αραχωβα διαμονη αραχωβα διαμονη αραχωβα διαμονη αραχωβα διαμονη αραχωβα διαμονη αραχωβα διαμονη ενεργειακος επιθεωρητης ενεργειακος επιθεωρητης ενεργειακος επιθεωρητης ενεργειακος επιθεωρητης ενεργειακος επιθεωρητης ενεργειακο πιστοποιητικό ενεργειακο πιστοποιητικό ενεργειακο πιστοποιητικό ενεργειακο πιστοποιητικό ενεργειακο πιστοποιητικό ενεργειακο πιστοποιητικό αραχωβα αραχωβα αραχωβα αραχωβα αραχωβα αραχωβα αραχωβα

Πέμπτη 16 Δεκεμβρίου 2010

Επιμορφωτική ημερίδα για τους νέους δημοτικούς σύμβουλους της Βοιωτίας στην Αράχωβα

Η ελληνική εταιρεία τοπικής ανάπτυξης και αυτοδιοίκησης στο πλαίσιο της επιμόρφωσης για τους αιρετούς Δημοτικούς Συμβούλους του Νομού Βοιωτίας, διοργανώνει επιμορφωτική ημερίδα την Κυριακή, 19 Δεκεμβρίου 2010 και ώρα 9:30 στην Αράχωβα (ξενοδοχείο Ανεμόλια).
Η επιμορφωτική Ημερίδα φιλοδοξεί να προσφέρει επεξεργασμένο και εντοπισμένο σε συγκεκριμένα θέματα επιμορφωτικό υλικό, που θα αποτελέσει χρήσιμο εφόδιο για την άσκηση των καθηκόντων τους.
Οι βασικές θεματικές ενότητες και το επιμορφωτικό υλικό, που η εταιρία έχει εκπονήσει, βρίσκονται στην ιστοσελίδα της Ε.Ε.Τ.Α.Α. eetaa.gr. Το πρόγραμμα της ημερίδας (για τους νέους Δημοτικούς μας Σύμβουλους) μπορείτε να το διαβάσετε εδώ.

5 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Ωραία ημερίδα. Αν διαβάσετε το πρόγραμμα
1600 - 1630 Συμπεράσματα
1630 - 1730 Συζήτηση
Ρε τους γάτους, αντί να συζητήσουν πρώτα και να βγάλουν τα συμπεράσματα μετά το κάνουν ανάποδα. Τότε προς τι η συζήτηση?
Πάντως το υλικό που έχουν και η παρουσίαση του καταπληκτικά.

Ανώνυμος είπε...

Πρωτα τα...συμπερασματα και μετα η..συζητηση, προς τι ?Ενα ακομη κυβερνητικο τεχνασμα για να παει η...συζητηση στα ...δικα τους συμπερασματα!!! καληνυχτα κυριοι ,καληνυχτα ...αυτοδιοικηση!(ποια?)

Ανώνυμος είπε...

Ρε παπαρολόγοι σχολιαστές της δεκάρας, τα συμπεράσματα για τα οποία θα γίνει η συζήτηση είναι αυτά που προκύπτουν από το νομοσχέδιο Καλλικράτης. Επομένως πρώτα θα τεθούν αυτά ως θέμα και μετά θα γίνει η συζήτηση!

Ανώνυμος είπε...

Και θα συζητήσουν με την Κοκκορίνα και τον μονίμως εκνευρισμένο γιατρό Λεωνίδα; Βρε δεν είμαστε καλά!

Ανώνυμος είπε...

-...Ο ΣΤΥΛΙΑΝΟΣ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΑΡΑΓΕ...;;
-KΟΥΡΝΙΑΧΤΟΣ...

Top