αραχωβα διαμονη αραχωβα διαμονη αραχωβα διαμονη αραχωβα διαμονη αραχωβα διαμονη αραχωβα διαμονη ενεργειακος επιθεωρητης ενεργειακος επιθεωρητης ενεργειακος επιθεωρητης ενεργειακος επιθεωρητης ενεργειακος επιθεωρητης ενεργειακο πιστοποιητικό ενεργειακο πιστοποιητικό ενεργειακο πιστοποιητικό ενεργειακο πιστοποιητικό ενεργειακο πιστοποιητικό ενεργειακο πιστοποιητικό αραχωβα αραχωβα αραχωβα αραχωβα αραχωβα αραχωβα αραχωβα

Δευτέρα 11 Οκτωβρίου 2010

Από την επίσκεψη του Γιάννη Πατσαντάρα στο Στείρι

Δελτίο Τύπου
11/10/2010

Σε μια αξιόλογη χθεσινοβραδυνή συγκέντρωση φίλων και υποψηφίων συμβούλων στο Στείρι, ο επικεφαλής του συνδυασμού Ανεξάρτητη Ενωτική Πρωτοβουλία Γιάννης Πατσαντάρας, εκτός των άλλων είπε:
"Σε μια εποχή, όπου οι όροι «κρίση» και «μεταβατικότητα», «διάλυση» και «ανασυγκρότηση», «αποδόμηση» και «αναδόμηση» βρίσκονται στην ημερήσια διάταξη των δημοσίων συζητήσεων, αντιλαμβανόμαστε ότι γινόμαστε κοινωνοί μεγάλων αλλαγών που μας κατευθύνουν προς μια νέα πραγματικότητα... Χρειάζεται λοιπόν, μεταξύ άλλων αλλά πάνω απ’ όλα, εποικοδομητικός διάλογος και δράση αποτελεσματική...
Επιδιώκουμε...
Τοπική αυτοδιοίκηση και ΟΧΙ κομματική αυτοδιοίκηση!!!...
Οι τοπικές κοινωνίες υπό κομματική κηδεμονία δεν κατάφεραν, τελικώς, να λειτουργήσουν και δεν θα λειτουργήσουν προς το συμφέρον του τόπου.
Η επιτυχής ανταπόκρισή μας στις ριζικές αλλαγές που επιβάλλει το σχέδιο Καλλικράτης, εξαρτάται άμεσα από την επιθυμία όλων μας να ΣΥΝΕΡΓΑΣΤΟΥΜΕ. Πρέπει, για να επιτύχουμε στο έργο μας, να μας χαρακτηρίσει η ισχύς εν τη ενώση.
Επιβάλλεται να αναδείξουμε τα πλεονεκτήματα της κάθε μιας από τις πόλεις μας και να βελτιώσουμε τα μειονεκτήματα αντιστοίχως".

ΕΝΩΝΟΥΜΕ ΤΙΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ ΜΑΣ ΚΑΙ ΑΦΑΙΡΟΥΜΕ ΤΙΣ ΑΝΤΙΘΕΣΕΙΣ ΜΑΣ ΓΙΑ ΝΑ ΠΟΛΛΑΠΛΑΣΙΑΣΟΥΜΕ ΤΗΝ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ ΜΑΣ.

Γιάννης Πατσαντάρας

Δείτε φωτογραφίες από τη συνάντηση (από το φιλικό blog sogal-stiri.blogspot.com)

16 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Η ισχύς εν τω ρουσφέτι καθίστε με το δήμαρχο να βάζει αεροπλάνα στο arachova.gr και να μπαινετε σε σπίτια.. Ενωτικος!!

ΠΑΡΤΕ ΘΕΣΗ Στειριωτες είπε...

ΦΙΛΟΙ ΣΤΕΙΡΙΩΤΕΣ ΚΑΙ ΣΤΕΙΡΙΩΤΙΣΕΣ, διαβασε το παρακατω και παρτε θεση: Πρεπει να γινονται ΕΚΒΙΑΣΤΙΚΕΣ - ΕΚΔΙΚΗΤΙΚΕΣ απολυσεις; Θα θελατε να σας συμβει εσας ή της οικογενειας σας ιδιως τωρα που περνει συνταξη σε ενα- δυο μηνες και χανει τη δυναμη του ο Προσωπαρχης?

Η ιστορια εχει ως εξης Πριν λιγες ημερες απολυθηκς απο ενα ξενοδοχειο που δουλευε μια καμαριερα- καθαριστρια. Ηταν μια ΑΝΑΔΡΗ και ΕΚΒΙΑΣΤΙΚΗ απολυση καθως προκειται για την γυναικας υποψηφιου της Γρανιτσιωτη απο την Παραλια - Αντικυρα και κ υκλοφορει στα καφενεια οτι της ειπαν ή παραιτειται ο αντρας σου απο το ψηφοδελτιο της Γρανιτσιωτη (και κατα συνεπεια ερχεται στον Πατσανταρα)ή χανεις τη ΔΟΥΛΕΙΑ σου. Το οτι η Δεξια μετερχεται και τετοιων μεθοδων ειναι γνωστο! Ομως ΕΣΕΙΣ φιλοι Στειριωτες , πως αφηνετε τοσες ημερες απροστατευτη μια εργαζομενη που απολυθηκε, εστω και αν ειναι απο αλλο χωριο; Πως αφηνεται εναν εκβιασμο που οπως λενε ολοι εγινε απροκαλυπτα και χωρις ντροπη; Αν δεν ειναι ετσι και αν δεν το εκανε στο ονομα του ο συγγενης του εργοδοτης,τι απαντα ο Πατσανταρας; Το καταδικαζει; Η παραλια, η αντικυρα και το εργοστασιο βοουν και απαντηση δεν υπαρχει. Ναβγουμε ολοι να μιλησουμε. Ατριο θα ειναι τα παιδια μας . Ξεμπροστιασε ΟΛΟΥΣ τους εκβιαστες. Μην τους χαιδευετε.

----------------------------------
ΥΓ.Επισης τι λενε τα Σωματεια με την ευκαιρια; Τι λεει ο υποψηφιος - με τον Περγαντα - πρωην Προεδρος της Ενωσης και του Εργατικου Κεντρου, ο Νικολακης ο Παπαναγιωτου που ειναι φιλος του πατερα σου;Ο κοινοταρχης Αντικυρας και πρωην Προεδρος της Ενωσης , ο Γιαννακης ο Μιχος; Τι λενε οι συνδικαλιστες των αλλων κομματων; Μουγκα στη στρουγκα, ολοι ...ΕΣΕΙΣ?

Ανώνυμος είπε...

Θα επαναλάβω κάτι που έχω ξαναπεί:
ΟΣΑ ΔΕ ΦΤΑΝΕΙ Ο ΠΑΣΟΚτζής ΤΑ ΚΑΝΕΙ ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΑ!!!Τύφλα να χει ο Γκέμπελς..

Ανώνυμος είπε...

Τυφλα να εχει Η ΚΟΚΚΙΝΗ ΛΑΣΠΗ της Ουγγαριας........... Ρε φιλε ΠΑΡΤΕ ΘΕΣΗ η εργαζομενη εχει κανει καποια καταγγελια προς καπου ή απλα εσυ το συζητας στο καφενειο και εχεις βγαλει και την αποφαση μονος σου;;;;;;;; Γνωριζεις αν ολοι αυτοι που ρωτας γνωριζουν το γεγονος;;;;;;;;; Και αν ειναι πραγματικο γεγονος υπαρχει καπου καταγεγραμμενο, ή ξυπνησες το πρωι, ειχες ενα φουσκωμα και λες ας πω και μια βλακεια να περασει η ωρα......... Απλα ρωταω για να ξερω θα μιλαμε ή θα κλανουμε.......

Ανώνυμος είπε...

Η καταγγελία θα πέσει και μαζί ο Πατσαντάρας ο ιπτάμενοσ!Γιάννη πέφτουμε!'

Ανώνυμος είπε...

Μαλιστα.......... Τωρα καταλαβα ποσο σοβαρο ειναι το γεγονος......... Παιδια αν νομιζετε οτι με αυτες τις βλακειες θα παρετε τις εκλογες και θα σας πιστεψει ο κοσμος, τοτε μαλλον εισαστε σε αλλη χωρα......... Ρε αν κανετε τετοια πραγματα προεκλογικα, μετα τις εκλογες τι θα κανετε.........

Ανώνυμος είπε...

Επειδή το θέμα το έψαξα, τα γεγονότα δεν έγιναν έτσι. Δεν μου πέφτει λόγος να πω εγώ πως έγιναν, αλλά φίλε που καταγγέλλεις πρέπει να μας πείσεις με κάποιο τρόπο ότι δεν ήταν οικειοθελής αποχώρηση και την στολίσαμε γι ευνόητους λόγους κατάλληλα.

ψαγμένος είπε...

ΠΑΡΤΕ ΘΕΣΗ είσαι τουλάχιστον αστείος-για να μην πω τίποτα βαρύτερο! Ό,τι καταγγέλεις είναι για τον σκουπιδοτενεκέ και ευτυχώς που η τοπική κοινωνία γνωρίζει καλά τους εμπλεκόμενους και πραγματικά πέφτει πολύ γέλιο!!!! Να μην πω ότι βρήκαν θέμα και για τον επόμενο καρνάβαλο-ο διωγμένος Φώτης!!!!!!
Σοβαρευτήτε πασοκοι-γελάνε και οι κότες μαζί σας!!!!!!!........
Η απόγνωση είναι κακός σύμβουλος.....

αντικυραιος είπε...

ΚΑΛΑ ΘΑ ΚΑΝΕΙ Ο ΠΑΡΤΕ ΘΕΣΗ ΝΑ ΚΑΤΑΘΕΣΕΙ ΟΝΟΜΑΤΑ ΚΑΙ ΓΕΓΟΝΟΤΑ ΚΑΙ ΕΝΥΠΟΓΡΑΦΑ, ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΑ ΕΙΝΑΙ ΣΥΚΟΦΑΝΤΗΣ ΚΑΙ ΑΠΑΤΕΩΝΑΣ!!!!!!!!

ΑΝΤΕ....... είπε...

ΤΣΟΥΖΕΙ Η ΔΥΝΑΜΙΚΗ ΠΑΤΣΑΝΤΑΡΑ ΚΑΗΜΕΝΕ ¨ΠΑΡΤΕ ΘΕΣΗ¨ ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΠΕΙΡΑΖΕΙ ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΕΙΣΑΙ, Η ΑΠΕΛΠΙΣΙΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΚΟΣ ΣΥΜΒΟΥΛΟΣ. ΘΑ ΠΕΡΑΣΕΙ!!!!!!

ΟΥΣΤ!!!! είπε...

Γιατί τέτοια ζόρια με τον ιπτάμενο Πατσαντάρα ρε ανώνυμε? Μήπως υπάρχει κάποιο ανεκπλήρωτο όνειρο για τα αεροπλάνα από τα παιδικά σου χρόνια? Κάτι τέτοιο πραγματικά θα το καταλάβαινα, όπως και τη χολή που στάζεις. Θα ήταν όμως πιο αντρίκειο αν γινόταν επώνυμα.......

Ανώνυμος είπε...

Βρε καλως την ΣΟΦΙΑ την ειδα σε μια φωτογραφια...

ΣΤΕΙΡΙΩΤΕΣ θα σας σωσει η ΣΟΦΙΑ

ΠΑΤΣΑΝΤΑΡΑ ΚΡΥΦΤΗΝ ΣΟΥ ΛΕΩ...

Ανώνυμος είπε...

ΡΕ ΤΟ ΣΟΦΑΚΙ ΤΟ ΕΙΔΑΤΕ ? ΑΝΤΕ ΚΑΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΕΜΦΑΝΙΣΗ ΣΤΗΝ ΑΡΑΧΩΒΑ ΝΑ ΔΕΙΤΕ ΤΗ ΑΥΓΟ ΕΧΕΙ ΝΑ ΠΕΣΕΙ.

μαθηματικος είπε...

εμενα το πουλακι επιμενει.μεχρι το σαββατο γιαννελος και 3 ακομη θα εχουν αποχωρησει απο τον συνδυασμο του πατσανταρα.

Φιλόλογος είπε...

Κι άλλοι 5. Μαθηματικέ αστείε.

αραχωβιτης (χωρις ουϊσκι) είπε...

πολλα ζορια με τη Σοφια ρε τσαμπα μαγκες????? και που εισαστε ακομη, οσο πηγαινει το τσουξιμο θα μεγαλωνει και θα σας αρεσει!!!!!
αντε γεια!!!!!!........

Top