αραχωβα διαμονη αραχωβα διαμονη αραχωβα διαμονη αραχωβα διαμονη αραχωβα διαμονη αραχωβα διαμονη ενεργειακος επιθεωρητης ενεργειακος επιθεωρητης ενεργειακος επιθεωρητης ενεργειακος επιθεωρητης ενεργειακος επιθεωρητης ενεργειακο πιστοποιητικό ενεργειακο πιστοποιητικό ενεργειακο πιστοποιητικό ενεργειακο πιστοποιητικό ενεργειακο πιστοποιητικό ενεργειακο πιστοποιητικό αραχωβα αραχωβα αραχωβα αραχωβα αραχωβα αραχωβα αραχωβα

Παρασκευή 17 Δεκεμβρίου 2010

Προβλέπει χρεοκοπία της Ελλάδας η Citigroup

Τη χρεοκοπία της Ελλάδας, με κατάληξη σε haircut επί του κρατικού χρέους, προβλέπει η Citigroup σε note προς τους πελάτες της σχετικά με τα ρίσκα που συνεχίζονται και το 2011.

Ειδικότερα, και όπως επισημαίνει το πρακτορείο Dow Jones Newswires, η Citigroup προειδοποίησε ότι η ευρωπαϊκή χρηματοοικονομική κρίση είναι «βασικό ρίσκο».

Επιπλέον, η Citigroup αναφέρει ότι «σύμφωνα με την άποψή μας, η κρίση θα προχωρήσει πέρα από την Ελλάδα και την Ιρλανδία, και θα συμπεριλάβει την Πορτογαλία. Επιπρόσθετα, θεωρούμε ότι η Ελλάδα θα χρεοκοπήσει, καταλήγοντας σε haircut του κρατικού της χρέους».

Από capital.gr

2 σχόλια:

ΑΝΤΑΡΣΙΑΣ είπε...

ΑΚΟΥΣΟΝ ΑΚΟΥΣΟΝ ΛΑΕ ΒΑΣΑΝΙΣΜΕΝΕ....
ΕΜΕΙΣ ΠΑΜΕ ΚΑΤΑ ΔΙΑΟΛΟΥ ΚΑΙ Ο ΓΑΠ
ΧΤΕΝΙΖΕΤΑΙ ΛΕΣ ΚΑΙ ΘΑ ΤΟΥ ΠΕΣΟΥΝ ΤΑ ΜΑΛΛΙΑ ΜΕΣ ΤΑ ΜΑΤΙΑ.... ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΤΙ ΕΚΑΝΕ......
Ο πρωθυπουργός, έδωσε 700 ευρώ για… τρίχες!
ΠΟΙΕΣ ΤΡΙΧΕΣ; AΦΟΥ ΔΕΝ ΕΧΕΙ. ΚΑΙ ΟΤΙ ΕΙΧΕ ΤΑ ΕΔΩΣΕ ΣΕ ΕΜΑΣ: ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΛΕΜΕ : ΛΕΕΙ ΤΡΙΧΕΣ - BULLSHIT YOU KNOW...)
Την ώρα που η Αθήνα «παραλύει» από τις απεργιακές κινητοποιήσεις ενάντια στις βίαιες εργασιακές αλλαγές, ο πρωθυπουργός Γιώργος Παπανδρέου αποφάσισε ...να πάει μέχρι το κομμωτήριο και να δώσει έναν βασικό μισθό για να κουρευτεί!
Πήρε την κόρη του και την σύζυγό του και επισκέφθηκαν το υπερπολυτελές κομμωτήριο των πλουσίων στο Ψυχικό για να περιποιηθεί τα μαλλιά του. Ούτε προσθετική μαλλιών να έκανε όμως καθώς ούτε λίγο ούτε πολύ ο πρωθυπουργός έδωσε 700 ολόκληρα ευρώ για να κουρευτεί!!
Για την ιστορία… το συγκεκριμένο κομμωτήριο επισκέπτεται και η Μάρα Ζαχαρέα με τον κ. Ρουσόπουλο.

Πηγή newsday.gr

ΜΕΛΙΓΑΛΑΣ είπε...

ΑΔΕΡΦΙΑ ΓΕΛΑΤΕ ΓΙΑΤΙ ΧΑΝΟΜΑΣΤΕ...
Μια φορά ήταν μια κατσικούλα που ζούσε με τη μητέρα της.
Μια μέρα η μητέρα της έπρεπε να φύγει απο το σπίτι, και της έδωσε μια συμβουλή...
"Παιδί μου τώρα που θα φύγω πρόσεχε μην ανοίξεις στον κακό το λύκο και σε φάει, γι αυτό θα βάλουμε ένα σύνθημα για να αναγνωρίσεις ότι είμαι εγώ και να μου ανοίξεις. Το σύνθημα θα είναι: "Είμαι η μαμά της κατσικούλας και τραβάω τα βυζiά μου".
Μόλις έφυγε η μαμά της κατσικούλας ήρθε ο κακός ο λύκος
και χτύπησε την πόρτα.
- "Ανοιξε κατσικούλα είμαι η μητέρα σου", είπε ο λύκος.
Η κατσικούλα απάντησε:
"Δεν είσαι η μητέρα μου γιατί η φωνή της είναι πολύ λεπτή."
Ο λύκος αφού ήρθε αρκετές φορές και χτύπησε την πόρτα της
κατσικούλας και αυτή δεν του άνοιγε σκέφτηκε να παραφυλάξει
ώστε όταν έρθει η μητέρα τηςνα δει τη θα πει για να της ανοίξει.
Ήρθε η μητέρα της είπε το γνωστό σύνθημα και μπήκε μέσα. Ο λύκος το άκουσε και την επόμενη μέρα αφού λίμαρε τη γλώσσα του για να γίνει πιο λεπτή η φωνή του. Έτσι πήγε στο σπίτι της κατσικούλας χτύπησε την πόρτα και είπε:
"Είμαι η μαμά της κατσικούλας και τραβάω τα βυζιά μου."
Η κατσικούλα απάντησε:
"Βρε δεν τραβάς και τ αρχίδια σου; Βάλαμε ματάκι."

Top