αραχωβα διαμονη αραχωβα διαμονη αραχωβα διαμονη αραχωβα διαμονη αραχωβα διαμονη αραχωβα διαμονη ενεργειακος επιθεωρητης ενεργειακος επιθεωρητης ενεργειακος επιθεωρητης ενεργειακος επιθεωρητης ενεργειακος επιθεωρητης ενεργειακο πιστοποιητικό ενεργειακο πιστοποιητικό ενεργειακο πιστοποιητικό ενεργειακο πιστοποιητικό ενεργειακο πιστοποιητικό ενεργειακο πιστοποιητικό αραχωβα αραχωβα αραχωβα αραχωβα αραχωβα αραχωβα αραχωβα

Παρασκευή 17 Δεκεμβρίου 2010

Υπήκοοι του Dominique Strauss-Kahn, προσκυνήστε τις πράσινες και μπλε μαριονέτες...

O Strauss-Kahn μπορεί να μιλήσει στο ελληνικό Κοινοβούλιο, οι ανεξάρτητοι βουλευτές δεν μπορουν.

Σκληρή επίθεση με βαρύτατους χαρακτηρισμούς εξαπέλυσε στην κυβέρνηση η ανεξάρτητη βουλευτής Σοφία Σακοράφα κατά την ομιλία της στη βουλή για το πολυνομοσχέδιο.
Αφού έκανε λόγο για απόπειρα μετατροπής της βουλής σε κατοχική, είπε, ότι είναι αδιανόητο οι ανεξάρτητοι βουλευτές να μην έχουν τη δυνατότητα να εκφράσουν την άποψή τους σε νομοσχέδιο που κρίνεται το μέλλον του Ελληνικού λαού και να γκρεμίζονται κεκτημένα χρόνων.
«Δεν είμαστε υπάλληλοι, είμαστε βουλευτές. Δεν μπορεί η Βουλή να είναι σωματείο με σφραγίδα, δεν μπορεί να μιλάει ο δοτός του ΔΝΤ και να μην μιλάνε οι βουλευτές», τόνισε οργισμένη η κα. Σακοράφα, η οποία στη συνέχεια αποχώρησε από την αίθουσα.

Υπήκοοι του Dominique Strauss-Kahn... Ιδού η πράσινη και μπλε χούντα... Να χαιρόμαστε τη δημοκρατία μας. Αηδία κατάντησε πια...



Μέρος δημοσίευσης από newsbomb.gr

1 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

αυτοι είναι ΑΛΗΘΙΝΟΙ πολιτικοί, οχι σαν τους 300 της αλητείας και της ρεμουλας.

Top