αραχωβα διαμονη αραχωβα διαμονη αραχωβα διαμονη αραχωβα διαμονη αραχωβα διαμονη αραχωβα διαμονη ενεργειακος επιθεωρητης ενεργειακος επιθεωρητης ενεργειακος επιθεωρητης ενεργειακος επιθεωρητης ενεργειακος επιθεωρητης ενεργειακο πιστοποιητικό ενεργειακο πιστοποιητικό ενεργειακο πιστοποιητικό ενεργειακο πιστοποιητικό ενεργειακο πιστοποιητικό ενεργειακο πιστοποιητικό αραχωβα αραχωβα αραχωβα αραχωβα αραχωβα αραχωβα αραχωβα

Παρασκευή 26 Μαρτίου 2010

Προαναγγελία κυκλοφορίας Αχού Αράχωβας

Του Στάθη Γιανέλλου

Στον Αχό Μαρτίου που θα κυκλοφορήσει την
Μ. Παρασκευή:
Όλες οι εξελίξεις για τον Καλλικράτη, αφιέρωμα στο Αραχωβίτικο Πάσχα. Μια αποκατάσταση ιστορικής αδικίας επ’ ευκαιρία του εορτασμού της 25ης Μαρτίου. Παρουσίαση του συλλόγου εν Αθήναις Αραχωβιτών και αποκλειστική δισέλιδη συνέντευξη του Ντελάλη στην αρχισυντάκτρια μας Ελπίδα Δημακοπούλου.

7 σχόλια:

Ελεύθερος Πολίτης είπε...

Η προπληρωμένη και αναπαραγόμενη ψευτοδιασκέδαση των ΜΜΕ σε συνδυασμό με κόπιες από επαναλαμβανόμενα δήθεν διασκεδαστικά προγράμματα τα οποία καλούμαστε να χειροκροτήσουμε.
Ο πειθαναγκασμός του τηλεχειροκροτήματος που προκύπτει από τις ολοήμερες τηλεκατίνες , ίσως είναι εκείνο το στοιχείο που δικαιώνει μέχρι σήμερα την επιλογή της καθημερινής μας ενασχόλησης με την ανάγνωση του Ντελάλη, ως τέτοια , καθημερινή και αναγκαία.
Είναι η ίδια επιλογή που ανεβάζει τα μηνιαία «γράδα» για την ενημέρωση από την εφημερίδα ΑΧΟΣ, σε επίπεδο αδρεναλίνης, πάνω από το όριο συναγερμού.
Αγαπητέ Στάθη, μάλλον θα πρέπει να μας κάνεις κάποιες ενδιάμεσες «ενέσεις» ενημέρωσης, μέχρι την κάθε επόμενη έκδοση, για να μας κρατάς σε εγρήγορση.
Υπερβολές; Ίσως .
Πάντως σας ευχαριστούμε αμφότερους.
Υ.Σ Στάθη: Μην εφησυχάζεις με τους ανωτέρω….. Διθυράμβους. «Φοβού τους Δαναούς και Δώρα φέροντες». Η κριτική για τα Δημόσια πρόσωπα, ακόμα και αυτή η ανώνυμη, αν εμπεριέχει ήθος και σεβασμό προς την αλήθεια πολλές φορές γίνετε ανελέητα σκληρή, αλλά ταυτόχρωνα καταξιώνει

Ανώνυμος είπε...

Ελεύθερε πολίτη το Στάθη τον καταξιώνεις ως εκδότη του "ΑΧΟΣ" ή ως διαχειριστή του Ντελάλη? Είμαι περίεργος τι ρωτά τον εαυτό του. ξυπνάτε ρε !!!!!!!!!!!!!

Ελεύθερος Πολίτης είπε...

Ανώνυμε φίλε, πίστεψέ με δεν έχω την δυνατότητα να καταξιώνω κανέναν, άλλωστε ό Στάθης απ’ ότι ακούω είναι καταξιωμένος στο χώρο της δουλειάς του, καθώς και σαν Πολίτης στην Αράχωβα. Ο Ντελάλης δεν είναι το ίδιο πρόσωπο με το Στάθη, μην γίνεσαι «πονηρός». Διαπνέονται και οι δύο από Δημοκρατικότητα αλλά δεν ταυτίζονται Φαίνεται από τα γραπτά τους, έχουν διαφορετική κουλτούρα. Άλλωστε για πιο λόγο σ’ ενδιαφέρει; Το βήμα που μας παρέχει είναι σπουδαίος λόγος για να τον ευχαριστήσουμε και να τον ευγνωμονούμε. Πρέπει να εκπαιδευτής, στην αντίληψη ότι δεν γίνονται όλα τα πράγματα από συμφέρον. Υπάρχουν και άνθρωποι ανιδιοτελείς , με αγάπη για τον τόπο τους.

ονομα είπε...

Ελεύθερε Πολίτη σ'ευχαριστώ για την απάντηση στον ανώνυμο. Δεν χρειάζεται να του πω κι εγώ κάτι παραπάνω.

Όσο για τον Ανώνυμο θα πάρει τις απαντήσεις από την εφημερίδα. Λίγο υπομονή...

Ντελάλης

Ανώνυμος είπε...

Aγαπητοι συναναγνωστες στο φυλλο του ΑΧΟ που θα κυκλοφορησει θπαρχει η συνεντευξη του Ντελαλη.
Δηλαδη η κθρια Δημακοπουλου που ειναι συνεργατης του ΑΧΟ ξερει και τον Ντελαλη και του πηρε συνεντευξη ?
θα ειχε ενδιαφερων να μας πει πως καταλαβε πιος ειναι ο ντελαλης ? και τον βρηκε και μιλησαν?
μην μας περνουν και για κοροιδα

ΘΕΟΧΑΡΗΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ είπε...

αν ζεις στην σημερινη εποχη πραγματι,θα καταλαβεις οτι υπαρχουν και τα e-mail που γραφεις ερωτησεις στον ντελαλη και στον καθενα και σου απαντα κι αυτος με την σειρα του.ατιμη τεχνολογια.......

Ανώνυμος είπε...

Στάθη πού είσαι εσύ; Χάθηκες.

Top