αραχωβα διαμονη αραχωβα διαμονη αραχωβα διαμονη αραχωβα διαμονη αραχωβα διαμονη αραχωβα διαμονη ενεργειακος επιθεωρητης ενεργειακος επιθεωρητης ενεργειακος επιθεωρητης ενεργειακος επιθεωρητης ενεργειακος επιθεωρητης ενεργειακο πιστοποιητικό ενεργειακο πιστοποιητικό ενεργειακο πιστοποιητικό ενεργειακο πιστοποιητικό ενεργειακο πιστοποιητικό ενεργειακο πιστοποιητικό αραχωβα αραχωβα αραχωβα αραχωβα αραχωβα αραχωβα αραχωβα

Κυριακή 12 Δεκεμβρίου 2010

Machu Picchu: ένα από τα πιο όμορφα μέρη στον κόσμο

Η αρχαία πόλη Μάτσου Πίτσου που βρίσκεται στο νότιο Περού είναι το αντιπροσωπευτικότερο δείγμα του πολιτισμού των Ίνκα, που χάθηκε με απότομο τρόπο και που η εξέλιξη του ήταν και θα παραμείνει θέμα συζήτησης.

Το Μάτσου Πίτσου στη γλώσσα Κέτσουα σημαίνει «αρχαίο βουνό». Βρίσκεται σε υψόμετρο 2700 μέτρων στη Σιέρα Βιλκαμπάμπα, στην αριστερή όχθη του παραπόταμου του Βιλκανότα, Ουρουμπάμπα.

Η πόλη είναι χτισμένη επάνω σε μια πολύ στενή κύρτωση του ορεινού όγκου της Σιέρα και συνδέει την πόλη με τη κορυφή Χουαϊάνα Πίτσου, που σημαίνει η «νεαρή κορυφή». \

Δείτε φωτογραφίες από την πόλη...


Από http://ow.ly/3nyVK

3 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Έχεις πάει Ντελάλη/ Ντελάλο!?

Ανώνυμος είπε...

Σιγά μην εχει παει, μόνο σπιτι καθεται και κοτσομπολευει!

CCBCO είπε...

Ναι γκαβάραπα δεν έχει πάει ο ντελάλης και έχεις πάει εσύ π πέρα απ τα black stones, τον κουρσίνο,τον σταυρό και τ καταραμέν το μαντρί δεν έχεις ξεμτής ντίπ !

Top