αραχωβα διαμονη αραχωβα διαμονη αραχωβα διαμονη αραχωβα διαμονη αραχωβα διαμονη αραχωβα διαμονη ενεργειακος επιθεωρητης ενεργειακος επιθεωρητης ενεργειακος επιθεωρητης ενεργειακος επιθεωρητης ενεργειακος επιθεωρητης ενεργειακο πιστοποιητικό ενεργειακο πιστοποιητικό ενεργειακο πιστοποιητικό ενεργειακο πιστοποιητικό ενεργειακο πιστοποιητικό ενεργειακο πιστοποιητικό αραχωβα αραχωβα αραχωβα αραχωβα αραχωβα αραχωβα αραχωβα

Πέμπτη 14 Οκτωβρίου 2010

Δέλτιο τύπου Ευαγγελίας Γρανιτσιώτη, υποψήφιας δημάρχου Διστόμου - Α­ράχωβας - Αντίκυρας

Στις 7 του Νοέμβρη ανοίγει μια νέα σελίδα στην ιστορία αυτού του τόπου,
τόνισε από το Δίστομο η υποψήφια δήμαρχος Ευαγγελία Γρανιτσιώτη


Συνεχίζοντας τη νικηφόρα πορεία προς τις εκλογές της 7ης Νοεμβρίου η υποψήφια δήμαρχος Ευαγγελία Γρανιτσιώτη παρουσίασε τη διακήρυξη του συνδυασμού «Δημοτική Συνεργασία Διστόμου – Στειρίου – Αράχωβας – Αντίκυρας» κατά την διάρκεια των εγκαινίων του εκλογικού κέντρου στο Δίστομο στην πλατεία Εθνικής Αντίστασης.
Κοινή ομολογία ήταν πως η συγκέντρωση που πραγματοποιήθηκε ήταν για την συγκεκριμένη περίοδο και την περιοχή μια από τις μεγαλύτερες και πιο εντυπωσιακές τόσο όσον αφορά στο πλήθος του κόσμου που παραβρέθηκε στηρίζοντας την υποψηφιότητα της κ. Γρανιτσιώτη όσο και ως προς τον ενθουσιασμό.

Σύσσωμοι οι εκπρόσωποι του Κινήματος αλλά και δημότες από άλλους πολιτικούς χώρους καθώς επίσης και κάτοικοι όλων των περιοχών που συγκροτούν το νέο διευρυμένο δήμο έδωσαν δυναμικό παρών ενώ παράλληλα έστειλαν και το μήνυμα της νίκης προς κάθε κατεύθυνση.
Η Ε. Γρανιτσιώτη αφού ευχαρίστησε τον κόσμο για την στήριξη και την εμπιστοσύνη με την οποία την περιβάλλει τόνισε ότι είναι μεγάλη τιμή για την ίδια να είναι υποψήφια δήμαρχος στο νέο μεγάλο δήμο με τον συνδυασμό «Δημοτική Συνεργασία Διστόμου – Στειρίου – Αράχωβας – Αντίκυρας».
«Στις επτά του Νοέμβρη ζητάμε την ψήφο σας σε μια δύσκολη εποχή για την χώρα. Η νέα διοικητική μεταρρύθμιση έρχεται να αλλάξει το σημερινό καθεστώς διαφθοράς και απαξίωσης που επικρατεί στους περισσότερους δήμους», επεσήμανε στην ομιλία της η κ. Γρανιτσιώτη.

Μπροστά σε αυτό το διακύβευμα η υποψήφια δήμαρχος απευθυνόμενη στους πολίτες του νέου δήμου τόνισε χαρακτηριστικά ότι για να επιτευχθούν οι στόχοι πρέπει «να ξεπεράσουμε τα μικρά που μας χωρίζουν και να χτίσουμε ένα καινούργιο αύριο αισιόδοξο για μας και τα παιδιά μας».
Συνταγή για το επιθυμητό αποτέλεσμα «η σοφία των παλιότερων και το κέφι των νέων».
Δεν παρέλειψε να τονίσει πως σε αυτές τις εκλογές «αναμετρώνται δύο διαφορετικές πολιτικές, δύο αντίθετες αντιλήψεις για τον τόπο και την ευημερία του» και πως ο συνδυασμός της μιλάει για πραγματική και ανεξάρτητη αυτοδιοίκηση.

«Εμείς –είπε- βάζουμε τον άνθρωπο και τα καθημερινά του προβλήματα στο κέντρο της πολιτικής μας, χωρίς προσωπικές φιλοδοξίες και μικροπολιτικές σκοπιμότητες.

Ακολούθως παρουσίασε σημεία του προγράμματος δίνοντας έμφαση στην παιδεία, την υγεία, την ασφάλεια του πολίτη, τον πολιτισμό, την διακυβέρνηση, την ισόρροπη ανάπτυξη, τον τουρισμό, την επιχειρηματικότητα, την πράσινη ενέργεια και τη βιομηχανία με προστασία και σεβασμό στο περιβάλλον.

Όσο για την ίδια υπογράμμισε ότι υπηρέτησε την αυτοδιοίκηση από διάφορες θέσεις και δεσμεύτηκε ότι έτσι θα συνεχίσει έχοντας πάντα ως γνώμονα τη διαφάνεια, την βελτίωση της λειτουργίας των θεσμών και την επίλυση των καθημερινών προβλημάτων ώστε να διασφαλιστεί η ποιότητα ζωής των πολιτών.
«Στις 7 του Νοέμβρη ανοίγει μια νέα σελίδα στην ιστορία αυτού του τόπου» τόνισε η υποψήφια δήμαρχος Ευαγγελία Γρανιτσιώτη και κατέληξε: «Διαθέτουμε την εμπειρία, τη γνώση και τη θέληση, δώστε μας τη δύναμη να προχωρήσουμε όλοι μαζί».

44 σχόλια:

loykas είπε...

bre vagelio koitao kai xanakoitao toyw ipopsifious sou apo arachova ki anarotiemai.pisteveis st alitheia oti mporoyn aytoi na ekprosopisoun tin arachova`.egrapse kapoios oti o patsantaras exei ferari ki esi zastava.signomi alla diafono.aytoi poy vlepo ego einai motopodilata...san toy pinene.den leo onomata..koitaxte

Ανώνυμος είπε...

Τα μεγάλα λόγια τα έχουμε ακούσει και από το ΓΑΠ!
Όσο για την εμπειρία και τη γνώση που διαθέτετε αφήστε καλύτερα εμάς να το κρίνουμε...

Ανώνυμος είπε...

Για πειτε μας κυρια Γρανιτσιωτη:'Λεφτα υπαρχουν';;;;

Ανώνυμος είπε...

Στο site που ειναι και πιο μεγαλες οι φοτο βλεπω οτι προκειτε για λαοθαλασσα ρε παιδι μου!!!!ευγε...Τοσοι περιπου αναμενονται και οι ψηφοι

Ανώνυμος είπε...

Κα Γρανιτσιώτη δεν καταφέρατε να κουμαντάρετε ένα χωρίο την Αράχωβα τότε που ήσασταν Δήμαρχος τώρα έχετε την ψευδέσθηση ότι θα τα πάτε καλύτερα με το νέο Δήμο?!Λυπάμαι που σας το λέω αλλά έχετε πέσει έξω και με αυτούς τους συμβούλους πού πάτε? θα συμφωνήσω με το φίλο Loyka.Δέν λέω ότι ο Κος Πατσαντάρας μπορεί να είναι πιό άξιος απο εσάς δεν το ξέρω καθόλου αυτό, αλλά τουλάχιστον να παραδεχτείται ότι έχει πολύ πιο δυνατόυς συμβούλους σε σχέση με το δικό σας συνδυασμό!

Ανώνυμος είπε...

Ο Πατσαντάρας είναι ενα τίποτα και μην ξανατολμησετε να τον συγκρινετε με τη Βαγγελιώ δεν ανήκουν καν στο ίδιο ειδος

Ανώνυμος είπε...

κανε λιγο υπομονη γιατι μπορει να δεις ανθρωπους δυνατους και αφθαρτους!!!

Ανώνυμος είπε...

Για πες μας λοιπον ανωνυμε σε ποιοι ειδος της τροφικης αλυσιδας ανηκει ο καθενας;και μετα πες μας και για σενα...

Ανώνυμος είπε...

Τώρα δηλαδή ρε Ντελλάλη αυτά τα σχόλι γιατί τα ανεβάζεις;Αν είναι δυνατόν...Βέβαια έτσι δείχνουν κάποιοι το επίπεδό τους!

Ανώνυμος είπε...

την δηθεν ανεξαρτητη και ελιτιστικη συμπεριφορα σας θα τιμωρησουν οι αραχωβιτες!!ειναι γαυρος,ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΣ,ανιδιοτελης και θα κανει τη διαφορα!ποιος ειναι?

Κακος λυκος είπε...

Ferrari ή Zastava, μοτοποδηλατα ή πινενε νομιζω οτι θα πρεπει να τους σεβαστουμε και να δειξουμε με την ψηφο μας εαν εμεις ειμαστε Ferrari ή Lamborgini. Αμα η ψηφος πέσει γιατι εχουμε ρουσφετολογικά συμφεροντα τότε Zastava και pinene ειμαστε ολοι εμεις και οχι οι υποψηφιοι. Στο κάτω κάτω, όλοι ειναι ελευθεροι να βαλουν υποψηφιότητα. Αν καποιος ειναι ικάνός ας το κάνει. Αφήστε την ανωνυμία και μπειτε στην πρώτη γραμμή. Εμεις θέλουμε Ferrari και Lamborgini οχι μονο στα λόγια...! Οσο για τα zastava και αυτά σε πάνε στον προορισμό σου αρκεί να ακολουθούν την σωστη πορεία, ενώ η ferrari επειδή ειναι και γρήγορη μπορεί να σε βγάλει και εκτός πορείας!

Ανώνυμος είπε...

Αναρωτιέμαι γιατί άραγε ο συνδιασμός τις Κας Ευαγγελίας δεν έκανε εκλογικό γραφείο στην Αράχωβα αλλά στο Δίστομο? Μήπως γιατί ξέρουνε ότι θα τα πίνουνε μόνοι τους κάθε βράδυ? Η΄αγαπαεί τόσο πολύ τους Διστομίτες?

Ανώνυμος είπε...

τα γραφεια και ο αερας θα σας μεινουν!μηπως τελικα το ψηφοδελτιο της βαγγελιως ειναι πραγματι ανεξαρτητο?συμπραξη ανθρωπων απο ολουσ τους χωρους με οραμα για τον νεο δημο και εναντια στους μηχανισμους και τις κλειστες παρεες! Υ.Γ.ΦΕΤΦΑ ΣΕ ΠΙΣΤΕΥΟΥΜΕ.ΠΑΙΞΕ ΟΠΩΣ ΕΧΕΙΣ ΑΠΟΔΕΙΞΕΙ ΤΟΣΑ ΧΡΟΝΙΑ ΜΕ ΤΗΝ ΚΑΘΑΡΟΤΗΤΑ ΣΟΥ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΝΡΩΠΙΑ ΣΟΥ!!!

NIKOS είπε...

KAKE LYLE THA SIMFONOUSA MAZI SOU AN MOU ELINES MIA APORIA.KOITA TOUS SIMBOULOUS TIS VAGELIOS KAI PES MOY ENAN GI ANTIDIMARXO KI ENAN GIA PROEDRO TOPIKOU.E N A N

t....! είπε...

Eγώ πάλι ένα θα πώ..οι υποψήφιοι της Ευαγγελίας έχουν αρχίσει απο τώρα να ανοίγουν μπουκάλια νομίζοντας οτι θα βγούν...!!όσοι Αραχωβίτες βαριούνται σπίτι έξω έχει θέατρο..

Ανώνυμος είπε...

ΦΕΤΦΑ, ΠΑΙΞΕ ΜΠΑΛΙΤΣΑ ΑΓΟΡΙ ΜΟΥ!ΠΟΥ ΠΑΤΕ ΒΡΕ ΜΕ ΤΟ ΚΑΡΑΓΚΟΥΝΗ? ΗΡΘΕΣ ΓΙΑ ΝΑ ΜΕΙΝΕΙΣ!!!ΘΑ ΤΡΥΒΕΤΕ ΜΑΤΑΚΙΑ!

Ανώνυμος είπε...

ΚΑΝΤΕ ΛΙΓΟ ΥΠΟΜΟΝΗ! ΟΙ ΕΠΟΜΕΝΕΣ ΜΕΡΕΣ ΚΡΥΒΟΥΝ ΕΚΠΛΗΞΕΙΣ! ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΠΙΟ ΔΥΝΑΤΟ ΤΟ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟ ΤΗΣ ΒΑΓΓΕΛΙΩΣ!ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΟ ΦΕΤΦΑ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ Ο [ΣΤΡΑΤΗΓΟΣ] ΒΑΛΒΕΡΔΕ? ΒΛΕΠΩ ΤΟ ΦΕΤΦΑ ΡΥΘΜΙΣΤΗ ΚΑΙ ΤΟ ΒΑΛΒΕΡΔΕ ΝΑ ΚΑΜΑΡΩΝΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΧΑΙΡΕΤΑΙ ΜΕ ΤΗ ΝΕΙΛΑ ΤΟΥ ΑΛΛΟΥ ΣΤΡΑΤΗΓΟΥ ΧΙΜΕΝΕΘ!!

giorgos είπε...

Αφιερωμένο στο Στέργιο στο Σταθη και στη συμμορία:
ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΣΥΜΒΟΥΛΟΙ ΠΑΠΑΚΙ ΠΑΡΆ ΔΗΜΑΡΧΟ ΓΙΑΝΝΑΚΗ(Πατσανταρα). Καληνύχτα στο γκέτο

ΝΙΚΟΣ είπε...

ΓΙΩΡΓΑΚΗ ΠΙΕΣ ΚΑΝΕΝΑ ΠΟΤΗΡΑΚΙ,ΠΑΡΕ ΤΟΥ ΠΙΝΕΝΕ ΤΟ ΠΑΠΑΚΙ,ΚΑΙ ΣΤΙΣ 7 ΝΟΕΜΒΡΗ ΤΟ ΒΡΑΔΑΚΙ,ΘΑ ΣΕ ΚΕΡΑΣΩ ΤΟ ΦΑΡΜΑΚΙ.ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΑΝΑΦΕΡΕΙΣ ΚΑΙ ΟΙ ΥΠΟΛΟΙΠΟΙ ΣΥΜΒΟΥΛΟΙ ΤΟΥ ΠΑΤΣΑΝΤΑΡΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΤΑΞΙΩΜΕΝΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΜΕΣΑ ΣΤΗ ΖΩΗ ΚΙ ΑΝΑΔΕΙΧΘΗΚΑΝ ΜΕ ΤΗΝ ΑΞΙΑ ΤΟΥΣ.

Ανώνυμος είπε...

Ερώτηση. Γιατί νικηφόρα πορεία? Αν ξέρεις εσύ ντελάλη απάντα, αν μπορεις. Έχει και άλλες νίκες ο συνδυασμός της Βαγγελλιώς και θα συνεχίσει την νικηφόρα πορεία του?

ΑΝΤΙΚΥΡΑΙΟΣ είπε...

ΕΧΩ ΜΙΑ ΑΠΟΡΙΑ, ΒΑΓΓΕΛΙΩ ΣΕ ΒΛΕΠΩ ΠΟΛΥ LARGE ΣΤΑ ΕΞΟΔΑ! ΣΙΓΟΥΡΑ ΕΧΕΙΣ ΕΝΗΜΕΡΩΘΕΙ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΠΕΡΙΟΡΙΣΜΟΥΣ ΤΩΝ ΦΕΤΙΝΩΝ ΕΚΛΟΓΩΝ Ή ΤΟΥΣ ΓΡΑΦΕΙΣ, ΩΣ ΣΥΝΗΘΩΣ,ΓΙΑΤΙ ΕΤΣΙ ΣΕ ΣΥΜΒΟΥΛΕΥΕΙ Ο,Η ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΟΛΟΓΟΣ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΕΠΙΣΤΡΑΤΕΥΣΕΙ ΤΟ ΚΟΜΜΑ, ΕΚΤΟΣ ΤΩΝ ΑΛΛΩΝ? ΠΑΝΤΩΣ ΑΡΧΙΖΕΙΣ ΝΑ ΓΙΝΕΣΑΙ ΠΟΛΥ ΠΡΟΚΛΗΤΙΚΗ ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΘΑ ΣΕ.....
Ά, ΝΑ ΜΗΝ ΤΟ ΞΕΧΑΣΩ, ΧΑΙΡΕΤΙΣΜΑΤΑ ΣΤΟΝ ΠΑΠΑ-ΧΑΡΗ!!!!!!!!

Ανώνυμος είπε...

ΕΙΔΑΜΕ ΚΑΙ ΤΙΣ FERRARI ΤΟY LEONTIOY TI EKANAN TOSA XRONIA,OPOS EIPE KI O KAKOS O LYKOS BGHKAN EKTOS POREIAS
GIA TA MOSXARIA HTAN MONO.

BIG BROTHER είπε...

ΒΡΕ ΚΑΛΑ ΤΑ ΛΕΤΕ ΕΣΕΙΣ ΑΛΛΑ ΤΟ ΓΕΩΡΓΙΑΔΗ ΠΟΙΟΣ ΤΟΝ ΠΙΑΝΕΙ ΤΩΡΑ ΠΟΥ ΘΑ ΒΓΕΙ Ο ΠΑΤΣΑΝΤΑΡΑΣ,ΑΙΝΤΕ ΤΙ ΕΧΕΙ ΝΑ ΦΤΙΑΞΕΙ ΜΕ ΤΗ ΣΟΦΙΑ ,
ΩΡΕ ΓΛΕΝΤΙΑ ΝΙΚΟΛΑΚΗ ΠΑΛΙ ΣΟΥ ΦΕΞΕ ΚΙ ΠΟΥ ΣΟΥΝ ΜΕ ΤΟ ΝΑ ΠΟΔΙ ΣΤΟ ΓΚΡΕΜΟ.
ΓΙΑ ΣΕΝΑ ΔΟΥΛΕΥΕΙ ΤΟ ΣΥΣΤΗΜΑ!!!!!!

ΔΗΜΟΚΡΑΤΗΣ ΑΡΑΧΩΒΙΤΗΣ είπε...

ΔΙΣΤΟΜΙΤΕΣ, ΑΝΤΙΚΥΡΙΩΤΕΣ, ΣΤΕΙΡΙΩΤΕΣ, ΠΑΡΑΛΙΩΤΕΣ ΜΗΝ ΚΩΛΩΝΕΤΕ ΟΤΑΝ ΣΑΣ ΠΑΡΑΜΥΘΙΑΖΟΥΝ ΤΑ ΠΑΠΑΓΑΛΑΚΙΑ ΤΟΥ ΕΡΓΟΛΑΒΟΥ ΚΑΙ ΤΟΥ ΜΠ. ΟΤΙ ΣΤΗΝ ΑΡΑΧΩΒΑ Ο ΠΑΤΣΑΝΤΑΡΑΣ ΕΧΕΙ ΡΕΥΜΑ. ΗΛΕΚΤΡΟΠΛΗΞΙΑ ΘΑ ΠΑΘΕΙ. ΜΙΑ ΠΑΡΕΑ, ΕΝΑ ΚΛΑΜΠ ΞΕΝΟΔΟΧΟ-ΜΠΑΡ-ΚΑΦΕΤΕΡΙΑΡΧΩΝ ΕΙΝΑΙ ΜΕ ΛΙΓΗ ΣΑΛΤΑ ΑΘΗΝΟΚΕΝΤΑΥΡΩΝ ΜΕ ΛΙΓΟΥΣ ΑΚΟΜΑ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΠΑΡΑΣΥΡΟΥΝ ΤΑ ΩΡΑΙΑ ΛΟΓΙΑ ΚΥΡΙΩΣ ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΤΟ ΜΠΛΟΓΚ ΚΑΙ Τ ΣΑΒΒΑΤΟ ΣΤΗ ΛΑΚΚΑ. Η ΣΙΩΠΗΡΗ ΠΛΕΙΟΝΟΤΗΤΑ ΘΕΛΕΙ ΚΑΙ ΨΗΦΙΖΕΙ ΒΑΓΓΕΛΙΩ ΓΡΑΝΙΤΣΙΩΤΗ. ΜΗΝ ΚΩΛΩΝΕΤΕ!

ΠΑΝ-σοφη Νέα Αραχωβίτισα είπε...

Γρανιτιώτη και ξερό ψωμί. Και ΑΞΙΟΠΡΕΠΕΙΑ!
Οχι στους εργολάβους.
Οχι στα συμφέροντα του Μ. και των φίλων της Σοφίας.
Η σοφία είμαστε εμεις και η ψήφος μας!

DISTOMITIS είπε...

Αφήστε να λένε μεγάλα λόγια και να ειρωνευονται είναι ο χαρακτήρας του ΡΟΥΣΦΕΤΙΚΟΥ τέτοιος η Βαγγελιώ έχει κόσμο σας το λέω εγώ υπάρχουν απλοί άνθρωποι που θέλουν ενα πραγματικό κάτοικο και όχι αριστεριστες φαφλαταδες και συμβούλους που κάνουν τη δημαρχεια προσωπική επιχείρηση..

ΜΑΘΗΜΑΤΙΚΟΣ ΣΤ είπε...

ΑΓΑΠΗΤΟΙ ΜΟΥ ΟΣΑ ΚΟΜΜΑΤΟΣΚΥΛΑ ΚΑΙ ΝΑ ΕΠΙΣΤΡΑΤΕΥΘΟΥΝ ΤΟ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ΣΤΗΝ ΑΡΑΧΩΒΑ ΘΑ ΕΙΝΑΙ.ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΗ ΕΝΩΤΙΚΗ ΠΡΩΤΟΒΟΥΛΙΑ.1800...ΒΑΓΕΛΙΤΣΑ 550 Κ ΑΝ.ΤΩΡΑ ΠΕΣΤΕ ΟΤΙ ΘΕΛΕΤΕ ΑΛΛΑ ΚΡΑΤΗΣΤΕΤΟ ΤΟ ΝΟΥΜΕΡΟ.ΒΡΕΕΕΕΕΕ..Ο ΠΑΤΣΑΝΤΑΡΑΣ ΕΧΕΙ 6 ΣΥΜΒΟΥΛΟΥΣ ΠΟΥ ΞΕΚΙΝΑΝΕ ΜΕ 150 ΚΑΙ ΑΝΩ Ο ΚΑΘΕΝΑΣ.ΤΗΣ ΒΑΓΕΛΙΩΣ Ο ΚΑΛΥΤΕΡΟΣ ΜΕ ΤΟ ΖΟΡΙ ΘΑ ΦΘΑΣΕΙ 100ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑΣ.

ΜΑΘΗΜΑΤΙΚΟΣ ΣΤ είπε...

ΕΔΩ ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΕΤΕ ΣΤΟΝ ΣΥΝΕΤΑΙΡΙΣΜΟ ΠΟΥ ΕΓΙΝΕ ΨΗΦΟΦΟΡΙΑ ΜΕΤΑΞΥ 150 ΑΝΘΡΩΠΩΝ Ο ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ ΤΗΣ Τ.Ο ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΥΠΟΨΗΦΙΟΣ ΘΩΜΑΣ ΣΠΑΡΤΑΛΗΣ ΠΗΡΕ 7 ΨΗΦΟΥΣ ΚΑΙ ΒΓΗΚΕ 8ΟΣ ΑΝΑΠΛΗΡΩΜΑΤΙΚΟΣ.

Ανώνυμος είπε...

ΜΠΡΑΒΟ ΔΗΜΟΚΡΑΤΗ ΑΡΑΧΩΒΙΤΗ..ΣΙΩΠΗΡΗ ΠΛΕΙΟΝΟΤΗΤΑ..ΜΑΖΙ ΣΟΥ.ΑΡΑΧΩΒΙΤΗΣ

Κακος λύκος είπε...

Niko αν και αργησα να σου απαντήσω θα σου δοσω την απάντηση για το ποιος κάνει για αντιδήμαρχος και ποιος αξίζει στο τοπικό. Βέβαια αν πω ένα όνομα θα πέσει το φτιαρι σύννεφο, είτε αξίζει αυτός που θα πω είτε όχι θα γίνει της αραχωβας το κάγκελο απο τα σχόλια. Θα σε βάλω να σκεφτείς, και να λύσεις το γριφο μόνος σου! Ποιοι απο τους συμβούλους μένουν εδώ άρα ξέρουν απο πρώτο χέρι όλα τα προβλήματα του τόπου, ποιοι θα μπορούσαν να προσφέρουν χωρίς να νοιάζονται για λαμογιες κλπ. γιατί δεν τους νοιάζει, έχουν την δουλειά τους και δεν θέλουν καμία ακόμα θέση στο Δημόσιο, οικογενειαρχες που δεν εδοσαν ποτέ τροφή για σχόλια, μορφωμένοι με εμπειρειες αξιοζηλευτες, ανθρωποι με αξιοπρέπεια που δεν κάθονται να αναλωθουν σε ένα blog που πέφτει η λάσπη σύννεφο... Είδη σου είπα αρκετούς, τώρα επανέρχομαι, Ferrari είναι όσοι το καταλάβουν, όσοι πουν «πινενε βρε», τι λέει ο ποιητής; Είναι άξιοι για το τι προκεται να συμβεί. Θα είναι κρίμα να βλέπουμε ότι όλοι είναι για τα πανυγυρια και ότι κανένας δεν κάνει. Αυτό υποτιμαει την δική μας νοημοσύνη και όχι των υποψηφίων, εκτός και αν μόνο ο Πατσανταρας εχει ανθρώπους που μπορούν να είναι δίπλα του. Αυτό δείχνει ότι το Χωριο μας ανήκει σε ανίκανους, ανήκει μόνο σε όσους βλέπουν την λάμψη της Ferrari και ξεχνούν ότι είναι απλά ένα αυτοκίνητο σαν όλα τα αλλά, σε παει στον προορισμό σου, σε κάνει να αισθάνεσαι ότι έχεις Ferrari αλλά σε ρίχνει και στο γκρεμό, όπως και όλα τα αλλά...

Ανώνυμος είπε...

νομίζω οτι καποιοι εχουν ξεφυγει τελειως.Αλλα ειναι τοσο ανανδροι που λασπολογουν ανωνυμα.
Αν ειστε μαγκες σταματηστε τις συκοφαντειες ή μιληστε επωνυμα!Δειξτε λιγη τσιπα...Στο κατω κατω οποιος και να βγει δε θα ειναι ισοβιος

Ανώνυμος είπε...

ΔΗΛΑΔΗ ΦΕΡΑΡΙ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΔΗΜΟΣΙΟΙ ΥΠΑΛΗΛΟΙ..

γ.δ είπε...

φερραρι κακε λυκε ειναι ανθρωποι σαν τον γιαννελο και τον μπακολουκα και ..και..που παρατανε την δουλεια τους κι ασχολουνται με μας χωρις κανενα οφελος,για να τους βριζουν κατι κομματοσκυλα φιλοι σου

R2 είπε...

ΠΡΙΝ ΠΑΜΕ ΝΑ ΨΗΦΙΣΟΥΜΕ ΣΤΙΣ 7 ΘΑ ΠΡΟΤΕΙΝΑ ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΕΝΑ ΜΙΚΡΟ ΤΑΞΙΔΑΚΙ.ΟΛΟΙ ΜΑΣ.ΝΑ ΕΠΙΣΚΕΥΤΟΥΜΕ ΤΗΝ ΑΝΑΒΡΑ.ΜΕΤΑ ΨΗΦΙΖΟΥΜΕ.

ααααα είπε...

οταν μικρος πηγαινα στο γηπεδο προεδρος μας ηταν ο σταθης γιαννελος.πληρωνε κι αυτος κι ετρεχε σ ολα τα κολοχωρια.μετα τον εβλεπα παντου.σ ολες τις εκδηλωσεις.να βοηθαει τον συλλογο γυναικων,τον λαογραφικοα.κουγα οτι βοηθουσε κοσμο ανεξαρτητως πολιτικης ταυτοτητας.μετα ολοι εμεις τον βγαλαμε πρωτο συμβουλο.μας υποσχεθηκε οτι θα ναι καθαρος και ηταν.τα χαρισε ολα μισθους,αξιωματα,και οταν ηλθε η ωρα αντι να διεκδικησει την θεση του δημαρχου που ακομη κι οι εχθροι του συμφωνουν οτι θα κανε περιπατο ,αυτος προτεινε αλλον.ρε γαιδουρια,αχαριστα κομματοσκυλα αυτο ειναι το ευχαριστω..να τον λετε ξενοφερτο,ποιος ειναι πιο πολυ στο χωριο.που την ειδατε ρε την βαγελιω περυσι.που

Ανώνυμος είπε...

TO ΓΙΑΝΝΕΛΟ ΑΦΗΣΤΕ ΤΟΝ..ΔΟΥΛΕΥΕΙ ΣΕ Α.Ε.ΟΙ ΑΛΛΟΙ ΟΜΩΣ ΠΟΙΑ ΔΟΥΛΕΙΑ ΑΦΗΝΟΥΝ''ΤΗ ΣΙΓΟΥΡΗ ΤΟΥ ΔΗΜΟΣΙΟΥ ΠΟΥ ΠΛΗΡΩΝΟΝΤΑΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΕΛΕΥΘΕΡΟ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΑ΄΄ Η ΤΗ ΣΥΝΤΑΞΗ ΤΟΥΣ΄΄ΕΞΥΠΝΕ'''''ΚΑΚΕ ΛΥΚΕ ΕΙΣΑΙ ΤΕΛΕΙΟΣ ΑΝΑΛΥΤΗΣ..

Ανώνυμος είπε...

Ο/Η R2..NA ΞΕΡΕΙΣ ΟΤΙ ΠΟΛΛΟΙ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΖΑΣΤΑΒΑ ΤΟ ΕΧΟΥΝ ΕΠΙΣΚΕΦΤΕΙ..ΕΙΝΑΙ ΤΕΛΕΙΟ..ΤΟ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ..ΤΙ ΝΑ ΣΟΥ ΛΕΩ..ΑΦΟΥ ΤΟ ΞΕΡΕΙΣ..ΚΑΙ ΝΑΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΞΑΝΑΠΑΜΕ..

Ανώνυμος είπε...

Βαγγελιω μολις γινεις δημαρχος θα σου κανω γλεντι!! Ειμαστε μαζι σου!
Ασε το πουλι πεταμενο να παρακολουθει πως γινονται οι εκλογες και μετα θα παραδιδεις μαθηματα διαχειρησης του δημου γιατι δεν ξερει το παιδι.,..

Ανώνυμος είπε...

Στέργιοοοο.. για ποιν χτυπάει η καμπάνα;;;;

tati είπε...

Ένα παλιό τραγούδι λέει...κάνω όνειρα για τις μέρες που θα ρθούνε,κάνω όνειρα δεν με νοιάζει οτι κ αν πούνε,κάνω όνειρα φτιάχνω τον κόσμο όπως τον θέλω εγώ..ΚΑΝΩ ΟΝΕΙΡΑ!!

Κακος λύκος είπε...

Φίλοι μου και συμπασχοντες συμπολίτες, δυστυχώς πολλοί δεν κατάλαβαν τα λεγόμενα μου. Θα τα καταλάβαιναν αν διάβαζαν περισσότερες απο μια φορές το κείμενο μου! Ο Νικος ρώτησε αν υπάρχει κανείς που να αξίζει στο ψηφοδέλτιο της βαγγελιως, και εγώ απάντησα ότι υπάρχουν αρκετοί! Εγώ δεν ξεχωρίζω τους ανθρώπους και ειδικά τους υποψήφιους σε Ferrari και zastava, λέω πολύ απλά ότι ο κάθε συνδιασμος εχει τους καλούς και τους «μη». Εμείς οι απέξω με την πολύ νοημοσύνη θα τους κρίνουμε και θα τους εκλεξουμε! Το ζητούμενο μας είναι ένα, ΕΡΓΑ και όχι μόνο λόγια! Αν είναι ανεξάρτητος ο Πατσανταρας, αν η Βαγγελιω εχει «ζασταβα», αν ο Σταθης και ο Στεργιος είναι Φεράρι, δεν μου κάνει τίποτα αίσθηση. Εγώ λέω μόνο να πάψει αυτή η φαγομαρα, να δούμε τι πρέπει να γίνει στο Χωριο μας και να το κάνουμε όσο πιο σύντομα μπορούμε, οποίος και να βγει! Σχόλια του τύπου ποιος είναι πιο μάγκας και εχει τις ψήφους στο τσεπακι του, ή ποιος είναι αυτός που παρεβρισκεται σε κάθε εκδήλωση, γάμο, κηδεία και μνημόσυνο για να μαζέψει ψήφους εμένα προσωπικά δεν μου λένε τίποτα! Οποίος είναι πραγματικά μάγκας το δείχνει με τα έργα του, Μαγκια του Σταθη για όσους εχει βοηθήσει μαγκιά του Στεργιου για ότι λέει και εχει δίκιο, μαγκιά και της Βαγγελιως που εχει δίπλα της αξιόλογα άτομα απο όλες τις ηλικίες και τα κοινωνικά στρώματα! Όσο για το ποιος θα νικήσει... εγώ θα έλεγα να νικήσει επιτέλους το Χωριο μας, κανένα κομα, κανένας ανεξάρτητος, κανένα πρόσωπο, κανένας φιλόδοξος, μόνο το Χωριο μας! Τι να το κάνω αν πάλι έχουμε μια απο τα ίδια(«Λεο»), τι να μου πουν οτι κέρδισε ο ενας ή ο άλλος, ΕΡΓΑ κύριοι, φτάνει η κατάντια μας μέχρι σήμερα, εγώ δεν θέλω άλλο μια απο τα ίδια!

Ανώνυμος είπε...

συμφωνω απολυτα!μην ονειροβατεις κυρ γιαννη!!για ανωμαλη προσγειωση το βλεπω...εχεις πειρα και θαλασσα κοντα!

Ανώνυμος είπε...

Νομιζετε φιλοι "ενωτικοι"(με προσοχη) οτι μπορειτε να μαθετε αν ο κοσμος σας θελει απο τωρά; Εχοντας λοιπον παρακολουθησει πολλες εκλογες σας λεω να προσεχετε... Η Βαγγελιω δεν παιζει.. Το σιγουρο θα ειναι στις 8/11 θα μαθουμε. Δεν ειστε και θελημα θεου(ισως θελημα ΝΔ)

Ανώνυμος είπε...

κ. Γρανιτσιώτη, μπήκα σήμερα στο site του συνδυασμού σας και είναι σχεδόν άδειο, εκτός από μερικές φωτογραφίες. Ρίξτε μια ματιά στο site του αντιπάλου σας και θα καταλάβετε τη διαφορά. Δεν επιτρέπετε εσείς με τη υποστήριξη ενός κόμματος και με τις υπηρεσίες επικοινωνιολόγου που έχετε στη διάθεσή σας, να υστερείτε τόσο πολύ από τον αντίπαλο συνδυασμό, που δεν έχει κομματική κάλυψη και τα κάνουν όλα μόνοι τους.

Top