αραχωβα διαμονη αραχωβα διαμονη αραχωβα διαμονη αραχωβα διαμονη αραχωβα διαμονη αραχωβα διαμονη ενεργειακος επιθεωρητης ενεργειακος επιθεωρητης ενεργειακος επιθεωρητης ενεργειακος επιθεωρητης ενεργειακος επιθεωρητης ενεργειακο πιστοποιητικό ενεργειακο πιστοποιητικό ενεργειακο πιστοποιητικό ενεργειακο πιστοποιητικό ενεργειακο πιστοποιητικό ενεργειακο πιστοποιητικό αραχωβα αραχωβα αραχωβα αραχωβα αραχωβα αραχωβα αραχωβα

Δευτέρα 22 Μαρτίου 2010

Άμεση απάντηση του Δήμαρχου Αράχωβας

Άμεση απάντηση του Δήμαρχου Αράχωβας

Την Δευτέρα 15/3/2010 στο blog Ντελάλης αναρτήθηκε κείμενό του κ. Δημάρχου Αραχώβης με τίτλο: «Ο Δήμαρχος Αράχωβας για τον Ντελάλη και για τις ερωτήσεις των πολιτών» Στο τέλος του ιδίου κειμένου αναρτήθηκε σχόλιό μου, που αφορούσε την αναζήτηση διαφόρων δημοσίων εγγράφων αλλά και απαντήσεων, θεμάτων του Δήμου.

Το Σάββατο 20/3/2010 στο προσωπικό μου e- mail, έλαβα την κατωτέρω απάντηση από τον κ. Δήμαρχο:
Αγαπητέ Φίλε
Το Τρίτο Μάτι έχει αναφέρει πολλά θέματα. Παρακαλώ γνώρισε μου για αυτά που θέλεις έγγραφα για το λόγω ότι πρέπει να σκαναρισθούν. Θα σου απαντήσω μετά την επιστροφή μου από την Διεθνή έκθεση τουρισμού της Μόσχας.

Κ. Δήμαρχε:
Μετά από την ανωτέρω άμεση απάντησή σας, οφείλω να ομολογήσω ότι κάτι νέο φαίνεται αρχίζει να ανατέλλει στον τόπο μας. Η Δημοκρατία ίσως μπαίνει σε μια νέα φάση στην Αράχωβα.
Αφού προηγουμένως σας ευχαριστήσω από καρδιάς κ. Δήμαρχε και σας υποσχεθώ ότι ως απλός κάτοικος αυτού του τόπου, είμαι δίπλα σας για θέματα διαφάνειας και Δημοκρατίας, για να κάνω οικονομία στο χρόνο σας, σας λέω ότι μου αρκεί, σε πρώτη φάση, μετά την επιστροφή σας με το καλό, να δώσετε εντολή στους υπαλλήλους του Δήμου να δώσουν, σε φωτοτυπίες, τα αντίστοιχα έγραφα στον κ. Χάρη Αλμπάνη, που αφορούν τα ερωτήματα που έβαλε στην δημοσίευση στον Ντελάλη με ημερ/νία 18/3/2010 με τίτλο Περί πρόσβασης στα δημόσια έγγραφα και τα οποία ζήτησε από τις υπηρεσίες του Δήμου με αρ. πρωτ. 655/10-3-2010. Είμαι σίγουρος ότι ο Χάρης θα τα δημοσιεύσει και άρα θα γίνουμε όλοι γνώστες του περιεχομένου τους.

Σας ευχαριστώ για την ανταπόκρισή σας.

Ελεύθερος Πολίτης

5 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

ΑΣ ΒΓΑΛΕΙ Ο ΚΑΘΕΝΑΣ ΤΑ ΣΥΜΠΕΡΑΣΜΑΤΑ ΤΟΥ !!!!!!!!!!!! 10/3/2010: Ο Χαρης κανει αιτηση στο δημο Αραχωβας για να του δωθουν δημοσια εγγραφα......... 15/3/2010: Ο Δημαρχος κανει αναρτιση στο Ντελαλη για αμμεση ενημερωση των πολιτων.......... 17/3/2010: Σχολιο του Ελευθερου Πολιτη , κοινοποιηση του προσωπικου του email και κινητου τηλεφωνου......... 18/3/2010: Δημοσιευση του Χαρη 'περι προσβασης στα δημοτικα εγγραφα' για την απαραδεκτη συμπεριφορα του δημου Αραχωβας......... 20/3/2010: Αποστολη email του Δημαρχου , απο τη ΜΟΣΧΑ , στον Ελευθερο Πολιτη , οτι οταν γυρισει πισω θα του απαντησει.......... ΠΟΛΥ ΠΑΡΑΞΕΝΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ!!!!!!!!!! Αυτη την ευαισθησια του Δημαρχου δεν την εχουμε δει ουτε στα πιο τρελα μας ονειρα......... ΤΑ ΣΥΜΠΕΡΑΣΜΑΤΑ ΔΙΚΑ ΣΑΣ!!!!!!!!!!

Ανώνυμος είπε...

Τωρα μαλιστα θα τα μαθουμε ολα!!!!!!! Ρε φιλε μην τους πιστευεις αυτοι συμπολιτευση και αντιπολιτευση εξυπηρετουν μόνο τον εαυτο τους ακομα δεν το καταλαβες?

Ανώνυμος είπε...

ΟΙ ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΕΣ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΚΑΤΑΤΟΠΗΣΤΙΚΕΣ . Ο 'ΠΑΝΙΚΟΣ' ΠΟΛΥ ΦΑΝΕΡΟΣ . ΚΥΡΙΟΙ Η ΚΟΙΝΩΝΙΑ ΕΙΝΑΙ ΕΤΟΙΜΗ ΝΑ ΕΚΡΑΓΕΙ . ΒΑΛΤΕ ΜΥΑΛΟ , ΚΑΘΑΡΙΣΤΕ ΤΗ ΘΕΣΗ ΣΑΣ , ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΒΛΕΠΩ ΝΑ ΕΧΟΥΜΕ ΑΥΓΑ ΓΙΑ ΒΑΨΗΜΟ ΤΟ ΠΑΣΧΑ , ΘΑ ΤΑ ΕΧΟΥΜΕ ΠΕΤΑΞΕΙ ΟΛΑ (ΞΕΡΕΤΕ ΕΣΕΙΣ ΣΕ ΠΟΙΩΝ ΚΕΦΑΛΙΑ).

Ελεύθερος Πολίτης είπε...

Από τον κ. Δήμαρχο Αραχώβης στο προσωπικό μου e-mail έλαβα το πιο κάτω μήνυμα, το οποίο και δημοσιοποιώ προς ενημέρωση όλων.


Αγαπητέ Φίλε
Τίποτε στο Δήμο δεν έχει αλλάξει.
Ο κάθε υπάλληλος έχει συγκεκριμένες αρμοδιότητες τις οποίες εκτελεί ελπίζω
πάντα με ευσυνειδησία .
Στο Δήμο από έλλειψη χώρου υπάρχουν μόνο έγγραφα τις τελευταίας πενταετίας.
Εάν ο υπάλληλος από την πείρα του κρίνει ότι τα έγγραφα που του ζητούνται
δεν περιέχουν προσωπικά δεδομένα τότε εάν τα έχει στο Δήμο τα δίνει
αμέσως ή παίρνει κάποιο χρόνο να τα αναζητήσει στο αρχείο.
Στην αντίθετη περίπτωση συμβουλεύεται ή εμένα η τον Πρόεδρο του Δημοτικού
συμβουλίου που είναι νομικός και απαντά δεόντως.
Δεν νομίζω ότι ο στόχος των ερωτώντων είναι η δημιουργία εντυπώσεων και εάν
ο υπάλληλος είτε λόγω φόρτου εργασίας (να μην ξεχνάμε ότι είμαστε
υποστελεχωμένοι) είτε γιατί δεν πήρε τη απαιτούμενη επιβεβαίωση καθυστέρησε
τότε να γίνεται λόγος για παρελκυστική τακτική.
Ποτέ και τίποτα δεν γίνεται κρυφά και τα περισσότερα ερωτήματα προκύπτουν
γιατί πολλοί δεν γνωρίζουν τις αρμοδιότητες και τις διαδικασίες του Δήμου.
Μετά από τόσα χρόνια που έχω στο Δήμο πιστέψτεμε πολλές φορές και εγώ
συμβουλεύομαι τον κώδικα, που άλλαξε πρόσφατα, για να προβώ στις
κατάλληλες ενέργειες.
Αγια Πετρούπολη 23/03/10 20h30
Γιώργος Ανδρέου-Λεόντιος

ΔΗΜΟΤΗΣ Β' είπε...

Αν πριν απο καμποσα χρονια, ελεγε κανενας στους παππουδες μας οτι, θα ερθει ωρα που ο δημαρχος θα απαντα απο την...Ρωσια σε ερωτησεις καποιων συμπολιτων μας, θα τον ελεγαν για τρελλο!
Και ομως αυτο εγινε πραγματικοτητα στις μερες μας.
Για να σχολιασω και τα λεγομενα του δημαρχου απο την Αγια Πετρουπολη τωρα,πιστευω οτι εχει αλλαξει η αντιμετωπιση των πολιτων αυτου του χωριου ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ.
Μπορει οι υπαλληλοι να κανουν την δουλεια τους οπως και πριν, αλλαξε ομως η αδιαφορια του προηγουμενου καιρου και μετατραπηκε σε απαντηση και σεβασμο στον πολιτη.Και σε αυτο οφειλουμε ολοι να πουμε ενα μεγαλο μπραβο στον ΝΤΕΛΑΛΗ, γιατι ειναι αυτη η φωνη που ελειπε για να ξυπνησουμε επιτελους ολοι μας και δημοτες και δημοτικη αρχη!

Top