αραχωβα διαμονη αραχωβα διαμονη αραχωβα διαμονη αραχωβα διαμονη αραχωβα διαμονη αραχωβα διαμονη ενεργειακος επιθεωρητης ενεργειακος επιθεωρητης ενεργειακος επιθεωρητης ενεργειακος επιθεωρητης ενεργειακος επιθεωρητης ενεργειακο πιστοποιητικό ενεργειακο πιστοποιητικό ενεργειακο πιστοποιητικό ενεργειακο πιστοποιητικό ενεργειακο πιστοποιητικό ενεργειακο πιστοποιητικό αραχωβα αραχωβα αραχωβα αραχωβα αραχωβα αραχωβα αραχωβα

Παρασκευή 17 Δεκεμβρίου 2010

Ο Ηρώδης, ο υπ. Υγείας κ. Λοβέρδος και η σφαγή των νηπίων: η ιστορία επαναλαμβάνεται...

Ο Υπουργός Υγείας κ. Λοβέρδος, αφού κατάργησε τις προηγούμενες διατάξεις που ο ίδιος είχε ανακοινώσει με το προσχέδιο νόμου «Διαρθρωτικές αλλαγές στο σύστημα υγείας και άλλες διατάξεις», ήδη με τις νέες διατάξεις που ανακοίνωσε, των άρθρων 42, 43 και 44, εγκαινιάζει νέα επιδρομή κατά των Πολυτέκνων. Έτσι:
  1. Με την παρ. 1 του άρθρου 43 χορηγεί συνολικό μηναίο επίδομα 44 ευρώ στους πολυτέκνους (είτε έχουν 4 παιδιά είτε έχουν 14 παιδιά) και με την προϋπόθεση το ετήσιο οικογενειακό εισόδημα να μην υπερβαίνει το ποσό των 40.000 ευρώ, δηλ. μια πολύτεκνη οικογένεια, με τέσσερα τέκνα, για να της χορηγηθεί το επίδομα ή η σύνταξη, το ΚΑΤΑ ΚΕΦΑΛΗΝ εισόδημά της να μην υπερβαίνει το ποσό των 5.000 ευρώ ετησίως (30.000:6 όσα τα μέλη της οικογένειας) ή το ποσό των 410 ευρώ μηνιαίως(!!), ποσό που είναι κάτω από τα όρια της φτώχειας, το οποίο η Υπουργός Εργασίας το προσδιόρισε, προ ημερών, στις 6.000 ευρώ ετησίως το άτομο!
  2. Με την παρ. 4 του ίδιου άρθρου καταργεί την πολυτεκνική ιδιότητα για όσους πολυτέκνους έχουν το παραπάνω ετήσιο οικογενειακό εισόδημα.
Το μόνο που δεν κάνει ο κ. Υπουργός είναι να καταργήσει ολοσχερώς τους πολυτέκνους και να βάλει ΚΕΦΑΛΙΚΟ φόρο για όσους έχουν τέσσερα (4) παιδιά και άνω, αφού θεωρεί προφανώς ότι οι πολύτεκνοι είναι αυτοί που φάγανε τα λεφτά!

Από Ανώτατη Συνομοσπονδία Πολυτέκνων Ελλάδας


Σχόλιο Ντελάλη:

Ο Ηρώδης διέταξε τη σφαγή των νηπίων
της Βηθλεέμ αυταπατώμενος ότι, με αυτόν τον τρόπο, θα εμποδίσει την παρουσία του Θεανθρώπου επί της Γης.
Ο νέος "Ηρώδης" Ανδρέας Λοβέρδος και τα αφεντικά του ποιες αυταπάτες τρέφουν? Όλα αυτά σε μια χώρα, όπου η υπογεννητικότητα έχει λάβει εφιαλτικές διαστάσεις και έχει μεταβληθεί σ΄ ένα απέραντο γηροκομείο, έχοντας καταντήσει η τρίτη πλέον γηρασμένη χώρα του κόσμου. Για να μην μιλήσω για τους μετανάστες (νόμιμους και μη)... Αιδώς Αργείοι...
Top