αραχωβα διαμονη αραχωβα διαμονη αραχωβα διαμονη αραχωβα διαμονη αραχωβα διαμονη αραχωβα διαμονη ενεργειακος επιθεωρητης ενεργειακος επιθεωρητης ενεργειακος επιθεωρητης ενεργειακος επιθεωρητης ενεργειακος επιθεωρητης ενεργειακο πιστοποιητικό ενεργειακο πιστοποιητικό ενεργειακο πιστοποιητικό ενεργειακο πιστοποιητικό ενεργειακο πιστοποιητικό ενεργειακο πιστοποιητικό αραχωβα αραχωβα αραχωβα αραχωβα αραχωβα αραχωβα αραχωβα

Δευτέρα, 13 Δεκεμβρίου 2010

Εφευρετικότητα και στο ψήσιμο...

Ας μάθουμε πως γίνεται πατριώτες. Οι καιροί αλλάζουνε... Μπορεί να χρειαστεί...
Ενδείκνυται ακόμα και για μοσχάρια...!!

3 σχόλια:

CCBCO είπε...

Για ρώτα ρε ντελάλη, πότε θα είναι έτοιμο ? μόλις μαυρίσει ο τενεκές ?
εγώ πάντως θέλω να το βλέπω να ντραλίζετ και να νοματάω κι όλας!

ntelalis είπε...

Φίλε CCBCO νομίζω είναι έτοιμο μόλις πεινάσεις.

Αν πρόκειται για κανένα αρνάκι ή προβατίνα, πάρε και κανένα ψωμοτυράκι με κρεμμύδι να τσιμπάς όσο ψήνεται, αν και δε νομίζω να αργεί, κανένα 20λεπτο. Πιες και κανένα κρασάκι και βουρ.

Τώρα αν θες για μοσχάρι, ρώτα την απερχόμενη δημοτική αρχή μπας και ξέρει καλύτερα...

Φιλικά
Ντελάλης

Ανώνυμος είπε...

Τα πλιά που αφήσαν για το τέλος έχνε αρπάξ λίγο στς άκρες..αλλά τα όρνια θα τα χάψαν άκαπνα κι αυτά. Κι όποιος να ταν,χαμένα να πανε?? Αλλά το κόλπο με το ταψί από κάτω πολύ σπέσιαλ...ρισπέκτ!!

Top