αραχωβα διαμονη αραχωβα διαμονη αραχωβα διαμονη αραχωβα διαμονη αραχωβα διαμονη αραχωβα διαμονη ενεργειακος επιθεωρητης ενεργειακος επιθεωρητης ενεργειακος επιθεωρητης ενεργειακος επιθεωρητης ενεργειακος επιθεωρητης ενεργειακο πιστοποιητικό ενεργειακο πιστοποιητικό ενεργειακο πιστοποιητικό ενεργειακο πιστοποιητικό ενεργειακο πιστοποιητικό ενεργειακο πιστοποιητικό αραχωβα αραχωβα αραχωβα αραχωβα αραχωβα αραχωβα αραχωβα

Παρασκευή 23 Απριλίου 2010

Παρατήρηση για την περιφορά της εικόνας του Αγίου Γεωργίου

Του Γιώργου

Αγαπητέ ντελάλη, πολύ σύντομα.
Ενώ όλα κύλησαν άριστα στην περιφορά της Ιερής Εικόνας, ένα μόνο πράγμα προκάλεσε αλγεινή εντύπωση σε μένα και σε περίπου 20 επισκέπτες ξένους φίλους μου.
Καλά χθες δε φιλοτιμήθηκε ένας να ανάψει τα φώτα του Δημαρχιακού καταστήματος? Σκοτάδι πλήρες με τη σημαία τη γαλανόλευκη, στο παράθυρο του Δημαρχείου, χωρίς να φαίνεται!!
Είναι, θα μου πείτε, μια λεπτομέρεια η οποία όμως μας αδικεί όλους.
Δε θέλω να πω τίποτα άλλο, λόγω της ημέρας!
Τουλάχιστον μην επαναληφθεί!!!

Ευχαριστώ πολύ!!!

9 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Το απόγευμα, μετα την απονομή μεταλλίων στους αγώνες δρόμου 5000 μέτρων, ήρθαν τα παιδιά απο το χορευτικό του Λαογραφικού Ομίλου, με εθνικές φορεσιές, να χορέψουν στη Λάκκα. Διαπίστωσαν όμως οτι οι καφετέριες δεν τους είχαν αφήσει αρκετό χώρο και μετακόμισαν την εκδήλωση στο προαύλιο του παλιού δημοτικού. Παρατηρητής σε αυτή την απόλυτη ξεφτίλα ο Δήμαρχος, που αντι να πάρει τα τραπέζια και να τα πετάξει επι τόπου, έπινε το καφεδάκι.

ΔΗΜΟΤΗΣ Β' είπε...

Το χειροτερο απ'ολα στην υποθεση, ειναι η απαθεια και η αδιαφορια με την οποια αντιμετωπιστηκε το περιστατικο απο την δημοτικη αρχη.
Καποιοι συμβουλοι προσπαθουσαν την τελευταια στιγμη να περισωσουν την ''παρτιδα''.Αλλιμονο ομως ηταν πλεον αργα!!!
Τετοια ξεφτιλα δεν νομιζω οτι εχει ξαναδει το χωριο μας.
Τελικα νομιζω οτι ο Καλλικρατης ειναι πλεον επιτακτικη λυση για την Αραχωβα.Εδω και καμποσο καιρο ειμαστε μαρτυρες της εγκαταλειψης , της αδιαφοριας και της απαξιωσης του χωριου.Καλυτερα λοιπον με τους αλλους γυρω-γυρω, παρα με τους ''δικους μας'' που (νομιζουν οτι) μας δουλευουν!
Αρκετα ως εδω κυριοι, ευχαριστουμε δεν θα παρουμε αλλο.Αρκετα μας δωσατε αυτα τα χρονια, αντε γεια!!!
ΜΑΣ ΑΗΔΙΑΣΑΤΕ ΟΣΟ ΔΕΝ ΠΑΙΡΝΕΙ ΑΛΛΟ!

Ανώνυμος είπε...

Ολα αυτα που εγιναν μετα τον δρομο τον 5000 μ . ειναι μια συνεχεια με το οτι γινεται . και με τα πεζοδρομια [Καλμαντης , Συρος κ.τ.λ.].
Αυτο και αν ειναι ρεζιλι, αλλα ολοι τα γραφουν, δεν ξερω το γιατι?
Μηπως τους αρεσει που γινομαστε διεθνως ρεζιλι.
Βεβαια το παιζουν οι αρχοντες σαν να μην συμβαινει τιποτα, ειδατε καμαρι πισω απο υην εικονα του Αγιου? ηταν ολοι εκει.
Βεβαια αυτα τα βλεπει και ο Αγιος και αλλιμονο σ αυτον που δεν φοβαται την οργη Του.[Θα δειξει το μελλον υπαρχουν παραδειγματα]


ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ ΚΑΙ ΤΟΥ ΧΡΟΝΟΥ.



Υ.Γ.Λαμογια και επιτροπες μακρια.
Ντελαλη κοκαλο την ειχες την
φουστανελα.

Ανώνυμος είπε...

ΑΣ ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΑ Η ΚΑΛΗ ΛΟΥΣΚΟΥ ΚΑΙ Ο ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ ΝΙΚΟΛΙΔΑΚΗΣ ΓΙΑ ΤΗ ΣΗΜΑΝΤΙΚΗ ΚΑΙ ΟΥΣΙΩΔΗ ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΤΟΥΣ ΣΤΟ ΠΑΝΗΓΥΡΙ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΤΑ ΧΡΟΝΙΑ ! ΕΝΑ ΜΕΓΑΛΟ ΜΠΡΑΒΟ ΤΟΥΣ ΑΞΙΖΕΙ !!! ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ !!! ΠΑΝΤΑ ΑΞΙΟΙ !!! ΑΝΤΕ ΚΑΙ ΤΟΥ ΧΡΟΝΟΥ ΠΑΤΡΙΩΤΕΣ ...(ΚΑΙ ΜΗΝ ΞΕΧΝΙΟΜΑΣΤΕ ΚΑΛΑ ΚΟΝΤΟΣΟΥΒΛΙΑ ΤΟ ΣΑΒΒΑΤΟ!)ΟΠΟΥ ΓΑΜΟΣ ΚΑΙ ΧΑΡΑ Η ΑΡΑΧΟΒΤΑΡΑ ΜΠΡΟΣΤΑ.

TROMARA SAS είπε...

NA TOYS XAIRESAI KI ESI KI OPSILOS POY FRONTIZEI NA NAI PANTA PROTO TRAPEZI STIS DEXIOSEIS

ΣΥΡΟΣ ΛΟΥΚΑΣ είπε...

Αγαπητε ntelali,
αυτο που εγω βλεπω καθε χρονο να χειροτερευει δυστηχως στην λιτανευση της εικονας του ΑΓΙΟΥ ΜΑΣ ειναι η ελειψη σεβασμου. η συνεχεις ομιλια και αστειακια και σαχλαμαρες κατα την διαρκει της πομπης. λιγο παραπανω σεβασμος δεν βλαπτει. ακομη και οι αντυτοι επισκεπτες αν μας δουν να εχουμε μια σεβαστη σταση θα παψουν κι αυτοι απ εξω να φωναζουν γεια σου και χρονια πολλα και σου παει η φουστανελα και αλλα πολλα. απο μας εξαρτωνται ολα. ελπιζω να το καταλαβουν οσο το δυνατον περισοτεροι. ευχαριστω. ΣΥΡΟΣ ΛΟΥΚΑΣ

Ανώνυμος είπε...

ολο οι ιδιοι και ιδιοι γραφεται , και αυτο το κανεται για δικη σας προβολη.
ΚΑΙ να ξερετε κατι αλλο για να μην κατηγορητε αδικο καποιους.Οκ. Σπαρταλης, δουλευε στην κοκα κολα , μηπως ξερετε ποιος τον εβαλε? ΑΛΛΑ και ποιος τον εδιωξε?
Γι αυτο πρωτα να ρωτατε και μετα να γραφεται

Ανώνυμος είπε...

Ρε ΑΝΩΝΥΜΕ τι προβολη και κουραφεξαλα ειναι αυτα που γραφεις για κοκα κολες και χαζομαρες . Τι πρεπει να ρωτησουμε δηλαδη ; Αν εχεις να πεις κατι , πεστο . Διαφορετικα μην προσπαθεις να μπερδεψεις τα γεγονοτα . Αν σε ενοχλει που γραφουν οι ιδιοι , γραψε και 'συ να δουμε τι θεο λατρευεις και ασε την υπερ' ανω αντιμετωπιση .

Ανώνυμος είπε...

Τι παραμύθια είναι αυτά ρε φίλε. Η ερώτηση για το κ. Σπάρταλη δεν αφορά προσωπικά του θέματα αλλά πολιτικά. Σα γραμματέας της Τ.Ο. (ιδιότητα με την οποία κλήθηκε στη δεξίωση) πρέπει να δικαιολογήσει, αν είπε αυτά που γράφονται και αν εκφράζει τη θέση του ΠΑΣΟΚ.

Top