αραχωβα διαμονη αραχωβα διαμονη αραχωβα διαμονη αραχωβα διαμονη αραχωβα διαμονη αραχωβα διαμονη ενεργειακος επιθεωρητης ενεργειακος επιθεωρητης ενεργειακος επιθεωρητης ενεργειακος επιθεωρητης ενεργειακος επιθεωρητης ενεργειακο πιστοποιητικό ενεργειακο πιστοποιητικό ενεργειακο πιστοποιητικό ενεργειακο πιστοποιητικό ενεργειακο πιστοποιητικό ενεργειακο πιστοποιητικό αραχωβα αραχωβα αραχωβα αραχωβα αραχωβα αραχωβα αραχωβα

Κυριακή 12 Δεκεμβρίου 2010

Πώς το e-trikala έγινε e-syntrimia

Ε-syntrimia αφήνει πίσω του ο απερχόμενος δήμαρχος Τρικκαίων Μιχάλης Ταμήλος που εδώ και μια τετραετία επαίρεται για τη δημιουργία του e-trikala, της πρώτης ψηφιακής πόλης στην Ελλάδα.

Ο κ. Ταμήλος απέρχεται στις 31/12/2010 μιας και έχασε τις πρόσφατες εκλογές αφήνοντας πίσω του κυριολεκτικά συντρίμια.

Συγκεκριμένα, οι συμβασιούχοι του Δήμου Τρικκαίων, μεταξύ αυτών και του e-trikala, είναι απλήρωτοι εδώ και 10 μήνες, ενώ σύμφωna με πληροφορίες της aftodioikisi.gr ήδη προμηθευτές στους οποίους οφείλονται μεγάλα ποσά πρόκειται να προχωρήσουν σε κατασχέσεις περιουσιακών στοιχείων του δήμου.

Παρόλ’ αυτά ο δήμαρχος Τρικκαίων φαίνεται ότι συνεχίζει να κινείται στον φανταστικό, όπως αποδεικνύεται, e-κόσμο που είχε δημιουργήσει και μέσω του εκπροσώπου Τύπου του δήμου Σωτήρη Κίρμπα δηλώνει στην aftodioikisi.gr ότι «αυτά συμβαίνουν και σε άλλους δήμους», επιρρίπτοντας ευθύνες στη μείωση των κονδυλίων. Φέρνει δε ως παράδειγμα το Δήμο Πειραιά που, όπως λέει ο Κίρμπας, «οφείλει χρήματα όχι μόνο στους συμβασιούχους αλλά και στους μόνιμους υπαλλήλους του».

Από aftodioikisi.gr

2 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Όπως και το e-arahova έγινε ριμαδιο! Έξυπνος οικισμός... 1 εκατομ. ευρώ, μασα για Λεοντιο και τα γύρω λαμόγια και προκοπή καμία! Τουλάχιστον ο δήμαρχος Τρικάλων το έκανε στο τέλος συντρημια! Ο δικός μας το ξεκίνησε με συντρημια και το τελείωσε με συντρημια!

Ανώνυμος είπε...

ΤΟ ΠΕΡΙΕΡΓΟ ΘΑ ΗΤΑΝ ΝΑ ΕΠΑΙΡΝΕ ΤΟ ΔΗΜΟ Ο ΕΚΑΣΤΟΤΕ ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΚΑΙ ΝΑ ΤΟΝ ΕΚΑΝΕ e-ΤΕΛΕΙΟ!
Ο ΛΕΟΝΤΙΟΣ ΘΕΟΣ!ΑΠΟ ΤΟ ΤΙΠΟΤΑ ΜΑΣ ΠΗΓΕ ΣΤΟ ΑΠΟΛΥΤΟ ΤΙΠΟΤΑ!
ΓΝΩΡΙΖΕΤΑΙ ΟΤΙ ΜΕΤΑ ΑΠΟ 30 ΧΡΟΝΙΑ ΓΙΑ ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ ΤΑ ΠΑΙΔΑΚΙΑ ΔΕΝ ΘΑ ΠΑΡΟΥΝ ΔΩΡΑ ΑΠΟ ΤΟ ΔΗΜΑΡΧΟ ΤΑ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΑ? ΤΑ ΕΚΑΝΕ ΔΩΡΑ ΣΕ ΦΙΛΟΥΣ ΤΟΥ ΚΑΙ........!Α ΚΑΙ ΠΟΛΛΑ ΤΑΞΙΔΙΑ ΣΤΟ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟ

Top