αραχωβα διαμονη αραχωβα διαμονη αραχωβα διαμονη αραχωβα διαμονη αραχωβα διαμονη αραχωβα διαμονη ενεργειακος επιθεωρητης ενεργειακος επιθεωρητης ενεργειακος επιθεωρητης ενεργειακος επιθεωρητης ενεργειακος επιθεωρητης ενεργειακο πιστοποιητικό ενεργειακο πιστοποιητικό ενεργειακο πιστοποιητικό ενεργειακο πιστοποιητικό ενεργειακο πιστοποιητικό ενεργειακο πιστοποιητικό αραχωβα αραχωβα αραχωβα αραχωβα αραχωβα αραχωβα αραχωβα

Τετάρτη 13 Οκτωβρίου 2010

Παραιτήσεις ή αλλιώς διαγραφές στη Βοιωτία

Τις παραιτήσεις εκλεγμένων μελών της ΝΕ και συντονιστικών επιτροπών του ΠΑΣΟΚ, που δεν στηρίζουν τις επιλογές του κόμματος ζήτησε ο γραμματέας της ΝΕ Γιώργος Σιδέρης θέλοντας να μηδενίσει την εσωστρέφεια εν όψει των εκλογών.
Παράλληλα καταγγέλλει στελέχη και εργολάβους του αλουμινίου της Ελλάδας ότι εξυπηρετούν συμφέροντα του υποψηφίου Δημάρχου στο Δήμο Διστόμου Αράχωβας Αντίκυρας Γιάννη Πατσαντάρα χρησιμοποιώντας μάλιστα πρακτικές του παρελθόντος.

Από lamiastar.gr

19 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Περιμενουμε να διαβασουμε και την καταγγελεια του κ. Παπαδρεου, που θα αφορα την εξυπηρετηση των συμφεροντων για λογαριασμο του κ.Πατσανταρα.......... Ρε παιδια λιγη σοβαροτητα δεν εβλαψε ποτε κανενα......... Αντε και τις πειρατε τις εκλογες, με αυτο το τροπο θα διοικησετε........

TO KARFI είπε...

ΜΙΑ ΧΑΡΑ ΤΑ ΛΕΣ.. ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΚΑΤΕΒΑΙΝΕΣ ΕΣΥ ΝΑ ΗΤΑΝ ΠΕΡΙΠΑΤΟΣ ΤΩΡΑ ???

αντικυραιος είπε...

ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΛΗΝΥΧΤΑ..................

Ανώνυμος είπε...

Ρε Γιώργο δεν περίμενα πως θα έπεφτες τόσο χαμηλά και θα έπαιζες το παιχνιδάκι του Πανουργιά (από εποχές ΕΚΟΦ!).
Για πιο λόγο αφού κάνεις επίσημη καταγγελία δεν παραθέτεις στοιχεία να ανοίξετε και σε εμάς τους τυφλούς ΠΑΣΟΚτζήδες τα μάτια? Τους συμβασιούχους 'παιδιών' του δημάρχου τόσα χρόνια δεν τις έβλεπες? Τις ασφαλτοστρώσεις στο γιο του? Το έργο στη 'Σκαριτσά' με εργολάβο στα τσιμέντα το γιο του και με κανέναν εργαζόμενο από το Δίστομο? Τις απευθείας αναθέσεις τόσα χρόνια? Τη σιωπή του για το Αλουμίνιο όλα αυτά τα χρόνια? Αυτά δε τα βλέπεις? Τόσο χαμηλά λοιπόν, πέσατε? Ή τόσα χρόνια πορευόσασταν μαζί εξού και οι ομόφωνες αποφάσεις της αντιπολίτευσης? Αυτούς που συμφωνούσαν όλα αυτά τα χρόνια μαζί του στα πάντα γιατί δεν τους 'παραιτούσες'? Αλλά ξέρεις τι λένε : 'Η κότα πίν' νερό, κοιτά και το Θεό'. Κρίμα...

Ανώνυμος είπε...

ΕΙΝΑΙ ΚΡΙΜΑ ΓΙΑ ΤΟ ΠΑΣΟΚ ΝΑ ΚΑΤΑΦΕΥΓΕΙ ΣΕ ΤΕΤΟΙΕΣ ΕΝΑΡΓΕΙΕΣ, ΤΗ ΣΤΙΓΜΗ ΠΟΥ Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΟΥ ΔΙΔΑΣΚΕΙ ΑΛΛΟ ΗΘΟΣ. ΜΕ ΑΦΤΟΥΣ ΤΟΥΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΕΠΙΚΕΦΑΛΗΣ ΝΑ ΞΕΡΟΥΝ ΟΤΙ ΕΜΕΙΣ ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΔΗΜΟ ΕΙΜΑΣΤΕ ΑΝΤΙΘΕΤΟΙ. Κ.ΣΙΔΕΡΗ ΝΑ ΞΕΡΕΙΣ ΟΤΙ ΜΟΝΟ ΚΑΚΟ ΚΑΝΕΙΣ ΣΤΗ Κ.ΓΡΑΝΙΤΣΙΩΤΗ.

TO KARFI είπε...

ANωNYME.."Το έργο στη 'Σκαριτσά' με εργολάβο στα τσιμέντα το γιο του και με κανέναν εργαζόμενο από το Δίστομο'' ,
ποιό είναι θες να μας πεις??να μαθαίνουμε κ τίποτα κ εμείς??

Ανώνυμος είπε...

Κ. Σιδέρη χωρίς τις προβλεπόμενες διαδικασίες και την τήρηση του Καταστατικού πως θα διαγράψεις τα μέλη; Δεν ξέρεις ότι είμαστε το πλέον πλουραλιστικό κόμμα, που στους κόλπους μας έχουμε μεγάλη γκάμα απόψεων;

Ανώνυμος είπε...

κ. ΣΙΔΕΡΗ ΟΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟΙ ΑΠΕΧΟΥΜΕ ΔΗΛ. ΕΧΟΥΜΕ ΔΙΑΓΡΑΦΕΙ ΑΠΟ ΜΟΝΟΙ ΜΑς ΔΕΝ ΠΕΡΙΜΕΝΑΜΕ ΕΣΑς ΝΑ ΤΟ ΚΑΝΕΤΕ.. ΓΙΑΤΙ ΑΥΤΟ ΠΙΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΠΑΣΟΚ ΠΟΥ ΜΑς ΑΝΤΙΠΡΟΣΩΠΕΥΕ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΑΜΕ ΚΑΙ ΨΗΦΙΣΑΜΕ.. ΟΥΤΕ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΕΙΝΑΙ ΟΣΑ Ο ΑΝΔΡΕΑς ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ ΠΙΣΤΕΥΕ ΚΑΙ ΔΙΔΑΞΕ.

KENΤΡΟΔΕΞΙΟΣ ΔΙΣΤΟΜΙΤΗΣ είπε...

ναι φίλε μου, ο Α.Π, ο οποίος στο κάτω κάτω έκανε τις ΔΕΚΟ προβληματικές.. με υπεράριθμους υπαλλήλους, και μισθούς της τάξξης των 40.000 € , ετησίως κατ' ελάχιστον..
και όλα αυτά για να μένει πρωθυπουργός και να μας βάζει εμας τους ελεύθερους επαγγελματίες να πληρώνουμε 45% εφορία!!
και αυτό το σύστημα έκανε τον ΓΥΙΟ του στην βαλκανοκεντρική οικονομία μας. προεδρο του ΠΑΣΟΚ.. για αυτό νίκησε τον ΒΕΝΙΖΕΛΟ.. γιατί είχε στρατό ρουσφετο-βολεμένων!!!
αυτό αναπολείς λοιπόν ? και σύ και οι διορισμένοι βουλευτές δημόσιοι υπάλληλοι..(αποστολακη μιλένα -> ΟΛΥΜΠΙΑΚΗ, καχριμάκης ->ΟΛΥΜΠΙΑΚΗ, τόνια αντωνίου -> ΟΤΕ κτλ..)

R2 είπε...

ΘΑ ΕΠΡΕΠΕ ΔΙΑ ΡΟΠΑΛΟΥ ΝΑ ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ Η ΑΝΑΜΙΞΗ ΤΩΝ ΚΟΜΜΑΤΩΝ ΣΤΙΣ ΔΗΜΟΤΙΚΕΣ ΕΚΛΟΓΕΣ.ΑΠΟ ΑΥΤΑ ΤΑ ΚΟΜΜΑΤΟΣΚΥΛΑ ΕΧΟΥΜΕ ΦΤΑΣΕΙ ΕΔΩ ΠΟΥ ΕΧΟΥΜΕ ΦΤΑΣΕΙ.ΚΑΙ ΜΥΑΛΟ ΔΕ ΒΑΖΟΥΜΕ.

Ανώνυμος είπε...

Σημασία παιδιά, δεν λεχει τι έκανε το κόμμα μας τόσα χρόνια.Σημασία έχει αν εμείς επικροτούμε τέτοιες παλαιοκομματικές λογικές σαν του κ Σιδέρη. Ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ όπως κάποιος ανέφερε διδάσκει το ήθος και δεν δείχνει να φοβάται το πολιτικό κόστος.
Το ήθος δείχνει ότι πρέπει να απομακρυνθούν άτομα σαν τον κ. Σιδέρη από την πολιτική και με τις πράξεις μας αυτό θα κάνουμε και ας μας 'παραιτήσει' όλους, να μείνει μόνος του, να δούμε τι θα καταφέρει.

Ανώνυμος είπε...

Κεντροδεξιέ Δηστομίτη,

"Το ΠΑ.ΣΟ.Κ οφείλει να είναι η ψυχή των μη προνομιούχων.
Η πολιτική του ΠΑ.ΣΟ.Κ. εκφράζει τις δυνάμεις της εργασίας και τους απόμαχούς της, τους ανέργους και τους αποκλεισμένους, τους αγρότες και τους μικρομεσαίους βιοτέχνες και επαγγελματίες, όλες τις κοινωνικές δυνάμεις που αυτοαναγνωρίζονται στο κοινωνικό μπλοκ των μη προνομιούχων."
"Αγωνιζόμαστε για μια Ελλάδα, όπου οι αποφάσεις θα παίρνονται από τον ίδιο το Λαό της χωρίς ξένες εξαρτήσεις, επιρροές και επεμβάσεις για μια κοινωνία δίκαιη, όπου θα σταματήσει η εκμετάλλευση του ανθρώπου από άνθρωπο και η αποξένωσή του από το προϊόν του μόχθου του• για έναν άνθρωπο, που θα ολοκληρώνεται πνευματικά και πολιτιστικά και θα αναπτύσσει δημιουργικά τις πρωτοβουλίες του σε μια πραγματικά ελεύθερη κοινωνία δίχως άγχος, χωρίς καταπίεση. Το όραμα αυτό αλλά και η πορεία για την εκπλήρωσή του προσδιορίζουν την ιδεολογία και τη φυσιογνωμία του ΠA.ΣO.K." ...1981: Συμβόλαιο με το Λαό

ΑΥΤΟ ΑΝΑΠΟΛΩ

και ΣΤΕΚΟΜΑΙ και στα λόγια της Μελίνας:

"Φοβάμαι μήπως χαθεί η ιδεολογία στη γη και γίνουμε ανθρωπάκια που θα θέλουμε να καλοπεράσουμε, που θα θέλουμε να κάνουμε καταναλωτική ζωή. Κι εμείς οι Έλληνες ακόμα, να χάσουμε αυτό που λέγεται αξιοπρέπεια, αυτό που λέγεται αγωνιστικότητα. Ναι, αυτό φοβάμαι περισσότερο από όλα."

Λ. είπε...

Ανώνυμε, βρες μου έναν εργάτη, έναν άνεργο, έναν αποκλεισμένο, έναν αγρότη, έναν μικρομεσαίο βιοτέχνη και επαγγελματία που να είναι ευχαριστημένος από την πολιτική του ΠΑΣΟΚ και το μνημόνιο που υπέγραψε με την ΕΚΤ και ΔΝΤ.
Αν αυτή είναι η ιδεολογία της ΠΑΣΟΚ (που σίγουρα δεν είναι της Μελίνας), τότε εγώ αρχίζω να πιστεύω ότι είναι καλύτερα χωρίς ιδεολογία.
Τώρα εσύ μπορείς να αναπολείς ό,τι θες, αλλά αν ξυπνήσεις κάποια στιγμή από το λήθαργο, θα καταλάβεις και ίσως πειστείς ότι είναι καλύτερα χωρίς τα κόμματα στην τοπική αυτοδιοίκηση.Εκτός βέβαια αν έχεις κάποιο άμεσο συμφέρον

Φιλικά πάντα,
Λ.

Ο ΚΕΝΤΡΟΔΕΞΙΟΣ είπε...

ΠΟΛΥ ΩΡΑΙΑ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΛΕΣ ΑΝΩΝΥΜΕ..ΠΕΡΙ ΣΥΜΒΟΛΑΙΟΥ..ΟΜΩΣ ΤΙ ΕΓΙΝΕ ?? ΤΟ ΚΟΜΜΑ ΑΥΤΟ ΜΑΣ ΟΔΗΓΗΣΕ ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΗΝ ΑΤΟΛΜΙΑ ΤΩΝ ΚΥΒΕΡΝΗΣΕΩΝ ΤΗΣ ΝΔ (ΜΗΤΣΟΤΑΚΗΣ -ΚΑΡΑΜΑΝΛΗΣ)ΣΤΟ Δ.Ν.Τ...

ΟΛΟΙ ΚΡΙΝΟΜΑΣΤΕ ΑΠΟ ΤΟ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ.
ΚΑΙ ΝΑ ΠΟΙΟ ΕΙΝΑΙ ΦΙΛΕ ΜΟΥ..ΟΙ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΕΣ ΠΛΗΡΩΝΟΥΝ 1ΕΚΑΤΟΜΥΡΙΟ ΔΗΜΟΣΙΟΥΣ ΥΠΑΛΛΗΛΟΥΣ..ΣΤΗΝ ΠΛΕΙΟΨΗΦΙΑ ΤΟΥΣ ΑΝΤΙΠΑΡΑΓΩΓΙΚΟΥΣ , ΒΟΛΕΜΕΝΟΥΣ..

ΑΥΤΟ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΣΟΣΙΑΛΙΣΜΟΣ .. ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΤΩΝ ΑΝΑΞΙΩΝ ΕΙΝΑΙ..

Ανώνυμος είπε...

ΟΙ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΕΣ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ ΖΩΗ ΦΟΡΟΦΥΓΑΔΕΣ ΚΙ ΑΥΤΟΙ ΠΛΗΡΩΝΟΥΝ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΚΑΙ ΠΛΗΡΩΝΟΥΝ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΜΙΣΟΥΣ ΔΗΜΟΣΙΟΥΣ ΥΠΑΛ ΑΠ ΟΣΟΥΣ ΠΛΗΡΩΝΑΝ ΜΕΧΡΙ ΠΡΙΝ ΞΕΚΑΘΑΡΙΣΕΙ ΤΟ ΤΟΠΙΟ
ΑΛΛΑ ΔΕ ΣΥΜΦΩΝΩ ΚΙ ΑΥΤΟ ΛΕΩ ΠΟΥ ΑΓΩΝΕΣ ΕΡΓΑΤΙΑΣ ΚΑΙ ΚΕΚΤΗΜΕΝΑ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ ΑΝΑΚΤΙΜΕΝΑ ΜΕ ΑΙΜΑ ΚΑΤΑΠΑΤΙΟΥΝΤΑΙ
ΟΣΟ ΓΙΑ ΣΕΝΑ Λ. ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΕΣ ΤΙΠΟΤΑ ΑΠ ΟΣΑ ΕΓΡΑΨΑ ΚΑΙ ΤΑ ΛΕΣ ΟΠΩΣ ΤΑ ΘΕΣ ΕΓΩ ΔΕ ΜΙΛΗΣΑ ΓΙΑ ΤΟ ΣΗΜΕΡΑ ΚΙ ΟΥΤΕ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΑ ΤΟ ΜΝΗΜΟΝΙΟ ΚΑΙ ΤΗΝ ΣΗΜΕΡΙΝΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΤΟΥ ΠΑΣΟΚ ΑΝ ΔΕΙΣ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ

Ανώνυμος είπε...

Για δείτε το αυτό ιδεολόγοι:

http://tro-ma-ktiko.blogspot.com/2010/10/blog-post_4112.html?spref=fb

Ανώνυμος είπε...

Φίλε Ανώνυμε αυτό πρέπει να το διαβάσουν όλοι μπας και ξεστραβωθούν. Ανάρτηση στο Ντελάλη θα 'πρεπε να γίνει.

Ανώνυμος είπε...

Το εστειλα αλλα δεν μπηκε.ευτυχως μπηκε σαν σχολιο

R2 είπε...

ΚΑΝΕΝΑΣ ΔΕΝ ΠΛΗΡΩΝΕΙ ΚΑΝΕΝΑΝ.ΟΛΑ ΕΙΝΑΙ ΔΑΝΕΙΚΑ.ΑΚΟΜΑ ΔΕΝ ΤΟ ΕΧΕΤΕ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙ????

Top