αραχωβα διαμονη αραχωβα διαμονη αραχωβα διαμονη αραχωβα διαμονη αραχωβα διαμονη αραχωβα διαμονη ενεργειακος επιθεωρητης ενεργειακος επιθεωρητης ενεργειακος επιθεωρητης ενεργειακος επιθεωρητης ενεργειακος επιθεωρητης ενεργειακο πιστοποιητικό ενεργειακο πιστοποιητικό ενεργειακο πιστοποιητικό ενεργειακο πιστοποιητικό ενεργειακο πιστοποιητικό ενεργειακο πιστοποιητικό αραχωβα αραχωβα αραχωβα αραχωβα αραχωβα αραχωβα αραχωβα

Τετάρτη 15 Δεκεμβρίου 2010

Πεδίο μάχης η Αθήνα, αιμόφυρτος φυγαδεύτηκε ο πρώην υπουργός ανάπτυξης, Κωστής Χατζηδάκης

Στο Πολυτεχνείο κατέφυγαν νεαροί που συμμετείχαν στην πορεία της ΓΣΕΕ και της ΑΔΕΔΥ στο κέντρο της Αθήνας και απωθήθηκαν από τους αστυνομικούς, που επιχείρησαν συντονισμένα να διαλύσουν τη μάζα των διαδηλωτών που είχαν παραμείνει στα Προπύλαια.

Την ίδια στιγμή επίθεση με βόμβες μολότοφ εξαπέλυσαν κουκουλοφόροι που παρεισέφρησαν στην πορεία της ΓΣΕΕ και της ΑΔΕΔΥ στο υπουργείο Οικονομικών. Το κέντρο της Αθήνας μετατράπηκε σε μεγάλο πεδίο μάχης ενώ στο στόχαστρο των κουκουλοφόρων μπήκαν και τα πολυτελή αυτοκίνητα.

Επίθεση δέχτηκε και ο πρώην υπουργός Κωστής Χατζηδάκης, την ώρα που περνούσε από την οδό Πανεπιστημίου, ενώ βρισκόταν σε εξέλιξη η πορεία που διοργανώνουν ΓΣΕΕ και ΑΔΕΔΥ. Συγκεκριμένα, οι διαδηλωτές όταν είδαν τον Κωστή Χατζηδάκη ξεκίνησαν να τρέχουν και να τον κυνηγούν, φωνάζοντας «θα φάτε ξύλο όλοι», ενώ τον χτύπησαν με μπουνιές και κλωτσιές. Μάλιστα, χρειάστηκαν να επιστρατευτούν άνδρες των ΜΑΤ για να φυγαδεύσουν τον βουλευτή της Νέας Δημοκρατίας.

15 σχόλια:

Γαβριάς είπε...

Έρε γλέντια, έρε γλέντια...
Κανείς δε θα γλυτώσει τα κατακέφαλα στο τέλος. Να εύχεστε να μείνουμε στα κατακέφαλα, τότε θα είναι καλά...
Γεια σου ρε Ντελάλη μάγκα...

Γαβριάς

Ανώνυμος είπε...

ΩΡΑΙΑ ΦΙΛΕ ΜΟΥ ΕΠΙΚΡΟΤΕΙΣ ΤΗΝ ΒΙΑ??
ΤΙ ΕΦΤΑΙΓΕ Ο ΧΑΤΖΗΔΑΚΗΣ?? ΕΠΕΙΔΗ ΕΧΕΙ ΑΠΟΨΗ?? ΓΙΑ ΤΟΝ ΑΛΛΟΝ (ΓΑΠ Ο ΑΜΕΡΙΚΑΝΟΕΛΛΗΝΑΣ) ΠΟΥ ΠΕΡΥΣΙ ΕΚΛΑΙΓΕ ΑΠΟ ΤΑ ΔΑΚΡΥΓΟΝΑ ΚΑΙ ΣΑΣ ΔΟΥΛΕΨΕ ΟΛΟΥΣ ΧΟΝΤΡΑ , ΤΑ ΚΑΝΑΛΙΑ ΕΠΑΙΖΑΝ 10 ΜΕΡΕΣ.. ΤΩΡΑ ΒΟΛΕΜΕΝΟΙ ΜΕ ΤΗΝ ΑΠΕΡΓΙΑ!!

Ανώνυμος είπε...

Φίλε Ανώνυμε συμφωνώ μαζί σου είμαι και εγώ κατά της βίας αλλά όπως έλεγαν πολύ σοφά και οι προγόνοι μας όλα τα γουρούνια την ίδια μύτη έχουνε και όπου δεν πίπτει λόγος πίπτει ράβδος.Εφόσον λοιπόν αυτά τα 300 γουρουνάκια δεν πέρνουνε από λόγια και δεν μπορούν να καταλάβουνε ότι ζούνε εις βάρος του Ελληνικού λαού και ότι έχουνε καταστρέψει την Ελλάδα φυσικά και θα φάνε ξύλο και αυτό είναι μόνο η αρχή!Εξαντλούνται σιγά σιγά τα όρια υπομονής πεινάει ο κόσμος!Θα έρθουνε και χειρότερα

ΒΑΡΑΤΕ ΤΟΥΣ! είπε...

Ανώνυμε, το φχαριστήθηκα πραγματικά. Σα να ηταν τα χέρια μου στα μπουκέτα που του δίνανε.
Αν έφταιγε ο Χατζηδάκης; Προφανώς δεν ασχολέισαι καθόλου με τα πολιτικά: Αυτή η καραφλή έκανε την βρώμικη δουλειά. Ανέλαβε να εκποιήσει τα φιλέτα. Την γη των σιδηροδρόμων, τα λιμάνια, τα αεροδρόμια. Όλα τα φιλέτα. Αν είχες ακούσει ποτέ τα λόγια του θα ανατρίχιαζες: ΞΕΔΙΑΝΤΡΟΠΟΣ ΚΛΕΦΤΗΣ. Ή πιο σωστά, κλέφτης για λογαριασμό των αφεντικών του. ΑΚΡΙΒΩΣ ΟΤΙ ΤΟΥ ΦΩΝΑΖΑΝ.
Και δεν τον χτυπούσαν κουκουλοφόροι όπως είδες, αλλά απλοί, καθημερινοί άνθρωποι.
ΝΑΙ, ΣΤΑ ΜΟΥΤΡΑ ΑΥΤΩΝ ΤΩΝ (ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΩΝ) ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΩΝ ΕΠΙΚΡΟΤΩ ΤΗΝ ΒΙΑ.
ΕΙΝΑΙ Η ΜΟΝΗ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ ΠΟΥ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΑΠΟΔΟΘΕΙ (αφού τα δικαστήρια είναι δικά τους, έχουν και την βουλευτική ασυλία, και το νόμο-ξεφτίλα περί υπουργικής *μη*ευθύνης).
Εκτός αν είσαι τόσο αιθεροβάμων και νομίζεις ότι κάποτε, κάποιοι θα δικαστούν και θα μπουν φυλακή για τα εγκλήματα σε βάρος του λαού και της χώρας.
Και γιατί το κομματικοποιείς;;;
ΔΕΝ ΔΙΑΧΩΡΙΖΑΝ ΟΙ ΔΙΑΔΗΛΩΤΕΣ ΠΑΣΟΚΟΥΣ ΚΑΙ ΔΕΞΙΟΥΣ. ΟΠΟΙΟΣ ΚΑΙ ΝΑ ΗΤΑΝ (ΚΑΙ ΑΠΟ ΠΑΣΟΚ) ΤΙΣ ΙΔΙΕΣ ΜΑΠΕΣ ΘΑ ΕΤΡΩΓΕ...
Δεν είδα ο Γαβριάς να το κομματικοποιεί.
Έτσι γουστάρω: να τρέμουν οι πολιτικοί την οργή του απλού κοσμάκη!

Γαβριάς είπε...

Φίλε ΒΑΡΑΤΕ ΤΟΥΣ όλοι μαζί θα είμαστε στις κλοτσές και στα κατακέφαλα... Σε παραδέχομαι.
ΠΑΣΟΚ και ΝΔ, βαράτε τους όπου βρείτε. Χατζηδάκηδες και Καραμανλήδες, Τσοχατζόπουλους και Παπανδρέους, κλοτσές, σφαλιάρες, μπουκέτα ότι μπορεί ο καθένας.
Εγώ να δεις πόσο το φχαριστήθηκα ρε φίλε. Τα καθήκια ξεπουλήσανε τα πάντα και μας στέλνουνε στη φτώχια.
Μπουκέτα στη μάπα ρε....

Γαβριάς

Ανώνυμος είπε...

μια χαρά τα λέτε από εδώ παιδιά..η ανωνυμία βοηθάει..
η συζήτηση όμως εχει κ άλλη οψη..οι αρχισυνδικαλιστές και οι τεμπέληδες του δημοσίου, δεν έχουν ευθύνη?? εκεί να δεις μίζες.. π.χ να σας πω, ότι και πετρελαιο θέρμανσης για νοσοκομεία αντί για τους αρρώστους,οι αρχικλέφτες δημόσιοι υπάλληλοι το ξεφορτώνουν σπίτι τους.. οι ορδές των διορισμένων από 80 κ μετά!!!
ας τα πούμε όλα.. και τωρα αυτοί που έδερναν ήταν αυτοί που φωνάζουν γιατί θα χασουν την βόλεψη τους, τα 2000€ τον μήνα και πόσα ακόμη από μίζες.. Οσε-ΔΕΗ-ΛΙΜΑΝΙΑ κτλ!:!
μόνο τιυς ελεύθερους επαγγελματίες και τους εργάτες συμμερίζομαι!! κανέναν άλλον

ΒΑΡΑΤΕ ΤΟΥΣ! είπε...

1: Φυσικά και ανώνυμα μιλάμε. Για μαλάκες ψάχνεις; Εμεις δεν είμαστε υπουργοί και δεν μας καλύπτει κανένανς νόμος.
2: Αυτοί οι δημ. υπάλληλοι που περιγράφεις είναι κοινοί κλέφτες. Εννοείται δεν είναι όλοι τέτοιοι. Και -με τη δική σου λογική- ο γείτονας που τους κατάλαβε να κλέβουν το πετρέλαιο αλλά δεν το κατέδωσε είναι ίδιος με αυτούς, συνένοχος: γιατί δεν τον καταγγέλεις; Να ξέρεις ότι οι επίορκοι δημ. υπάλληλοι έχουν προστάτες σαν την ξεφωνιμένη καραφλή που έφαγε τις μάπες της (να αγιάσουν τα χέρια τους! θεούλη μου τι ευλογημένο θέαμα ήταν αυτό!). Για αυτό δεν τους αγγίζει κανένας. Στην Γερμανία θα είχαν πάει φυλακή, αλλά εκεί ψηφίζουν Γερμανοί ενώ εδώ ραγιάδες έλληνες που ανέχονται και στηρίζουν τους διεφθαρμένους πολιτικούς.
3: Αυτοί που έδερναν φίλε (πάλι σε βρίσκω αδιάβαστο και απρόσεκτο) ΔΕΝ ΗΤΑΝ ΔΗΜΟΣΙΟΙ ΥΠΑΛΛΗΛΟΙ αλλά του ιδιωτικού τομέα, γιατί ήταν στην πορεία της ΓΣΕΕ. Απλά η καραφλή την πάτησε και βρέθηκε στο πέρασμα της πορείας (μιλάμε για χοντρή μαλακία!). Να σου θυμίσω τα βρισίδια που έφαγε ο Κακλαμάνης από απλούς συνταξιούχους μέσα σε καφενείο που μπήκε για να κρυφτεί (πάλι πέρναγε πορεία).
4: Ο δημ. υπάλληλος -τελικά- είναι υπάλληλός σου. Υποχρέωσέ τον να γίνει σωστός. Έλεξέ τον. Τιμώρησέ τον. Αλλά είναι ηλίθιο να πουλάς (τσάμπα) τον φορέα όπου εργάζεται για να τον "ξεφορτωθείς". Φαντάζεσαι πχ τον ΒΑΣΙΛΟΠΟΥΛΟ αν οι υπάλληλοι κάποιου καταστήματος του δεν εργάζονται σωστά να πουλάει το μαγαζί στον αντίπαλό του; Ακόμα χειρότερα να πουλάει μαγαζιά - μονοπώλεια;
5: Τις παπαριές που λες να τις θυμάσαι όποτε πληρώνεις τα (φουσκωμένα) διόδια. Που αυτή η καραφλή (με εντολή του χοντρού) τα έδωσε σε ιδιώτες. Έδωσαν το καλύτερο μαγαζί που ήταν και μονοπώλειο! Έλα τώρα να τους υπερασπιστείς με "θεωρίες".
6: Γ@@@@@νε την Αγορά (και όλη την Ελλάδα) για 2 δις περικοπές μισθών. Μόνο από τον ΟΤΕ και τα διόδια που χάρισαν σε ιδιώτες το κράτος θα έβγαζε 2,5 δις ΚΑΘΑΡΑ ΚΕΡΔΗ κάθε χρόνο. Πόσα πήρε το κράτος από τις 2 αυτές ιδιωτικοποιήσεις; 700 εκ. εφάπαξ, δηλαδή μία φορά και τέρμα! Αν θέλεις να στο κάνω πιο χτυπητό το παράδειγμα θα στο αναγάγω στη δεκαετία: Θα πέρναμε 25 δις καθαρά κέρδη ενώ τώρα πήραμε μόλις 700 εκ. Φέρε μου αντίθετο επιχείρημα.
Μήπως είδες κανέναν εισαγγελέα να επεμβαίνει;
Μήπως οι νέοι σωτήρες που ήρθαν τιμώρησαν κανένα; Όχι! συνεχίζουν το έργο των προηγούμενων.
για αυτό σου λέω:
Φωτιά και τσεκούρι στα σκυλιά! (όπως έλεγε ο Αβέρωφ, από τους τελευταίους και ελάχιστους έντιμους πολιτικούς)

Ανώνυμος είπε...

Συνονόματε Ανώνυμε μην ανησυχείς έφτασε η ώρα και για τους ξεπουλημένους αρχισυνδικα-ΛΗΣΤΕΣ, δεν ξέρω αν ενημερώθηκες αλλά έγινε προσπάθεια για κατάληψη στο μπ***δέλο-μέγαρο της ΓΣΕΕ αλλά τα σκυλία τους όρμηξαν στον κόσμο και έτσι δεν μπόρεσαν να το επιτύχουν....όσον αφορά τους δημοσίους νομίζω πως είδη τα ξεχάσανε αυτά....
Τα καλύτερα έπονται!!!

Ανώνυμος είπε...

ΦΙΛΕ ''ΒΑΡΑΤΕ ΤΟΥΣ..''

ΔΕΝ ΓΝΩΡΖΕΙΣ ΟΤΙ ΟΙ ΔΗΜΟΣΙΟΙ ΥΠΑΛΛΗΛΟΙ ΔΕΝ ΑΠΟΛΥΟΝΤΑΙ ΟΤΙ ΚΑΙ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ? ΣΥΜΦΩΝΕΙΣ ΜΕ ΑΥΤΟ??
ΑΞΙΖΟΥΝ ΤΙΣ ΑΜΟΙΒΕΣ ΤΟΥΣ??
ΕΛΕΟΣ ΔΗΛ, ΑΛΛΑ ΣΕ ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΩ..ΜΟΝΟ ΕΑΝ ΕΙΣΑΙ Κ ΕΣΥ ΔΗΜ.ΥΠΑΛΛΗΛΟΣ Κ ΧΑΝΕΙΣ ΤΑ ΚΕΚΤΗΜΕΝΑ ΣΟΥ ΠΟΥ ΕΙΧΕΣ ΕΙΣ ΒΑΡΟΣ ΤΩΝ ΕΡΓΑΤΩΝ ΚΑΙ ΜΙΣΘΩΤΩΝ ΤΟΥ ΙΔΙΟΤΙΚΟΥ ΤΟΜΕΑ, ΚΑΙ ΜΙΚΡΟΕΠΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΩΝ!!
200.000 ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΛΙΓΟΤΕΡΟ ΟΙ ΚΡΑΤΙΚΟΔΙΑΙΤΟΙ, ΠΟΙΟΣ ΤΟΥΣ ΠΛΗΡΩΝΕΙ?? ΕΜΕΙΣ ΟΙ ΥΠΟΛΟΙΠΟΙ.!!
Κ ΜΠΗΚΑΝ ΓΛΕΙΦΟΝΤΑΣ ΟΣΟΥΣ ΣΗΜΕΡΑ ΚΑΤΑΓΓΕΛΟΥΝ!! ΤΟ ΠΑΣΟΚ ΚΥΡΙΩΣ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΝΔ!!!

ΑΣΕ ΛΟΙΠΟΝ ΤΟΥΣ ΦΡΑΣΤΙΚΟΥΣ ΤΡΑΜΠΟΥΚΙΣΜΟΥΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ!!!

ΚΑΛΗΜΕΡΑ

ονομα είπε...

Φίλε Ανώνυμε υπάρχουν δημόσιοι υπάλληλοι που δουλεύουν, δεν είναι όλοι ίδιοι. Υπάρχουν βέβαια και καρεκλοκένταυροι λωποδύτες και θέλουν γιακάδες να συνέλθουν, κλέφτες ελεεινοί. Αλλά οι περισσότεροι δημόσιοι υπάλληλοι ζουν με μισθό της πείνας, μην τους ξεσυνερίζεσαι.

Η μονιμότητα είναι ένα διαφορετικό πράγμα, που αν θες το συζητάμε.

Εμείς οι πολίτες σε όποια κατηγορία κι αν ανήκουμε πρέπει να είμαστε ενωμένοι σαν γροθιά για να καταφέρουμε να χαράξουμε το δρόμο που θέλουμε.

Ντελάλης

Ανώνυμος είπε...

ΝΤΕΛΑΛΗ ΕΔΩ ΚΑΙ 3 ΜΕΡΕΣ ΠΡΟΣΠΑΘΩ ΝΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΗΣΩ ΜΕ ΔΗΜΟΣΙΑ ΥΠΗΡΕΣΙΑ & ΚΑΝΕΙΣ ΔΕΝ ΑΠΑΝΤΟΥΣΕ. ΣΗΜΕΡΑ ΠΗΓΑ ΣΤΗΝ ΥΠΗΡΕΣΙΑ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΑ 4 ΓΡΑΦΕΙΑ, ΜΟΝΟ Ο ΕΝΑΣ ΗΤΑΝ ΣΤΗΝ ΘΕΣΗ ΤΟΥ.. ΟΙ ΑΛΛΟΙ ΣΤΥΛΟ ''ΚΑΤΕΒΑΣΜΕΝΑ'', Κ ΤΑ PC ΚΛΕΙΣΤΑ!! ΕΑΝ ΕΞΑΙΡΕΣΩ ΕΛΑΧΙΣΤΟΥΣ ΟΙ ΑΛΛΟΙ ΜΑΣ ΔΟΥΛΕΥΟΥΝ!!
Κ ΟΣΟ ΑΦΟΡΑ ΤΗΝ ΜΟΝΙΜΟΤΗΤΑ ΞΕΡΕΙΣ ΠΡΟΦΑΝΩΣ ΠΩΣ ΣΕ ΚΑΝΕΝΑ ΔΥΤΙΚΟ ΚΡΑΤΟΣ ΔΕΝ ΙΣΧΥΕΙ!! ΕΚΤΟΣ ΕΑΝ ΜΙΛΑΜΕ ΓΙΑ ΘΕΟΚΡΑΤΙΚΑ ΚΡΑΤΗ Η ΓΙΑ ΚΙΝΑ Η ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΠΟΥ ΑΛΛΟΥ!!
ΛΟΙΠΟΝ ΔΕΝ ΠΕΙΘΟΜΑΙ, ΚΑΙ ΝΟΜΙΖΩ ΟΙ ΜΕΙΩΣΕΙΣ ΣΤΟΥΣ ΜΙΣΘΟΥΣ ΕΙΝΑΙ ΣΤΗΝ ΣΩΣΤΗ ΚΑΤΕΥΘΥΝΣΗ. ΟΜΩΣ ΔΙΑΦΩΝΩ ΚΑΘΕΤΑ ΜΕ ΤΟΥΣ ΜΕΡΟΚΑΜΑΤΙΑΡΗΔΕΣ ΤΟΥ ΙΔΙΟΤΙΚΟΥ ΤΟΜΕΑ, ΕΡΓΑΤΕΣ, ΥΠΑΛΛΗΛΟΥΣ Κ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΕΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΞΕΡΟΥΣ ΤΙ ΤΟΥΣ ΞΗΜΕΡΩΝΕΙ.. ΚΑΙ ΟΧΙ, Η ΚΟΙΝΩΝΙΑ ΤΩΝ ΒΟΛΕΜΕΝΩΝ ΤΟΥ ΔΗΜΟΣΙΟΥ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΤΑΧΥΤΗΤΑ ΜΕ ΤΩΝ ΙΔΙΩΤΙΚΩΝ ΥΠΑΛΛΗΛΩΝ. ΟΙ ΤΟΥ ΔΗΜΟΣΙΟΥ, ΕΤΣΙ Κ ΑΛΛΟΙΩΣ ΕΧΟΥΝ ΧΑΜΗΛΗ ΣΤΗΝ ΠΛΕΙΟΨΗΦΙΑ ΤΟΥΣ ΠΑΡΑΓΩΓΙΚΟΤΗΤΑ, ΚΑΙ ΚΑΠΟΙΟΙ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΜΙΖΑΔΟΡΟΙ (ΠΡΟΦΑΝΩΣ ΛΙΓΟΤΕΡΟΙ)

ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ

δικαιος είπε...

ρε παιδια γιατι πατε μακρια.παρτε τους κηφηνες τους δικουσ μας της δημαρχιας.πανε στη δουλεια κατα τις 9.30 μετα βολτα στη λακκα και καθησιο.κι ο γιαννελος που τους ξεφωνησε βρηκε τον μπελα του.αληθεια σταθη τωρα που δεν ειναι ο λεοντιος και η πεθερα και συμπεθερα να τους καλυπτειθα βρειτε οι νεοι την μαγκια να τους βαλετε τα 2 ποδια σ ενα παπουτσι.ειδομεν

ΒΑΡΑΤΕ ΤΟΥΣ είπε...

στον (ή στους;) Ανώνυμο:
1: Μονιμότητα ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ. Τράβα ρώτα ή κατέβασε κανένα νόμο. Αυτό που λέγεται "μονιμότητα" είναι η διαδικασία απόλυσης, η οποία απαιτεί πειθαρχικό έλεγχο και άλλα τέτοια, και δεν μπορεί ένας διευθυντής/πρόεδρος/δήμαρχος/υπουργός να απολύσει επειδή έτσι γουστάρει έναν υπάλληλο. Αυτή η προστασία (που ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΜΟΝΙΜΟΤΗΤΑ) θεσπίστηκε γιατί παλιότερα όποτε άλλαζαν οι κυβερνήσεις, άλλαζαν και τους υπαλλήλους (πλατεία Κλαυθμώνος, ημέτεροι κλπ). Ακριβώς ΕΔΩ έρχεται και η σύγκριση με τις δυτικές/πολιτισμένες χώρες: Εκεί δεν διαννοούνται να πειράξουν τους υπάλληλους όταν αλλάζουν οι κυβερνήσεις. Εδώ όμως οι πολιτικοί είναι τόσο άθλιοι "γύφτοι" που δεν κολόνουν σε τίποτα. Έγινε λοιπόν αυτός ο νόμος και σταμάτησε το καραγκιοζιλίκι.
2: Εργατικότητα-παραγωγικότητα: Ότι βλέπεις στους δημόσιους υπαλλήλους είναι η εικόνα όλης της ελληνικής κοινωνίας. Μπορείς να βρεις κλέφτες και τεμπέληδες, όπως ακριβώς και σε κάθε επάγγελμα. Μήπως δεν υπάρχουν τέτοιοι ταξιτζήδες, υδραυλικοί, ηλεκτρολόγοι κλπ;Το ότι κάποιοι ταξιτζήδες κλέβουν μπορεί να στιγματίζει όλους τους ταξιτζήδες; Λες ότι δεν βρήκες κανέναν στην υπηρεσία που πήγες. Συμφωνώ μαζί σου ότι είναι κακό, αλλά αν έμπαινες σε ένα σουπερ-μαρκετ και δεν έβρισκες ούτε ένα υπάλληλο θα κατηγορούσες τους υπαλλήλους ή ΤΟΝ ΔΙΕΥΘΥΝΤΗ; Ο οποίος ή δεν ελέγχει τους υπαλλήλους (όπως θα πρεπε) ή δεν έχει προσλάβει το απαραίτητο προσωπικό. Στην αλυσσίδα σ/μ του ΒΕΡΟΠΟΥΛΟΥ (πχ) αυτό είναι αδιανόητο γιατί ο Βερόπουλος θα ξέσκιζε όποιον (τοπικό) διευθυντή του δεν έκανε σωστά την δουλειά του. Στο Δημόσιο όμως ΚΑΝΕΝΑΣ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΣ ή ΥΠΟΥΡΓΟΣ δεν τιμώρησε ΠΟΤΕ κανέναν διευθυντή. Φταίνε οι υπάλληλοι ή τα αφεντικά;
3: Όλοι μας έχουμε τραβήξει τον αλοίμονο από ιδιώτες επαγγελματίες (κοροϊδεύουν, κακοτεχνίες, κλέψιμο σε τιμές και υλικά). Σε αναλογία, υπάρχουν τα ίδια φαινόμενα και στους δημ. υπαλλήλους, στους γιατρούς, στους στρατιωτικούς, ΠΑΝΤΟΥ.
4: Δεν είμαι δημ. υπάλληλος, αλλά έχω φίλους και συγγενείς. Είναι σίγουρο ότι και εσυ έχεις. Κουβέντιασε μαζί τους. θα σου πουν ώραία πράματα. Και σχετικά με την πληρωμή τους, μάθε ότι ισχύει ότι είπα και πιο πάνω για τους ιδιώτες: Άλλοι πληρώνονται και δουλεύουν και άλλοι κοροϊδεύουν. Είναι θέμα παιδείας ΚΑΙ ΣΤΟΥΣ ΔΥΟ ΤΟΜΕΙΣ (δημόσιος-ιδιωτικός). Η μείωση των μισθών τους ΔΕΝ πάει σε όφελος της Ελλάδας. Αντίθετα, ΛΕΙΠΕΙ από το ταμείο μας. Η δική μου επιχείρηση και η δική σου δουλειά (είμαι βέβαιος) σε μεγάλο βαθμό εξαρτάται από την οικονομική κατάσταση των δημοσίων. Και αν το πάμε σε τοπικό επίπεδο, να είσαι σίγουρος ότι σημαντικό κομμάτι των επισκεπτών μας είναι δημόσιοι: Αυτοί μπορούν ευκολότερα να φεύγουν από την Αθήνα τα σαββατοκύριακα, έχουν καλύτερα οικονομικά από τους χαμηλόμισθους εργαζόμενους. Και στο κάτω-κάτω δεν βγάζουν τα λεφτά τους στην Ελβετία: Εδώ γύρω θα τα ξοδέψουν. Εσύ που θεωρείς άγια και αθώα την ιδιωτική πρωτοβουλία, ρώτα για τα 27 δις που έβγαλαν οι ιδιώτες εκτός Ελλάδος μέσα στην κρίση. ΤΗΝ ΑΓΟΡΑ ΤΗΝ ΣΤΕΡΕΨΑΝ ΟΙ ΠΡΟΔΟΤΕΣ-ΑΝΘΕΛΛΗΝΕΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ/ΤΡΑΠΕΖΙΚΟΙ/ΒΙΟΜΗΧΑΝΟΙ. Όχι οι απλοί υπάλληλοι! Ήμαρτον!
Δεν βλέπεις τι κάνουν οι δημοσιογράφοι με τους πολιτικούς; Μας βάζουν να τρωγόμαστε με τους δημόσιους για να μας ρίχνουν στάχτη στα μάτια και να μη βλέπουμε τους αληθινούς φταίχτες

Ανώνυμος είπε...

ΚΑΙ ΟΙ ΚΗΦΗΝΕΣ ΑΝΑΧΩΡΟΥΝ ΚΑΙ ΟΤΙ ΩΡΑ ΘΕΛΟΥΝ...ΣΤΑΘΗ ΒΑΛΕ ΤΑΞΗ.ΑΡΚΕΤΑ ΜΕ ΤΗΝ ΘΕΙΑ !

Ανώνυμος είπε...

οικογενειακη επιχειρηση καταντησε ο δημοσ Αραχωβας.ελεοσ πια.Η πλακα ειναι οτι το παιζουν και επιστημονες και ξερολες μερικοι εκει μεσα.Σταθη οταν αναλαβετε με τη νεα χρονια βαλε ταξη εκει μεσα σε μερικους...ΑΡΚΕΤΑ!

Top