αραχωβα διαμονη αραχωβα διαμονη αραχωβα διαμονη αραχωβα διαμονη αραχωβα διαμονη αραχωβα διαμονη ενεργειακος επιθεωρητης ενεργειακος επιθεωρητης ενεργειακος επιθεωρητης ενεργειακος επιθεωρητης ενεργειακος επιθεωρητης ενεργειακο πιστοποιητικό ενεργειακο πιστοποιητικό ενεργειακο πιστοποιητικό ενεργειακο πιστοποιητικό ενεργειακο πιστοποιητικό ενεργειακο πιστοποιητικό αραχωβα αραχωβα αραχωβα αραχωβα αραχωβα αραχωβα αραχωβα

Παρασκευή, 15 Οκτωβρίου 2010

Έκκληση αγωνίας από το Άγιο Όρος

Εκατό μοναχοί από τους πιο παλιούς στο Άγιο Όρος πετάχτηκαν έξω από τα κελιά τους και «ζητιανεύουν» τώρα στους δρόμους της Θεσσαλονίκης ή ζουν μέσα σε σπηλιές και τρώνε αγριόχορτα, γιατί είναι αντίθετοι με την προσέγγιση του Πατριάρχη Κωνσταντινουπόλεως και του Πάπα της Ρώμης (Βατικανό).
Κατηγορούν ευθέως τον ηγούμενο Βατοπεδίου Εφραίμ ότι τους φέρθηκε απάνθρωπα.
Όμως η δημοσιογραφική έρευνα αποκαλύπτει σήμερα ότι κύριοι υπεύθυνοι για την τραγωδία αυτών των ανθρώπων είναι το κεντρικό ηγουμενοσυμβούλιο του Αγίου Όρους που παίρνει εντολές κατευθείαν από το Πατριαρχείο της Κωνσταντινουπόλεως.
Αργά χθες το βράδυ έφθασε στα χέρια μου, χέρι με χέρι μια επιστολή των εκατό «ζητιάνων»–μοναχών του Αγίου Όρους όπου μεταξύ των άλλων υποστηρίζουν...:

ΕΚΚΛΗΣΗ ΤΩΝ ΜΟΝΑΧΩΝ ΤΟΥ ΑΓΙΟΥ ΟΡΟΥΣ ΠΡΟΣ ΤΟ ΧΡΙΣΤΕΠΩΝΥΜΟ ΠΛΗΡΩΜΑ ΤΗΣ ΟΡΘΟΔΟΞΟΥ ΕΚΚΛΗΣΙΑΣ ΤΟΥ ΚΥΡΙΟΥ ΗΜΩΝ ΙΗΣΟΥ ΧΡΙΣΤΟΥ, ΑΠΑΝΤΑΧΟΥ ΤΗΣ ΟΙΚΟΥΜΕΝΗΣ ΑΜΗΝ.

Σεβαστοί Πατέρες και Αγαπητοί εν Χριστώ Αδελφοί Χαίρετε Πάντοτε Εν Κυρίω!
Σας παρακαλούμε πάρα πολύ εκ βάθους ψυχής, να μας αφήσετε ήσυχους στο Άγιο Όρος για να κλάψουμε μόνοι μας, τις αμαρτίες μας, όπου ουκ ολίγες είναι δυστυχώς, ένα μας σέβεστε και μας αγαπάτε όπως λέτε, όταν μας επισκέπτεστε εδώ στον Αθωνα, για να μπορέσουμε να επικοινωνήσουμε με τον Θεό, εν τη ηρεμία του νοός μας και να βοηθήσουμε μετά και εσάς με καθαρή προσευχή που θα κάνουμε με καρδία συντετριμμένη και τεταπεινωμένη, αφού πρώτα νικήσουμε τον αόρατο εχθρό μας διάβολο, που μας πολεμάει συνεχώς μέρα νύχτα στην έρημο διότι οι οπαδοί του αόρατοι εχθροί μας προσπαθούνε τώρα να κάνουνε το Ιερό Περιβόλι της Παναγίας τουριστικό θέρετρο, με ρασοφόρους διακονητάς για τους ξένους περίεργους και αλλόκοτους, περαστικούς, πεπλανημένους, γυρολόγους, κοσμοπολίτες, δυστυχώς. Ως προς τούτο σας ικετεύουμε πάλι, βοηθήστε μας, εάν θέλετε να διασώσουμε τον Ορθόδοξο Παραδοσιακό Μοναχισμό, όπως δύο χιλιάδες χρόνια τον προστατέψανε με την συμπαράστασή των, οι καλοπροαίρετοι Ηγέτες της Βυζαντινής Αυτοκρατορίας, όπου οι περισσότεροι έγιναν μοναχοί μαζί με τους Πατριάρχες και πολλοί εξ αυτών αγίασαν, αμήν.

Στην ίδια επιστολή οι εκατό μοναχοί αποκαλύπτουν ότι: «Όλα τα διαπλεκόμενα συμφέροντα των υψηλών ρασοφόρων με τους πολιτικο-επιχειρηματίες τα γνώριζε πολύ καλά ο δημοσιογράφος Σωκράτης Γκιόλιας (site troktiko) και ο εισαγγελέας του Αρείου Πάγου κ. Κολιούσης σύντομα θα εκδώσει βιβλίο που θα αποκαλύπτει ποιοι πολιτικοί και γιατί τον εμπόδισαν να προχωρήσει την έρευνα για τις συναλλαγές του Βατοπεδίου με το ελληνικό κράτος».

Από newsbomb.gr

1 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Βρε ουστ! καθάρματα... παιδόφιλοι, φιλοχρήματοι,ψεύτες.! Το σκληρότερο παιδοφιλικό porno βρέθηκε στα χέρια του αρχιμανδρίτη Φώτη Μακρυστάθη που λειτουργεί στην εκκλησία Αγίου Δημητρίου Σπάρτης και διαμένει στον Πειραιά.Αχ! καημένε Λεωνίδα πάρε τους 300 σου και καθάρισε την πατρίδα σου από τη βρώμα!

Top