αραχωβα διαμονη αραχωβα διαμονη αραχωβα διαμονη αραχωβα διαμονη αραχωβα διαμονη αραχωβα διαμονη ενεργειακος επιθεωρητης ενεργειακος επιθεωρητης ενεργειακος επιθεωρητης ενεργειακος επιθεωρητης ενεργειακος επιθεωρητης ενεργειακο πιστοποιητικό ενεργειακο πιστοποιητικό ενεργειακο πιστοποιητικό ενεργειακο πιστοποιητικό ενεργειακο πιστοποιητικό ενεργειακο πιστοποιητικό αραχωβα αραχωβα αραχωβα αραχωβα αραχωβα αραχωβα αραχωβα

Τρίτη 12 Οκτωβρίου 2010

Χάθηκε πρόγραμμα υποψηφίων για το περιβάλλον. Ο ευρών αμοιφθήσεται...

Έκτακτο Δημοτικό συμβούλιο συγκάλεσε χθες (Δευτέρα), ο Δήμαρχος Διστόμου, λόγω της ανησυχίας που επικρατεί στην περιοχή, με αφορμή την περιβαλλοντική καταστροφή από τη διαρροή τοξικής κόκκινης λάσπης από εργοστάσιο επεξεργασίας αλουμινίου στην Ουγγαρία.

Στο μεταξύ, με ερώτησή μου από την Πέμπτη 07 Οκτωβρίου προς τους κ.κ. επικεφαλής των συνδυασμών (κ. Πατσαντάρα, κ. Γρανιτσιώτη, κ. Πανουργιά και κ. Ζιάκκα), θέτω ερωτήματα για την αντιμετώπιση των περιβαλλοντικών ζητημάτων που ανακύπτουν στον νέο Δήμο, και πώς σκοπεύουν να τα διαχειριστούν αν εκλεγούν.

Η ερώτηση είχε ως εξής:

Για την καλύτερη ενημέρωση των συμπολιτών μας και με αφορμή το ατύχημα του εργοστασίου Αλουμινίου στην Ουγγαρία (διαρροή κόκκινης λάσπης), σας παρακαλώ να μου στείλετε για δημοσίευση τις θέσεις σας και τις προτάσεις σας για το περιβάλλον και συγκεκριμένα:
  1. Προτάσεις αντιρρύπανσης - απορρύπανσης και προστασίας του περιβάλλοντος της περιοχής εργοστασίου του Αλουμινίου της Ελλάδος.
  2. Προτάσεις διαχείρισης - προστασίας και ανάδειξης ευρύτερης περιοχής εθνικού δρυμού Παρνασσού (περιοχή του δικτύου Natura 2000).
  3. Προτάσεις διαχείρισης - προστασίας και ανάδειξης ευρύτερης περιοχής Δελφικού Τοπίου.
Επιθυμητή ημερομηνία αποστολής έως και 10/10/2010. Το θέμα θα δημοσιευτεί στις 11/10/2010.

Μέχρι την Δευτέρα, μόνο ο κ. Πατσαντάρας είχε ανταποκριθεί και είχε στείλει τις προτάσεις του συνδυασμού του οποίου είναι επικεφαλής.
Ο κ. Λουκάς Ζιάκκας σε τηλεφωνική επικοινωνία απάντησε ότι αφενός δεν έχει email και αφετέρου οι θέσεις του συνδυασμού του περιγράφονται στη διακήρυξη.
Ωστόσο με νέο χθεσινό email προς τους κ. Γρανιτσιώτη και Πανουργιά, υπενθυμίζω το θέμα και τους παρακαλώ να με ενημερώσουν άμεσα αν σκοπεύουν να απαντήσουν επί του θέματος, προκειμένου να ενημερωθούν οι αναγνώστες για την περιβαλλοντική πολιτική που θα ακολουθήσουν. Μέχρι την ώρα ετούτη δεν έχω λάβει σχετικό email.

Το θέμα πάντως θα δημοσιευτεί αύριο, με όσες προτάσεις έχω διαθέσιμες.

Ντελάλης

12 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

ΡΕ ΝΤΕΛΑΛΗ ΤΙ ΤΕΛΕΣΙΓΡΑΦΑ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΑ? ΣΤΗΜΕΝΗ ΕΡΩΤΗΣΗ ΚΑΙ ΤΕΛΕΣΙΓΡΑΦΟ ΓΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΕΙΣ.
ΕΛΕΟΣ.
ΟΙ BLOGGERS ΑΝΑΡΤΟΥΝ ΤΙΣ ΘΕΣΕΙΣ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΟΠΟΙΟΣ ΘΕΛΕΙ ΣΧΟΛΙΑΖΕΙ.
ΔΕΝ ΒΑΖΟΥΝ ΔΗΘΕΝ ΚΑΙΡΙΑ ΕΡΩΤΗΜΑΤΑ ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΤΗΓΟΡΟΥΝ ΜΕΤΑ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΑΠΑΝΤΗΣΑΝ. ΔΕΝ ΕΙΣΑΙ ΑΝΑΚΡΙΤΗΣ.
ΑΜΑΝ ΠΙΑ ΕΧΕΙΣ ΧΑΣΕΙ ΚΑΘΕ ΜΕΤΡΟ ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΙΚΟΤΗΤΑΣ

ονομα είπε...

Ανώνυμε η κ. Γρανιτσιώτη σε σημερινό δελτίο τυπου αναφέρει:

Σας καλούμε να κάνουμε έναν προεκλογικό αγώνα βασισμένο στις θέσεις μας και τις απόψεις μας για την Τοπική Αυτοδιοίκηση και μόνο.

Αυτό ακριβώς προσπαθώ να διερευνήσω, τις θέσεις και τις απόψεις των υποψηφίων.

Αν το ερώτημα δεν είναι καίριο άσε να το κρίνουν οι αναγνώστες.

Κι αν δεν σου αρέσει ο τρόπος μου άλλαξε blog. Καθόλου δε θα στεναχωρηθώ.

Ντελάλης

ΕΥΑΓ.ΓΡΑΝΙΤΣΙΩΤΗ είπε...

ΟΙ ΘΕΣΕΙΣ ΜΑΣ ΚΑΙ ΟΙ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΤΟΥ ΣΥΝΔΥΑΣΜΟΥ ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΟ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ ΘΑ ΑΝΑΚΟΙΝΩΘΟΥΝ ΜΕ ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΜΑΣ.

Ανώνυμος είπε...

ΦΥΣΙΚΑ ΚΑΙ ΘΑ ΑΛΛΑΞΩ BLOG. ΥΠΟΤΙΘΕΤΑΙ ΟΤΙ ΕΧΕΙΣ ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΓΙΑ ΝΑ ΛΕΜΕ ΤΙΣ ΑΠΟΨΕΙΣ ΜΑΣ. ΤΩΡΑ ΑΝ ΚΑΠΟΙΑ ΔΕΝ ΣΑΡΕΣΟΥΝ ΔΕΝ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΝΑ ΒΓΑΖΕΙΣ ΤΙΣ ΚΑΚΙΕΣ ΣΟΥ ΑΠΑΝΤΩΝΤΑΣ ΜΟΥ ΜΕ ΑΥΤΟΝ ΤΟΝ ΤΡΟΠΟ. ΑΝΤΕ ΠΟΛΥ ΑΞΙΑ ΣΟΥ ΔΩΣΑΜΕ ΜΟΥ ΦΑΙΝΕΤΑΙ. ΠΟΛΥ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ ΑΠΟ ΟΤΙ ΣΟΥ ΑΞΙΖΕΙ.

ονομα είπε...

Κ. Γρανιτσιώτη,

Όπως νομίζετε εσείς καλύτερα, δεν σας υπέδειξε κανείς τον τρόπο και τον χρόνο επικοινωνίας σας στον αγώνα που κάνετε για τις δημοτικές εκλογές.

Θα μπορούσατε όμως, αντί να αναρτήσετε ένα σχόλιο εδώ, να μου είχατε απαντήσει σε ένα από τα email που σας έστειλα, ότι διαφωνείτε με τον τρόπο ή τον χρόνο αυτό, και δεν έχετε σκοπό να απαντήσετε τώρα, ώστε να μην σας είχα εκθέσει από το blog.

Όταν μου στέλνετε email για ανακοινώσεις υποψηφίων και για καταγγελίες συμφωνείτε με το blog αυτό, κι όταν πρόκειται για τη δημοσίευση του πρόγραμματός σας διαφωνείτε σε τέτοιο βαθμό που ούτε καν μου απαντάτε για τις προθέσεις σας?

Εν πάσει περιπτώση, δεν βγάζω νόημα. Λυπάμαι για την δημόσια αντιπαράθεση αυτή.

Σας εύχομαι καλή συνέχεια στον αγώνα σας.

Με εκτίμηση
Ντελάλης

Ανώνυμος είπε...

Ο ντελάλης όπως και κάθε ψηφοφόρος είναι υποχρεωμένος να βάζει ερωτήματα οι δε υποψήφιοι Δημοτικοί άρχοντες γνωρίζοντας (υποτίθεται )τα προβλήματα του τόπου θα πρέπει να έχουν επεξεργαστεί προτάσεις και λύσεις για τα ερωτήματα που τίθενται .ΕΤΣΙ ΠΑΙΖΕΤΑΙ ΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ.
Αν ορισμένοι έχουν πρόβλημα με τις ερωτήσεις δεν τους φταίει το blog αλλά η μη επεξεργασία κάποιου προγράμματος που να δίνει απαντήσεις ΑΜΕΣΑ.

Ανώνυμος είπε...

ΒΑΓΓΕΛΙΤΣΑ ΜΕΓΑΛΟ ΛΑΘΟΣ ΝΑ ΚΟΝΤΡΑΡΕΙΣ ΤΟ ΝΤΕΛΑΛΗ.....ΚΑΛΑ ΣΟΥ ΠΕ ΟΤΑΝ ΚΑΝ'Σ ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΟΣ ΟΤΑΝ ΣΕ ΡΩΤΑΕΙ ΚΑΝΣ ΑΜΠΕΛΙΑ.ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΤΟΥ ΑΠΑΝΤΗΣΕΙΣΔΙΟΤΙ ΤΩΡΑ Σ ΕΣΤΕΙΛΕ ΑΔΙΑΒΑΣΤΗ.....ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΤΟ ΠΑΣΟΚ ΜΕ ΕΝΑ ΠΡΟΓΡΑΜΑ ΑΝΥΠΑΡΚΤΟ ΠΑΣ ΝΑ ΒΓΕΙΣ.ΤΙ ΝΑ ΚΑΝ'Σ ΒΡΕ ΒΑΓΓΕΛΙΤΣΑ;;ΣΕ ΡΩΤΑΕΙ Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΓΙΑ ΤΟ ΠΕΡΙΒΑΛΟΝ ΚΑΙ ΔΕΝ ΑΠΑΝΤΑΣ.ΔΕ ΞΕΡΣ ΤΑ ΣΩΣΤΑ ΚΑΙ ΠΕΡΙΜΕΝΕΙΣ ΝΑ ΣΤΑ ΣΦΥΡΙΞ ΚΑΝΕΝΑΣ ΑΠ ΤΟ ΚΟΜΑ;;;ΕΙΣΑΙ ΣΕ ΣΙΝΧΥΣΗ,ΣΕ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΩ ΑΛΛΑ ΜΗ ΤΑ ΒΑΖΕΙΣ ΜΕ ΔΑΥΤΟΝ,ΔΕΝ ΠΕΖΕΤΑΙ.ΣΑΣ ΠΑΙΖΕΙ ΟΛΟΥΣ ΚΙ ΕΣΕΝΑ ΚΑΙ ΤΟΝ ΠΑΤΣΑΝΤΑΡΑ ΚΟΜΠΟΛΟΙ.ΑΚΟΥ ΠΟΥ ΣΟΥ ΛΕΩ ΚΑΤΙ ΞΕΡΩ ΠΑΡΑΠΑΝΩ.ΓΙΑΥΤΟ ΤΟ ΔΙΑΒΑΖΟΥΝΕ 700 ΑΝΘΡΩΠ ΤΗ ΜΕΡΑ

Ανώνυμος είπε...

ΡΕ ΑΥΤΟΙ ΘΕΛΟΥΝΕ ΠΕΝΤΕ ΜΕΡΕΣ ΜΟΝΟ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΟΥΝΕ ΤΙΣ ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ....ΑΠΟΡΩ ΤΙ ΕΙΠΕ Ο ΠΑΤΣΑΝΤΑΡΑΣ ΓΙΑ ΤΟ ΕΡΓΟΣΤΑΣΙΟ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΟ ΔΡΥΜΟ.ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΑΥΡΙΟ ΤΙ ΛΑΓΟΣ ΘΑ ΒΓΕΙ

Ανώνυμος είπε...

Μαντεψτε πως λενε τον ανωνυμο που τσακωνετε με το ντελαλη παραπανω....μηπως τον λενε θανασακη;;;ετσι ρωταω;;;θανασακη εχεις χασει τη μπαλα,ξυπνα

Ανώνυμος είπε...

Φιλε ΝΤΕΛΑΛΗ απολα τον τον ανωνυμο.παρεξηγηθκε γιατι τον μαλωσες π δεν ηξερ το μαθημα που του βαλες.

Ανώνυμος είπε...

Εάν διαβάσει τις ερωτήσεις κάποιος προσεκτικά θα δει ότι είναι πάσα στη κ. Γρανιτσιώτη και μάλιστα assist αλλά που να το δούνε που να το καταλάβουν στο επιτελείο της. Ντελάλη σε παρακαλώ την επόμενη φορά να δώσεις περισσότερο χρόνο και να μην βάλεις δύσκολες λέξεις, άκου απορρύπανση, Natura τι είμαστε Πανεπιστημιακοί;

Ανώνυμος είπε...

Τι περιβάλλον και πράσινα άλογα? Που την προηγούμενη εβδομάδα η "ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ" έχει γεμίσει τα στενά της Αράχωβας με fei volan με την φάτσα της Βαγγελιώς να φιγουράρει, πρώτο τραπέζι πίστα μαζί με βιογραφικό σημείωμα! Και καλά... τα δέντρα που κόπηκαν γι' αυτό το χαρτί δεν τα σκεφτήκατε! τα σκουπίδια που κάνατε στο χωριό δεν τα σκεφτήκατε! την κρίση που διανύουμε, ούτε? και μη μου πείτε ότι σκεφτήκατε τους εργάτες που δούλεψαν γι' αυτό γιατί θα σκούξωωωω!!!
Που ακούστηκε αυτό εν έτη 2010?
Αλλά μάλλον ζείτε σε άλλον πλανήτη!

Top