αραχωβα διαμονη αραχωβα διαμονη αραχωβα διαμονη αραχωβα διαμονη αραχωβα διαμονη αραχωβα διαμονη ενεργειακος επιθεωρητης ενεργειακος επιθεωρητης ενεργειακος επιθεωρητης ενεργειακος επιθεωρητης ενεργειακος επιθεωρητης ενεργειακο πιστοποιητικό ενεργειακο πιστοποιητικό ενεργειακο πιστοποιητικό ενεργειακο πιστοποιητικό ενεργειακο πιστοποιητικό ενεργειακο πιστοποιητικό αραχωβα αραχωβα αραχωβα αραχωβα αραχωβα αραχωβα αραχωβα

Πέμπτη 14 Οκτωβρίου 2010

Ανακοίνωση απόσυρσης υποψηφιότητας Αθανασίου Πανουργιά για το αξίωμα του Δημάρχου Διστόμου - Αράχωβας - Αντίκυρας

Από την πρώτη στιγμή που εκδήλωσα το ενδιαφέρον μου για το αξίωμα του δημάρχου Διστόμου – Αράχωβας – Αντίκυρας στις επερχόμενες εκλογές για την Τοπική Αυτοδιοίκηση, κάποια ΤΟΠΙΚΑ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΑ, αλλά και τα «εξαπτέρυγα» αυτών (που η εξουσία τους δεν είναι τόσο μεγάλη, αλλά είναι σημαντική για αρκετές οικογένειες του τόπου μας) έχρισαν υποψήφιο για να αλώσουν τον δήμο και προσπάθησαν να αποτρέψουν την υποψηφιότητα μου χρησιμοποιώντας μεθόδους και ανθρώπους που με όποια ψυχραιμία και αν το δει κανείς θα νόμιζε ότι βρισκόμαστε σε άλλες εποχές αρκετές δεκαετίες πίσω.
Ο πολιτικός χώρος στον οποία ανήκα, δυστυχώς φάνηκε ανώριμος και ανίκανος να ολοκληρώσει τις διαδικασίες που ξεκίνησε, αφού δεν υπήρχε ουσιαστικός διάλογος, ενώ υπήρχε έκδηλη η πρόθεση απαξίωσης στελεχών. Επίσης, από την αρχή της προεκλογικής περιόδου έχουμε γίνει όλοι μάρτυρες μιας σειράς κακόβουλων και υβριστικών «ψιθύρων» που παίρνουν τη μορφή σχολίων και ανακοινώσεων σε ιστοχώρους, ή ακόμα και μέσα στα καφενεία, με σκοπό όχι να εκφράσουν άποψη, πρόταση ή θέση αλλά να διασπείρουν αμφιβολίες και να σπιλώσουν υπολήψεις.

Όσο με αφορά πήρα τις όποιες πρωτοβουλίες χρειάζονταν, πολύ νωρίς, για να βρεθεί κοινός υποψήφιος το οποίο δυστυχώς δεν κατέστη δυνατό, λόγω του ότι μια ομάδα από συγκεκριμένη εκλογική περιφέρεια του Νέου Δήμου δρούσε και δρα ακόμα και σήμερα ΥΠΕΡΤΟΠΙΚΙΣΤΙΚΑ φθάνοντας στα όρια του ΡΑΤΣΙΣΜΟΥ.
Ποτέ στην μέχρι τώρα διαδρομή μου, δεν είχα αφεντικά και δεν υπηρέτησα κηδεμόνες, και σίγουρα δεν είμαι υποταχτικός κανενός. Αυτό είναι κάτι που δεν πρόκειται να αλλάξει και επειδή η αξιοπρέπειά μου δεν μου επιτρέπει να συμμετέχω σε έναν προεκλογικό αγώνα υπό αυτές τις συνθήκες, αποσύρω την υποψηφιότητα μου από Δήμαρχος Διστόμου – Αράχωβας – Αντίκυρας.

Κλείνοντας, θα ήθελα να ευχαριστήσω θερμά τους συνεργάτες μου και τους πολίτες του Δήμου Διστόμου που με τίμησαν με την ψήφο τους και με στήριξαν κατά τη διάρκεια των τεσσάρων τελευταίων χρόνων, αλλά και όλους αυτούς που με εμπιστεύτηκαν εκδηλώνοντας μέχρι τελευταία στιγμή την επιθυμία τους να συμμετέχουν στο συνδυασμό μου, αψηφώντας όλες τις πιέσεις και τους εκβιασμούς που δέχτηκαν για να αλλάξουν την απόφασή τους αυτή.

Με εκτίμηση,
Α. Πανουργιάς
Δήμαρχος Διστόμου

44 σχόλια:

στειριωτης είπε...

υπερτοπικιστικα απ οτι ξερω θαναση εσυ κι ο εμμισθος σου προεδρος του δ.ς φερθηκαν στην αντικυρα βριζοντας αραχωβα-αντικυρα και στειρι.ψηφισε τωρα και την βαγελιω οπως συννενοηθηκατε να ολοκληρωσεις την ευτυχως συντομη μαυρη διαδρομη σου στα δημοτικα

Ανώνυμος είπε...

Εγώ ξέρω ότι όταν σε πολεμάνε, πολεμάς!
Η απόσυρση για μένα κάτι κρύβει..
Στην καλύτερη περίπτωση κατάλαβε ότι δεν έχει μέλλον και τα παράτησε.Στη χειρότερη, υπάρχει κάποια συνωμοσία.
Πάντως αυτά τα μελό του στυλ όλοι εμένα πολεμάνε δεν πείθουν.Ή μιλάς με στοιχεία ή δε μιλάς καθόλου.

Στέργιος Μ. είπε...

Μπορεί τους αγώνες να τους δίνουν, και να τους κερδίζουν ή να τους χάνουν, ομάδες αλλά την ιστορία τη γράφουν παρέες και πρόσωπα. Σε καιρούς δύσκολους δεν είναι εύκολο κάποιος να δείξει τον δρόμο που πρέπει να ακολουθήσουμε αλλά σίγουρο είναι ότι δεν πρέπει να ακολουθήσουμε δρόμους, τακτικές και πολιτικές που οδήγησαν την κοινωνία και την πολιτεία στο σημείο που σήμερα βρίσκεται.

distomiths είπε...

ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΥΠΗΡΧΕ ΜΙΑ ΦΩΝΗ ΑΠΟ ΤΟ ΔΙΣΤΟΜΟ, ΚΡΙΜΑ. Ο ΣΥΝΔΥΑΣΜΟΣ ΣΤΟ ΣΤΕΙΡΙ ΚΥΝΗΓΗΘΗΚΕ ΑΓΡΙΑ.. ΚΑΙ ΠΟΛΛΟΙ ΕΥΝΟΟΥΜΕΝΟΙ ΑΛΛΑΞΑΝ ''ΡΟΤΑ'' ΠΟΛΥ ΕΥΚΟΛΑ..
ΟΜΩΣ Η ΖΩΗ ΔΕΝ ΤΕΛΕΙΩΝΕΙ ΕΔΩ.. ΘΑ ΕΧΟΥΜΕ ΚΑΙ ΑΛΛΕΣ ΕΚΛΟΓΕΣ ΣΕ 3 ΧΡΟΝΙΑ

Ανώνυμος είπε...

ΑΛΗΘΕΙΑ ΘΑΝΑΣΗ ΕΙΧΕΣ ΒΡΕΙ ΚΑΝΕΝΑ ΣΥΜΒΟΥΛΟ ΣΕ ΑΛΛΟ ΧΩΡΙΟ ΕΚΤΟΣ ΔΙΣΤΟΜΟΥ ???

Ανώνυμος είπε...

ΣΤΟ ΚΑΛΟ ΚΙ ΑΠ'ΤΟ ΠΕΖΟΔΡΟΜΙΟ.....
ΝΑ ΜΑΖΕΥΕΤΑΙ ΕΝΑΣ-ΕΝΑΣ ΣΤΑ ΣΠΙΤΙΑ ΤΟΥ!!!

aμαν..! είπε...

ΚΑΤΑ ΤΟ ¨ΠΑΣ ΜΗ ΕΛΛΗΝ ΒΑΡΒΑΡΟΣ¨ ΚΑΙ ΤΟ ¨ΠΑΣ ΜΗ ΨΗΦΟΦΟΡΟΣ ΤΟΥ Κου ΠΑΝΟΥΡΓΙΑ ΥΠΕΡΤΟΠΙΚΙΣΤΗΣ ΚΑΙ ΡΑΤΣΙΣΤΗΣ¨ ΤΥΧΑΙΟ?...ΔΕΝ ΝΟΜΙΖΩ!

Νεοδημοκράτης είπε...

Καληνύχτα κ. Πανουργιά, όπως λέει κι ο Αντώνης.

ΘΕΟΧΑΡΗΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ είπε...

ΑΠΟ ΠΟΤΕ ΣΑΣ ΤΟ ΕΙΠΑ???ΕΔΩ ΚΑΙ ΜΕΡΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΣΣΣΣΣΣΣΣ!! ΛΕΓΑΤΕ ΑΔΥΝΑΤΟΝ!! ΚΑΙ ΟΤΙ ΤΑ ΕΧΕΙ ΣΥΜΦ ΩΝΗΣΕΙ ΜΕ ΤΗ ΒΑΓΓΕΛΙΩ ΕΔΩ ΚΑΙ ΜΕΡΕΣΣΣΣΣΣ!!!!!!!

Ανώνυμος είπε...

ΚΑΙ ΤΙ ΠΑΕΙ ΝΑ ΠΕΙ ΑΥΤΟ ΔΗΛΑΔΗ ? ΟΤΙ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΚΑΝΕΙ ΥΠΟΓΕΙΑ ΣΥΜΦΩΝΙΑ ΚΑΤΩ ΑΠ ΤΟ ΤΡΑΠΕΖΙ ΤΟΥ ΧΑΝΙ ΖΕΜΕΝΟΥ ? ΠΟΥ ΠΑΣ ΒΡΕ ΚΑΡΑΜΗΤΡΟΟΟΟΟΟΟΟ ?

Ανώνυμος είπε...

εισαστε υπεροπτες!σας περιμενουν εκπληξεις!

giorgos είπε...

Όλοι οι δηστομίτες θα ψηφίσουμε Βαγγελιώ... δεν θα δείτε δημαρχία ούτε με το κυάλι παλιο ρατσιστές που νομίζετε ότι είστε ανώτεροι

DISTOMITIS είπε...

Θα δείτε πόσους θα πάρει η Βαγγελιώ στο Δήστομο αληταρία

Ανώνυμος είπε...

Καθε χωριο εχει το δικο του Πανουργια. Δεν πιστευω οτι οι κατοικοι του Διστομου θελουν να ταυτιστουν με αυτον τον κυριο.

Ανώνυμος είπε...

@giorgos+distomitis.
Κανείς δεν είπε οτι είναι ανώτερος από τον άλλο.Εσείς μιλάτε άσχημα και κάποιος ανώνυμος που γράφει για τον Πατσαντάρα πιο πάνω.
Συνιστώ ψυχραιμία και επίπεδο λοιπόν για όποιους τα διαθέτουν φυσικά

Ανώνυμος είπε...

Ντελάλη υποτίθεται οτι φιλτράρεις τα σχόλια? Δηλαδή τι πρέπει να γράψουν για να κόψεις σχόλιο με βρισιές και προσβολές? Έτσι ομως, αυξάνεις τους αναγνώστες σου. Ντροπή σου αφήνεις τον κόσμο να ξευτιλίζεται στο βωμό της δημοτικότητας σου.

t..i είπε...

Έλεοοοοοοοοοοοοοοοος δεν νομίζω να σας αντέξω άλλον ένα μήνα...λίγο ηρεμία ρε παιδιά.Τώρα εσύ Διστομήτης κ να το γράφεις με η????ντοπή...όσο για την Ευαγγελία ξέρεις τι θα πάρει??@@

Ανώνυμος είπε...

ΚΥΡΙΕ ΠΑΝΟΥΡΙΑ ΔΕΝ ΣΟΥ ΦΤΕΝΕ ΟΥΤΕ Ο ΠΟΛΙΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ ΣΤΟΝ ΟΠΟΙΟ ΑΝΗΚΕΣ [ΕΤΣΙ ΛΕΣ] ΟΥΤΕ ΤΑ ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΑ ΠΟΥ ΕΠΙΚΑΛΕΙΣΕ ΦΤΕΝΕ ΤΑ ΑΤΟΜΑ ΣΤΑ ΟΠΟΙΑ ΑΠΕΥΘΥΝΘΗΚΕΣ ΚΑΙ Η ΥΠΕΡΟΨΙΑ ΠΟΥ ΕΧΕΙΣ

Ανώνυμος είπε...

ΥΠΕΡΟΠΤΗΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΦΑΝΤΟΜΑΣ ΓΙΑ ΟΛΟ ΤΟ ΜΗΧΑΝΙΣΜΟ ΑΠΑΞΙΩΣΗΣ ΠΟΥ ΕΣΤΕΙΣΕ ΚΑΤΑ ΤΟΥ ΠΑΝΟΥΡΓΙΑ!!

Ανώνυμος είπε...

Θανάση αυτοί που σε ξέρουν αναγνωρίζουν στο προσωπό σου την αξιοπρέπεια για τους άλλους τους εμπαθείς μη σε νοιάζει τώρα θα κάνουν αυτό που έκανε ένας παλία στο χωριό μου από συνήθεια όταν δεν μπορούσε να κλέψει(βρίσει) έκλεβε(έβριζε) την σκούφια του(τον εαυτό του).

Ανώνυμος είπε...

φταίς και εσύ Πανουργιά δεν πλήρωσες και δεν έταξες στο Στείρι όπως ο άλλος

Ανώνυμος είπε...

αυτη η καντινα εξω απο το αλουμινιο πως λειτουργουσε τοσα χρονια; και αυτοι που την ειχαν ειναι καπου υποψηφιοι;

Ανώνυμος είπε...

Μπράβο στον Πατσαντάρα επέλεξε για υποψηφίους στο Στείρι όλη την αφρόκρεμα.

Ανώνυμος είπε...

πανουργια με το [φιλο σου] τον βαλαουρα απο την αντικυρα διατυμπανιζατε καποτε την φιλια σας με τον βαγγελη τον προεδρο και ο φιλο σου ονειρευοταν ρυμουλκα τωρα βριζετε το αλουμινιο γιατι καλα τα επαιρνες τεσσερα χρονια [γηπεδο κ λ π] και οι δυο γλυφεται εκει που φτυνατε

Ανώνυμος είπε...

Θα ήθελα να ζητήσω τη βοήθεια του κοινού.Από τη μια ο Φαντομάς. Ούτε τον ήξερα , ούτε τον έμαθα. Στρατιωτικός. Αυστηρή ιεραρχία.Οι σύμβουλοί του σεβαστοί.Αλλά έχει αδερφή τη Σοφία.
Από την άλλη η Βαγγελιώ. Εδώ ζει, μας καλημερίζει. Είναι πιο κοντά μας. Αλλά οι σύμβουλοι που έχει παρουσιάσει ως τώρα είναι δευτεροκλασάτοι.
Εγώ τώρα ποιον να ψηφίσω;

Ανώνυμος είπε...

...καλό ταξίδι κυρ Θανάσ...

Σκάναν πόλεμο...
ή δεν υπάρχ Στείρι για σένα ,για πέσμ κυρ Θανάσ..

Ενας ανιδιοτελής και ρομαντικός Στειριώτης.

ΑΠΟ ΔΕΞΙΟ ΓΙΑ ΝΑ ΠΟΝΑΕΙ! είπε...

Βρε οστ! κοπροσκυλα της κομπραδορικης Δεξιας, της Σοφιας και του Γιαννακη! Οι κανονικοι Δεξιοι σε ΑΝΤΙΔΡΑΣΗ για τον πολεμο των ανθρωπωβ της Εταιριας στον Πανουργια θα ψηφισουν Γρανιτσιωτη.
Ναι, απο αντιδραση!
Τουλαχιστον εχει κανει Δημαρχος και ξερει. Δεν πεταει στα συννεφα οπως ο Πατσανταρας - οχι επειδη ηταν πιλοτος- αλλα με τα μελισταλαχτα, σουξου μουξου και φρου- φρουδικα που λεει.
ΓΡΑΝΙΩΤΗ ΚΑΙ ΞΕΡΟ ΨΩΜΙ!

δεν χολοσκαω- εχω λυση είπε...

Οι εργολαβοι της Παραλιας εφαγαν τον Πανουργια.
Ο κοσμος θα φαει τους φαγαδες εργολαβους.
Εγω δεν θα ''φαω'' την ψηφο μου . Αν και κεντροδεξιος θα διαλεξω μεταξυ ΚΚΕ-Ζακα και Γρανιτσιωτη.

Ανώνυμος είπε...

ΚΑΛΗΝΥΧΤΑ ΚΥΡΙΟΙ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΙ.

..Ι..Τ.. είπε...

ΕΝΑ ΑΚΟΜΑ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ ΓΙΑ ΤΟ ΠΩΣ ΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΤΟΥ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΟΥ ΚΟΜΜΑΤΟΣ ΤΡΩΓΟΝΤΑΙ ΜΕΤΑΞΥ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΘΑΒΟΥΝ ΤΟΥΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΤΟΥΣ..ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΤΙΣ ΕΚΛΟΓΕΣ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΨΗΦΟΦΟΡΟΥΣ ΤΟΥΣ..

Ανώνυμος είπε...

ΠΡΟΣ ΤΟΥΣ ΦΙΛΟΥΣ ΔΙΣΤΟΜΙΤΕΣ..ΥΠΗΡΞΑ ΔΕΞΙΟΣ..ΠΡΟΤΙΜΩ ΤΟΥΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΤΟΥ ΠΑΣΟΚ ΓΙΑΤΙ ΕΝΩ ΚΥΒΕΡΝΟΥΣΕ Η ΔΕΞΙΑ ΤΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΣΟΥ ΤΑ ΕΛΥΝΑΝ ΜΟΝΟ ΟΙ ΑΡΙΣΤΕΡΟΙ..ΟΙ ΔΙΚΟΙ ΣΟΥ ΣΟΥ ΕΔΙΝΑΝ ΥΠΟΣΧΕΣΕΙΣ ΓΙΑ ΝΑ ΣΕ ΕΧΟΥΝ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΠΟΜΕΝΗ ΝΑ ΨΗΦΗΣΗΣ..ΚΑΙ ΔΕΝ ΜΙΛΑΜΕ ΓΙΑ ΧΑΡΕΣ, ΓΙΑ ΑΔΙΚΙΕΣ ΠΟΥ ΟΙ ΙΔΙΟΙ ΕΙΧΑΝ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΣΗ ΠΡΟΣ ΟΦΕΛΟΣ ΚΑΠΟΙΟΥ ΠΟΛΥ ΚΟΝΤΙΝΟΥ ΤΟΥΣ..ΜΑΚΑΡΙ ΝΑ ΕΧΕΤΕ ΚΟΝΤΑ ΣΑΣ ΤΗ ΒΑΓΓΕΛΙΩ ΝΑ ΛΕΤΕ ΜΙΑ ΚΑΛΗΜΕΡΑ..ΑΛΛΙΩΣ..

Ανώνυμος είπε...

Ξέρετε πως Πατσαντάρας δεν κάνει ... Μόνο ιστορίες είναι. Τι θέλετε πρωτοκλασσατους; Έχετε συμφέροντα; Αν όχι και θέλετε έναν που άμα έχετε προβλήματα να του χτυπατε την πόρτα είναι η Βαγγελιω. Ο ζακκας είναι καλός αλλά δεν θα βγει λόγω μικρού ψηφοδελτιου

..Ι..Τ.. είπε...

ΤΙ ΕΝΟΕΙΣ ΠΡΩΤΟΚΛΑΣΑΤΟ ΚΑΙ ΔΕΥΤΕΡΟΚΛΑΣΑΤΟ ΔΕΝ ΣΕ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΩ..ΔΕΣ ΤΟΝ ΕΑΥΤΟ ΣΟΥ. ΕΚΕΙ ΑΝΗΚΕΙΣ.ΦΙΛΙΚΑ.

Ανώνυμος είπε...

Κύριε Αλουμινά ... με συγχωρείτε ... Μπουφαντάρα ... με συγχωρείτε ... Πατσαντούνο ... τέλοσπαντων Αλουμινο-Μπουφουνο-Πατσαντάρα ... καληνύχτα σ' εσάς και στ' αλουμινένια παπαγαλάκια σας!!!

Στραβων είπε...

Mη πλακώνεστε ρε παιδιά. Όλοι οι πασοκτζίδες στο Δίστομο που είναι και πολλοί, όπως και οι περισσότεροι πασοκτζίδες στην Αράχωβα θα ψηφίσουν πασόκ. Σιγά το νέο.
Ανάποδα να τους γυρίσουν να δουν αν βγαίνουν άλλα ευρώ απ' την τσέπη δεν πρόκειται να προδώσουν το κόμμα. Έφτιαξε καλά στρατιωτάκια ο Ανδρέας.

DISTOMITIS είπε...

Η Βαγγελιώ είναι καλύτερη από τον Πατσαντάρα σε όλα και εννοείται σε αρχ... ια !! Την ψηφίζουμε με την καρδιά μας και όχι με την κάρτα μέλους μας

Αράχωβα(Ζεμενό- Καλύβια!)-Δίστομο- Στείρι- Άσπρα(Άγ, Νικόλαος)- Αντίκυρα ΟΥΦ!!! είπε...

Αγαπητέ Στράβων, κάνεις λάθος. Στην Αράχωβα το ΠΑΣΟΚ στις τελευταίες εκλογές πήρε περίπου εννιακόσιους ψήφους, από αυτούς οι εκατό είναι φανατικοί, οι υπόλοιποι είναι λάιτ και ψηφίζουν κατά συνείδηση.
Οι περισσότεροι από αυτούς είναι δυσαρεστημένοι, για εσωκομματικούς λόγους με τη Βαγγελιώ. Πρωτοκλασάτα στελέχη από αυτούς έχουν ταχθεί, έστω και κρυφά, με τον Πατσαντάρα. Πολλοί επίσης είναι ανοιχτά μαζί του. Μαγαζάτορες της αγοράς αλλά και ξενοδόχοι.
Αν λάβεις υπ’ όψιν και τη φθορά που έχει η Βαγγελιώ, από τη μακρόχρονη «άγονη» ενασχόλησή της με τα κοινά και λάβεις επίσης υπ’ όψιν σου ότι στις προηγούμενες εκλογές το ΠΑΟΚ πήρε περίπου 550 σταυρούς, τότε έχεις και το τρέχον αποτέλεσμα.
Στις προηγούμενες εκλογές η Βαγγελιώ ΔΕΝ ψήφισε ΠΑΣΟΚ, ανοιχτά, πήγε με τον Κοκοβό, γι’ αυτό και ο Κοκοβός θα είναι, βγάζοντας την υποχρέωση, υποψήφιος της παράταξής της. Άρα θα πάθει τώρα ότι «έκαν’ η γίδα στο πουρνάρ’». Η μεγάλη ήττα της Βαγγελιώς όμως θα είναι άλλη. Ο Περγαντάς στην Αράχωβα θα πάρει 1200 σταυρούς και τότε θα πέσει το γέλιο της αρκούδας.
Στο Δίστομο ΠΑΣΟΚ και ΝΔ τις τελευταίες εκλογές (Βουλευτικές) ήταν μισοί -μισοί περίπου. Θα πάρει όμως περισσότερους η Βαγγελιώ επειδή τα έχει βρει με τον Πανουργιά, ο οποίος θέλει να βγάλει το μάτι του Πατσαντάρα. Όμως ο Πατσαντάρας θα πάρει πολλούς από το ΠΑΣΟΚ, οι οποίοι ΔΕΝ μασάνε κουτόχορτο με τη Βαγγελιώ και επομένως δεν θέλουν να αφήσουν το χωριό τους χωρίς δυνατή εκπροσώπηση.
Το Στείρι επειδή δεινοπάθησε με το Δίστομο(χωρίς να φταίει το Δίστομο, αλλά η υπεροπτική πολιτική του Πανουργιά) την τελευταία τετραετία και επειδή έχει συνδέσει τη Βαγγελιώ με τον Πανουργιά και το Δίστομο, ψηφίζει Πατσαντάρα μονοκούκι.
Τα Άσπρα Σπίτια Λόγω Γιαννέλου αλλά και Πατσαντάρα ψηφίζουν Ανεξάρτητους.
Η Αντίκυρα είναι το χωριό που ο Πατσαντάρας έχει πολλούς συγγενείς(σόι της μάνας του), αλλά και επειδή πάει εκεί από μικρό παιδί, έχει αναγνωρισημότητα όπως και στην Αράχωβα (άλλωστε έχει σπίτι εκεί) τον σέβονται δε πάρα πολύ. Σχεδόν ολόκληρη η τοπική οργάνωση του ΠΑΣΟΚ είναι μαζί του(Μίχος, Τρομπούκης κλπ).
Αν όλα αυτά τα συνεκτιμήσεις θα δεις ότι ο Πατσαντάρας δεν χάνει με τίποτα. Ίσως πλησιάσει ακόμα και το 60%!!!

Arahova-Viotias είπε...

Η Βαγγελιω ειναι πολυ ισχυρη και θα δειτε τη δυναμη της οι ψευτοαναλυσεις δεν πιανουν τοπο, θα σας αλλαξει τα φωτα.. Απλα το ψηφοδελτιο σας χαρακτηριζεται απο φαφλαταδες.. Μιλατε παρα πολυ... Η Βαγγελιω συμπληρωσε παντου και τα ονοματα ειναι δυνατα.. Θα δεις και στην Αραχοβα δεξιους και ανθρωπους εκπληξη.. Ο Γ.Π δεν εχει τη δυναμη και την αισθηση της Βαγγελιως μονο επικοινωνιακα.. Τωρα οποιοι αμφισβητειτε μετα την ανακοινωση του ψηφοδελτιου θα ξαναγραψω.. Απλα σε σχεση με τη Βαγγελιω ειναι πολυ μικρος..

Ανώνυμος είπε...

ΕΑΝ ΣΥΜΠΛΗΡΩΣΑΤΕ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΑΝΑΚΟΙΝΩΝΕΤΕ ΝΑ ΤΟΥΣ ΔΕΙ Ο ΚΟΣΜΟΣ. Ο ΑΛΛΟΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΣΥΜΠΛΗΡΩΣΕ ΑΚΟΜΑ ΕΝΑΝ ΕΝΑΝ ΤΟΥΣ ΒΓΑΖΕΙ ΣΤΟ ΔΙΑΔΥΚΤΙΟ . ΒΕΒΑΙΑ Η ΜΑΖΙΚΗ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΗ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΩΡΑ ΕΧΕΙ ΤΟ ΠΛΕΟΝΕΚΤΗΜΑ ΟΤΙ ΔΕΝ ΕΧΕΙΣ ΠΕΡΙΘΩΡΙΑ ΕΠΙ ΜΕΡΟΥΣ ΣΧΟΛΙΑΣΜΩΝ ΚΑΙ ΕΤΣΙ ΓΛΥΤΩΝΕΙΣ ΤΟ ΜΕΓΑΛΟ ΚΡΑΞΙΜΟ.

Ανώνυμος είπε...

Αυτό δεν γίνεται πουθενά στον κόσμο μόνο ενας χαζος μπορούσε να το κάνει.. τα ονόματα ανακοινώνονται όλα μαζί με τη λήξη της προθεσμίας.. Αρα ο Γ.Π ειναι πολυ πισω..

t...! είπε...

Ανώνυμε πολλή φόρα πήρες..μάθε λοιπόν οτι η Βαγγελιώ πέρνει τηλ κ παρακαλά τους παλιούς φίλους πασόκους που τους είχε γραμμένους τόσα χρόνια για να μπούν στο ψηφοδέλτιο...!Καλά να πάθει.Να της πείς να μαζευτή στο σπίτι της να πλέινει κανένα πιάτο

Ανώνυμος είπε...

κὐριε πανουργιά ,μπορεί να έχετε και δίκιο για τον τρόπο που χειρίστηκε η Ν.Δ την υποψηφιοτητα σας το 2010,όμως για τα υπόλοιπα μην λησμονείτε πως κι εσείς τις προηγούμενες εκλογές με ανάλογο τρόπο τις πήρατε χρησιμοποιώντας τοπικά και όχι μόνο μεγαλοστελἐχη της Ν.Δ τάζοντας τα πάντα στους πάντες,τώρα που τα παθαίνετε ο ίδιος σας πείραξε;επίσης μην προσπαθείτε να οικιοποιηθείτε τους νεοδημοκράτες διὄτι εσας μόλις θίχτηκαν τα συμφεροντά σας χαιρετήσατε.κομμάτι απο την δηλωσἠ σας [Ο πολιτικός χώρος στον οποία ΑΝΗΚΑ].συγχαρητήρια πάντως για την πραγματικά αμερόληπτη στάση απέναντι σε όλους τούς πολίτες και τους εργαζομένους του δήμου.

Ανώνυμος είπε...

Τα πιατα θα τα πλενετε εσεις αφου θα ειναι απασχολημενη με το να εξυπηρετει τους πολιτες του δημου..Ισως και λιγο ποτισμα αν ειχες την καλοσυνη..

Ανώνυμος είπε...

Ψηφίζουμε Πατσαντάρα για έναν και μοναδικό λόγο. Θα δώσει λύση στο πρόβλημα της ονομασίας του νέου Δήμου. Θα τον μετοναμάσει σε: "ΔΗΜΟΣ ΑΛΟΥΜΙΝΙΟΥ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ" με τις ευχές του μεγολοιδεάτη Σοσιλιαστή κ. Μίχου.

Top