αραχωβα διαμονη αραχωβα διαμονη αραχωβα διαμονη αραχωβα διαμονη αραχωβα διαμονη αραχωβα διαμονη ενεργειακος επιθεωρητης ενεργειακος επιθεωρητης ενεργειακος επιθεωρητης ενεργειακος επιθεωρητης ενεργειακος επιθεωρητης ενεργειακο πιστοποιητικό ενεργειακο πιστοποιητικό ενεργειακο πιστοποιητικό ενεργειακο πιστοποιητικό ενεργειακο πιστοποιητικό ενεργειακο πιστοποιητικό αραχωβα αραχωβα αραχωβα αραχωβα αραχωβα αραχωβα αραχωβα

Κυριακή 18 Απριλίου 2010

Φέρτε πίσω τα κλεμμένα

Το “Bring them back” είναι μια εκστρατεία ενημέρωσης με σκοπό την ευαισθητοποίηση της κοινής γνώμης για την επιστροφή των μαρμάρων του Παρθενώνα.
Στην εποχή του internet και των social media, το bringthemback.org φιλοδοξεί να γίνει “τόπος συνάντησης” και να ενώσει τη φωνή, όλων όσων επιθυμούν τον επαναπατρισμό των γλυπτών και την αποκατάσταση των ιστορικών μνημείων της Ακρόπολης, με τεράστια αρχαιολογική, πολιτισμική και συναισθηματική αξία.
Υπάρχει η ιδέα της συγκέντρωσης 1.000.000 επώνυμων υπογραφών που θα αποτελέσουν το έρεισμα για την υποβολή αιτήματος για συζήτηση του θέματος στο Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο.
Στις σελίδες του bringthemback.org προβάλλονται όλες οι σχετικές πληροφορίες για τις ενέργειες που γίνονται ανά την υφήλιο π.χ. οι επίσημες θέσεις του Ελληνικού Υπουργείου Πολιτισμού, του Βρετανικού Μουσείου, οι Διεθνείς επιτροπές, οι δράσεις οργανωμένων φορέων, ιδιωτών εθελοντών κ.α.
Στην προσπάθεια συμμετέχουν ενεργά η Έλενα Κατρίτση, ο Σπύρος Φωκάς, ο Νίκος Αλιάγας και ο Γιάννης Κασπίρης, οι οποίοι συνέβαλαν και στην δημιουργία του έξυπνου βίντεο της καμπάνιας. Παρακολουθήστε το...


Δείτε περισσότερα εδώ
Top