αραχωβα διαμονη αραχωβα διαμονη αραχωβα διαμονη αραχωβα διαμονη αραχωβα διαμονη αραχωβα διαμονη ενεργειακος επιθεωρητης ενεργειακος επιθεωρητης ενεργειακος επιθεωρητης ενεργειακος επιθεωρητης ενεργειακος επιθεωρητης ενεργειακο πιστοποιητικό ενεργειακο πιστοποιητικό ενεργειακο πιστοποιητικό ενεργειακο πιστοποιητικό ενεργειακο πιστοποιητικό ενεργειακο πιστοποιητικό αραχωβα αραχωβα αραχωβα αραχωβα αραχωβα αραχωβα αραχωβα

Παρασκευή, 15 Οκτωβρίου 2010

Ανακοίνωση υποψηφιότητας

Χαράλαμπος Ληξουριώτης του Ιωάννου
 
Μετά από τιμητική πρόταση, αποφάσισα να ενταχθώ στην παράταξη του Υποψηφίου Δημάρχου Διστόμου - Αράχωβας - Αντίκυρρας - Στειρίου, του Γιάννη Πατσαντάρα. Αυτή την απόφαση την έλαβα με κριτήριο την ευαισθησία μου σε θέματα εξασφάλισης της Υγείας των συμπολιτών μου και την ανιδιοτελή αρωγή, καθώς και με όραμα για τον τόπο εργασίας μου: το νέο διευρυμένο Δήμο Διστόμου - Αράχωβας - Αντίκυρρας- Στειρίου. Σας καλώ να με εμπιστευθείτε. Αποτελεί μία συνειδητή επιλογή που με την υποστήριξή σας μόνο θα μπορέσει να καρποφορήσει.

Bιογραφικά στοιχεία:
Γεννήθηκε το 1966. Κατάγεται από την Αντίκυρα Βοιωτίας. Ο πατέρας του, Ιωάννης Ληξουριώτης, ήταν Συνταγματάρχης Χωροφυλακής και υιός ιερέα.

Σπουδές και επαγγελματικά στοιχεία:
Αφού αποφοίτησε από το Λύκειο, τελείωσε τη Σχολή Φυσικοθεραπείας Αθηνών και κατόπιν, συνέχισε και ολοκλήρωσε τις σπουδές του στην Ιατρική Σχολή. Εν συνεχεία, υπηρέτησε τη στρατιωτική θητεία του στη Δ΄ μοίρα Καταδρομών. Διετέλεσε αγροτικός γιατρός στο Κέντρο Υγείας Δεσκάτης Γρεβενών.
Κατόπιν στο πλαίσιο της ειδικότητας, διορίστηκε στο Ιπποκράτειο Νοσοκομείο Αθηνών, όπου και διεκπεραίωσε την ειδικότητα της Γενικής Οικογενειακής Ιατρικής για τέσσερα έτη.
Ειδικευμένος πλέον διορίστηκε ως επιμελητής στη νεοσύστατη μονάδα τεχνητού νεφρού στο Θριάσιο Νοσοκομείο Ελευσίνας. Ακολούθως διορίστηκε ως επιμελητής στο Γενικό Νοσοκομείο Λειβαδιάς και ανέλαβε το Ιατρείο της Αράχωβας, όπου υπηρέτησε για τέσσερα έτη. Σήμερα κατέχει θέση επιμελητού στο Κέντρο Υγείας Διστόμου.

Ειδικές σπουδές:
Είναι κάτοχος Μεταπτυχιακού τίτλου (Master) στην Κοινωνική Ψυχιατρική και Παιδοψυχιατρική του παν/μιου Ιωαννίνων και υποψήφιος διδάκτωρ στην Ιατρική Σχολή του παν/μιου Αθηνών. Έχει ακόμη εξειδικευθεί...

...και στην επείγουσα Προνοσοκομειακή Ιατρική (ΕΚΑΒ). Διαθέτει μακροχρόνια πείρα στην Πρωτοβάθμια Φροντίδα Υγείας έχοντας υπηρετήσει στο Κέντρο Υγείας Βύρωνα, το πρώτο Κέντρο Υγείας αστικού τύπου στην Ελλάδα. Τέλος, από πενταετίας εθελοντικά προσφέρει υπηρεσία στα Δημοτικά Ιατρεία του Δήμου Μεταμόρφωσης Αττικής, όπου υπήρξε ιατρικά ιδρυτικό μέλος. Ομιλεί άπταιστα την Ιταλική και Αγγλική γλώσσα.

Εμπειρία σε τοπική αυτοδιοίκηση:
Έχει τετραετή πείρα σε τοπική αυτοδιοίκηση ως Δημοτικός Σύμβουλος του Δήμου Ιτέας Φωκίδας και Πρόεδρος του Δ.Σ. του αντιστοίχου Κ.Α.Π.Η.

Γενικότερη δραστηριοποίηση:
Επί σειρά ετών διετέλεσε μέλος Φιλανθρωπικών Σωματείων και Κοινωφελών Οργανισμών. Έχει συγγράψει επιστημονικά συγγράμματα και άρθρα στον ελληνικό και διεθνή Τύπο.


Φιλικά,
Χαράλαμπος Ι. Ληξουριώτης

8 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Φημολογείται ότι και ο συνδυασμός της Βαγγελιώς έχει υποψήφιο Γιατρό και μάλιστα ορθοπεδικό που αυτός είναι από την Αράχωβα και η γυναίκα του από το Δίστομο. Είναι αλήθεια; Ή ο συνδυασμός θα μείνει μόνο με τον…. Θωμά;

Ανώνυμος είπε...

Ο συνδιασμός έκλεισε παντού γεμάτος.. σε λίγες μέρες η Βαγγελιώ θα τους βγαλει στο site της.

Ανώνυμος είπε...

Ο συνδυασμός της Βαγγελιώς δεν έχει κλείσει. Ειδικά την Αντίκυρα της λείπουν 7 υποψήφιοι. Τυχαίο; Δεν Νομίζω!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

giorgos είπε...

Επειδη τυχαινει να ξερω ολο το ψηφοδελτιο της Βαγγελιως στην Αντικυρα... Περιμενετε!! Θα καραφλιασει το συμπαν. Η νικη της Βαγγελιως θα ειναι ξεκαθαρη. Αλλα τωρα λετε αλλα μολις δειτε!! Θα σας κοιταω και θα γελαω!!(εννοειται τελευταιος!!)

Ανώνυμος είπε...

7 βίδες λείπουν απ το κεφάλι σου

Στέργιος είπε...
Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από έναν διαχειριστή ιστολογίου.
Ανώνυμος είπε...

Κύριε Ληξουριώτη να είστε σίγουρος ότι με όλα αυτά που γίνονται γύρω μας και με όλα αυτά που καθημερινά ακούμε και βλέπουμε θα μας είστε απαραίτητος με την ειδικότητα του ψυχιάτρου!Θα μας τρελλάνουνε όλους έτσι όπως το πάνε!

Καλή επιτυχία!!

Ανώνυμος είπε...

οι συχνες αναφορες στις επαγγελματικες ιδιοτητεςα των υποψηφιων και μονο ειναι λιγο ρατσιστικο και ελιτιστικο.ετσι ειναι αυτοι που εχουν φεραρι...τα φεραρι εκτος των αλλων φημιζονται για τα φρενα τους,θα σας χρειαστουν!!γιατι καλο το φεραρι αλλα...δεν ειναι και φαντομ!φετφα για σενα θα πανε πολλοι να ψηφισουν

Top