αραχωβα διαμονη αραχωβα διαμονη αραχωβα διαμονη αραχωβα διαμονη αραχωβα διαμονη αραχωβα διαμονη ενεργειακος επιθεωρητης ενεργειακος επιθεωρητης ενεργειακος επιθεωρητης ενεργειακος επιθεωρητης ενεργειακος επιθεωρητης ενεργειακο πιστοποιητικό ενεργειακο πιστοποιητικό ενεργειακο πιστοποιητικό ενεργειακο πιστοποιητικό ενεργειακο πιστοποιητικό ενεργειακο πιστοποιητικό αραχωβα αραχωβα αραχωβα αραχωβα αραχωβα αραχωβα αραχωβα

Τρίτη 19 Οκτωβρίου 2010

Η πρόκληση...

H εφτάχρονη πιτσιρίκα που πουλάει γλυκά σε δρόμο της Δαμασκού και ταυτόχρονα γράφει τα μαθήματά της, δεν άφηνε με τίποτε τον Kheir Beik να την φωτογραφήσει. Τελικά ο φωτογράφος του πρακτορείου Syrian News Agency τράβηξε τη φωτογραφία με φακό από 30 μέτρα απόσταση.
Η φωτογραφία βραβεύτηκε από την Ένωση Αραβικών Πρακτορείων Ειδήσεων ως η καλύτερη για το έτος 2007. Ο φωτογράφος Kheir Beik τόνισε ότι θέλησε να δείξει ότι ο άνθρωπος με τη θέληση και τον κόπο του μπορεί να νικήσει τη φτώχεια και την εκχώρηση.

Η φωτογραφία πήρε το όνομα "Εκπαίδευση και εργασία".
Ο φωτογράφος την ονόμασε "Η πρόκληση".

5 σχόλια:

ΘΕΟΧΑΡΗΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ είπε...

Σ Υ Γ Κ Λ Ο Ν Ι Σ Τ Ι Κ Η ! !!! ! ! !

Στραβων είπε...

Ντελάλη στις 17/10 ανάρτησες ένα από τα καλύτερα δημοσιεύματα του blog σου όπως το χαρακτήρισες. Δυο μέρες μετά πρόσθεσες άλλο ένα.
Το καλύτερο, για μένα, όσο παρακολουθώ το blog σου. Είναι απ' τις φωτογραφίες που ακόμα και η ελληνική γλώσσσα είναι φτωχή για να την περιγράψει.

ΑΝΤΑΡΣΙΑΣ είπε...

Και πόσες άλλες παρόμοιες περιπτώσεις είναι τριγύρω μας που δεν τις ξέρουμε...
και τα παιδιά τα δικά μας τα κυνηγάς για να μάθουνε γράμματα και να πάνε σχολείο ! αυτή τη φωτογραφία πρέπει να την κάνουνε αφίσα και να την κολλήσουν σε όλα τα σχολεία μήπως εκτιμήσουν το προνόμιο που έχουν σε σχέση με αυτό το κοριτσάκι!

tati είπε...

φίλε μου Ανταρσία συμφωνό μαζί σου αλλά οι συνθήκες είναι πάνω κάτω ίδιες.κ τι εννοώ?σήμερα τα παιδιά κάνανε κατάληψη τα αιτήματα τους είναι να τους φέρουνε βιβλία...Μπαίνουμε στον Νοέμβριο κ ακόμη αυτά τα παιδιά δεν έχουνε βιβλία.Επίσης δεν υπάρχουν λεφτά για πετρέλαιο κ αναγκάζονται να κάνουν μάθημα με τα μπουφάν.Άλλο αίτημα τα ληγμένα τρόφημα απο το κηλυκείο που αυτό είναι το κυριότερα κ θα έπρεπε τον κύριο αυτό να τον είχαν διώξει εδώ κ καιρό απο εκεί..Άλλο αίτημα???δεν έχουν νερό τα παιδιά κ αναγκάζονται να πέρνουν εμφιαλωμένο.Κ όσο για την αφίσα που να την κολλήσουν που έμαθα οτι κατέρευσε προχθές ένας τοίχος????

ΑΝΤΑΡΣΙΑΣ είπε...

Αγαπητή tati οι συνθήκες διαβίωσης-επιβίωσης γι'αυτό το παιδάκι δεν είναι καθόλου ίδιες με ένα επτάχρονο δικό μας παιδάκι !

Top