αραχωβα διαμονη αραχωβα διαμονη αραχωβα διαμονη αραχωβα διαμονη αραχωβα διαμονη αραχωβα διαμονη ενεργειακος επιθεωρητης ενεργειακος επιθεωρητης ενεργειακος επιθεωρητης ενεργειακος επιθεωρητης ενεργειακος επιθεωρητης ενεργειακο πιστοποιητικό ενεργειακο πιστοποιητικό ενεργειακο πιστοποιητικό ενεργειακο πιστοποιητικό ενεργειακο πιστοποιητικό ενεργειακο πιστοποιητικό αραχωβα αραχωβα αραχωβα αραχωβα αραχωβα αραχωβα αραχωβα

Πέμπτη 22 Απριλίου 2010

Ανοιχτή επιστολή του Προέδρου του Δημοτικού Συμβουλίου κ. Γεωργίου Ανδρέου

Προς

Τους κ.κ. Δημάρχους και τα Δημοτικά Συμβούλια των Δήμων Δελφών, Ιτέας, Γαλαξιδίου, Δεσφίνας


Ανοιχτή Επιστολή

Αξιότιμοι κύριοι

Σήμερα 23/4/2009, που γιορτάζουμε και τιμούμε, με τον ξεχωριστό τρόπο που μάθαμε και συνεχίζουμε, τον Αηγιώργη στην πόλη μας, ελπίζουμε πως θα ανταποκριθείτε στην πρόσκλησή μας να συνοδεύσετε μαζί μας την λιτάνευση της ιερής εικόνας του. Θα σας καλοσωρίσουμε όπως πάντα και θα πιούμε ένα κρασί στην υγεία όλων και στο μέλλον, γιατί ίσως είναι η τελευταία φορά.

Είτε όμως έλθετε είτε όχι, είναι ευκαιρία να αναλογισθείτε ποια θα ήταν η θέση σας στις εκδηλώσεις της πόλης μας την ίδια ημέρα το 2011, στα πλαίσια του «Καλλικράτη», αν είχατε ανταποκριθεί στην πρόσκλησή μας, να ζητήσουμε από κοινού και ομόφωνα από την Κυβέρνηση την συνένωση των πόλεών μας σε έναν μεγάλο, βιώσιμο, δυναμικό Δήμο Δελφών στα πλαίσια της Φωκίδας. Δήμο με προοπτικές ανάπτυξης και το βλέμμα στο μέλλον. Την, ανιδιοτελή και δύσκολη για μας πρόσκληση και απόφαση αυτή , αφού δεν διεκδικούσαμε ούτε έδρα ούτε άλλα προνόμια και μάλιστα χάναμε την «βολή» και τις σχέσεις μας τόσα χρόνια στην Βοιωτία, αλλά και την ατράνταχτη επιχειρηματολογία μας για τους λόγους (ιστορικούς, γεωμορφολογικούς, οικονομικούς και αναπτυξιακούς κλπ.), την βιωσιμότητα και τις αναπτυξιακές προοπτικές του ενιαίου Δήμου των πόλεών μας. Κυρίως όμως την απλή σκέψη ότι μόνο η συναίνεση και η κοινή μας στάση και πρόταση θα είχε έστω μια ελπίδα να γίνει δεκτή από την Κυβέρνηση (σκεφθείτε την προβολή της συναινετικής συνένωσης στα πλαίσια των αντιδράσεων από τις βίαιες συνενώσεις που θα επακολουθήσουν). Την πρότασή μας αυτή αγνοήσατε επιδεικτικά, στον βωμό της αγωνίας και της επιδιώξεώς σας να διεκδικείτε, ο καθένας -ανεδαφικά- έδρα Δήμου και να μην αποτελέσετε «δημοτικά διαμερίσματα» του Δήμου Άμφισσας. Χάσατε και χάσαμε όλοι την ευκαιρία να δεσμεύσουμε με την κοινή μας πρόταση τον Αντιπρόεδρο της Κυβέρνησης κ. Πάγκαλο, στην πρόσφατη επίσκεψή του στην Ιτέα, όπου βρήκατε την ευκαιρία να προβάλετε ο καθένας τις διεκδικήσεις του, αγνοώντας και μη κάνοντας αναφορά στην πρότασή μας (πάλι καλά που δεχθήκατε να μιλήσει γιαυτήν ο Δήμαρχος Αράχωβας, που όπως έμαθα χειροκροτήθηκε από τον κόσμο – ανώφελα όμως γιατί η τοποθέτησή του έπεσε στο πηγάδι ως αίτημα μόνο της Αράχωβας)

Φαίνεται όμως κύριοι ότι χάθηκε η ευκαιρία αυτή για όλους μας και του χρόνου πρόσκληση για τον Αηγιώργη της Αράχωβας θα λάβει ο Δήμαρχος Άμφισσας, όπου οδεύετε ολοταχώς, από τον Δήμαρχο Λειβαδιάς, όπου οδεύουμε και εμείς ολοταχώς.

Αν και αυτό είναι το λιγότερο, γιατί διαβάζοντας το Σχέδιο Νόμου για τον Καλλικράτη και βλέποντας την σχεδόν παντελή απουσία ουσιαστικών αρμοδιοτήτων των Τοπικών Συμβουλίων στα πλαίσια των ενιαίων Δήμων, κρίνω ότι οι Δήμοι μας θα μείνουν ακέφαλοι, έρμαια των αποφάσεων του Δημοτικού Συμβουλίου του Δήμου, που όπως είναι φυσικό θα κυριαρχείται και θα ελέγχεται από την μεγάλη πόλη της έδρας του.

Προσωπικά η στάση σας μου δημιούργησε ανάμεικτα συναισθήματα. Από τη μια λυπήθηκα για την κοντόφθαλμη, κατά την άποψή μου, αντιμετώπιση του θέματος και της Πρόσκλησης – Πρόκλησης που σας απευθύναμε.

Από την άλλη όμως θύμωσα, γιατί δεν αντιληφθήκατε ότι η πρόσκληση αυτή δεν ήταν παράκληση και δεν έγινε από αδυναμία ή άλλο ιδιοτελή για εμάς λόγο, γιατί ας μην κρυβόμαστε, η Αράχωβα έχει σήμερα τον δυναμισμό και την ανοδική αναπτυξιακή τροχιά και στο ισοζύγιο δούναι και λαβείν της πρότασής μας, εμείς θα σας δίναμε περισσότερο από ότι θα παίρναμε από εσάς. Και για να ξεκαθαρίσω το θέμα, η ανοιχτή επιστολή αυτή δεν έχει την έννοια της παράκλησης της τελευταίας στιγμής, γιατί δεν έχουμε διάθεση ή άλλο λόγο να παρακαλάμε κανέναν. Έχει την έννοια της καταγγελίας για να έχει καταγραφεί η στάση σας ως η ευκαιρία που χάθηκε, όταν στο μέλλον θα «κάνετε και θα κάνουμε ταμείο» των αποτελεσμάτων του Καλλικράτη. Αν και εύχομαι να διαψευσθώ από τα πράγματα, είμαι εξαιρετικά απαισιόδοξος.

Βέβαια, επειδή πρέπει να κάνω και προσωπική αυτοκριτική, μέχρι που διάβασα τις 300 σελίδες του Σχέδιου Νόμου για τον Καλλικράτη, είχα διαμορφώσει και εκφράσει την άποψη ότι για την πόλη μας, εναλλακτικά στην βασική μας ομόφωνη πρόταση για την συνένωση της Αράχωβας, με τους Δήμους σας στα πλαίσια της Φωκίδας και για την περίπτωση που δεν θα γινόταν δεκτή αλλαγή ορίων των υφιστάμενων νομών, θα είχαμε καλύτερη τύχη στα πλαίσια ενός μεγάλου Δήμου με κέντρο την Λειβαδιά. Πίστευα πως αυτό θα ενίσχυε την τοπική μας αυτοτέλεια, γιατί νόμιζα ότι οι εμπνευστές του Σχεδίου θα είχαν την πρόνοια και το μυαλό να μην επαναλάβουν τον «Καποδίστρια» και να δώσουν ουσιαστικές αρμοδιότητες στα Συμβούλια των Δήμων που συνενώνονται και δεν θα αποκεφάλιζαν και θα αποψίλωναν από αρμοδιότητες τις πόλεις, που υπήρξαν για δεκάδες χρόνια Δήμοι, όπως έγινε με τις Κοινότητες του Καποδίστρια. Όταν όμως είδα ότι τα τοπικά συμβούλια περιορίζονται να «εισηγούνται και προτείνουν» - μόνο - στο κεντρικό Δημοτικό Συμβούλιο, αναγνώρισα ότι έκαμα λάθος και ότι η ένταξη της Αράχωβας στο μεγάλο Δήμο Λειβαδιάς θα είναι για εμάς καταστροφική, όπως θα είναι και για εσάς της Άμφισσας. Η άποψή μου αυτή ενισχύεται και από πολλά άλλα σημεία του σχεδίου Νόμου, που είναι πρόχειρος, χωρίς σοβαρή μελέτη και κυρίως χωρίς στόχους και δυνατότητα να τους πετύχει (π.χ. δίνονται 250 περίπου αρμοδιότητες των πρώην Νομαρχιών στους Δήμους, αλλά το προσωπικό των καταργούμενων Νομαρχιών εντάσσεται αυτόματα στην νέα αιρετή Περιφέρεια. Για να γίνουν αυτές οι δουλειές π.χ. έκδοση οικοδομικών αδειών κλπ. χρειάζεται προσωπικό, πολύ προσωπικό, που πρέπει να προσληφθεί από το Δήμο, χωρίς να θεσμοθετούνται πόροι και άλλα πολλά. Τι οικονομία θα γίνει ένας θεός γνωρίζει).

Η τελευταία όμως διαπίστωση αναδεικνύει κ. Δημοτικοί Άρχοντες της όμορης Φωκίδας, ένα ακόμα σοβαρό επιχείρημα για το πόσο σωστά θα μπορούσε να λειτουργήσει ο μεγάλος Δήμος Δελφών στην περίπτωσή μας, με τα πληθυσμιακά μας δεδομένα που είναι σχεδόν αναλογικά. Κρίμα.

Εύχομαι, από καρδιάς, η χάρη και η ευλογία του Αηγιώργη της Αράχωβας να σας δίνει και να μας δίνει δύναμη φώτιση και κουράγιο. Καλως να ρθήτε στην Αράχωβα.

Αθήνα 23.4.2010

Γιώργος Δ. Ανδρέου, Δικηγόρος, πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου του Δήμου Αράχωβας.

26 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Ψηλέ, είσαι γάτος με πέταλα. Με αυτή την επιστολή έστω και στα στερνά μάλλον διασώθηκες.

ΣΤΑΘΗΣ είπε...

χαιρομαι σαν πατριωτης σαν συνηποψηφιος και σαν συγγενης γι αυτη την επιστολη.και νομιζω οτι ηλθε η ωρα ολοι ενωμενοι ν αποδειξουμε οτι κανεις δεν μπορει να μας παει οπου θελει.ΟΧΙ ΚΥΡΙΟΙ ΔΕΝ ΠΑΜΕ ΣΤΗΝ ΛΕΙΒΑΔΙΑ ΝΑ ..ΞΕΠΛΗΡΩΣΟΥΜΕ ΤΑ ΧΡΕΗ ΤΗΣ.ΓΙΩΡΓΟ ΝΟΜΙΖΩ ΟΤΙ ΗΛΘΕ Η ΩΡΑ ΤΩΝ ΚΙΝΗΤΟΠΟΙΗΣΕΩΝ.Η ΑΡΑΧΩΒΑ ΕΧΕΙ ΔΥΝΑΜΗ ΚΑΙ ΦΩΝΗ...ΑΣ ΤΟ ΔΕΙΞΟΥΜΕ

ονομα είπε...

Τι σχόλιο να γράψει κανείς μετά από αυτή την επιστολή...

Συγχαρητήρια κ. Πρόεδρε...

Με εκτίμηση
Ντελάλης

Στέργιος είπε...

Επιτέλους, το « Σώπα!!! Μη μιλάς» έπιασε τόπο. Ένα απλό ποίημα μπήκε πάνω από τα επιχειρήματα και έγινε εμβατήριο. Κ. Πρόεδρε, εύχομαι η επιστολή σας να γίνει ΜΑΝΙΦΕΣΤΟ. Εύχομαι το μανιφέστο να γίνει παντιέρα και η παντιέρα ΜΑΧΗ. Πιστεύω ότι τίποτα δεν έχει χαθεί.

Χαρης είπε...

Ισως ειναι μια απο τις πολυ λιγες φορες που με κανει ενας Δημοτικος Αρχοντας του τοπου μας να νιωθω ΠΕΡΗΦΑΝΟΣ ΠΟΥ ΕΙΜΑΙ ΑΡΑΧΩΒΙΤΗΣ... Αυτο το λογο και αυτη την λεβεντια πρεπει να βγαζει προς τα εξω ενας πραγματικος Αραχωβιτης... Ετσι πρεπει να υπερασπιζομαστε την Αραχωβα και προς τα εξω αλλα και προς τα εσω... Αρκετα ασελγησαν ολοι οι επιφανης και επιδοξοι σωτηρες της που καταφαγαν τον πλουτο της και τωρα προσπαθουν να μας πεταξουν σαν τριχα απο το ζυμαρι... Προεδρε θερμα συγχαρητηρια και περιμενουμε αυτη την σταση να την κρατησεις και σε ολα τα αλλα θεματα που βασανιζουν τον τοπο μας και αφορουν τα ασωτερικα μας...

Ανώνυμος είπε...

ΠΑΛΑΤΖΑΣ ΕΚΔΟΣΗ 2010

Αράχωβας blog είπε...

Είναι μια δυνατή επιστολή με διπλό στόχο: το συναίσθημα και τη λογική. Πετυχαίνει να κινητοποιήσει και τα δύο. Ο χρόνος που επιλέχθηκε να σταλεί μπορεί επικοινωνιακά να είναι άριστος, επιχειρησιακά φοβάμαι ότι ήρθε καθυστερημένα. Κρίμα που μια τέτοια επιστολή δεν στάλθηκε νωρίτερα. Ίσως να είχε προλάβει καταστάσεις.

Ανώνυμος είπε...

Δυνατή συναισθηματικά η επιστολή αλλά μόλις περάσει το συναίσθημα αρχίζει και λειτουργεί η λογική και έχω να σας υποβάλω μερικές ερωτήσεις κ. Πρόεδρε.
1. Κατάλαβα απο την επιστολή σας οτι οι συνομιλίες με τους Δημάρχους (Δελφών,Ιτέας) απέτυχαν. Αν είναι έτσι γιατί δεν ενημερώθηκε το Δ.Σ; O δικός μας συνομιλητής(δήμαρχος μόνο;) γιατί δεν βγήκε αμέσως να καταγγείλει τους δημάρχους; Για την αποτυχία φταίνε μόνο αυτοί; Γιατί μας αφήσατε μετα τη τοποθέτηση του Δήμαρχου στο κ. Πάγκαλο να πιστεύουμε οτι πάνε λίγο καλά τα πράγματα;
2. Πότε κ. Πρόεδρε θα ενημερώσετε τους Αραχωβίτες για τη στάση σας απέναντι στο Καλλικράτη και τις κινητοποιήσεις που θα πρέπει να κάνουμε αν μας πάνε αλλού;
Εύχομαι απο καρδιάς, η χάρη και η ευλογία του Αηγιώργη να σου δίνει φώτιση και δύναμη για το δύσκολο έργο που σε περιμένει τις επόμενες μέρες, μιας και απο οτι φαίνεται θα κληθείς να σηκώσεις το λάβαρο .

Ανώνυμος είπε...

ΠΑΡΑΘΕΤΩ ΤΟ ΑΠΟΣΠΑΣΜΑ
ΑΠΟ
Θέσεις Δημοτικού Συμβουλίου Aράχωβας για το σχέδιο ΚΑΛΛΙΚΡΑΤΗΣ.

"Για το λόγο αυτό να επιδιωχθεί συνεννόηση με τον Δήμαρχο και το Δημοτικό Συμβούλιο Δελφών ή και τους αντίστοιχους Δημάρχους των ομόρων Δήμων της Φωκίδας με σκοπό την επίτευξη συμφωνίας ώστε να υπάρξει κοινή πρόταση προς το Υπουργείο, η οποία έχει μεγαλύτερες πιθανότητες να γίνει αποδεκτή λόγω των αναμενόμενων αντιδράσεων στο σχέδιο. Για το θέμα αυτό εξουσιοδοτήθηκε ο Δήμαρχος να προβεί στις σχετικές επαφές με τους Δημάρχους των παραπάνω Δήμων."
ΕΓΙΝΕ ΤΕΛΙΚΑ Η ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ?
ΤΙ ΕΙΠΩΘΗΚΕ ???
ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΘΗΚΕ ΤΟ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ??
Για να δουμε τελικα ποιος ΦΤΑΙΕΙ !!

Ο Παρ-αλιος

Αυτόλυκος είπε...

Διαβάστε στο amfissapress τα σχόλια που έγιναν στη πρόταση του Προέδρου. Οι άνθρωποι είναι αλλού. Το μόνο πράγμα που τους απασχολεί είναι η έδρα και η πρωτοκαθεδρία. Καθόμαστε και τους μιλάμε για ανάπτυξη τουρισμό και μέλλον. Δεν ασχολούνται, έχουν δικό τους νταλκά. Δεν πρέπει να περιμένουμε καμία βοήθεια από αυτούς.

Ανώνυμος είπε...

Θεωρω οτι ο κ.Δημαρχος Αραχωβας ΟΦΕΙΛΗ μια απαντηση για την συναντηση με τους αλλους Δημαρχους
αν εγινε τελικα ,και ποιοι ηταν αρνητικοι.
ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΑ θα εκλαβουμε την επιστολη του σαν Πραξη ΕΝΤΥΠΩΣΙΑΣΜΟΥ
και μονο (πραγμα που δεν θελω να το πιστευω )

@ Αυτολυκο
Δεν νομιζω να ειναι τα πραγματα οπως τα λες,ειναι και καποιοι που ΕΧΟΥΜΕ
ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΗ ΑΠΟΨΗ.

Παρ-αλιος

αυτηκοος είπε...

ερωτηση!!!!!!υπηρξα αυτηκοος μαρτυς μιας συζητησης που εγινε εξω απο τη δεξιωση των επισημων.ωρισμενοι επισημοι απο την λειβαδια(πασοκ)ελεγαν στον κυριο γιαννελο οτι η σωστη θεση της αραχωβας ειναι στη λειβαδια.εισπραττοντας την απαντηση οτι η αραχωβα εχει αλλη αποψη.τοτε ο θωμας σπαρταλης γραμματεας τηςτοπικης ειπε οτι το τοπικο πασοκ ειναι υπερ της λειβαδιας προκαλωντας την οργη απ οτι καταλαβα του κυριου γιαννελου.σαν να μην εφτανε αυτο κατεφθασε ο κυριος κοκκοβος θεοδωρος ο οποιος δηλωσε οτι παντα ηταν υπερ της λυσης της λειβαδιας.ερωτω!!!!!1ον σταθη εγιναν ετσι τα γεγονοτα και γιατι δεν ξεμπροστιαζεις τον κυριο σπαρταλη?μηπως επειδη ειναι ξαδελφος σου?2ον ποτε αλλαξε γραμμη το πασοκ?3ον κε κοκκοβε οταν μιλαγατε για ομοφωνη αποφαση του δημοτικου συμβουλιου εσεις που ηασταν?4ον χαρη αυτον προτεινες για δημαρχο πριν 3 χρονια.5ονγια πες μας σταθη γιατι αποχωρησες απο τη δεξιωση?περιμενω απαντησεις αν και δεν ελπιζω να τις εχω

Στέργιος είπε...

Ανήμερα του Αι Γιωργιού και μετά το τέλος της περιφοράς της εικόνας και πριν την δεξίωση, σε συνάντηση που είχα εγώ και ο Σ.Σ έξω από το πρώην καφενείο « Κέντρο», με τον κ. Κοκκοβό, μας ευχήθηκε ειρωνικά,πιάνοντάς μας το μάγουλο, « καλό μυαλό». Σήμερα μετά το πιο πάνω σχόλιο, το οποίο είναι η Τρίτη κατά σειρά μαρτυρία για το ίδιο θέμα, καταλαβαίνω τον καιροσκοπικό χαρακτήρα των λόγων του. Όμως όλα αυτά δεν με εκπλήσσουν. Απεναντίας επιβεβαιώνουν την άποψή μου. Εξηγούμε: Στις προ προηγούμενες εκλογές τον στήριξα όσο μπορούσα. Όμως στις προηγούμενες απέσυρα την υποστήριξη μου και μάλιστα του το είπα δημόσια, λέγοντάς του ότι « εζυγίθει , εμετρήθει και εβρέθει ελλιπής». Παραμένω και σήμερα πιστός στην ίδια άποψη και για να μην παρεξηγηθώ , εννοώ πάντα ως πολιτικός, γιατί ως άνθρωπος ήταν και παραμένει εξαιρετικός.

ΣΤΑΘΗΣ ΓΙΑΝΝΕΛΟΣ είπε...

ΑΓΑΠΗΤΕ ΦΙΛΕ ΑΥΤΗΚΟΟΕ?ΑΝ ΚΑΙ ΔΕΝ ΘΥΜΑΜΑΙ ΝΑ ΤΑΝ ΚΑΑΝΕΙς ΑΛΛΟΣ ΜΠΡΟΣΤΑ.ΟΝΤΩΣ ΕΙΧΑ ΜΙΑ ΛΟΓΟΜΑΧΙΑ ΜΕ ΛΕΙΒΑΔΙΤΕΣ -ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΑΝ ΗΤΑΝ ΠΑΣΟΚ Η ΝΔ ΑΝ ΚΑΙ ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΦΤΑΣΑΜΕ ΟΛΟΙ ΙΔΙΟΙ ΕΓΙΝΑΝ-ΟΙ ΟΠΟΙΟΙ ΠΡΟΚΛΗΤΙΚΑ ΕΛΕΓΑΝ ΟΤΙ ΘΕΛΟΥΜΕ ΔΕΝ ΘΕΛΟΥΜΕ ΘΑ ΠΑΜΕ ΣΤΗΝ ΛΕΙΒΑΔΙΑ.ΟΣΟΝ ΑΦΟΡΑ ΤΗΝ ΣΤΑΣΗ ΤΟΥ ΕΞΑΔΕΛΦΟΥ ΜΟΥ ΓΡΑΜΜΑΤΕΑ ΤΗΣ ΤΟΠΙΚΗΣ ΘΕΩΡΩ ΟΤΙ ΥΠΗΡΞΕ ΜΙΑ ΑΤΥΧΗΣ ΕΚΦΡΑΣΗ ΤΗΝ ΟΠΟΙΑ ΟΠΩΣ ΤΟΥ ΕΙΠΑ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΜΕ ΕΠΙΣΗΜΗ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΝΑ ΤΗΝ ΑΠΟΣΥΡΕΙ.ΓΙΑ ΤΑ ΛΟΓΙΑ ΤΟΥ Θ.ΚΟΚΚΟΒΟΥ ΕΙΛΙΚΡΙΝΑ ΔΕΝ ΘΥΜΑΜΑΙ ΑΚΡΙΒΩΣ ΓΙΑΤΙ ΜΙΛΑΓΑΜΕ ΠΟΛΛΟΙ ΣΕ ΕΝΤΟΝΟ ΥΦΟΣ.ΕΙΜΑΙ ΚΑΤΑ ΤΗΣ ΔΕΞΙΩΣΗΣ-ΠΡΟΠΕΡΣΙ ΔΕΝ ΕΙΧΑ ΠΑΕΙ ΚΑΘΟΛΟΥ-ΔΙΟΤΙ ΕΙΣΕΡΧΟΝΤΑΙ Σ ΑΥΤΗ ΗΜΕΤΕΡΟΙ!!!!!!ΓΙΑ ΤΟ ΘΕΑΘΗΝΑΙ.ΠΗΓΑ ΝΑ ΤΙΜΗΣΩ ΓΙΑ ΛΙΓΟ ΤΟΝ ΜΗΤΡΟΠΟΛΙΤΗ ΚΙ ΕΦΥΓΑ.ΕΙΝΑΙ ΠΑΓΙΑ Η ΘΕΣΗ ΜΟΥ ΓΙΑ ΤΗΝ ΔΕΞΙΩΣΗ.ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΚΑΤΕΡΓΗΘΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΓΙΝΕΤΑΙ ΕΝΑ ΚΕΡΑΣΜΑ Σ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΝΤΥΜΕΝΟΥΣ.ΕΛΠΙΖΩ ΝΑ ΜΗΝ ΣΕ ΑΠΟΓΟΗΤΕΥΣΑ ΠΟΥ ΑΠΑΝΤΗΣΑ ΚΙ ΕΠΕΙΔΗ ΑΥΤΕΣ ΤΙΣ ΜΕΡΕΣ ΕΙΔΑ ΜΙΑ ΑΙΣΧΡΗ ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΑ ΥΠΕΡ ΤΗΣ ΛΕΙΒΑΔΙΑΣ ΘΑ ΠΩ ΕΝΑ ΣΑΝ ΟΙΚΟΝΟΜΟΛΟΓΟΣ.ΚΑΜΙΑ ΚΕΡΔΟΦΟΡΑ ΕΥΑΙΡΙΑ ΣΤΟΝ ΚΟΣΜΟ-ΑΡΑΧΩΒΑ-ΔΕΝ ΖΗΤΗΣΕ ΝΑΥΠΑΧΘΕΙ ΠΟΤΕ ΣΕ ΜΙΑ ΥΠΕΡΧΡΕΩΜΕΝΗ..ΑΣ ΞΥΠΝΗΣΟΥΜΕ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ.ΜΑΣ ΠΟΛΕΜΑΝΕ ΑΠΟ ΠΑΝΤΟΥ.

Ανώνυμος είπε...

Ρε Στάθη για θυμήσου καλλίτερα, μας λες «ΑΝ ΚΑΙ ΔΕΝ ΘΥΜΑΜΑΙ ΝΑ ΤΑΝ ΚΑΝΕΙς ΑΛΛΟΣ ΜΠΡΟΣΤΑ………………... ΓΙΑ ΤΑ ΛΟΓΙΑ ΤΟΥ Θ.ΚΟΚΚΟΒΟΥ ΕΙΛΙΚΡΙΝΑ ΔΕΝ ΘΥΜΑΜΑΙ ΑΚΡΙΒΩΣ ΓΙΑΤΙ ΜΙΛΑΓΑΜΕ ΠΟΛΛΟΙ ΣΕ ΕΝΤΟΝΟ ΥΦΟΣ» τελικά πόσοι και ποιοί είσαστε; Σε ρωτάω όχι για τίποτα άλλο, αλλά γιατί μας τα θολώνεις τα νερά. Πρέπει να ξέρουμε τι παίζετε πίσω από τη πλάτη μας. Οπως εσύ ξεκαθάρισες τη θέση σου το ίδιο πρέπει να απαιτείς και από τους άλλους από τη στιγμή που είναι δημόσια πρόσωπα.

Χαρης είπε...

Φιλε ΑΥΤΗΚΟΕ...... Η απαντηση στην ερωτηση που μου κανεις ειναι ναι...... Βεβαια εχω γραψει και εχω παραδεχτει , σε προηγουμενο χρονο τι λαθος εχω κανει και μαλιστα εχω αναφερει και τι δεν εκανα εγω και ολοι οι υπολοιποι που συμμετηχαμε τις τελευταιες δημοτικες εκλογες , που θα μπορουσαν τα πραγματα να ειναι καπως καλυτερα για αυτο το χωριο....... Για αυτα που γραφεις οτι ακουσες στη δεξιωση απο τα στοματα των δυο κυριων , εχω να πω οτι αν ειναι αληθεια και τα πραγματα εγιναν ετσι οπως τα γραφεις ΛΥΠΑΜΑΙ ΠΟΛΥ και για τους δυο....... Και για να μην τα βαλουν με μενα θα ηθελα (τους παρακαλω και τους δυο παρα πολυ ) να γραψουν η να πουν τη δικη τους αποψη για το θεμα ωστε να ακουσουμε και τις δυο πλευρες....... Ο λογος που ζηταω να μας πουν τη θεση τους ειναι γιατι διαβαζω στο σχολιο του σταθη οτι επιβεβαιωνει τα λεγομενα σου μονο για οτι αφορα τον κ.Σπαρταλη....... Θα ηθελα να σου πω ομως οτι απο αυτο το χωριο απουσιαζει απο ολους μας Η ΛΕΒΕΝΤΙΑ , ΟΙ ΚΑΘΑΡΕΣ ΓΝΩΜΕΣ (εστω και ειναι λαθος ), ΤΟ ΘΑΡΟΣ ΝΑ ΤΟ ΥΠΕΡΑΣΠΙΣΤΟΥΜΕ , ΚΑΙ Η ΑΓΑΠΗ ΝΑ ΤΟ ΠΡΟΣΤΑΤΕΥΣΟΥΜΕ....... Ο καθενας μας κοιταει την παρτη του και για αυτο ολα αυτα τα πραγματα που γινοντε.......

ΣΤΑΘΗΣ ΓΙΑΝΝΕΛΟΣ είπε...

ΦΙΛΕ ΑΝΩΝΥΜΕ ΔΕΝ ΘΟΛΩΝΩ ΤΑ ΝΕΡΑ.Ο ΘΟΔΩΡΟΣ ΗΤΑΝ ΠΙΣΩ ΜΟΥ ΚΙ ΕΓΩ ΣΥΖΗΤΟΥΣΑ ΕΝΤΟΝΑ.ΥΠΗΡΧΑΝ ΠΑΝΩ ΑΠΟ 7 ΑΤΟΜΑ ΕΚΕΙ ΜΕΣΑ ΣΤΟ ΔΡΟΜΟ.ΛΕΣ ΝΑ ΚΑΛΥΠΤΩ ΤΟΝ Θ.ΚΟΚΚΟΒΟ?ΘΑ Τ ΑΚΟΥΣΩ ΚΙ ΑΥΤΟ?ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΗΣΑ ΜΕ ΕΝΑΝ ΑΠΟΨΕ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΠΑΡΟΝΤΕΣ ΚΑΙ ΜΟΥ ΤΟ ΕΠΙΒΕΒΑΙΩΣΕ .ΕΓΩ ΟΜΩΣ ΘΑ ΠΕΡΙΜΕΝΩ ΤΗΝ ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΤΟΥ ΘΕΟΔΩΡΟΥ ΓΙΑΤΙ ΕΓΩ ΕΒΑΛΑ ΤΙΤΛΟ ΟΜΟΦΩΝΗ ΙΣΤΟΡΙΚΗ ΑΠΟΦΑΣΗ.ΝΑ ΞΕΡΩ ΕΚΑΝΑ ΛΑΘΟΣ?

Ανώνυμος είπε...

Στάθη εντάξει καταλάβαμε. Υπήρχαν πολλά άτομα. Περιμένουμε το κ. Σπάρταλη και το κ. Κοκκοβό. Θα μιλήσουν ή θα κάνουν τη κ..... Όπως λέει και ο Χάρης "Η ΛΕΒΕΝΤΙΑ , ΟΙ ΚΑΘΑΡΕΣ ΓΝΩΜΕΣ" είναι που μετράνε. Θα περιμένουμε μαζί Στάθη το κ. Κοκκοβό για να δούμε αν οι ομόφωνες αποφάσεις του Δ.Σ. τον δεσμεύουν.

ΚΑΚΟΣ είπε...

ΠΩ ΠΩ ΧΑΡΗ ΦΑΝΤΑΣΟΥ ΝΑ ΕΙΧΑΤΕ ΚΕΡΔΙΣΕΙ.Ο ΚΟΚΚΟΒΟΣ ΔΗΜΑΡΧΟΣ.Η ΚΙΡΚΗ ΕΠΙ ΤΩΝ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ,Ο ΛΑΛΙΑΣ ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΟΥ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ ΚΙ Η ΠΟΛΛΑΚΑΙΝΑ ΑΝΤΙΔΗΜΑΡΧΟΣ..ΕΠΙΠΕΔΟ Ε?

Ανώνυμος είπε...

Ευτυχως ΚΑΚΕ που δεν κερδισαν αυτοι και τωρα απολαμβανουμε δημοτικο συμβουλιο 'ΥΨΗΛΟΥ ΕΠΙΠΕΔΟΥ' . Καθαρο , διαφανες , τιμιο , ανοιχτο στο πολιτη , με υποδειγματικες υπηρεσιες , με αριστη λειτουργια , με αμμεσες και καθαρες λυσεις , με πολυ προσφορα στην καθημερινοτητα . Τι να σου πω ; Ευτυχως γιατι τωρα θα ειμαστε για κλαματα . ΚΑΚΕ για ξανασκεψουτο.

κακος είπε...

ΤΙ ΝΑ ΣΚΕΦΤΩ ΒΡΕ ΑΝΩΝΥΜΕ.ΝΑ ΣΥΓΚΡΙΝΩ ΓΙΑΝΝΕΛΟ ,ΜΑΥΡΕΠΗ,ΔΙΑΓΟΥΡΤΗ ,ΑΝΔΡΕΟΥ ΓΙΩΡΓΟ,τους πηρα με τη σειρα ψηφων με τα παραπανω ονοματα.για σκεψου το εσυ

Ανώνυμος είπε...

Για πες μου , αφου εισαι σιγουρος κα δεν θελεις να το ξανασκεφτεις . ΠΟΙΟ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ΑΥΤΩΝ ΠΟΥ ΑΝΕΦΕΡΕΣ ; Αν θελεις να εισαι ΣΩΣΤΟΣ και οχι μονο ΚΑΚΟΣ και ΚΟΜΠΛΕΞΙΚΟΣ θα βαλεις και τους αλλους με την αναλογη σειρα και οχι οπως σε συμφερει .

αριστερος είπε...

παρακολουθω τα σχολια σας καιρο.δεν ψηφιζω ουτε ν.δ ουτε πασοκ αλλα και ουτε ψηφισα ποτε λεοντιο κ.λπ.θεωρω ομως αδικο ανωνυμε να βαζεις στην ιδια μοιρα ανθρωπους που προσεφεραν αφιλοκερδως στο χωριο(ξερεις ποσα ατομα δουλευουν στην κοκα κολα και στον τιταν)με χθεσινους.οπως ειπε κι ο στεργιος καποτε ας προστατευσουμε αυτους τους ανθρωπους.θα μπορουσαν να καθονται στα σπιτια τους και τρεχουν για το χωριο χωρις να σημαινει οτι τα κανουν καλα ολα.πριν λιγο καιρο ζητησα μια χαρη απο το σταθη για κορη φιλου μου λεγοντας του οτι και να την κανει δεν προκειται να παρει ψηφο.γελασε εφυγε και την αλλη μερα την βοηθησε.δεν λεω τ ονομα μου αν και δεν εχω παιδια για να μην θεωρηθει οτι κολακευω

ΠΟΝΗΡΟΣ είπε...

Τωρα καταλαβα γιατι εγινε ηΑ.Ε. του Δημου.
Τωρα με το Καλλικρατη θα παρουν και τα κουταλια μαζι.
Γι αυτο καναμε εμεις τηνΑ.Ε. για να μπορουμε 2 χρονια ακομα να κανουμε οτι θελουμε....φατε ...φατε.
Βλεπει ο θεος υπαρχουν και παραδειγματα.

Ανώνυμος είπε...

ΠΑΙΔΙΑ ΗΘΕΛΑ ΝΑ ΚΑΝΩ ΜΙΑ ΠΑΡΕΜΒΑΣΗ....... ΟΧΙ ΣΤΟΥΣ ΔΥΟ ΦΙΛΟΥΣ ΠΟΥ ΠΡΟΣΠΑΘΟΥΝ ΝΑ ΑΠΟΔΕΙΞΟΥΝ ΠΟΙΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΚΑΛΥΤΕΡΟΣ , ΑΛΛΑ ΣΤΟ ΦΙΛΟ ΑΝΩΝΥΜΟ ΠΟΥ ΜΠΕΡΔΕΥΕΙ ΤΗΝ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΗ ΙΔΙΟΤΗΤΑ ΚΑΠΟΙΩΝ ΑΝΘΡΩΠΩΝ ( ΠΟΥ ΜΕ ΑΥΤΗ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΒΟΗΘΑΝΕ ΚΑΠΟΙΟΥΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ) , ΜΕ ΤΗΝ ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΤΟΥΣ ΣΤΟ ΔΗΜΟ......... ΦΙΛΕ ΑΝΩΝΥΜΕ ΑΝ ΨΗΦΙΖΕΙΣ ΓΙΑ ΝΑ ΞΕΠΛΗΡΩΣΕΙΣ ΓΡΑΜΜΑΤΙΑ ΚΑΙ ΕΞΥΠΗΡΕΤΗΣΕΙΣ ( ΔΗΛΑΔΗ ΤΥΦΛΑ ΚΑΙ ΑΠΟ ΑΝΑΓΚΗ ) ΤΟΤΕ ΕΙΣΑΙ ΑΞΙΟΣ ΤΗΣ ΜΟΙΡΑ ΣΟΥ........ ΑΝ ΜΑΣ ΛΕΣ ΟΤΙ ΑΥΤΟΙ ΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΕΚΜΕΤΑΛΕΥΟΝΤΕ ΤΗΝ ΑΝΑΓΚΗ ΓΙΑ ΔΟΥΛΕΙΑ ΚΑΠΟΙΩΝ ΑΝΘΡΩΠΩΝ ΓΙΑ ΝΑ ΑΡΠΑΞΟΥΝ ΤΗΝ ΨΗΦΟ ΤΟΥΣ ΤΟΤΕ ΛΕΣ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΑΘΛΙΟΙ ΔΟΥΛΕΜΠΟΡΟΙ....... ΟΤΙ ΚΑΙ ΝΑ ΘΕΣ ΝΑ ΠΕΙΣ ΜΗΝ ΜΠΕΡΔΕΥΕΙΣ ΤΗ ΒΟΥΡΤΣΑ ΜΕ ΤΗΝ Π..... , ΚΑΙ ΘΕΣ ΝΑ ΛΕΣ ΟΤΙ ΕΙΣΑΙ ΚΑΙ ΑΡΙΣΤΕΡΟΣ ' ΤΡΟΜΑΡΑ ΣΟΥ'........

φιλος είπε...

στον πονηρο και τ αθλιο υπονοουμενο που αφηνει για τοβλεπει ο θεος και που καταλαβαινουμε ολοι ποιον στοχευει μια λεξη ντροπη!!!!!αχρειε.στον ανωνυμο που μιλαει για δουλεμπορους απαξιω ν απαντησω ,απλα να πω οτι αυτους που λει πιασαν δουλεια πριν 20 χρονια.ελπιζω μα μην εισαι αραχωβιτης ανωνυμε.ναι αρπαξανε την ψηφο για να παρουν τον μισθο..πρεπει να εχεις πολλα κομπλεξ για να φτασεις να λες τετοια..σε λυπαμαι.το δικο σου κομμα ποσους βοηθησε?

Top