αραχωβα διαμονη αραχωβα διαμονη αραχωβα διαμονη αραχωβα διαμονη αραχωβα διαμονη αραχωβα διαμονη ενεργειακος επιθεωρητης ενεργειακος επιθεωρητης ενεργειακος επιθεωρητης ενεργειακος επιθεωρητης ενεργειακος επιθεωρητης ενεργειακο πιστοποιητικό ενεργειακο πιστοποιητικό ενεργειακο πιστοποιητικό ενεργειακο πιστοποιητικό ενεργειακο πιστοποιητικό ενεργειακο πιστοποιητικό αραχωβα αραχωβα αραχωβα αραχωβα αραχωβα αραχωβα αραχωβα

Δευτέρα 11 Οκτωβρίου 2010

Από τη συνάντηση της Ευαγγελίας Γρανιτσιώτη στην Αντίκυρα

Δελτίο Τύπου
11/10/2010

Την πορεία προς τη νίκη στις εκλογές της 7ης Νοεμβρίου επιβεβαίωσε η πολύ μεγάλη σε συμμετοχή και ενθουσιασμό εκδήλωση μελών και φίλων του συνδυασμού «Δημοτική Συνεργασία» Διστόμου – Στειρίου – Αράχωβας – Αντίκυρας της υποψήφιας Δημάρχου Ευαγγελίας Γρανιτσιώτη που πραγματοποιήθηκε το Σάββατο το βράδυ στο καφέ "Friends" στην Αντίκυρα.
Μέρα με τη μέρα επιβεβαιώνεται η καθολική αποδοχή της κ. Γρανιτσιώτη από το σύνολο των πολιτών του νέου διευρυμένου δήμου.
Χαρακτηριστική δε είναι η αποδοχή και σε όλες της ηλικιακές ομάδες. Μάλιστα στην εκδήλωση του Σαββάτου η υποψήφια δήμαρχος πραγματοποίησε και διαδοχικές συναντήσεις με ομάδες νέων αλλά και με άτομα της τρίτης ηλικίας.
Μαζί τους εκτός από τα γενικότερα ζητήματα κυρίως αυτά της ανάπτυξης που αφορούν στο δήμο και τις προοπτικές που ανοίγονται με την εφαρμογή του προγράμματος «Καλλικράτης» συζήτησε και τα προβλήματα που αφορούν στις συγκεκριμένες ομάδες του πληθυσμού.
Η κ. Γρανιτσιώτη της οποίας οι ευαισθησίες είναι γνωστές όπως και η έμφαση που δίνει στον παράγοντα άνθρωπος άκουσε με ιδιαίτερη προσοχή τα θέματα που απασχολούν και δεσμεύτηκε για την επίλυσή τους.
«Γεννηθήκαμε, μεγαλώσαμε, ζούμε, επενδύσαμε, μορφώνουμε τα παιδιά μας στον τόπο μας γι’ αυτό μπορούμε μαζί να βρούμε λύσεις», τόνισε χαρακτηριστικά για ακόμα μια φορά η υποψήφια δήμαρχος Ευαγγελία Γρανιτσιώτη και κατέληξε επισημαίνοντας ότι σε αυτή τη προσπάθεια που ήδη έχει αρχίσει για ένα καλύτερο αύριο είναι απαραίτητη χωρίς καμία διάκριση η συμμετοχή και η συνεργασία όλων των πολιτών.

12 σχόλια:

A είπε...

RE PAIDIA SE MIA FOTO O KATHIGIOTIS O ALEXAKIS EINAI?AYTOS POU ITHELE NA PAEI DIMARXOS..E OXI ELEOS KI AYTON RE?

Ανώνυμος είπε...

Καλά έγινε χαμός !! Που σαι ρε Πατσαντάρα! Ανεξάρτητη δεξιά πρωτοβουλία!

Οπαδός και Ψηφοφόρος είπε...

Δηλαδή ρε μάγκες πρέπει να σας ……. Ζνταβλάω για να βγάλετε τις ανακοινώσεις; Αν δεν έγραφα το σχόλιο δεν θα κάνατε καμία ανάρτηση;

Ανώνυμος είπε...

Φίλε Ντελάλη
"Μία εικόνα χίλιες λέξεις"
"Δέκα εικόνες,δέκα χιλιάδες λέξεις"
Μήπως έγινε κάποιο λάθος και αυτά που γράφονται για τη συγκέντρωση της Γρανιτσιώτη ΜΗΠΩΣ έπρεπε να γράφονται σαν συμπλήρωση του δελτίου τύπου του Πατσαντάρα;
Λέω ΜΗΠΩΣ.....
Αυτό εισπράτουμε τουλάχιστον εμείς από την σύγκριση-αντιπαραβολή των φωτογραφιών των δυο συγκεντρώσεων.

ΑΝΤΑΡΣΙΑΣ είπε...

Η συγκέντρωση των ψήφων μετράει και όχι πόσοι και που πήγανε ! τα προγράμματα και οι ιδέες μετράνε !
αυτά που βλέπετε στις προεκλογικές συγκεντρώσεις των πολιτικών αρχηγών στην τηλεόραση εδώ δεν μετράνε και δεν περνάνε , αφήστε τις φωτογραφίες στην άκρη για να τις κάνετε κορνίζα !άσε που με την κρίση τώρα όπου είναι τζάμπα πάει ο λαός ! και λέω εγώ: γιατί να μην πάει ο οποιοσδήποτε να σφίξει τα ποτάκια του τζαπέ και να πάει κούκλος στο σπίτι ? την επομένη θα πάει στον άλλον πιο πέρα !

Ανώνυμος είπε...

Παιδια αν βγει η Βαγγελιω δημαρχος, το μονο που εχω να πω με τους συμβουλους που βλεπω, Ο ΘΕΟΣ ΝΑ ΒΑΛΕΙ ΤΟ ΧΕΡΙ ΤΟΥ!!!!!!!!!!!!!

Ανώνυμος είπε...

Φίλοι δεν εισπράτετε τίποτα σε λίγο δεν θα καταλάβετε από που σας έρχονται.. Φίλοι του Ρουσφετικού:αρχίζουν τα δύσκολα τώρα!

Ανώνυμος είπε...

ΒΛΕΠΩ ΝΤΕΛΑΛΗ ΕΞΕΧΟΥΣΕΣ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΤΗΤΕΣ.ΑΣ ΜΗΝ ΑΝΑΦΕΡΩ ΟΝΟΜΑΤΑ ΓΙΑΤΙ ΘΑ ΜΕ ΚΟΨΕΙΣ.ΟΜΩΣ ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ ΕΙΛΙΚΡΙΝΑ,ΚΟΨΤΕ ΦΑΤΣΕΣ ΚΑΙ ΠΕΙΤΕ ΜΟΥ:ΑΥΤΟΙ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΠΟΡΣΕ;;;;

Ανώνυμος είπε...

φραπε - μπυρα (και με το μπουκαλι!)- και βεβαιως ουισκακι!!!!! αυτο κι αν ειναι προοδος και αναπτυξη! εμπρος δωστε τα ολα λεβεντες !!!!!!

Ανώνυμος είπε...

Τα δυο πρωτα μπουκαλια ειναι RED Bull, το red bull δινει φτεραααααα!!!

Ανώνυμος είπε...

Είχε πάει και η Ρούλα Βροχοπούλου;

αραχωβιτης(χωρις ουϊσκι) είπε...

το red bull δινει φτερα(?), το συνηθισμενο ουϊσκάκι στα χέρια της αρχηγού(!!!!) τι δείχνει ?????......
καληνύχτα σας και καλα κρασααααα.....

Top