αραχωβα διαμονη αραχωβα διαμονη αραχωβα διαμονη αραχωβα διαμονη αραχωβα διαμονη αραχωβα διαμονη ενεργειακος επιθεωρητης ενεργειακος επιθεωρητης ενεργειακος επιθεωρητης ενεργειακος επιθεωρητης ενεργειακος επιθεωρητης ενεργειακο πιστοποιητικό ενεργειακο πιστοποιητικό ενεργειακο πιστοποιητικό ενεργειακο πιστοποιητικό ενεργειακο πιστοποιητικό ενεργειακο πιστοποιητικό αραχωβα αραχωβα αραχωβα αραχωβα αραχωβα αραχωβα αραχωβα

Δευτέρα 13 Δεκεμβρίου 2010

Η... άλλη αισθητική όψη της Αράχωβας

Η πρώτη εικόνα που αντικρίζει ο επισκέπτης φτάνοντας στην Αράχωβα, είναι σκουπίδια διάσπαρτα έξω από τους κάδους, δίπλα στον κεντρικό δρόμο, που παραμένουν εδώ και 3 εβδομάδες.


Επίσης όσοι διασχίσουν τον περιφερειακό δρόμο της Αράχωβας (πάνω απο σφαγεία), θα αντικρύσουν μπάζα που έχουν ρίξει ασυνείδητοι, εδώ και 4 μήνες.


Πλείστα άλλα παραδείγματα θα μπορούσαν να επισυναφθούν, με εικόνες περιβαλλοντικής υποβάθμισης και αισθητικής εγκατάλειψης. Φαίνεται ότι οι κύριοι του Δήμου, είχαν να ασχοληθούν με σοβαρότερα πράγματα.

Ας ελπίσουμε ότι η νεοεκλεγείσα Δημοτική Αρχή και προσωπικά ο κ. Δήμαρχος θα επιληφθούν του προβλήματος της καθαριότητας και της αισθητικής αναβάθμισης της Αράχωβας, ώστε να μην ξαναδούμε ποτέ τέτοιες εικόνες απαξιωτικές για τον τόπο μας!

25 σχόλια:

CCBCO είπε...

Γιατί,μήπως θα μαζέψανε τα καλώδια και τις παλέτες απο τις γεωτρήσεις που έκαναν στου Αποστολόπουλου ? μακάρι να τα μάζεψαν αλλά χλωμό...

Ανώνυμος είπε...

ΑΙΣΧΟΣ !!!!!! ΑΙΣΧΟΣ !!!! ΠΟΙΟΣ ΦΤΑΙΕΙ ΓΙ ΑΥΤΟ ΑΡΑΓΕ ??????

Υπνάκιας είπε...

Ποιος άλλος από τον Δήμο με την ΔΕΤΠΑΑ (τώρα πλέον έγινε και ΑΕ με διευθυντή τον κο Γεωργιάδη). Και τα 2 μπλογκς αλλά και άλλες πολλές σελίδες γράφουν για την ' όμορφη' εικόνα της Αράχωβας. Τα σκουπίδια δε τα καίνε κατά περίπτωση και προτίμηση. Ενώ στο Δίστομο δεν υπάρχει ίχνος σκουπιδιών.

Και να σκεφτεί κανείς οτι πριν λίγες μέρες στόλισαν την Αράχωβα για τα Χριστούγεννα.

Τα σκουπίδια όμως δεν τα μάζεψαν. Και αν ρωτήσεις τον Φλας φταίει ο Δήμος και η Λιβαδειά, αν ρωτήσεις την δημοτική επιχείρηση φταίει ο Φλάς.

Κατάντια παντού!!!!!!! Και εμείς τον ύπνο του δικαίου. Μόνο για σχόλια στα μπλογκς είμαστε. Ξυπνείστε ρεεεεεεεεεεεεε!!!!!!!!! και βαράτε!!!!!!!

Disharmony είπε...

Εικόνα ενός από τους πιο δημοφιλείς χειμερινούς τουριστικούς προορισμούς της Ελλάδας. Μιας χώρας που θέλει να λέγεται Ευρωπαϊκή. Στον 21ο αιώνα. Τι άλλο να πω; Α ρε Ελλαδάρα, μια ζωή τα ίδια και τα ίδια. Ποτέ δε θα γίνουμε άνθρωποι.

Admin - Αμβρόσσιος είπε...

Παιδιά μπράβο για το άρθρο...
Αλλά είναι και εδώ σε ορισμένα σημεία άθλια η εικόνα στο Δίστομο, και μάλιστα στον κεντρικό δρόμο. Έχω κάνει κάτα καιρούς άρθρα, χώρια οι χωματερές στον δρόμο Δεσφίνας - Διστόμου...
Ελπίζω όλα αυτά να τελειώσουν. Ευτυχώς που υπάρχουν πολίτες που προβληματίζονται

Ανώνυμος είπε...

Τι θα γίνει ρε παιδιά θα περιμένουμε να αναλάβει ο νέος δήμαρχος για να μαζέψουν τα σκουπίδια? Αυτή την εικόνα θα δείξουμε στους επισκέπτες? Ο δήμαρχος που είναι? ο αντιδήμαρχος?

Ανώνυμος είπε...

ΓΕΩΡΓΙΑΔΗ ΥΠΕΥΘΥΝΕ-ΑΝΕΥΘΥΝΕ ΤΗΣ ΔΕΤΠΑ (ΓΙΑ ΤΑ ΣΚΟΥΠΙΔΙΑ) ΔΕΝ ΣΕ ΣΤΡΑΒΩΣΑΝ ΤΟΣΕΣ ΜΕΡΕΣ ΤΑ ΣΚΟΥΠΙΔΙΑ ΣΤΗ ΓΕΙΤΟΝΙΑ ΣΟΥ?
ΘΑ ΦΑΣ ΚΑΛΑ ΑΠΟ ΔΩ ΚΑΙ ΠΕΡΑ

Ανώνυμος είπε...

....ΑΠΟ ΤΑ ΑΛΛΑ "ΣΚΟΥΠΙΔΙΑ" (ΒΛΕΠΕ ΓΛΟΙΩΔΗ ΥΠΟΚΕΙΜΕΝΑ, ΕΞΑΘΛΙΩΜΕΝΑ ΠΙΟΝΙΑ ΤΟΥ ΣΥΣΤΗΜΑΤΟΣ,ΤΣΙΡΑΚΙΑ ΤΗΣ ΠΛΑΚΑΣ,ΡΟΥΦΙΑΝΟΥΣ,ΚΑΨΟΚΑΛΥΒΗΔΕΣ κλπ) ΠΟΥ ΝΟΜΙΖΟΥΝ ΟΤΙ ΘΑ ΤΗ ΓΛΙΤΩΣΟΥΝ...ΠΩΣ ΘΑ ΞΕΒΡΟΜΙΣΕΙ ΑΜΕΣΑ Ο ΤΟΠΟΣ...;;;

Ανώνυμος είπε...

ΠΑΛΙ ΛΑΣΠΗ ΡΕ ΝΤΕΛΑΛΑΚΟ; ΓΙΑ ΤΟ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΑΝΩΝΥΜΟ ΣΧΟΛΙΟ ΠΟΥ ΑΝΑΦΕΡΕΤΑΙ ΣΕ ΚΑΠΟΙΟΝ ΕΠΩΝΥΜΑ ΓΝΩΡΙΖΕΙΣ ΤΙ ΠΑΡΓΜΑΤΙΚΑ ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ; ΦΑΣΙΣΤΑ ΤΗΣ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗΣ. ΑΡΧΙΔΙ ΤΟΥ ΚΕΡΑΤΑ. ΛΑΣΠΟΛΟΓΕ ΤΗΣ ΔΕΚΑΡΑΣ.

ονομα είπε...

Τώρα τι να σου απαντήσω εσένα που βρίζεις... Δες το σχόλιο σου και καμάρωσέ το. Έκανες σπουδαίο κατόρθωμα. Μπράβο.
Προφανώς είσαι αυτός που βρίζει χυδαία τον τελευταίο καιρό.

Κρίμα...

Ντελάλης

ΥΓ. Το δημοσιεύω και ζητάω την κατανόηση από όλους τους υπόλοιπους αναγνώστες.
Τι να κάνουμε? Υπάρχει κι ένας τέτοιος σχολιαστής στο χωριό μας.
Όσον αφορά εμένα, δε μου καίγεται καρφί για τα ψυχολογικά σου. Κι αν θες, ξέρω κι έναν καλό γιατρό να σε στείλω να σε κοιτάξει. Μάλλον θα σου χρειαστεί έτσι κι αλλιώς, ανεξάρτητα από μένα.

Ανώνυμος είπε...

ΣΤ ΣΑΝΤΙΚ Τ ΓΕΙΤΟΝΙΑ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΝΥΧΤΟΣ ?

Ανώνυμος είπε...

ΚΜΑΣΕ ΟΛΟΡΘΩΣ. ΣΒΑΖ ΤΗΛΕΥΤΑΙΑ ΕΙΚΟΝΑ ΑΠ ΤΗ ΗΜΕΡΑ. ΧΡΙΓΙΑΖΟΜΑΣΤ 2 ΚΑΜΕΡΕΣ ΣΤΟ ΜΠΑΛΚΟΝ Τ ΚΑΡΑΘΑΝΑΣ. ΜΙΑ ΝΑ ΤΥΡΑΕΙ ΚΑΤ ΤΚΑΣΤΑΝΑ ΚΑΙ ΜΙΑ ΚΑΤ ΛΑΚΑ.

Ανώνυμος είπε...

ΜΠΑΣ ΚΙ ΑΠΣΤΟΜΣΕΣ ΠΑΝΩ ΣΕ ΚΑΝΑ ΣΕΤΖΟΥΤΣ ΒΓΑΙΝΟΝΤΑΣ ΑΠ ΤΟ ΜΣΟΠΑΤ ΚΙ ΣΙ ΝΤΡΑΛΙΣΕ ΤΟ ΚΑΣΙΔ ? ΤΙ ΔΙΑΟΥΛΟΥ ΛΑΙΒ ΕΙΝΑΙ ? ΑΡΑ ΣΒΗΣ ΤΟ ΛΑΗΒ ΚΑΙ ΚΑΜΤΟ ΚΛΑΗΝ ΜΑΗΝ ΟΒΕΡ ΛΑΗΒ !

''ΠΡΩΤΕΥΟΥΣΙΑΝΟΣ'' είπε...

Ρε τι σας επιασε ολους και γραφετε δηθεν χωριατικα; Να φαινεστε οτι ειστε ...λαικοι;
Βρε ουστ!
ΥΓ. Τα λεω ανεξαρτητα αποψεων.

Ανώνυμος είπε...

ΟΙ ΒΡΙΣΙΕΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ Η ΛΥΣΗ ΓΙΑ ΤΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΠΟΥ ΕΠΙΚΡΑΤΕΙ ΕΔΩ ΚΑΙ ΧΡΟΝΙΑ ΣΤΗ ΠΟΛΗ ΜΑΣ (ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ) ΠΟΥ ΜΑΣ ΕΧΕΙ/ΕΧΟΥΜΕ ΚΑΤΑΝΤΗΣΕΙ ΕΝΑ ΑΠΕΡΑΝΤΟ ΣΚΟΥΠΙΔΟΤΟΠΟ.ΑΣ ΚΑΝΟΥΜΕ ΚΑΤΙ ΛΟΙΠΟΝ ΑΠΟ ΤΟ ΠΙΟ "ΜΙΚΡΟ" ΩΣ ΤΟ ΠΙΟ "ΜΕΓΑΛΟ". ΑΣ ΑΦΥΠΝΙΣΟΥΜΕ ΤΙΣ ΤΟΠΙΚΕΣ ΑΡΧΕΣ ΚΑΙ ΑΣ ΜΗ ΒΡΩΜΙΖΟΥΜΕ ΑΛΛΟ ΤΟΝ ΤΟΠΟ ΜΑΣ. WAKE UP!

Ανώνυμος είπε...

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ΠΩΣ ΜΑΖΕΥΟΝΤΑΙ (ΟΤΑΝ ΑΥΤΟ ΓΙΝΕΤΑΙ)ΤΑ ΣΚΟΥΠΙΔΙΑ ΣΤΗΝ ΑΡΑΧΩΒΑ ΤΟΥ 2011 , ΠΟΥ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΤH ΛΕΝΕ ΚΑΙ ΤΟ ΠΡΩΤΟ ΧΕΙΜΕΡΙΝΟ ΤΟΥΡΙΣΤΙΚΟ ΘΕΡΕΤΡΟ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ.ΠΛΗΣΙΑΖΕΙ ΤΟΥΣ ΚΑΔΟΥΣ ΤΟ ΥΠΟΤΙΘΕΜΕΝΟ ΑΠΟΡΡΙΜΑΤΟΦΟΡΟ.ΑΥΤΟ ΤΟ ΠΡΑΣΙΝΟ ΑΓΡΟΤIΚΟ ΠΟΥ ΤΙΣ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΦΟΡΕΣ ΕΙΝΑΙ ΧΩΡΙΣ ΦΩΤΑ.ΜΠΑΙΝΕΙ ΜΕΣΑ ΣΤΟΝ ΚΑΔΟ Ο ΕΡΓΑΤΗΣ ΚΑΙ ΒΓΑΖΕΙ ΜΙΑ ΜΙΑ ΤΙΣ ΣΑΚΚΟΥΛΕΣ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΚΑΙ ΤΙΣ ΡΙΧΝΕΙ ΣΤΗΝ ΚΑΡΟΤΣΑ.ΩΡΑΙΑ Ε; TEΛΕΙΑ ; EYTYXΩΣ ΠΟΥ ΟΛΑ ΔΟΥΛΕΥΟΥΝ ΡΟΛΟΙ Σ΄ ΑΥΤΟΝ ΤΟΝ ΕΡΗΜΟ ΤΟΠΟ.ΑΛΗΘΕΙΑ ΤΟ ΩΡΑΡΙΟ ΤΩΝ ΔΗΜOΤΙΚΩΝ ΥΠΑΛΛΗΛΩΝ ΠΟΙΟ ΕΙΝΑΙ; ΤΟ ΤΗΡΟΥΝ ΑΡΑΓΕ ΚΑΙ ΠΟΥ.ΣΤΟ ΚΑΦΕΝΕΙΟ ΤΟΥ ΚΑΡΜΑΛΗ;

Ανώνυμος είπε...

ΠΡΩΤΕΥΟΥΣΙΑΝΕ ΤΙ ΧΑΜΠΑΡΟΚΟΥΜΠΑΡΑ ? ΤΙ ΚΑΝ ΣΤΟ ΧΩΡΙΟ Σ ? ΑΗ ΣΥΡΕ ΝΑ ΔΕΙΣ ΑΝ ΕΡΧΟΜ.... Π ΘΑ ΜΑΣ ΠΕΙΣ ΕΣΥ ΠΩΣ ΘΑ ΓΡΑΦΟΥΜ ΚΙ ΠΩΣ ΘΑ ΕΚΦΡΑΖΟΜΑΣΤ.... ΑΜΑ Σ ΑΡΕΣ... ΑΜΑ ΔΕ Σ ΑΡΕΣ ΝΑ ΜΗ ΤΑ ΔΙΑΒΑΗΖ

Ανώνυμος είπε...

ΕΝΑ ΣΟΒΑΡΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΠΟΥ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΖΕΙ Η ΑΡΑΧΩΒΑ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΑΚΑΘΑΡΣΙΕΣ ΤΩΝ ΑΔΕΣΠΟΤΩΝ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΟΙΚΟΣΙΤΩΝ ΖΩΩΝ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΓΕΜΙΣΕΙ ΤΟΥΣ ΔΡΟΜΟΥΣ . ΚΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ ΤΑ ΣΤΕΝΑ ΤΗΣ.
ΑΛΗΘΕΙΑ Η ΝΕΑ ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΑΡΧΗ ΠΩΣ ΣΚΕΠΤΕΤΑΙ ΝΑ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΣΕΙ ΤΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ;

ΙΩΑΝΝΑ είπε...

ΕΙΝΑΙ ΣΑΝ ΝΑ ΒΛΕΠΟΥΜΕ ΑΞΙΟΘΕΑΤΑ..ΚΑΙ ΟΣΟ ΝΑ ΧΑΜΗΛΩΣΟΥΝ ΟΙ ΤΙΜΕΣ ΣΤΙΣ ΠΑΡΟΧΕΣ ΤΟ ΠΕΡΙΒΑΛΟΝ ΕΙΝΑΙ ΠΑΡΑΓΟΝΤΑΣ ΕΛΞΗΣ Η ΑΠΩΘΗΣΗΣ ΤΩΝ ΕΠΙΣΚΕΠΤΩΝ..ΕΙΝΑΙ ΓΙΑ ΜΑΣ ΠΟΥ ΖΟΥΜΕ ΕΔΩ ΚΑΙ ΘΕΛΟΥΜΕ ΝΑ ΜΕΙΝΟΥΝ ΚΑΙ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΜΑΣ..ΤΗ ΣΤΙΓΜΗ ΠΟΥ ΑΔΡΑΝΕΙ ΣΧΕΔΟΝ ΤΕΛΕΙΩΣ ΤΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΚΑΘΑΡΙΣΜΟΥ ΑΣ ΝΟΙΑΣΤΕΙ Ο ΚΑΘΕΝΑΣ ΓΙΑ ΤΗ ΓΕΙΤΟΝΙΑ ΤΟΥ..ΣΤΙΣ 7 ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ ΚΑΝΟΝΤΑΣ ΄΄ΒΟΛΤΑ΄΄ ΜΕ ΔΥΟ ΚΥΡΙΕΣ ΑΠΟ ΤΟ ΔΙΣΤΟΜΟ ΠΟΥ ΤΙΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΜΑΖΕΨΑΜΕ 60 ΣΑΚΟΥΛΕΣ ΣΚΟΥΠΙΔΙΩΝ ΚΑΡΑΙΣΚΑΚΗ-ΑΝΕΜΩΛΕΙΑ ΚΑΙ ΣΤΟΥΣ ΔΥΟ ΔΡΟΜΟΥΣ..ΚΑΙ ΕΝΑ ΦΟΡΤΗΓΑΚΙ ΓΕΜΑΤΟ ΑΠΟ ΤΟ ΒΕΝΖΙΝΑΔΙΚΟ ΕΩΣ ΤΟ ΤΟΥΝΕΛ..ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΚΑΛΑΘΙΑ ΠΟΥΘΕΝΑ..ΟΠΟΤΕ ΤΑ ΚΥΠΕΛΑ ΚΑΙ ΤΑ ΜΠΟΥΚΑΛΙΑ ΤΑ ΠΕΤΑΝΕ ΟΛΑ ΚΑΤΩ..ΜΗΠΩΣ ΕΙΜΑΣΤΕ ΚΑΙ ΤΟ ΜΟΝΑΔΙΚΟ ΧΩΡΙΟ ΧΩΡΙΣ ΚΑΛΑΘΙΑ ΣΚΟΥΠΙΔΙΩΝ..ΣΕ ΠΟΛΛΑ ΣΗΜΕΙΑ ΥΠΑΡΟΥΝ ΠΕΤΑΜΕΝΑ ΟΙΚΟΔΟΜΙΚΑ ΥΛΙΚΑ ΠΟΥ ΕΙΜΑΙ ΣΙΓΟΥΡΗ ΟΤΙ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΠΟ ΝΤΟΠΙΟΥΣ..ΕΙΝΑΙ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΕΥΕΡΓΕΤΕΣ ΤΟΥ ΧΩΡΙΟΥ ΜΑΣ..ΟΙ ΤΟΠΙΚΕΣ ΑΡΧΕΣ ΜΑΣ ΕΧΟΥΝ ΓΡΑΜΜΕΝΟΥΣ ΑΠΟ ΟΤΙ ΔΕΙΧΝΟΥΝ..ΤΟ ΜΟΝΟ ΣΙΓΟΥΡΟ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΠΑΡΑΤΥΠΙΕΣ ΤΟΥΣ ΣΕ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ ΒΑΣΗ ΣΕ ΠΟΛΛΟΥΣ ΤΟΜΕΙΣ..ΕΙΝΑΙ ΣΤΙΣ ΥΠΟΧΡΕΩΣΕΙΣ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΝΑ ΕΧΕΙ ΟΡΙΣΕΙ ΝΟΜΙΜΗ ΧΩΜΑΤΕΡΗ ΜΑΚΡΙΑ ΑΠΟ ΤΟ ΔΡΟΜΟ ΚΑΙ Η ΑΠΟΚΟΜΙΔΗ ΤΩΝ ΣΚΟΥΠΙΔΙΩΝ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΑΠΟ ΥΠΑΛΗΛΟΥΣ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ.. ΚΙ ΕΤΣΙ ΘΑ ΠΕΡΑΣΟΥΜΕ ΚΑΙ ΤΗ ΦΕΤΙΝΗ ΣΕΖΟΝ..ΣΤΗΝ ΥΓΕΙΑ ΜΑΣ..

Στραβων είπε...

Το πρόβλημα δεν θα είναι πρόβλημα αν ο καθένας μαζεύει μ' ένα χαρτάκι τις ακαθαρσίες που προκαλεί το κατοικίδιο του στο δρόμο, όπως γίνεται σ΄όλο τον πολιτισμένο κόσμο.
Και τ' αδέσποτα δεν θα 'ταν αδέσποτα αν δεν τα παράταγε ο κάθε ασυνείδητος στο δρόμο.
Δεν γίνεται να θέλουμε έναν απο πίσω να μας σκουπίζει τον κ..λο σαν τα μικρά παιδιά.
Αν θέλουμε κάποιον με τον βούρδουλα να μας κυνηγάει για να γίνουμε άνθρωποι τότε δεν πρόκειται να μας κάνει καλά καμμιά δημοτική αρχή. Χούντα μας χρειάζεται.

Ανώνυμος είπε...

NA TA ΚΑΜ ΠΑΞΜΑΔ ! ΤΙ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΛΕΤΕ ΡΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕ ? ΟΠΟΙΟΣ ΤΗΝ ΝΥΧΤΑ ΠΕΡΠΑΤΕΙ ΛΑΣΠΕΣ ΚΙ ΣΚΑΤΑ ΠΑΤΕΙ ! ΓΙ ΑΥΤΟ ΜΑΖΕΨ ΑΧΑΡΑΓΑ.

Ανώνυμος είπε...

TO ΠΟΙΟ ΑΠΑΙΣΙΟ ΘΕΑΜΑ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΚΡΕΜΑΣΜΕΝΕΣ ΣΑΚΚΟΥΛΕΣ ΣΚΟΥΠΙΔΙΩΝ ΣΕ ΚΟΛΩΝΕΣ ΤΗΣ ΔΕΗ ΠΕΡΙΦΡΑΞΕΙΣ Κ.Λ.Π.ΕΥΘΥΝΗ ΕΔΩ ΕΧΟΥΝ ΕΚΤΟΣ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΑΡΧΟΝΤΕΣ ΚΑΙ ΟΙ ΝΟΙΚΟΚΥΡΑΙΟΙ.ΣΤΑ ΣΚΑΛΟΠΑΤΙΑ ΤΟΥ ΑΗ - ΓΙΩΡΓΗ (ΑΓΚΑΡΣΙΟΣ)ΓΙΑΤΙ ΚΑΤΑΡΓΗΘΗΚΕ Ο ΚΑΔΟΣ ΣΚΟΥΠΙΔΙΩΝ;TO ΠΑΡΑΚΕΙΜΕΝΟ ΕΣΤΙΑΤΟΡΙΟ ΜΕΤΑΦΕΡΕΙ ΤΑ ΣΚΟΥΠΙΔΙΑ ΤΟΥ ΣΕΡΝΟΝΤΑΣ ΤΙΣ ΣΑΚΚΟΥΛΕΣ ΣΤΑ ΣΚΑΛΟΠΑΤΙΑ ΜΕ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ΝΑ ΤΑ ΕΧΕΙ ΚΑΤΑΝΤΗΣΕΙ ΧΕΙΡΟΤΕΡΑ ΚΑΙ ΑΠΟ ΔΑΠΕΔΟ ΕΛΑΙΟΤΡΙΒΕΙΟΥ ΓΙΑΤΙ;

Ανώνυμος είπε...

ΑΥΤΟ ΤΟ ΤΡΙΤΟΚΟΣΜΙΚΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΜΕ ΤΑ ΣΚΟΥΠΙΔΙΑ ΔΕΝ ΘΑ ΤΕΛΕΙΩΣΕΙ ΠΟΤΕ.ΣΑΥΤΟΝ ΤΟΝ ΤΟΠΟ ΠΑΙΔΕΙΑ ΚΑΜΙΑ.
ΟΠΩΣ ΑΝΕΦΕΡΑΝ ΚΑΙ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΟΠΟΥ ΚΙ ΑΝ ΚΑΝΕΙΣ ΒΟΛΤΑ ΣΚΟΥΠΙΔΙΑ ΠΑΝΤΟΥ. ΜΠΟΥΚΑΛΙΑ ΝΕΡΟΥ, ΧΑΡΤΙΑ ΑΠΟ ΣΝΑΚΣ.ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΜΕΓΑΛΩΝΟΥΝ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΣΕΒΟΝΤΑΙ ΤΙΠΟΤΑ.ΚΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΛΛΗ Η ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΑΡΧΗ ΝΙΠΤΕΙ ΤΑΑΣ ΧΕΙΡΑΣ ΤΗΣ.ΚΑΛΑΘΙΑ ΠΟΥΘΕΝΑ. ΚΑΙ ΔΥΟ ΠΟΥ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΕΙΝΑΙ ΕΠΙ ΜΟΝΙΜΟΥ ΒΑΣΕΩΣ ΓΕΜΑΤΑ.ΤΗΝ ΚΥΡΙΑΚΗ ΤΩΝ ΕΚΛΟΓΩΝ ΜΕ ΤΗΝ ΠΛΑΤΕΙΑ ΓΕΜΑΤΗ ΚΑΙ ΤΑ ΠΑΙΔΑΚΙΑ ΝΑ ΠΑΙΖΟΥΝ ΔΙΠΛΑ ΣΕ ΕΝΑΝ ΞΕΧΕΙΛΟ ΚΑΔΟ ΑΗΔΙΑΣΤΙΚΟ.
ΑΣΕ ΣΕ ΟΛΑ ΤΑ ΣΤΕΝΑ ΕΚΤΟΣ ΚΕΝΤΡΙΚΟΥ ΔΡΟΜΟΥ.ΒΡΩΜΑ ΚΑΙ ΣΚΟΥΠΙΔΙΑ ΑΝΑΚΑΤΑ.ΟΙ ΠΕΤΡΕΣ ΠΟΥ ΕΒΑΛΑΝ ΠΙΟ ΕΛΕΕΙΝΕΣ ΑΠΟ ΠΟΤΕ. "ΤΟ ΚΟΣΜΗΜΑ" ΤΗΣ ΠΟΛΗΣ- ΤΑ ΣΚΑΛΙΑ ΤΟΥ ΑΗΓΙΩΡΓΗ ΔΗΛΑΔΗ ΟΤΑΝ ΑΝΕΒΕΙΣ ΣΤΟ ΠΑΛΙΟ ΙΑΤΡΕΙΟ ΑΗΔΙΑΖΕΙΣ.ΟΤΙ ΩΡΑ ΚΙ ΑΝ ΠΕΡΑΣΕΙΣ ΟΠΟΙΑ ΜΕΡΑ ΣΑΚΟΥΛΕΣ ΔΙΑΛΥΜΕΝΕΣ ΚΑΙ ΤΑ ΣΚΟΥΠΙΔΙΑ ΠΑΝΤΟΥ.ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ ΕΚΕΙ.ΚΑΠΟΤΕ ΥΠΗΡΧΑΝ ΚΑΔΟΙ ΑΠΟΡΩ ΓΙΑΤΙ ΤΟΥΣ ΑΦΑΙΡΕΣΑΝ!!!ΓΙΑΤΙ ΒΡΩΜΟΥΣΑΝ ΛΕΕΙ!!! ΑΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΤΡΙΤΟΚΟΣΜΙΚΟ ΜΑΖΕΜΑ ΤΩΝ ΣΚΟΥΠΙΔΙΩΝ. ΣΤΟΝ 21ο ΑΙΩΝΑ ΚΑΙ ΝΑ ΜΑΖΕΥΟΥΜΕ ΤΑ ΣΚΟΥΠΙΔΙΑ ΜΕ ΕΝΑ ΕΛΕΕΙΝΟ ΑΓΡΟΤΙΚΟ, ΟΠΟΥ ΑΘΛΙΟΙ ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ ΧΩΡΙΣ ΕΞΟΠΛΙΣΜΟ ΠΑΤΩΝΤΑΣ ΠΑΝΩ ΣΕ ΣΑΚΟΥΛΕΣ ΜΑΖΕΥΟΥΝ ΤΑ ΣΚΟΥΠΙΔΙΑ.ΑΡΑΓΕ ΥΠΑΡΧΕΙ ΥΓΕΙΟΝΟΜΙΚΟ ΣΑΥΤΕΣ ΤΙΣ ΠΕΡΙΠΤΩΣΕΙΣ?
ΤΗ ΔΕΚΑΕΤΙΑ ΤΟΥ '80 ΥΠΗΡΧΕ Η ΠΟΡΤΟΚΑΛΙ ΣΚΟΥΠΙΔΙΑΡΑ ΤΩΡΑ ΤΙ? ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΟΥΜΕ ΤΟ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ ΤΩΝ ΞΕΝΩΝ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΣΑΥΤΟ?
ΔΕΝ ΨΗΦΙΣΑ ΠΑΤΣΑΝΤΑΡΑ ΑΛΛΑ ΩΣ ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΟΣ ΘΑ ΗΘΕΛΑ ΝΑ ΚΟΨΕΙ ΤΟ ΒΗΧΑ ΣΑΥΤΕΣ ΤΙΣ ΒΡΩΜΙΑΡΕΣ ΝΟΙΚΟΚΥΡΕΣ ΚΑΙ ΣΤΟΥΣ ΕΛΕΕΙΝΟΥΣ ΕΣΤΙΑΤΟΡΕΣ.ΠΑΝΤΩΣ ΣΤΗ ΓΕΙΤΟΝΙΑ ΜΑΣ ΕΧΟΥΜΕ ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΟ ΝΟΜΟ ΣΑΥΤΟ ΚΑΙ ΟΠΟΙΑ ΔΕΝ ΤΟΝ ΤΗΡΕΙ ΤΡΩΕΙ ΤΑ ΣΚΟΥΠΙΔΙΑ ΤΗΣ!
ΘΑ ΕΠΑΝΕΛΘΩ ΜΕ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΚΑΙ ΕΠΟΝΥΜΩΣ

Ανώνυμος είπε...

ΚΥΡΙΕ ΝΕΕ ΔΗΜΑΡΧΕ
ΜΗΠΩΣ ΘΑ ΜΠΟΡΟΥΣΑΤΕ ΝΑ ΜΑΣ ΑΝΑΓΚΑΖΑΤΕ ΟΛΟΥΣ ΝΑ ΑΓΟΡΑΖΑΜΕ ΕΝΑΝ ΣΙΔΕΡΕΝΙΟ ΚΑΔΟ ΠΟΥ ΝΑ ΚΛΕΙΝΕΙ ΑΕΡΟΣΤΕΓΩΣ ΚΑΙ ΝΑ ΤΟΝ ΕΒΓΑΖΕ Η ΚΑΘΕ ΝΟΙΚΟΚΥΡΑ ΕΞΩ ΑΠΟ ΤΟ ΣΠΙΤΙ ΤΗΣ? ΕΤΣΙ ΘΑ ΜΑΖΕΥΑΤΕ ΚΑΙ ΧΡΗΜΑΤΑ!
ΜΗΠΩΣ ΘΑ ΜΠΟΡΟΥΣΑΤΕ ΝΑ ΞΑΝΑΒΑΛΕΤΕ ΤΟΥΣ ΚΑΔΟΥΣ?
ΜΗΠΩΣ ΘΑ ΜΠΟΟΡΟΥΣΑΤΕ ΝΑ ΠΛΕΝΕΤΕ ΤΟΥΣ ΚΑΔΟΥΣ?
ΜΗΠΩΣ ΘΑ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΑΛΛΑΞΕΤΕ ΕΡΓΟΛΑΒΟ ΣΚΟΥΠΙΔΙΩΝ?
ΜΗΠΩΣ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΞΕΚΙΝΗΣΕΤΕ ΑΠΟ ΤΑ ΜΙΚΡΑ ΑΛΛΑ ΠΟΛΥ ΣΗΜΑΝΤΙΚΑ ΚΑΙ ΟΧΙ ΑΠΟ ΜΕΓΑΛΑ ΣΧΕΔΙΑ?

Ανώνυμος είπε...

ΑΥΤΕΣ ΤΙΣ ΚΥΡΙΕΣ "ΚΑΘΑΡΙΣΤΡΙΕΣ" ΤΗΣ ΤΑΒΕΡΝΑΣ ΣΤΑ ΣΚΑΛΙΑ ΤΙΣ ΕΧΩ ΑΡΠΑΞΕΙ ΚΑΙ ΠΡΟΣΟΠΙΚΩΣ ΟΤΑΝ ΕΝΑ ΣΑΒΒΑΤΟ ΒΡΑΔΥ ΑΦΗΝΑΝ ΤΕΡΑΣΤΙΕΣ ΜΑΥΡΕΣ ΣΑΚΟΥΛΕΣ ΣΤΟΝ ΕΓΚΑΡΣΙΟ. ΑΝΑΙΣΘΗΤΟΣ Ο ΙΔΙΟΚΤΗΤΗΣ! ΑΝΑΙΣΘΗΤΕΣ ΚΑΙ ΑΥΤΕΣ! ΤΗΝ ΚΥΡΙΑΚΗ ΤΟ ΠΡΩΙ Ο ΤΟΠΟΣ ΕΙΧΕ ΓΕΜΙΣΕΙ ΜΕ ΚΕΦΑΛΙΑ ΑΡΝΙΩΝ.ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΔΕΝ ΕΒΓΑΛΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΓΙΑ ΤΟΥ ΛΟΓΩ ΤΟ ΑΛΗΘΕΣ!
ΑΣΕ ΔΙΠΛΑ ΑΠΟ ΤΟ ΠΕΡΙΠΤΕΡΟ ΤΟΥ ΜΠΑΜΠΗ.ΕΠΙΣΗΣ ΕΚΕΙ ΟΛΕΣ ΟΙ ΤΑΒΕΡΝΕΣ ΜΕΤΑΦΕΡΟΥΝ ΣΑΒΒΑΤΟ ΒΡΑΔΥ ΤΑ ΣΚΟΥΠΙΔΙΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΚΥΡΙΑΚΗ ΟΤΑΝ ΠΑΣ ΓΙΑ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΤΟ ΤΟΠΙΟ ΕΙΝΑΙ ΜΑΓΕΥΤΙΚΟ
ΖΩΑ!!!

Top