πως ποτε δε πιστεψε σε δημο αραχωβας με εδρα την αραχωβα.
Παρακαλουσε τους ΔΕΛΦΟΥΣ μετα την ΛΕΙΒΑΔΕΙΑ .
ΟΙ ΔΙΣΤΟΜΙΤΕΣ ΚΥΝΗΓΟΥΣΑΝ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΤΟΤΕ ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΧΩΡΙΣ ΑΝΤΙΠΑΛΟ!!
Που φταινε λοιπον?
Ο ΑΝΔΡΕΟΥ ΦΡΟΝΤΙΖΕ ΓΙΑ ΔΙΣΤΟΜΟ ΕΤΣΙ ΔΕΙΧΝΕΙ ΤΟ ΠΡΑΓΜΑ.
ΜΗΠΩΣ ΕΙΣΑΙ ΥΠΟΨΗΦΙΟΣ ΠΑΛΙ ΔΗΜΑΡΧΕ?
ΜΕ ΤΙΣ ΕΥΛΟΓΙΕΣ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΑ ΚΑΤΩ ΧΩΡΙΑ?
ΕΙΔΟΜΕΝ
Μ.Π

Εν Αραχωβη είπε...

Προς ΚΑΣΤΑΛΙΑ........ Η λαμογια δεν εχει χρωμα . Το ιδιο θα με ενοχλουσε αν γινονταν και αναποδα τα πραγματα και τα ΑΛΕΥΡΑ ΗΤΑΝ ΠΡΟΣ ΤΗ ΜΕΡΙΑ ΜΑΣ........ Δεν με ενοχλει καθολου αν ο νεος Δημος εχει και ονομα και εδρα το Διστομο......... Με ενοχλει ομως παρα πολυ η συμπεριφορα των ανθρωπων και ο τροπος που αντιμετωπιζουν τα πραγματα οταν τους συμφερει....... Με ενοχλει αφανταστα οταν κανενας τους δεν δεχεται τη ΛΑΜΟΓΙΑ ΠΟΥ ΕΓΙΝΕ και προσπαθουν να βαλουν μπροστα τα αιματα των προγονων τους για να βαφτισουν τη ΛΑΜΟΓΙΑ - ΔΙΚΑΙΩΣΗ........ Με αυτες τις προδιαγραφες δεν μπορει να γινει διαλογος , δεν εχει κανενας διαθεση να μιλησει με κανενα , γιατι το επιπεδο και η βαση που βαζουμε για αρχη ειναι ΑΠΟΛΥΤΑ ΣΑΠΙΑ.......... Δεν εχω λοιπον προβλημα με τους γειτονες μας ΑΥΤΟΙ ΕΧΟΥΝ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΜΕ ΤΟΝ ΕΑΥΤΟ ΤΟΥΣ , και οσο δεν παραδεχοντε οτι εγινε ΚΟΛΠΟ , δεν υπαρχει καμια περιπτωση να μπορεσουν τα δυο χωρια να βρουν κοινο σημειο επαφης..........

Ε. Πολίτης είπε...

Η άποψή μου, ταυτίζετε απόλυτα με τα γραφόμενα του « Εν Αραχωβη». Θα μπορούσα να είχα γράψει ακριβώς τα ίδια. Έχει πιάσει πολύ σωστά το νόημα των γεγονότων.

ΜΕ ΝΟΥ ΚΑΙ ΓΝΩΣΗ είπε...

Τελικα ειδατε οτι ειχα δικιο οταν εδω και 3-4 ημερες σας ελεγα οτι ΠΡΕΠΕΙ να βρεθει ΚΟΙΝΗ λυση . Ο υπουργοςε Γ. Ραγκουσης εδωσε λυση με χρυση τομη και ονομα ΔΗΜΟΣ ΔΙΣΤΟΜΟΥ- ΑΡΑΧΩΒΑΣ ΜΕ ΕΔΡΑ ΤΟ ΔΙΣΤΟΜΟ. ΤΟ μελλον ειναι αυτο που πρεπει να μας καθοδηγει και οχι οι χαζο - τοπικισμοι και η φανατιλα απο οποια μερια και αν προερχεται . ΕΜΠΡΟΣ ΜΕ ΓΝΩΜΟΝΑ το μελλον και την κοινη τυχη .Η αναπτυξη ειναι ΚΟΙΝΗ ΥΠΟΘΕΣΗ. Χαιρομε που η προβλεψη μου βγηκε ΑΛΗΘΙΝΗ, κοντρα στους τοπικισμους.

Top