αραχωβα διαμονη αραχωβα διαμονη αραχωβα διαμονη αραχωβα διαμονη αραχωβα διαμονη αραχωβα διαμονη ενεργειακος επιθεωρητης ενεργειακος επιθεωρητης ενεργειακος επιθεωρητης ενεργειακος επιθεωρητης ενεργειακος επιθεωρητης ενεργειακο πιστοποιητικό ενεργειακο πιστοποιητικό ενεργειακο πιστοποιητικό ενεργειακο πιστοποιητικό ενεργειακο πιστοποιητικό ενεργειακο πιστοποιητικό αραχωβα αραχωβα αραχωβα αραχωβα αραχωβα αραχωβα αραχωβα

Παρασκευή 15 Οκτωβρίου 2010

Προεκλογικός αγώνας ή αγώνας ποδοσφαίρου

Παρακολουθώντας κάποιος τα σχόλια των αναρτήσεων στο blog κυρίως του ντελάλη διαπιστώνει ότι η ομοιότητα αντεγκλήσεων μεταξύ οπαδών ποδοσφαιρικών ομάδων και οπαδών – ψηφοφόρων συνδυασμών γίνεται όλο και πιο μεγάλη. Φαντάζομαι ότι η πόλωση όσο πλησιάζουν οι μέρες των εκλογών θα μεγαλώνει, με την φαντασία συνθημάτων, κακίας και κατινιάς επίσης να μεγαλώνει.

Ο Ντελάλης έχει όλα τα χαρακτηριστικά ενός διαιτητή.

Οι μισοί τον βρίζουν διότι δημοσιεύει σχόλια και οι άλλοι μισοί διότι κόβει σχόλια και όλοι μαζί έχοντας ταυτόχρονα σχέση εξάρτησης τον διαβάζουν, με πρώτο και καλύτερο τον εαυτό μου.

Τα περισσότερα σχόλια είναι ανώνυμα ή με ψευδώνυμο έτσι όπως στην ανωνυμία του γηπέδου όπου θεωρείται μαγκιά η ανακάλυψη καλού συνθήματος εναντίον του αντιπάλου (θεωρία του όχλου).

Η ελεύθερη έκφραση, η αναζήτηση της αλήθειας δεν έχουν θέση σε συνθήκες εξέδρας.

Σίγουρα πολλά σχόλια εμπεριέχουν και αλήθειες, οι όποιες δύσκολα λέγονται επώνυμα, αλλά σε συνθήκες αγώνα δύσκολα μπορεί κάποιος να πιστέψει τα γραφόμενα. Το «όλα στο φως» δεν σημαίνει αυτόματα και εκτόξευση λάσπης.

Το μόνο σίγουρο από τον προεκλογικό αγώνα, όπως εμφανίζεται μέσω των δημοσιεύσεων σχολίων, είναι ότι οι κάτοικοι από την προεκλογική εκστρατεία θα βγουν πιο ισορροπημένοι, θα έχουν εκτονωθεί γράφοντας, θα πουν πράγματα που ποτέ δεν θα είχαν την δυνατότητα δημόσια να κάνουν και σίγουρα οι ψυχαναλυτές της περιοχής θα δουν τις δουλειές τους να πέφτουν.

Όποιες αλήθειες και αν γραφτήκαν μέσα στο πνεύμα της γηπεδικής αντιπαράθεσης θα ξεχαστούν (πολύς καυγάς για το τίποτα). Στο τέλος θα μείνει η πικρή γεύση σ’ αυτούς που πραγματικά θέλουν να προσφέρουν, σε αυτούς που πιστεύουν σε ιδανικά και οι όποιοι έφαγαν τη λάσπη άδικα. Οι επαγγελματίες πολιτικοί είναι συνηθισμένοι και δεν καταλαβαίνουν τίποτα.

Τέλος στα πλαίσια της σωστής γηπεδικής συμπεριφοράς θα παρακαλέσω τον Ντελάλη να εμφανίζει όλα τα κείμενα ώστε όλοι να μπορέσουμε να θαυμάσουμε τον πολιτικό πολιτισμό μας κανιβαλίζοντας αλλήλους.

Φιλικά
Βαγγέλης

7 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Ρε μεγάλε Βαγγέλη εμείς φτιάχνουμε ολόκληρο σχέδιο προβοκάτσιας λάσπης στον αντίπαλο ανάδειξης του δικού μας και συ μας λες ότι θέλουμε ψυχολόγο. Πας καλά.

ΔΙΑΙΤΗΤΗΣ είπε...

Η ΛΑΣΠΗ ΒΑΓΓΕΛΗ ΕΙΝΑΙ ΕΘΝΙΚΟ ΜΑΣ ΣΠΟΡ
ΟΠΟΙΟ ΔΕΛΤΙΟ ΕΙΔΗΣΕΩΝ ΚΙ ΑΝ ΑΚΟΥΣΕΙΣ ΕΧΕΙ ΑΦΘΟΝΗ.
ΤΙ ΠΕΡΙΜΕΝΕΙΣ ΑΛΛΩΣΤΕ ΑΠΟ ΕΝΑ ΔΙΕΦΘΑΡΜΕΝΟ ΚΡΑΤΟΣ.
ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΩ ΟΛΑ ΤΑ ΠΡΟΕΚΛΟΓΙΚΑ ΔΡΩΜΕΝΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΕΡΙΟΔΟ ΤΗΣ ΔΙΑΒΟΥΛΕΥΣΗΣ ΓΙΑ ΤΟ ΟΝΟΜΑ ΤΟΥ ΝΕΟΥ ΔΗΜΟΥ ΜΑΣ ΚΑΙ ΑΦΟΥ ΕΙΔΑ ΣΤΟ site ΤΗΣ ΓΡΑΝΙΤΣΙΩΤΗ ΤΟΥΣ ΒΟΛΕΥΤΑΔΕΣ ΚΑΙ ΤΙΣ ΒΟΛΕΦΤΙΝΕΣ ΣΚΕΦΤΗΚΑ ΠΟΣΟ ΑΝΟΗΤΟΙ-ΑΦΕΛΕΙΣ ΕΙΜΑΣΤΕ ΟΙ ΑΡΑΧΩΒΙΤΕΣ ΠΟΥ ΜΑΣ ΕΓΡΑΨΑΝ ΣΤΑ ΠΑΛΗΑ ΤΟΥΣ ΠΑΠΟΥΤΣΙΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΤΗΚΕ ΚΑΝΕΝΑΣ ΤΟΥΣ ΕΣΤΩ ΓΙΑ ΣΥΜΠΑΡΑΣΤΑΣΗ ΟΤΑΝ ΕΙΧΑΜΕ ΣΥΜΒΟΥΛΙΑ ΓΙΑ ΝΑ ΔΙΟΡΘΩΣΟΥΜΕ ΤΗ ΛΑΘΡΟΧΕΙΡΙΑ ΠΟΥ ΕΠΡΑΞΑΝ ΜΕ ΤΙΣ ΕΥΛΟΓΙΕΣ ΤΟΥΣ ΕΙΣ ΒΑΡΟΣ ΤΗΣ ΑΡΑΧΩΒΑΣ!!!
ΟΤΑΝ ΒΛΕΠΕΙΣ ΝΑ ΡΙΧΝΟΥΝ ΛΑΣΠΗ-ΛΑΣΠΗ-ΛΑΣΠΗ......Η ΕΠΙ ΚΕΦΑΛΗΣ ΤΟΥ ΣΥΝΔΥΑΣΜΟΥ ΕΥΑΓΓΕΛΙΑ,Ο ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ ΤΗΣ ΝΟΜΑΡΧΙΑΚΗΣ Π.Α.Σ.Ο.Κ ΒΟΙΩΤΙΑΣ,Ο ΠΑΡΑΙΤΗΘΕΙΣ ΑΠΟ ΥΠΟΨΗΦΙΟΣ ΠΑΝΟΥΡΓΙΑΣ ΝΑ ΞΕΡΕΙΣ ΟΤΙ ΦΟΒΟΥΝΤΑΙ ΤΗΝ ΗΡΕΜΗ ΔΥΝΑΜΗ ΤΟΝ ΓΙΑΝΝΗ ΠΑΤΣΑΝΤΑΡΑ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Ανώνυμος είπε...

ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ!! Το βαθύ βλέμμα της κότας καλύτερα.. Ο Γ.Π εδωσε δειγμα μικροκομματικων αντιληψεων, ποιος ξερει τι λεει κι αυτος.. Ολα εδω πληρωνονται..Και ο Γ.Π σε ενα μηνα εκανε πολλα...

ideologos είπε...

φίλε βαγγέλη
Αρκετές φορές στα πλαίσια της γηπεδικής συμπεριφοράς εκφράζονται ιδέες εκ των οποίων οι περισσότερες είναι ιδέες φανατικών και ιδέες που έχουν σαν απότερο σκοπό την διαστρέβλωση της αλήθειας και την παραποίηση της( λεγομενες λασπολογιες οπως σωστα προανεφερες). Προσωπικά είμαι νέος και δεν ξέρω τι γινεται γενικα αυτη την περιδο και πιστευω οτι ο μονος τροπος να μαθω ειναι η σωστη πληροφοριση και οτι τετοιες ιδεες πρεπει να μενουν μακρια απο τα ματια αυτων που θελουν να σχηματισουν μια νεα αποψη.

ονομα είπε...

Φίλε Βαγγέλη,

Το blog αυτό υπήρξε και εξακολουθεί να είναι ένα μεγάλο σχολείο για μένα. Κατά την άποψή μου είναι ο καθρέφτης της μικρής μας κοινωνίας των Αραχωβιτών.
Πράγματα των οποίων την ύπαρξη γνώριζα αλλά μόνο θεωρητικά, τα συνάντησα εδώ και κλήθηκα να τα διαχειριστώ.
Δεν πρέπει να παραπονιέται όμως κανείς για όλα αυτά. Απλά πρέπει να προσπαθεί να τα διορθώσει...

Όσον αφορά τα σχόλια, πολλά δεν μπορώ να τα βγάλω αν και προσπαθώ.
Αν ωστόσο κάποιος θέλει να τα διαβάζει όλα, μπορώ να του τα στέλνω με email.
Όσοι ενδιαφέρονται ας μου στείλουν email και θα τους τα προωθώ (με τα πραγματικά τους στοιχεία, όχι Ανώνυμοι).


Φιλικά
Ντελάλης

ΑΝΤΑΡΣΙΑΣ είπε...

Αν κάναν όλες οι μέλλισες μέλι , θα τρώγαν κι οι γύφτοι με τα κτάλια ! Κάποιοι κάνουν και κάποιοι όχι ! Αυτό θα φανεί την 8η Νοεμβρίου , και το μόνο σίγουρο είναι ότι όποιος βγεί και δεν είναι σωστός την επόμενη τετραετία θα την κάνει louis . Αυτά που βρήκατε και αυτά που ξέρατε να τα ξεχάσετε ! Γιατί θα βρεθείτε σε δύσκολη θέση.

Ανώνυμος είπε...

Ποιός αμφισβητεί ότι :

..... ο καλύτερος καπιταλισμός σήμερα με απόλυτη εξαθλίωση των εργαζομένων εφαρμόζεται στην κομμουνιστική Κίνα???
Ποιός αμφισβητεί ότι
.....οι χουντικοί πατριώτες ξεπουλήθηκαν στα σχέδια των Αμερικανών και πούλησαν την Κύπρο στους Τούρκους?????
Ποιός αμφισβητεί ότι
..... η νέα τάξη πραγμάτων επιθυμεί την ισοπέδωση θεσμών και αξιών προκειμένου να ελέξει τους λαούς , γι’αυτό και χρηματοδοτεί τα δίκτυα και τις οργανώσεις των αναρχικών ανα τον κόσμο???
Ποιός αμφισβητεί ότι
....τα λαμόγια του ΠΑΣΟΚ και της ΝΔ έτρωγαν τόσα χρόνια από όποιον μιλούσε Ελληνικά και είναι εξίσου συνυπεύθυνοι για την σημερινή κατάντια της χώρας???
Ποιός αμφισβητεί λοιπόν ότι μετά από τόσα παραδείγματα πρέπει να είναι κάποιος τόσο πολύ ανόητος ώστε να είναι τυφλά προσκολημένος σε στείρες ιδεολογίες ακόμα???

Top