αραχωβα διαμονη αραχωβα διαμονη αραχωβα διαμονη αραχωβα διαμονη αραχωβα διαμονη αραχωβα διαμονη ενεργειακος επιθεωρητης ενεργειακος επιθεωρητης ενεργειακος επιθεωρητης ενεργειακος επιθεωρητης ενεργειακος επιθεωρητης ενεργειακο πιστοποιητικό ενεργειακο πιστοποιητικό ενεργειακο πιστοποιητικό ενεργειακο πιστοποιητικό ενεργειακο πιστοποιητικό ενεργειακο πιστοποιητικό αραχωβα αραχωβα αραχωβα αραχωβα αραχωβα αραχωβα αραχωβα

Κυριακή, 10 Οκτωβρίου 2010

Ο Τρομπούκης εμπλέκει Ντόρα και Κώστα Μπακογιάννη

Συνταρακτικές αποκαλύψεις έρχονται στο φως της δημοσιότητας για τη δράση του «συνδικάτου του εγκλήματος», καθώς τα στοιχεία της δικογραφίας δείχνουν πως το γραφείο της κυρίας Ντόρας Μπακογιάννη μεσολαβούσε μεταξύ εφορίας και επιχειρηματιών, ενώ έδειξε και ιδιαίτερο ζήλο στην εξυπηρέτηση του επιφανούς μέλους της σπείρας κ. Γιώργου Τρομπούκη!

Δεκάδες συνομιλίες που περιέχονται στη δικογραφία φανερώνουν πως ο υπεργολάβος άλλων μεγάλων εταιριών και πρωταγωνιστής της διαβόητης σπείρας, έτυχε βοηθείας στελεχών της κυρίας Μπακογιάννη για να έχει ευμενή αντιμετώπιση από το ΣΔΟΕ, όταν η υπηρεσία διενέργησε αιφνιδιαστικό έλεγχο στην εταιρία του.

Η απίστευτη αυτή ιστορία εξελίσσεται...

...στις 10 Απριλίου του 2009, την περίοδο της παντοδυναμίας της κυρίας Μπακογιάννη που κατείχε τη θέση της υπουργού των Εξωτερικών.
Λίγο μετά τις 11 το πρωί, μικτό κλιμάκιο του ΣΔΟΕ, με έναν ελεγκτή από το ΥΠΕΕ και έναν από το τελωνείο, φθάνει στην κατασκευαστική εταιρία του κ. Τρομπούκη στο Αγρίνιο για να ελέγξει τις δραστηριότητές της. Ο κ. Τρομπούκης αρχίζει αμέσως έναν απίστευτο τηλεφωνικό μαραθώνιο, για να καταφέρει να ξεμπλέξει με τους επίμονους ελεγκτές, καθώς όπως παραδέχεται στα τηλεφωνήματά του, η προσπάθειά του να λαδώσει τους ελεγκτές δεν είχε αποτέλεσμα.
Οι επαφές που κινητοποίησε ο κ. Τρομπούκης, τον ενημερώνουν πως εις εκ των ελεγκτών, ο κύριος Βαγγέλης Αγγελάκης, ο οποίος βρίσκεται στο γραφείο του και του κάνει έλεγχο στα οικονομικά του στοιχεία, είναι ένας αυστηρός Χανιώτης που έχει εργαστεί για χρόνια στο γραφείο της κυρίας Μπακογιάννη, ενώ πέρασε και από αυτό της κυρίας Μιλένας Αποστολάκη.

Με τα αλλεπάλληλα τηλεφωνήματα και σε αστραπιαίο πραγματικά χρόνο, ο μηχανισμός που έθεσε σε λειτουργεί ο κ. Τρομπούκης αρχίζει και κινείται. Φίλος του τον ενημερώνει πως αναλαμβάνει να ζητήσει βοήθεια από το γραφείο της τότε υπουργού. Αργότερα τον ενημερώνει πως μίλησε τηλεφωνικά με τον κύριο Κώστα Μπακογιάννη, ο οποίος όμως δεν θυμόταν το όνομά του ελεγκτή του ΣΔΟΕ, ενώ αναφέρει πως προσπάθησε να έρθει σε επαφή με τους συνεργάτες της υπουργού, κύριο Δημήτρη Ζαφειριάδη και κύριο Παναγιώτη Αντωνόπουλο, αλλά πως δεν τα κατάφερε γιατί βρίσκονταν σε σύσκεψη μαζί της.

Λίγο μετά τις 2.30 το απόγευμα, οι τηλεφωνικές προσπάθειες του κ. Τρομπούκη αποδίδουν, καθώς ο ίδιος λέει στον φίλο του ότι κ. Αντωνόπουλος, συνεργάτης της κυρίας Μπακογιάννη, επικοινώνησε με τα το κλιμάκιο, με αποτέλεσμα οι εφοριακοί να ηρεμήσουν και να βγουν από την εταιρία για να συζητήσουν.

Στο τέλος της ημέρας, ο κατηγορούμενος σήμερα εργολάβος, μιλάει εμφανώς ανακουφισμένος στο τηλέφωνο, καθώς κατόρθωσε να έχει στον αγώνα του με το… ΣΔΟΕ ολόκληρο υπουργικό γραφείο, ενώ λίγο μετά τις 11 το βράδυ συνομιλεί με έναν άνδρα με το όνομα «Χρήστος», ο οποίος συζητά πως θα κανονίσουν να εισπράξει από τον κ. Τρομπούκη έναν ποσό της τάξης των 200.000 ευρώ.

Με αφορμή αυτό, ο κ. Τρομπούκης αποκαλύπτει το χρονικό του με το ΣΔΟΕ και τη χείρα βοηθείας από το υπουργικό γραφείο.

Από το protothema.gr
(υπάρχουν και οι συνομιλίες)

2 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Η Δημοκρατία μας αυτοκαταστρέφεται διότι κατεχράσθη το δικαίωμα της ελευθερίας και της ισότητας, διότι έμαθε τους πολίτες να θεωρούν την αυθάδεια ως δικαίωμα, την παρανομία ως ελευθερία, την αναίδεια του λόγου ως ισότητα και την αναρχία ως ευδαιμονία.
~Ισοκράτης~ | (Αθηναίος ρήτορας) | 436-338 π.Χ.

και συμπληρώνω :
διότι οι διαχειριστές της Δημοκρατίας θεωρούν και υπηρετούν : την ατεχνία ως τέχνη, ,τήν αγνοια ως επιστημη, τήν ανηθικότητα και ατιμία ως αρετή, την εξουσία ως βιοποριστικό τους επάγγελμα, την δωροδοκία και δωροληψία ως εξειδικευμένο επιτηδευμα (χωρις αποδείξεις και ΦΠΑ) τήν παραβατικότητα ως ατιμωρητη συμπεριφορά και τά ορια της δικαιοσύνης να περιγράφονται μόνον για τους αλλους.
Θυμηθείτε πότε τελευταία φορά τιμωρήθηκε πολιτικός; Ειναι άραγε ολοι αγιοι;

διστομίτης είπε...

ΤΩΡΑ ΘΑ ΜΠΕΙ ΣΤΟ ΚΑΔΡΟ Κ ΑΥΤΟΣ ΜΕ ΤΟΥΣ ΓΡΥΛΑΚΗΔΕΣ, ΝΗΣΤΙΚΑΚΗΔΕΣ, ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΛΟΙΠΟΥΣ ΦΙΛΟΥΣ ΤΗΣ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΣ..
ΟΠΟΥ ΦΑΥΛΟΤΗΤΑ,ΝΑ ΚΑΙ Η ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ , ΚΑΙ ΟΙ ΦΙΛΟΙ ΤΗΣ..
ΕΧΕΙ ΚΑΙ ΕΔΩ ΦΙΛΟΥΣ ΣΤΗΝ ΠΕΡΙΟΧΗ ΜΑΣ..ΤΟΝ ΓΙΑΝΝΗ ΣΤΗΝ ΛΕΙΒΑΔΙΑ...ΤΟΝ ΣΑΚΗ ΣΤΟΝ Δ.Α.Α...
ΒΡΕ ΟΥΣΤ ΦΥΓΕΤΕ ΜΙΑ ΩΡΑ ΝΩΡΙΤΕΡΑ..ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ ΚΑΙ ΤΙΣ ΕΚΛΟΓΕΣ, ΦΑΥΛΟΙ

Top