αραχωβα διαμονη αραχωβα διαμονη αραχωβα διαμονη αραχωβα διαμονη αραχωβα διαμονη αραχωβα διαμονη ενεργειακος επιθεωρητης ενεργειακος επιθεωρητης ενεργειακος επιθεωρητης ενεργειακος επιθεωρητης ενεργειακος επιθεωρητης ενεργειακο πιστοποιητικό ενεργειακο πιστοποιητικό ενεργειακο πιστοποιητικό ενεργειακο πιστοποιητικό ενεργειακο πιστοποιητικό ενεργειακο πιστοποιητικό αραχωβα αραχωβα αραχωβα αραχωβα αραχωβα αραχωβα αραχωβα

Τρίτη 14 Δεκεμβρίου 2010

Περιμένοντας το δείγμα γραφής της νέας δημοτικής αρχής

Σε αυτούς τους δύσκολους καιρούς το να κλείσει κάποιος τα ματιά σε πρακτικές και γεγονότα του παρελθόντος δεν αποτελεί υπέρβαση αλλά αποδοχή.

Τα γράφω αυτά για την νέα Δημοτική αρχή η οποία καλείται ή να τραβήξει μια διαχωριστική γραμμή από τα πεπραγμένα όλων των παλαιοτέρων διοικήσεων των δήμων και να προσπαθήσει να δημιουργήσει μια καινούργια αρχή ή οτιδήποτε μεμπτό πέσει στην αντίληψη της πρέπει να το φέρει στο φως και στον σχολιασμό και αν είναι κολάσιμο να ζητηθούν και ευθύνες.

Σίγουρα ο κάθε ένας έχει την άποψη του και όσο περισσότεροι τόσες και οι απόψεις, το να προσπαθήσει όμως κάποιος να φτιάξει ομελέτα χωρίς να σπάσει αυγά είναι λιγάκι δύσκολο.

Δεν αλλάζουν οι νοοτροπίες αν δεν γίνουν πραγματικές αλλαγές, αν δεν υπάρχει έλεγχος. Περιμένουμε το δείγμα γραφής της νέας δημοτικής αρχής ελπίζοντας σε καλύτερες μέρες.

Β. Οικονομάκης

6 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

ωραία τα λες.. υπάρχει ένα εργο με ΟΠΤΙΑΚΟΥΣΤΙΚΑ ΣΥΣΤΗΜΑΤΑ, που έχει γίνει ΚΑΤΕΥΘΕΙΑΝ, ανάθεση πρόσφατα, στον πρωην Δήμο Διστόμου, σε εργολάβο από αθήνα..
καλό είναι να ελεγχθεί, εαν είναι νομότυμη η ανάθεση, καθώς και το τελικό κόστος του έργου, και να δούμε και ποιός κρύβεται πίσω από τον εργολάβο που πίρε το εργο.
να αναρτηθούν όλα τα εργα της τελευτέας 4ετιας,στους ενοπιημένους δήμους (Δ-Α-Α)στο ιντερνετ, ποσο ηταν οι συμβάσεις και πόσο στίχισαν τελικά,και από δω και πέρα, να γινετε σε ολες τις δαπάνες του Δήμου από ένα ποσο και πάνω.

ΠΑΤΣΑΝΤΑΡΑ ΘΑ ΤΟ ΚΑΝΕΙΣ ???
ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ ΟΛΟΙ ΜΕ ΑΓΩΝΙΑ,
ΚΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ

Παναγιώτης είπε...

Τι εννοείς ρε Ανώνυμε, αν θα το κάνει? Γι αυτό ακριβώς τον εκλέξαμε, για να υπάρχει διαφάνεια στην διαχείριση και τη διοίκηση του Δήμου. Επειδή όμως οι Δήμοι και οι εργολάβοι προϋπήρχαν του Πατσαντάρα θα πρέπει να μάθουμε όπως σωστά λες ποια έργα και από ποιους κατασκευάστηκαν την τελευταία τετραετία, πόσα έγινα με ανάθεση και πόσα με διαγωνισμό, ποιος και πότε τα παρέλαβε.
Βαγγέλη αυτά περί διαχωριστικών γραμμών μου φαίνονται επικίνδυνα. Η διοίκηση έχει συνέχεια και οι πράξεις της ελέγχονται. Θέλω ενημέρωση για τα πεπραγμένα της τετραετίας και όχι διαχωρισμούς και συμψηφισμούς γιατί τα χρέη που θα κληρονομήσει η νέα δημοτική αρχή δεν απομονώνονται, μεταβιβάζονται.

Ανώνυμος είπε...

ΕΡΩΤΗΜΑ ΗΤΑΝ ΦΙΛΕ ΜΟΥ , ΚΑΙ ΦΥΣΙΚΑ ΘΕΛΩ ΣΑΝ ΚΑΤΟΙΚΟΣ ΤΗΣ ΠΕΡΙΟΧΗΣ ΜΑΣ ΚΑΙ ΔΗΜΟΤΙΣ ΝΑ ΜΑΘΑΙΝΩ ΤΑ ΠΑΝΤΑ, ΟΣΑ ΜΠΟΡΩ ΔΗΛΑΔΗ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΕΙΜΑΙ ΚΑΙ ΠΤΥΧΙΟΥΧΟΣ ΝΑ ΤΑ ΓΝΩΡΙΖΩ ΟΛΑ.
ΕΜΟΙΣ ΟΛΟΙ ΠΛΗΡΩΝΟΜΕ ΤΑ ΣΠΑΣΜΕΝΑ ΜΕ ΦΟΡΟΥΣ ΚΑΙ ΜΕΙΩΣΗ ΤΩΝ ΜΙΣΘΩΝ!!

ΦΥΣΙΚΑ ΚΑΙ ΘΕΛΩ ΝΑ ΠΕΤΥΧΕΙ ΣΕ ΑΥΤΑ Ο ΝΕΟΣ ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΓΙΑΤΙ ΚΑΠΟΙΟΙ ΒΙΑΣΤΗΚΑΝΕ , ΝΑ ΚΛΗΣΟΥΝΕ ΕΚΡΕΜΟΤΗΤΕΣ
ΕΤΣΙ ΝΟΜΙΖΟΥΝ ΔΗΛΑΔΗ...

ΔΙΚΟΛΑΒΟΣ είπε...

ΡΕ ΦΙΛΟΙ ΠΑΤΕ ΝΑ ΓΙΝΕΤΕ ΜΑΓΚΕΣ ΕΚ ΤΟΥ ΑΣΦΑΛΟΥΣ; ΟΠΩΣ ΠΟΛΥ ΚΑΛΑ ΞΕΡΕΤΕ Η ΑΝΑΡΤΗΣΗ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΑΠΟΦΑΣΕΩΝ , ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΩΝ,, ΑΝΑΘΕΣΕΩΝ ΚΛΠ ΤΩΝ ΔΗΜΩΜ ΕΙΝΑΙ ΥΠΟΧΡΕΩΤΙΚΗ ΑΠΟ ΤΟ ΝΟΜΟ ΤΟΥ ΡΑΓΚΟΥΣΗ ''ΔΙΑΥΓΙΑ''. ΜΗΝ ΤΟ ΚΑΝΟΥΜΕ ΕΡΓΟ ...ΠΑΤΣΑΝΤΑΡΑ...

Ανώνυμος είπε...

ΝΑΙ ΦΙΛΕ ΜΟΥ, ΟΜΩΣ ΔΝ ΕΙΔΑ Κ ΚΑΤΙ ...ΑΝΑΡΤΗΜΕΝΟ.
ΝΑ ΤΑ ΛΕΝΕ ΟΛΑ, ΠΟΣΟ ΗΤΑΝ Η ΑΡΧΙΚΗ ΣΥΜΦΩΝΙΑ ΤΗΣ ΣΥΜΒΑΣΗΣ, ΚΑΙ ΠΟΣΟ ΣΤΟΙΧΙΣΕ ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ, ΤΑ ΕΙΔΕΣ ΕΣΥ ΕΩΣ ΤΩΡΑ ??

πατσανταρικος είπε...

παντως εγω ντελαλη θα σου δωσω μια ειδηση να την αναρτησεις.αποψε στην ολομελεια του συνδυασμου του πατσανταρα αποφασισθηκε ομοφωνα να προταθει σαν προεδρος του δημοτικου συμβουλιου ο σταθης γιαννελος ο οποιος ομως απουσιαζε

Top