αραχωβα διαμονη αραχωβα διαμονη αραχωβα διαμονη αραχωβα διαμονη αραχωβα διαμονη αραχωβα διαμονη ενεργειακος επιθεωρητης ενεργειακος επιθεωρητης ενεργειακος επιθεωρητης ενεργειακος επιθεωρητης ενεργειακος επιθεωρητης ενεργειακο πιστοποιητικό ενεργειακο πιστοποιητικό ενεργειακο πιστοποιητικό ενεργειακο πιστοποιητικό ενεργειακο πιστοποιητικό ενεργειακο πιστοποιητικό αραχωβα αραχωβα αραχωβα αραχωβα αραχωβα αραχωβα αραχωβα

Τρίτη 12 Οκτωβρίου 2010

Δελτίο τύπου της κ. Ευαγγελίας Γρανιτσιώτη

Ανακοίνωση - Καταγγελία

Το τελευταίο διάστημα
επιχειρείται μια συντονισμένη επίθεση κατά προσώπων του συνδυασμού μας «ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ ΔΙΣΤΟΜΟΥ ΣΤΕΙΡΙΟΥ ΑΡΑΧΩΒΑΣ ΑΝΤΙΚΥΡΑΣ», με απαράδεκτες συμπεριφορές, όπως εκβιασμοί – εκφοβισμοί, ώθηση σε παραίτηση εργαζομένων στον χώρο της Αντίκυρας και των Άσπρων Σπιτιών.

Επίσης η προσπάθεια ορισμένων ατόμων να εμπλέξουν την διοίκηση του εργοστασίου «Αλουμίνιο της Ελλάδος» σε ιδιοτελείς και ρουσφετολογικούς σκοπούς των, μας βρίσκει αντιμέτωπους και πολέμιους τέτοιων πρακτικών.

Το εργοστάσιο «Αλουμίνιο της Ελλάδος» αποτελεί έναν από τους βασικούς πυλώνες ανάπτυξης και ευημερίας στην περιοχή μας και έτσι πρέπει να συνεχίσει. Άραγε η διοίκηση του εργοστασίου είναι ενήμερη γι’ αυτά τα γεγονότα;

Ο υποψήφιος δήμαρχος κ. Πατσαντάρας γνωρίζει ότι οι συνεργάτες του χρησιμοποιούν ανήθικα πολιτικά μέσα;

Καταγγέλλουμε τέτοια φαινόμενα παλαιοκομματισμού, που ήδη έχουν καταδικαστεί από την κοινωνία εδώ και χρόνια. Ο λαός με την διαμορφωμένη δημοκρατική πλειοψηφία του Δήμου μας θα δώσει την απάντηση στις εκλογές της 7ης Νοεμβρίου.

Σας καλούμε να κάνουμε έναν προεκλογικό αγώνα βασισμένο στις θέσεις μας και τις απόψεις μας για την Τοπική Αυτοδιοίκηση και μόνο.

Ο Δήμος μας πάνω απ'όλα.

Ευαγγελία Γ. Γρανιτσιώτη
Υποψήφια Δήμαρχος Διστόμου - Αράχωβας - Αντίκυρας

24 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Ξεκίνησε το πέταγμα λάσπης στον ανεμιστήρα νομίζω?
καταγγελία χωρίς ούτε ένα συγκεκριμένο στοιχείο ? Εστω ένα...μας πείσατε.
Αλλά τι να περιμένουμε από εκπροσώπους του κόμματος που εφήυρε το "σκληρό ροκ" ?

Ανώνυμος είπε...

Ντροπή σας να λέτε τόσα ψέματα. Ντροπή σας να χρησιμοποιείτε την προβοκάτσια αντί επιχειρημάτων. Στοιχεία έχετε; Αν έχετε βγάλτε τε αν όχι σιωπήστε.

Ανώνυμος είπε...

κ. Γρανιτσιώτη, το κόμμα σου κυβερνάει. Ο Μυτιληναίος είναι παιδί του ΠΑΣΟΚ. Με τη βοήθεια των στελεχών του ΠΑΣΟΚ κατάφερε την περίοδο του χρηματιστηρίου να πάρει στα χέρια του τη διοίκηση του εργοστασίου Αλουμίνιο της Ελλάδος, Έρχεσαι τώρα με κροκοδείλια δάκρυα και χρησιμοποιώντας κτυπήματα κάτω από τη μέση να εκτοξεύεις απειλές ,νουθεσίες, λάσπη και όλες τις γνωστές παρακρατικές μεθόδους και χωρίς στοιχεία, για να προβοκάρεις τις εκλογές και να χαλάσεις το ήρεμο προεκλογικό κλίμα; Ο κόσμος, επειδή όλα αυτά τα έχει ζήσει στο πετσί του τα προηγούμενα χρόνια, έχει μάθει να τα επιστρέφει στους λασπολόγους που τα εκτόξευσαν.
Και κάτι ακόμα, οι μέθοδοι αυτοί είναι εμφυλιοπολεμικά κατάλοιπα, που οι πρακτικές τους έχουν καταδικαστεί από τον Ελληνικό λαό εδώ και χρόνια. Ίσως επειδή οι απόψεις σου για την έννοια της Δημοκρατίας ήταν πάντα σιχτιριστικές και μάλλον ολοκληρωτικές, γι’ αυτό και τις εκφράζεις με αυτόν τον τρόπο. Πρέπει να ντρέπεσαι για το πισωγύρισμα αλλά και την προβοκάτσια!

Ανώνυμος είπε...

ΤΙ ΛΕΣ ΒΡΕ??????? ΠΟΥ ΣΤΟ ΕΡΓΟΣΤΑΣΙΟ ΕΙΝΑΙ 70% ΠΑΣΟΚΟΙ ΒΟΛΕΜΕΝΟΙ ΕΡΓΑΤΟΠΑΤΕΡΕΣ ΒΡΕ ΟΥΣΤ!!!......

Ανώνυμος είπε...

βαγγελίτσα πες αλεύρι,τα παραθαλάσσια σε γυρεύουν

Ανώνυμος είπε...

Σύστημα Λαλιώτη, ο πνιγμένος από τα μαλλιά του πιάνεται..Γιάννη μάλλον έχεις καθαρίσει από τώρα.

Ανώνυμος είπε...

Ντροπή σου Βαγγελιώ να δυναμιτίζεις έτσι το κλίμα με συκοφαντίες και ύβρεις. Εγώ γνωρίζω οτι οι υποψήφιοι του ενωτικού είναι άψογοι και δεν έχουν ασχοληθεί λεπτό με το να σπιλώσουν τ' ονομά σου.
ΝΤΡΟΠΗ τίποτα άλλο.

Ανώνυμος είπε...

Βαγγελιώ εμείς που δεν ανήκουμε στη "διαμορφωμένη δημοκρατική πλειοψηφία" τι είμαστε χουντικοί ή βασιλικοί? Πως αντιλαμβάνεσαι τη δημοκρατία? Αυτοί που ψήφισαν το κόμμα σου στις βουλευτικές και τώρα όταν σε είδαν υποψήφια λάκισαν σε πια μειοψηφία ανήκουν? στη δημοκρατική ή στην άλλη?

EΠΙΣΤΟΛΟΓΡΑΦΟΣ είπε...

ΚΑΛΟ ΕΙΝΑΙ Ο Γ.Π. ΝΑ ΣΤΑΜΑΤΗΣΕΙ ΟΠΟΙΑ ΤΕΤΟΙΑ ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΑ ΣΥΝΕΡΓΑΤΩΝ Η ΦΙΛΩΝ ΤΟΥ, ΔΙΟΤΙ ΤΟΝ ΕΚΘΕΤΕΙ ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ, ΚΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΩΝ ΑΛΛΩΝ ΕΙΜΑΙ ΒΕΒΑΙΟΣ ΠΩΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΝΑΛΟΓΗ ΜΕ ΤΟ ΔΙΚΟ ΤΟΥ ΗΘΟΣ ΚΑΙ ΥΦΟΣ. ΤΟΥ ΚΑΝΕΙ ΖΗΜΙΑ Η ΑΚΑΤΑΣΧΕΤΗ ΧΡΗΣΗ ΤΗΣ ΟΠΟΙΑΣ ΣΥΓΓΕΝΙΚΗΣ ΣΧΕΣΗΣ ΕΧΕΙ ΜΕ ΣΤΕΛΕΧΗ ΤΟΥ ΑΛΟΥΜΙΝΙΟΥ. ΘΕΛΩ ΝΑ ΠΙΣΤΕΥΩ ΠΩΣ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΔΙΑΙΣΘΑΝΘΕΙ ΠΩΣ ΑΠΟ ΥΠΕΡΒΑΛΛΟΝ ΖΗΛΟ ΚΑΠΟΙΟΙ ΓΝΩΣΤΟΙ ΤΟΥ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΟΥΝ ΤΕΤΟΙΕΣ ΜΕΘΟΔΟΛΟΓΙΕΣ.

ΕΤΣΙ ΔΙΔΕΤΑΙ ΑΛΛΟΘΙ ΣΕ ΟΣΟΥΣ ΚΑΤΑ ΚΟΡΟΝ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΗΣΑΝ ΤΕΤΟΙΕΣ ΠΡΑΚΤΙΚΕΣ ΕΠΙ 25ΕΤΙΑΣ , ΝΑ ΛΕΝΕ ΤΑ..ΔΙΚΑ ΤΟΥΣ!
ΓΙΑΝΝΗ ΑΛΛΑΞΕ ..ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ!
ΣΟΥ ΚΑΝΟΥΝ ΚΑΚΟ

Ανώνυμος είπε...

Βαγγελιώ παράθεσε μας τα στοιχεία σου να πάμε όλοι μαζί στον εισαγγελέα.
Αλλιώς εξαφανισ απο το χωριο

Ανώνυμος είπε...

ΝΑ ΕΠΕΜΒΕΙ ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΑΣ.ΝΑ ΑΠΟΔΕΙΞΕΙ Η ΒΑΓΓΕΛΙΩ ΤΑ ΛΕΓΟΜΕΝΑ ΤΗΣ ΚΑΙ ΝΑ ΤΙΜΩΡΗΘΟΥΝ ΟΙ ΥΠΕΥΘΥΝΟΙ ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΑΛΗΘΕΙΑ

Ανώνυμος είπε...

Ενώ το περιβάλλον της Βαγγελιώς κάνει καλό Επιστολογράφε;
Όταν θα θελήσουμε να αντικαταστήσουμε το εργοστάσιου αλουμινίου με εργοστάσιο παραγωγής λάσπης και συκοφαντίας, θα φωνάξουμε το ΠΑΣΟΚ και τη ΒΑΓΓΕΛΙΩ να μας δώσουν την τεχνογνωσία τους.Ως τότε για το καλό όλων μας, ας μείνουν στα σπίτια τους.

Ανώνυμος είπε...

Ενώ άμα θελουμε εκβιασμούς και απολύσεις και Σοφιες και Μπουφουνους να φωναξουμε τον αξιοτιμο και τίποτα άλλο Γιάννη Αντιπτεραρχο Πατσανταρα

:p είπε...

Ευαγγελία την δημαρχία ούτε με τα κυάλια δεν θα την δείς...άσε κ έχουμε μάθει πολλά κ για την γούνα σου!!

Ανώνυμος είπε...

Ρε αν εχετε εστω και λιγη αξιοπρεπεια μιληστε με στοιχεια!αλλιως καντε τον κινεζο

Λ. είπε...

Ωραία συμμαχία φτιάχτηκε.
Η ΣΥΜΜΑΧΙΑ ΤΩΝ ΠΡΩΗΝ ΑΝΙΚΑΝΩΝ ΔΗΜΑΡΧΩΝ!!!(Μήπως θέλετε και το Λεόντιο;)
Βέβαια, οφείλουμε όλοι να παραδεχτούμε ότι πρόκειται για μια πραγματική, υπερκομματική και αχρωμάτιστη συμμαχία, την οποία θα ζήλευε ο κάθε ενωτικός!
Όμως αυτή η συμμαχία έχει σαν στόχο την κατάκτηση του δημαρχικού θώκου, με λασπολογίες, αστοιχείωτες καταγγελίες και με μεγάλη δόση προβοκάτσιας, προπαγάνδας και άλλες αρετές που στο παρελθόν τα δύο μεγάλα κόμματα έχουν εισάγει στην ελληνική πολιτική σκηνή!
Συγχαρητήρια λοιπόν για τον πολιτικό πολιτισμό που σας διακατέχει αξιότιμοι κύριοι υποψήφιοι+τα επιτελεία σας. Δίνεται μία δίκαιη μάχη και καταβάλετε κάθε δυνατή προσπάθεια για να απομακρύνετε τον κόσμο από την ενασχόληση με τα κοινά.keep walking

Φιλικά πάντα,
Λ.

Ο ΕΠΙΣΤΟΛΟΓΡΑΦΟΣ είπε...

ΑΝΩΝΥΜΕ

''Ενώ το περιβάλλον της Βαγγελιώς κάνει καλό Επιστολογράφε;''

ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΟΥ....

Ανώνυμος είπε...

Αφού περί ηθικής ο λόγος κα Βαγγελιώ για εξηγήστε και σε εμάς τους ρομαντικούς ΠΑΣΟΚΤΖΙΔΕΣ πως το ΠΑΣΟΚ στηρίζει εσάς και ταυτόχρονα το Κο Πανουργιά που το 2006 στηριζόταν επίσημα από τη ΝΔ (http://www.nd.gr/index.php?option=com_content&task=view&id=43389&Itemid=306)? Τελικά μήπως δεν ήταν τυχαίο τόσα χρόνια που οι αποφάσεις στο δήμο Διστόμου ήταν ομόφωνες? Μήπως κάποιοι τόσα χρόνια έγινας βασιλικότεροι του βασιλέως και τώρα νοιώθουν να χάνουν τη κουτάλα?

αποκαλυψη είπε...

ρε συ Ντελαλη, αν δεν εκοβες σχολια που μαθαινω οτι σου εχουν στειλει ολοι θα ηξεραν για την απολυση καθαριστριας σε επιχειρηση στην Αντικυρα επειδη ο αντρας της ειναι υποψηφιος συμβουλος με το ''πρασινο '' ψηφοδελτιο της Γρανιτσιωτη. Αλλα το λογοκρινες 10 φορες!

Ανώνυμος είπε...

Πατσανταρικός ειναι.. Ο ντελλαλης συγκαλυπτει τα αδικηματα Πατσανταρα ο οποιος ειναι απο τους ΠΙΟ ΚΑΚΟΥΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ τρομοκρατουν τον κοσμο και εκβιαζει ..

ΑΠΗΥΔΗΣΜΕΝΟΣ είπε...

Είναι έτσι Ντελάλη; Σου είχαν στείλει καταγγελία για εκβιασμό καθαρίστριας και δεν το ανέβασες; Γιατί δεν απάντησες;
Ενοχή....
Απο αυτό και μόνο θα ψηφίσω Βαγγελιώ! Ο,τι και να δικαιολογηθείς! Βρε να απολύουν κόσμο; Χούντα είμαστε; Ντροπή!

ΑΝΤΕ.......!!!!!!!!! είπε...

αποκαλυψη εχεις χασει τη μπαλλα εντελως. αντε να ξεκουραστεις, μπας και φτιαξεις κανενα πιο πιασαρικο σεναριο, γιατι αυτο μπαζει απο παντου

Ανώνυμος είπε...

ΑΠΗΥΔΗΣΜΕΝΕ πολύ μελό τοποθέτηση ρε φίλε! Λίγο ακόμη και θα μας πάρουν τα ζουμιά! Άκου να μην απαντάει ο ντελάλης! στην πυρά!!!!!Όσο για σένα, μου κάνεις λίγο για προστάτης των φτωχών και των αδικημένων (βλέπε Βαγγελιώ)!!!!!
Επιτέλους φτάνεεεειιιιιι..........

Ανώνυμος είπε...

Με την καθαριστρια τελικα τι εγινε ρε παιδια;Εμαθα οτι οταν ζητηθηκε να γινει καταγγελια και να παρεμβει ο εισαγγελεας η κυρια απο μονη της εμφανιστικε την αλλη μερα στην δουλεια σαν να μην τρεχει τιποτα αληθευει;Δεν ρωτω ειρωνικα απλως θελω να μαθω αν πραγματικα συμβαινει

Top