αραχωβα διαμονη αραχωβα διαμονη αραχωβα διαμονη αραχωβα διαμονη αραχωβα διαμονη αραχωβα διαμονη ενεργειακος επιθεωρητης ενεργειακος επιθεωρητης ενεργειακος επιθεωρητης ενεργειακος επιθεωρητης ενεργειακος επιθεωρητης ενεργειακο πιστοποιητικό ενεργειακο πιστοποιητικό ενεργειακο πιστοποιητικό ενεργειακο πιστοποιητικό ενεργειακο πιστοποιητικό ενεργειακο πιστοποιητικό αραχωβα αραχωβα αραχωβα αραχωβα αραχωβα αραχωβα αραχωβα

Τρίτη 4 Μαΐου 2010

Προσβλητική επίθεση της Τ.Ο. ΠΑΣΟΚ Διστόμου

Τα όρια της ύβρης αγγίζουν οι χαρακτηρισμοί της Τ.Ο ΠΑΣΟΚ Διστόμου κατά των αιρετών της Λιβαδειάς και της Αράχωβας, με αφορμή την κόντρα που έχει ξεσπάσει για το χωροταξικό του Καλλικράτη μεταξύ των τριών δήμων.
Η μεν Λιβαδειά διεκδικεί την ενσωμάτωση του Διστόμου στο νέο διευρυμένο δήμο Λιβαδειάς, η δε Αράχωβα δίνει μάχη να διατηρήσει το όνομα του δήμου, που θα προκύψει από τη συνένωση της με το Δίστομο και την Αντίκυρα, όπως προέβλεπε αρχικά το σχέδιο που ανακοίνωσε του υπουργείο Εσωτερικών.
Σε ανακοίνωση της οργάνωσης, όσον αφορά τη Λιβαδειά, γίνεται λόγος για «τοπικιστική υστερία» που απειλεί να τινάξει στον αέρα, τις μεταξύ τους σχέσεις συνεργασίας και χαρακτηρίζει ηλίθια την αντίληψη που εκφράστηκε στο Δ.Σ Λεβαδέων για συνένωση με το Δίστομο...
Όπως χαρακτηριστικά αναφέρεται στην ανακοίνωση: «Με ιδιαίτερη ανησυχία...

παρακολουθούμε τον τελευταίο καιρό μια αυξανόμενη τοπικιστική υστερία εκφραζόμενη από ευτυχώς λίγους τοπικούς παράγοντες της περιοχής μας μετά την δημοσίευση του σχεδίου "Καλλικράτης" .
Οι κάτοικοι του Διστόμου και της ευρύτερης περιοχής έχουν συμβάλλει στην οικονομική ανάπτυξη της Λιβαδειάς, και της Βοιωτίας συνολικά, στήριξαν και εξακολουθούν να στηρίζουν κάβε εμπορική, οικονομική , πολιτιστική και αθλητική δραστηριότητα που εξελίσσεται στην πρωτεύουσα του νομού μας.
Δυστυχώς το κλίμα αυτό κινδυνεύει να τιναχθεί στον αέρα από τις μεγαλοιδεάτικες αντιλήψεις κάποιων νεόκοπων και γυρολόγων αυτοδιοικητικών παραγόντων που βλέπουν το καλό της πάλης τους μέσα από μία επεκτατική διάθεση, που πιστεύουν ότι θα τους ωφελήσει αδιαφορώντας για τους άλλους.
Η λογική που έχει εκφραστεί από κορυφαίους αυτοδιοικητικούς παράγοντες «εάν δεν επεκταθούμε προς τον κάμπο (Ορχομενό) τότε θα «ρέπει να επεκταθούμε προς το βουνό (Δίστομο – Αράχωβα)», εκφράζει μια ηλίθια αντίληψη που δυναμιτίζει την όποια διάθεση για συνεργασία μέσα στην νέα διοικητική μεταρρύθμιση.
Με «ψευδοπαραιτήσεις» και εκβιαστικά διλλήματα αυτοδιοικητικών παράγονταν οι οποίας δεν εκφράζουν τις τοπικές κοινωνίες παρά μόνο τις δικές τους ανησυχίες και επιδιώξεις δεν παράγεται πολιτική, δεν προάγεται ανάπτυξη».
Η επίθεση της Τ.Ο ΠΑΣΟΚ Διστόμου είναι ιδιαίτερα προσβλητική και για το δήμαρχο Αράχωβας Λεόντιο Ανδρέου, τον οποίο κατηγορούν ως ψεύτη και προβοκάτορα. Όσον αφορά τώρα τον κύριο Δήμαρχο Αράχωβας και τις απαράδεκτες δηλώσεις του με αυτά που ουσιαστικά υιοθετεί σπιλώνει ανέξοδα πρόσωπα και υπολείψεις στελεχών του Π.Α.Σ.Ο.Κ που έλκουν την καταγωγή τους από το Δίστομο, χωρίς αποδείξεις, είναι κοινός ψεύτης, προβοκάτορας και συκοφάντης. Οι ενέργειες και οι δηλώσεις αυτές δυναμιτίζουν την ομαλή συνεργασία των τοπικών κοινωνιών.
Στο στόχαστρο και οι βουλευτές του ΠΑΣΟΚ στη Βοιωτία που καταγγέλλονται για παρασκηνιακές διεργασίες. «Περιμένουμε επίσης την απάντηση των βουλευτών του ΠΑΣΟΚ του νομού μας για τις παρασκηνιακές διεργασίες που φέρεται πώς έκαναν με τον Δήμαρχο Αράχωβας όπως ο ίδιος δήλωσε, δηλαδή ότι «είχε αποσπάσει την συγκατάθεση τους για την ονομασία του νέου Δήμου ως Δήμου Αράχωβας με έδρα το Δίστομο ».
Τα βέλη στρέφονται κυρίως προς το βουλευτή Βασίλη Τόγια «θεωρούμε απαράδεκτο και αδιανόητο βουλευτής του Π.Α.Σ.Ο.Κ του νομού μας να « μεταφέρει» Δήμους και κοινότητες με επιστολές που αποστέλλει σε συνεδριάσεις Δημοτικών Συμβουλίων ή με δηλώσεις του , αδιαφορώντας για τις πληγές που ανοίγονται στις τοπικές κοινωνίες», με αφορμή σχετική επιστολή του κ. Τόγια προς το Δ.Σ Λεβαδέων.
Τέλος προειδοποιούν ότι εάν χρειασθεί οι πολίτες των κωμοπόλεων που συγκροτούν τον Δήμο Διστόμου έχουμε φωνή.

Από το Βήμα Αλιάρτου

19 σχόλια:

Χαρης είπε...

Η Τ.Ο ΠΑΣΟΚ Διστομου εχει τοση πολυ λεβεντια που φτανει μεχρι το σημειο να αναφερεται στο Δημαρχο Αραχωβας και να τον χαρακτηριζει ΣΑΝ ΚΟΙΝΟ ΨΕΥΤΗ , ΠΡΟΒΟΚΑΤΟΡΑ ΚΑΙ ΣΥΚΟΦΑΝΤΗ , που δουλευει ΠΑΡΑΣΚΗΝΙΑΚΑ ΚΑΙ ΑΝΟΙΓΕΙ ΠΛΗΓΕΣ ΣΤΙΣ ΤΟΠΙΚΕΣ ΚΟΙΝΩΝΙΕΣ......... Δεν διαβαζω ομως , πουθενα και σε κανενα σημειο της ανακοινωσης της ,και δεν βλεπω να εχει τη ΛΕΒΕΝΤΙΑ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΚΑΤΑΔΙΚΑΣΕΙ , την απαραδεκτη μεταμεσονυχτια επεμβαση που εγινε στο χωροταξικο χαρτη που ειχε δωθει στα Μ.Μ.Ε και ολοι κοιμηθηκαν με ονομασια 'Δημος Αραχωβας με εδρα το Διστομο' και ξυπνησαν 'Δημος Διστομου με εδρα το Διστομο'.......... Φιλοι της Τ.Ο ΠΑΣΟΚ Διστομου , πως χαρακτηριζεται αυτη την ενεργεια;;;;;;; Πως θελετε να κλεισετε την πληγη που καποιος ΥΠΟΥΛΟΣ ΚΥΒΕΡΝΗΤΙΚΟΣ ΠΑΡΑΓΩΝ ΑΝΟΙΞΕ;;;;;; Πως θα συμπορευτουν οι τοπικες κοινωνιες οταν εσεις προσπαθειτε να σκεπασετε τον ΚΟΙΝΟ ΑΠΑΤΕΩΝΑ (οποιος και αν ειναι);;;;;;; Η αληθεια ειναι ενα νομισμα που εχει δυο πλευρες....... Καντε λοιπον πρωτα την αυτοκρητικη σας και μετα μπορειτε να βριζετε και ριχνετε ευθυνες προς τους αλλους........ Πραγματικα πιστευω οτι δεν μπορει να νιωθετε και πολυ περηφανοι για αυτη την πρωτοφανη πλαστογραφια που ανοιξε μια πληγη που δεν μπορει να κλησει και τοσο ευκολα και θα βασανιζει και τις επομενες γενιες , δημιουργοντας παντα ενα κλημα αντιπαλοτητας , αντιπαραθεσης και μισους μεταξυ των δυο τοπικων κοινωνιων.........

''ΜΕ ΝΟΥ ΚΑΙ ΓΝΩΣΗ'' είπε...

Κακο για αρχη κ. Γιανελλο.Διοτι ξεκινας με δυο προβοκατσιες. Πρωτον οτι αποδεχονται δηθεν οι Διστομιτες οτι ...καποιο ατοπημα εγινε το βραδυ της ανακοινωσης του Καλλικρατη. Και δευτερον οτι την αλλη ημερα οι Διστομιτες κοκορευονταν, δηθεν, οτι ''εχουμε μεσον'' και αλλες βλακειες. Επισης απειλεις οτι τα ''μεσα ερχονται και παρερχονται''. Μα και με την Δεξια, που υπονοεις οτι μπορει - καποτε ...- να ξαναλθει, η προταση Παυλοπουλου ΠΑΛΙ για Δημο Διστομου (ως ονομα και εδρα) προεβλεπε. Εκτος και αν δεν υπονοεις τη Ν.Δ. αλλα, δεν το πιστευω, τον ΛΑΟΣ,το ΚΚΕ , τον ΣΥΡΙΖΑ κ.ο.κ.
Κυριε Γιανελλο, επειδη ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΩ οτι και θες να φας τη θεση του Λεοντιου και να διεκδικησεις -μετα - τη θεση του Δημαρχου στο νεο Δημο Διστομου, πρεπει πρωτα να μαθεις να μην προσβαλεις τους ανθρωπους που στο μελλον θελεις να σε ψηφισουν και να χαιδευεις τα αυτια των σημερινων συμπατριωτων σου, των Αραχωβιτων. Διοτι ετσι που το πας μονο τη θεση του Αντιδημαρχου ΤΟΥ ΔΙΑΜΕΡΙΣΜΑΤΟΣ ΑΡΑΧΩΒΑς ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΚΕΡΔΙΣΕΙΣ. Και αυτο αν δεν κρατησει αμυνα ο Λεοντιου( και ο νοων νοητω)!Γιαυτο αφου αρχισες, κανε το σωστα. Πατα στη γη - προσγειωσου δηλαδη - και εχει ο Θεος...

ΣΤΑΘΗΣ είπε...

ΠΑΤΡΙΩΤΗ????ΔΙΣΤΟΜΙΤΗ ΠΡΟΦΑΝΩΣ ΔΕΝ ΜΕ ΞΕΡΕΙΣ.ΤΑ ΜΕΣΑ ΕΡΧΟΝΤΑΙ ΚΑΙ ΠΑΡΕΡΧΟΝΤΑΙ ΜΟΝΟ ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΛΕΣ ΔΕΝ ΑΝΑΦΕΡΟΝΤΑΙ.ΩΣΤΕ ΛΟΙΠΟΝ ΔΕΝ ΕΓΙΝΕ ΤΙΠΟΤΑ?ΟΡΘΟΓΡΑΦΙΚΟ ΛΑΘΟΣ ΗΤΑΝ?ΩΡΑΙΑ!!!ΚΑΙ ΠΙΣΤΕΥΕΙΣ ΟΤΙ ΕΤΣΙ ΘΑ ΠΑΜΕ ΜΠΡΟΣΤΑ?ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΟ ΠΟΙΑ ΘΕΣΗ ΘΕΛΩ ΝΑ ΦΑΩ ΠΡΟΦΑΝΩΣ ΔΕΝ ΜΕ ΞΕΡΕΙΣ!!ΕΧΩ ΘΕΣΗ ΦΙΛΕ.ΠΑΡ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΝΑ ΣΑΙ ΚΑΛΑ

ΑΣΠΡΟΣΠΙΤΙΩΤΗΣ είπε...

ΕΚ ΔΙΣΤΟΜΟΥ ΑΝΩΝΥΜΕ ΜΑΓΚΑ.ΑΝ Ο ΣΤΑΘΗΣ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΒΓΕΙ ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΤΟΥ ΦΤΑΝΟΥΝ ΟΙ ΨΗΦΟΙ ΤΗΣ ΑΡΑΧΩΒΑΣ ΚΑΙ ΤΩΝ ΑΣΠΡΩΝ ΣΠΙΤΙΩΝ ΚΑΙ ΡΩΤΑ ΜΕΡΙΚΟΥΣ ΠΑΤΡΙΩΤΕΣ ΣΟΥ ΟΤΑΝ ΧΡΕΙΑΣΘΗΚΑΝ ΚΑΤΙ ΣΕ ΠΟΙΟΝ ΠΗΓΑΝ.ΛΕΣ ΟΤΙ ΕΧΕΙΣ ΝΟΥ ΚΑΙ ΓΝΩΣΗ ΚΑΙ ΒΓΑΖΕΙΣ ΕΝΑΝ ΜΙΣΣΑΛΟΔΟΞΟ ΦΑΝΑΤΙΣΜΟ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΕΝΟΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥ ΕΚ ΤΟΥ ΑΣΦΑΛΟΥΣ.ΕΣΥ ΛΕΙΤΟΥΡΓΕΙΣ ΣΑΝ ΠΡΟΒΟΚΑΤΟΡΑΣ ΣΥΝΔΗΜΟΤΗ.ΣΤΑΘΗ ΜΗΝ ΑΠΑΝΤΑΣ ΣΕ ΤΕΤΟΙΟΥΣ ΦΑΝΑΤΙΚΟΥΣ.ΑΠΟΦΑΣΙΣΕ ΕΣΥ ΝΑ ΚΑΤΕΒΕΙΣ ΚΑΙ ΘΑ ΣΕ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΟΥΜΕ.

αραχωβα τζιχαντ είπε...

δηλαδη βρε διστομιτη τι εγινε εκεινο το βραδυ.μπλοκαρε το κομπιουτερ κι εγραψε αραχωβα.ντροπη βρε.κι αχολησου με τον πανουργια σου κι ασε τους δικους μας γιατι με τετοια αντιπαθεια που προκαλειτε σας βλεπω να μην βγαζετε συμβουλο κι αυτη θα ναι η τιμωρια σας

Ομαδα ΔΙΣΤΟΜΙΤΩΝ ''Για την Αναπτυξη''. είπε...

Το αρθρο αυτο πρωτοδημοσιευτηκε στο σαιτ του Αλιαρτου. Εκει, λοιπον, η Ομαδα Διστομιτων ''Για την Αναπτηξη'' εστειλε το παρακατω κειμενο που δημοσιευτηκε. Πρακαλουμε, διαβαστε το και εσεις:
-Κανεις ενα λαθος φιλε απο τον Αλιαρτο που δημοσιευσες και σχολιασες την ανακοινωσην της Τ.Ο. ΠΑΣΟΚ Διστομου. Δεν προκειται για ''υβρεις''αλλα για απαντηση σε πραγματικες υβρεις ΟΡΙΣΜΕΝΩΝ παραγοντων της Λειβαδιας και της Αραχωβας που θιγουν το συνολο των Διστομιτων, των Στειριωτων, των Ασπροσπιτιωτων αλλα και ατομικα καποια προσωπα που ετυχε να καταγονται απο το Διστομο.
Επι της ουσιας δεν κοιτουν την αναπτυξη με βαση το χαρτη, τα οικονομικα δεδομενα, τις συγκοινωνιες, τις υποδομες και τα αλλα ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΙΚΑ κριτηρια, αλλα μονο το τοπικιστικα συμφεροντα και τους μεγαλοιδεατισμους του τυπου η ''πρωτευουσα αδικειται" ή ''η Αραχωβα ΜΕ ΤΗΝ ΙΣΤΟΡΙΑ''της κλεβουν(!) το ονομα κλπ.
Ομως ,φιλοι, ιστορια εχει καθε τοπος. Το οτι η Λειβαδια ηταν πρωτευουσα του νομου Βοιωτιας ΔΕΝ σημαινει ΤΙΠΟΤΑ για το νεο σχεδιασμο- πλεον πρωτευουσα της Περιφερειας μας ειναι η Λαμια. Τερμα οι νομοι. Αυτο βεβαιως δεν σημαινει οτι δεν ειναι μια πολυ μεγαλη πολη που μεγαλωσε κι αλλο με την προσθηκη του Κυριακιου, της Δαυλειας, της Χαιρωνειας κλπ. Ουτε αυτο σημαινει οτι αμφισβητουμε τα πρωτεια της - αλλωστε πολλες απο τις υπηρεσιες του ΝΕΟΥ ΔΗΜΟΥ ΔΙΣΤΟΜΟΥ, που ειναι ορεινος , θα ασκουνται απο τη Λειβαδια. Κανονικα ο κ Τσιφης και οι αλλοι φιλοι θα επρεπε να ειναι πολυ ικανοποιημενοι και να το λενε. Τωρα οι πολιτες τους θεωρουν - αδικως - οτι ειναι ριγμενοι και χανουν το κυρος μονοι τους . Εβγαλαν δηλαδη μονοι τον πηχυ ψηλα και περασαν απο κατω! Αλλα και η Αραχωβα δειχει εναν εγωισμο που στηριζεται μονο στο οτι πανε αρκετοι κονομημενοι Αθηναιοι και κανουν σκι. Ε, και λοιπον; Δεν καταλαβαινουν οτι αυτο ΔΕΝ περναει ιδιαιτερα τωρα με την οικονομικη κριση; ''Για τους VIP 's θα νοιαστουμε'', λενε πολλοι απλοι ανθρωποι...
Αυτα. ΚΑΙ ΙΔΙΑΙΤΕΡΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΑΛΙΑΡΤΟ, ΠΟΥ ΔΕΧΘΗΚΕ ΕΠΕΚΤΑΤΙΚΗ ΕΠΙΘΕΣΗ ΚΑΙ ΑΥΤΟΣ, ΔΕΝ ΠΕΡΙΜΕΝΑΜΕ ΤΕΤΟΙΟ ΕΠΙΘΕΤΙΚΟ ΚΑΙ ΑΔΙΚΟ ΔΙΜΟΣΙΕΥΜΑ. Εμεις απλως αμυνθηκαμε σε υβρεις και ανακριβειες.
Φιλικα, Ομαδα ΔΙΣΤΟΜΙΤΩΝ ''Για την Αναπτυξη''.

''ΜΕ ΝΟΥ ΚΑΙ ΓΝΩΣΗ'' είπε...

Ολοι εχουμε θεση. Ολοι καπου δουλευουμε με αξιοπρεπεια και δεν ''το παιζουμε'' σαν να καταπιαμε λοσταρι...Οσο για τον αν εγινε η συνωμοσια του ...Κατιλινα οπως βαυκαλιζεσαι να πιστευεις, ενα σου λεω: Οποιος ειχε τη δυναμη να κανει την αλλαγη στο ''και 5'', μπορουσε, προφανως, να την κανει στο ''παρα 5'' και τωρα να μην ειχες παρει τιποτα πρεφα, για να το πω λαικα. Ομως τα πραγματα ειναι απλα. Ασε τις ιστοριες και τα περι ''θεσης'' που εχεις- δειχνουν κομπασμο - και ριξε τουλαχιστον μια ματια στο χαρτη. Επειδη απο οτι καταλαβα (απο καποιον που σου απαντησε για θεωριες ''διαπραγματευσεων'') μαλλον κατεχεις απο διοικηση ή διαχειρηση κρισεων, πιστευω οτι μπορειν να καταλαβεις οτι ειναι καλο για ολους μας να προσδεθουμε (διοικητικα μονο) κατω απο το Παγκοσμιως γνωστο ονομα του Διστομου- εστω και αν καποιοι Αραχωβιτες λενε οτι η Σφαγη ηταν ενα τυχαιο γεγονος, λες και θα επρεπε να την ...ειχαμε ...προσχεδιασει.Κατω απο το brant name DISTOMO ισως πουλησετε και κανα πακετο διακοπων για σκι και σε ξενους τουριστες, αφου τωρα μονο Κολωνακιωτες ερχονται... Ας σοβαρευτουμε ομως . Το Διστομο, λογω Σφαγης, ειναι αντικειμενικα πιο γνωστο ιστορικα, συναισθηματικα,ηθικα, πολιτιστικα κλπ. Ουτε εκει ομως ειναι το βασικο. Υπερεχει το Διστομο και στην κλιμακα την παραγωγικη, λογω εργοστασιου - συμβαλει δηλαδη και συναλλαγματικα στο ΑΕΠ της χωρας.Γινεται παραλληλα και ενεργειακος κομβος.ΑΛΛΑ ΤΕΛΟΣ ΠΑΝΤΩΝ, ΕΔΩ ΣΤΑΜΑΤΩ για το Διστομο και στρεφομαι σε σας. Επειδη φαινεσαι οτι θελεις να κανεις ''στροφη'' αλλα σε κραταει ο εγωισμος και το τι θα πει το καφενειο του χωριου, εγω σε προτρεπω να κανεις ''μαζεμα χαρτιων'' και αναπροσαρμογη τακτικης για να διασωθει το προσωπικο σου κυρος. Ο Λεοντιου θα μεινει να ψαχνει τον ...Λαμπρου, οπως ο σανιδας... Εκτος αν θελεις να μεινεις να μας απειλεις με τα γαλαζια ή αλλα ''μεσα''!!!!!

Ανώνυμος είπε...

Προς τον κο/κα ''ΜΕ ΝΟΥ ΚΑΙ ΓΝΩΣΗ'' με το τόσο πομπώδες ψευδώνυμο (που δεν έχει καμία συνάφεια με τον τρόπο που γράφεις & σκέφτεσαι).
Είναι πολύ εύκολο να κάνεις κριτική και να κατηγορείς πίσω από ενα ψευδώνυμο ένα άνθρωπο που μιλά επώνυμα και έχει το θάρρος της άποψής του χωρίς να κρύβεται.
Και μόνο για αυτό το λόγο θεωρώ πως δεν πρέπει να σε παίρνει κανένας στα σοβαρά.....(Αν και θα μπω λίγο στον πειρασμό να πώ πως το ύφος και το περίεχόμενο αυτών που γράφεις είναι αίσχος τουλάχιστον)
Στάθη μην ασχολείσαι με μικρούς ανθρώπους που κρύβονται πίσω από την ανωνυμία και παριστάνουν τους γίγαντες.
Υ.Γ. Κι εγώ έγραψα ανώνυμα αλλά δεν κριτικάρισα ή έβρισα ποτέ κάποιον που έχει τα κότσια να μιλά επώνυμα (τσάμπα μάγκας είσαι).

γιαννελος σταθης είπε...

γειτονα(εγω συνεχιζω να σε λεω ετσι)με νου και γνωση συνεχιζεις να βλεπεις φαντασματα περι κομπασμου και γαλαζοπρασινα και ειλικρινα εκπλησσομαι γιατι ορισμενες φρασεις σου δειχνουν ατομο συγχρονης νοοτροπιας.ποτε δεν αμφισβητησα την ιστορια του διστομου και τα δεινα που υπεστη και ηλπιζα οτ και εσυ θα παραδεχοσουν την αντιστοιχη ιστορια της αραχωβας.το γεγονος ομως αυτη την στιγμη ειναι οτι 2 πολεις διπλα διπλα απο ενα λαθος οπως λες εσυ η απο ενα ατοπημα οπως λεμε εμεις κινδυνευουν να βρεθουν σε προτωφανη εχθροτητα που σιγουρα σε καλο δεν θα μας βγαλει.διαφωνεις σ αυτο?και επειδη αναφερθηκες σε διαχειρηση κρισεων και διοικησης να σου πω οτι σ αυτες τις περιπτωσεις 3 πραγματα απαιτουνται.κατ αρχας ΨΥΧΡΑΙΜΙΑ μετα ΓΡΗΓΟΡΟΣ ΔΙΑΛΟΓΟΣ κι οχι φιλολογιες και ΕΞΕΥΡΕΣΗ ΤΗΣ ΑΡΙΣΤΗΣ !!!!ΛΥΣΗΣ.το οτι εχω..θεση το ειπα για να σου περασω το μηνυμα οτι δεν ειμαι κομματικο ανδρεικελο που ψαχνει αξιωματα για να καρπωθει ωφελη.αλλωστε αν ρωταγες θα ηξερες οτι τα ειχα και παραιτηθηκα.μου λες για το εργοστασιο εμενα που μεγαλωσα στ ασπρα σπιτια με πατερα εργατη εκει με συμμαθητες απο το χωριο σου.για να κανω κι εγω λιγο χιουμορ μονο στο ποδοσφαιρο δεν τα πηγαμε καλα αλλα εκει υπαρχει παθος.εδω μιλαμε για μια ζωη δικια μας και των παιδιων μας.πες λοιπν στους δικους σου να πω κι εγω στους δικους μου οτι ΕΙΜΑΣΤΕ ΥΠΟΧΡΕΩΜΕΝΟΙ να βρουμε λυση αλλιωςθα λογοδοτησουμε ολοι στις γενιες που θα ελθουν.

ΜΕ ΝΟΥ ΚΑΙ ΓΝΩΣΗ είπε...

Ελπιζω να μην λογοκριθει το κειμενό μου ή να μην βρεθει αλλου γι αλλου οπως οι απαντησεις μου στην επιστολη Γιαννελου βρισκονται κατω απο αλλο θεμα. Ας ειναι!
Ερωτω ευθεως τον Σ Γιαννελλο και περιμενω απαντηση επι αυτου- και μονο:
-Οταν ζητουσατε να υπαχθειτε στον Δημο Δελφων τοτε δεν θα ...χανοταν το ονομα της ιστορικης Αραχωβας ΚΑΤΩ ΑΠΟ ΤΟ ΒΑΡΥΤΕΡΟ, ΠΡΑΓΜΑΤΙ, ΟΝΟΜΑ ΤΩΝ ΔΕΛΦΩΝ;
-Οταν αργοτερα, επειδη το θεμα των Δελφων το χασατε,ζητουσατε να υπαχθειτε στο Δημο Λειβαδιας,τοτε δεν θα ...χανοταν το ιστορικο ονομα της Αραχωβας ΚΑΤΩ ΑΠΟ ΤΟ ΒΑΡΥΤΕΡΟ ΟΝΟΜΑ ΤΗΣ ΛΕΙΒΑΔΙΑΣ;
Η δικη μου ταπεινη γνωμη ειναι οτι ΟΧΙ το ονομα της Αραχωβας ΔΕΝ ΘΑ ΧΑΝΟΤΑΝ. Οπως δεν θα χαθει και τωρα που θα ανηκετε Διοικητικα και μονο στον ''Δημο Διστομου''.
Εσεις ομως που δεχοσασταν να ειστε, με βασει το δικο σας σκεπτικο, Δελφιωτες ή Λειβαδιτες, γιατι αντιδρατε τοσο στο θεμα του Διστομου;Φοβαστε οτι θα σας πει καποιος ''Διστομιτες''; Ψευτικος και αβασιμος φοβος. Και η αποδειξη ειναι απλη: οπως λες μεγαλωσες στα Ασπρα Σπιτια (Παραλια Διστομου) ή Γιαλο και τους πολυ παλιους. Σε ειπε ποτε κανενας συμπατριωτης σου Ασπροσπιτιωτη ή Παραλιωτη ή Γιαλιωτη; ΟΧΙ! Εκτος αν ο ιδιος πιθανα ηθελες να το χρησιμοποιεις καπου π.χ. για φιγουρα (παραδειγμα το λεω, μη θυμωνεις!). Περιμενω, λοιπον, απαντησεις στα ερωτηματα και οχι ...φιγουρες!

ονομα είπε...

Φίλε ΜΕ ΝΟΥ ΚΑΙ ΓΝΩΣΗ

Τα σχόλια δημοσιεύονται όπου τα αναρτάς. Για να το αλλάξω θέση είναι ολόκληρη διαδικασία -που αν θες στην εξηγώ.
Γιατί να το κάνω και να χάνω άσκοπα το χρόνο μου, μιας και ούτως ή άλλως βγαίνει στον αέρα.

Λίγο προσοχή σε αυτά που λέμε δεν βλάπτει.

Μην ξεχνάς ότι έχεις να κάνεις με έναν άνθρωπο που έχει απέναντί του 500 ανθρώπους ημερησίως. Εσύ θα μπορούσες να το κάνεις ευκοότερα?
Και προσπαθώ να είμαι με όλους εντάξει, για να λέτε τη γνώμη σας και να συζητάμε όλοι μαζί τα προβλήματα του τόπου μας.

Αν έχω αδικήσει κάποιον του ζητώ συγνώμη αλλά δεν γίνεται σκοπιμα.

Ντελάλης

γιαννελος σταθης είπε...

παλι μιλας για φιγουρες και αδικεις το γραψιμο σου -επιμενω εγω γειτονα-και την επιχειρηματολογια σου.αφου απευθυνεσαι σε εμενα θα πρεπε να ξερεις οτι απο την αρχη ημουν εναντιον της υπαγωγης στην λειβαδια κ α θ ε τ α!!!στην ενωση ολων μας με τους δελφους ειχα συμφωνησει γιατι ανοιγε προοπτικες για ολους μας (εδω οντως κολλαει το brand name που εσυ ανεφερες).δεν εγινε και τωρα βρεθηκαν 2 πολεις να πρεπει να συνυπαρξουν και βγηκαν οι ζυγαριες ποια ειναι πιο ιστορικη κ.λ.π μην τα ξαναλεω.εγινε κατι εκεινο το βραδυ στο υπ.εσωτερικων και μας χωρισε.μπορουμε να τα βρουμε?αν οχι τρα βατε τον δρομο σας κι εμεις τον δικο μας κι οπου μας βγαλει αλλα χαμενοι θα μαστε κι οι δυο.δεν θα επανελθω αλλα αφου εσυ με ξερεις ελα οποτε θες στην αραχωβα να συζητησουμε μ ενα τσιπουρο.

ΧΩΡΙΣ ΝΟΥ ΚΑΙ ΓΝΩΣΗ είπε...

ΜΙΑ ΕΡΟΤΙΣΗ ΣΤΟΝ ΦΑΝΑΤΙΣΜΕΝΟ ΝΟΥ ΚΑΙ ΓΝΩΣΗ.ΓΙΑΤΙ ΣΤΟΧΕΥΕΙΣ ΤΟΝ ΣΤΑΘΗ.ΜΗΠΩΣ ΓΙΑΤΙ ΕΜΑΘΕΣ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΚΑΘΑΡΟΣ ΚΑΙ ΤΟ ΞΕΡΕΙ ΚΑΙ Η ΑΡΑΧΩΒΑ ΚΑΙ ΤΑ ΑΣΠΡΑ ΣΠΙΤΙΑ.ΑΥΤΟΣ ΧΑΡΙΣΕ ΤΟΝ ΜΙΣΘΟ ΤΟΥ.Ο ΔΙΚΟΣ ΣΟΥ Ο ΠΑΝΟΥΡΓΙΑΣ ΕΚΑΝΕ ΤΟ ΙΔΙΟ ΡΟΤΑΟ ΕΓΟ

ΜΕ ΝΟΥ ΚΑΙ ΓΝΩΣΗ είπε...

θΑ ΓΙΝΕΙ ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΣΤΗΝ ΩΡΑ ΤΟΥ - ΓΙΑ ΤΟ ΤΣΙΠΟΥΡΟ ΛΕΩ. Αλλα ΔΕΝ μου απαντησες; θα χασεις την ταυτοτητα σου αν υπαγεσαι, οπως παλια ως Ασπρωσπιτιωτης, στον ''Δημο Διστομου''.
ΥΓ. ΤΟ ΤΣΙΠΟΥΡΟ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΑΡΑΧΩΒΑΣ - ΑΝ ΥΠΑΡΧΕΙ, ΔΕΝ ΞΕΡΩ - ΑΛΛΑ Ο ΦΟΡΟΣ ΑΠΟ ΤΟ ΚΕΡΑΣΜΑ ΘΑ ΠΑΕΙ ΣΤΟ ΕΝΙΑΙΟ ΤΑΜΕΙΟ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΔΙΣΤΟΜΟΥ ΓΙΑ ΕΡΓΑ ΚΟΙΝΗΣ ΥΠΟΔΟΜΗΣ.(Μην το παρεις τοις μετρητοις, για να χαλαρωσεις στο γραφω...)

ΜΕ ΝΟΥ ΚΑΙ ΓΝΩΣΗ είπε...

Προς τον ''ΧΩΡΙΣ ΝΟΥ ΚΑΙ ΓΝΩΣΗ'' : Μακρια απο μενα τα βαρη των αλλων π.χ. Πανουργια κλπ. ΔΕΝ ΕΧΩ ΝΑ ΠΩ ΤΙΠΟΤΑ ΟΥΤΕ ΚΑΛΟ ΟΥΤΕ ΚΑΚΟ για τον ανθρωπο- ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΖΗΤΗΜΑ ΑΥΤΟ. Απαντω στον Σ. Γιαννελλο - που δεν τον ξερω ουτε ακουστα τον ειχα - γιατι απηυθυνς ε ανοιχτη επιστολη στους Διστομιτες και ειπε εν γνωση του ψεμματα με προβοκατορικο τροπο. Επειδη καταλαβα οτι εχει γνωσεις - ειναι περπατημενος - συμπερανα οτι κινειται μεθοδικα για να πετυχει κατι - να χαιδευει δηλαδη τα αυτια των τοπικιστων Αραχωβιτων . Του απαντω λοιπον τοις μετρητοις οπου χρειαζεται. Αυτα. Σταματω διοτι υπαρχουν και αλλα πραγματα εκτος απο χαζοεγωιμους και φαντασματα που ...τριγυρνουν στο Υπουργειο Εσωτερικων και αλλαζουν ονοματα...
Εδω η χωρα χανεται απο τους κουκουλουφορους και ολοι μας ασχολουμασε με ενα ονομα. Πρεπει ΝΑ ΣΩΣΟΥΜΕ ΤΗ ΧΩΡΑ ΠΡΩΤΑ ΓΙΑ ΝΑ ΕΧΟΥΜΕ ΜΕΤΑ ΝΑ ...ΤΣΑΚΩΝΩΜΑΣΤΕ!!! ΥΓ. ΣΥΜΦΩΝΩ ΑΠΟΛΥΤΩΣ ΜΕ ΤΟΝ ΟΙΚΟΝΟΜΟΛΟΓΟ ΠΟΥ ΠΡΟΤΕΙΝΕΙ ΝΑ ΣΤΗΡΙΞΟΥΜΕ τωρα ΤΑ ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΠΡΟΙΟΝΤΑ. Παντου.

γιαννελος είπε...

νου και γνωση παρ οτι σου απαντησα ευγενικα συνεχιζεις να βριζεις μ λεξεις προβοκατορες.σε παραπεμπω λοιπον στην απαντηση του στεργιου με τον οποιο ομως θα διαφωνησω σ ενα και τελειωνω.επειδη ενα κομματοσκυλο(ειτε γαλαζιο ειτε πρασινο) εκανε μια νοθεια ενα βραδυ αλητικη δεν μπορει να σκοτωθουν 2 χωρια και να γινουν ερμαια της λειβαδιας.υπαρχει χρονος για λυση.αφου λοιπον δεν με ξερεις νου και γνωση επρεπε πρωτα να ρωτησεις και μετα να βριζεις.

Χαρης είπε...

Δυστυχως αναγκαζομαι και εγω να συμφωνησω με την απαντηση του Στεργιου και μαλλον συμφωνουν και παρα πολλοι αναγνωστες του Ντελαλη........ Σταθη σε παρακαλω ΜΗΝ ΑΠΑΝΤΑΣ ΣΕ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΠΑΡΑΔΕΧΟΝΤΕ ΤΙΠΟΤΑ.......Μην απαντας σε ανθρωπους που υπερασπιζοντε ΑΠΑΤΕΩΝΕΣ....... Μην απαντας σε ανθρωπους που το μονο που ξερουν καλα ειναι να ΒΡΙΖΟΥΝ ΚΑΙ ΝΑ ΚΟΚΟΡΕΥΟΝΤΕ........ Μην απαντας σε ανθρωπους που δεν σεβοντε ουτε τους νεκρους τους , ολους αυτους ,που πατανε στο αιμα των προγονων τους για νομιμοποιησουν το καθε ΚΟΜΜΑΤΙΚΟ ΛΑΜΟΓΙΟ........ Μην απαντας με σεβασμο σε ανθρωπους , που απο αυτα που γραφουν δειχνουν οτι οι ιδιοι δεν τον ΣΕΒΟΝΤΕ ΚΑΘΟΛΟΥ......... Μην απαντας σε ανθρωπους που εχουν αφησει τον εαυτο τους και το μελλον των παιδιων τους στα χερια του ΚΑΘΕ ΤΥΧΑΡΠΑΣΤΟΥ ΚΟΜΜΑΤΙΚΟΥ ΣΩΤΗΡΑ.........Τελος μην απαντας σε ανθρωπους που ειναι ΕΤΕΡΟΦΩΤΟΙ και δεν θελουν να κανουν καμοια προσπαθεια να γινουν ΑΥΤΟΦΩΤΟΙ........ Ο Φιλος ΜΕ ΝΟΥ ΚΑΙ ΓΝΩΣΗ διχνει οτι δεν εχει τιποτα απο τα δυο και απο οτι καταλαβαινω δεν θελει να τα αποκτησει (μαλλον του βαζουμε δυσκολα )......... ΚΑΙ ΓΙΑ ΝΑ ΤΟ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙ ΜΙΑ ΚΑΙ ΚΑΛΗ (γιατι στο τελος θα τον ενταξω στους μακαρισμους της εκκλησιας μας ), ΤΟ BRANT NAME , που γραφει και ο ιδιος , ΔΕΝ ΧΑΡΙΖΕΤΑΙ ΤΙΣ ΜΕΤΑΜΕΣΟΝΥΧΤΙΕΣ ΩΡΕΣ , ΟΥΤΕ ΔΙΝΕΤΑΙ ΑΠΟ ΚΟΜΜΑΤΙΚΟΥΣ ΑΛΗΤΕΣ....... ΧΤΙΖΕΤΑΙ ΚΑΘΕ ΜΕΡΑ ΚΑΙ ΧΡΕΙΑΖΟΝΤΑΙ ΠΟΛΛΑ ΧΡΟΝΙΑ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑΣ ΚΑΙ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΟΣ ΑΓΩΝΑΣ ΑΠΟ ΟΛΟΥΣ ΓΙΑ ΝΑ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΝΙΩΣΕΙΣ ΠΕΡΙΦΑΝΟΣ ΓΙΑ ΤΟ ΣΠΙΤΙ ΣΟΥ , ΓΙΑ ΤΗΝ ΓΕΙΤΟΝΙΑ ΣΟΥ ,ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΟΝ ΤΟΠΟ ΣΟΥ........ Ολα αυτα τα χρονια φιλε μου που εσεις τρωγατε μονο οταν σας εδειναν , εμεις καθε μερα χυναμε αιμα για να ειναι η αραχωβα αυτη που ειναι και δεν περιμεναμε απο κανενα σωτηρα να μας πεταξει κανενα κοκαλο για κουνισουμε την ουρα μας ευχαριστημενα........

ΜΝΗΜΟΝΙΚΟ είπε...

Χαρουλη, για τον συχωρεμενο τον Κονιτσα θα λες, που ο,τι εχετε το οφειλετε σε αυτον και την ΚΟΜΜΑΤΙΚΗ του δυναμη. (Ευτυχως ο ανθρωπος δεν ηταν παραδομαχος και λαμογιο).

Χαρης είπε...

Δηλαδη ρε φιλε ΜΝΗΜΟΝΙΚΟ σαν ποιον??????? Εμεις ξερουμε την ιστορια μας και την κληρονομια μας και ευχαριστουμε ολους αυτους που μας αφησαν ΠΡΟΙΚΑ...Αυτο θελουμε και εμεις για τα παιδια μας!!!!!!! Θα πρεπει ομως να ομολογησεις οτι ΔΕΝ ΤΗ ΦΑΓΑΜΕ ουτε μας την σοδομησαι κανενας ΜΠΑΡΛΟΣ και κανενας ΜΥΤΗΛΙΝΑΙΟΣ... Την αξιοποιησαμε και την φτασαμε πολυ ψηλα...... Μεχρι τωρα εχουμε πουλησει πολυ ακριβα το τομαρι μας... Κανενας μας δεν ειναι ΟΡΤΙΝΑΝΤΣΑ ΚΑΝΕΝΟΣ... Και να εισαι σιγουρος , με οποιοδηποτε ονομα και να πουν αυτο το νεο Δημο , εμεις δεν εχουμε μαθει να εχουμε ΕΥΚΑΜΠΤΗ ΜΕΣΗ........ Οπως εχει γραψει καποτε ενας φιλος σε αυτο το blog :ΟΣΟ ΚΑΙ ΝΑ ΞΕΠΕΣΕΙ ΕΝΑΣ ΘΕΟΣ, ΚΑΝΕΙ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΓΙΑ ΔΕΚΑ ΑΓΙΟΥΣ......... Αφηστε λοιπον το παρελθον στην ακρη και ελατε να μιλησουμε για ΠΑΡΩΝ ΚΑΙ ΜΕΛΛΟΝ.........

Top