αραχωβα διαμονη αραχωβα διαμονη αραχωβα διαμονη αραχωβα διαμονη αραχωβα διαμονη αραχωβα διαμονη ενεργειακος επιθεωρητης ενεργειακος επιθεωρητης ενεργειακος επιθεωρητης ενεργειακος επιθεωρητης ενεργειακος επιθεωρητης ενεργειακο πιστοποιητικό ενεργειακο πιστοποιητικό ενεργειακο πιστοποιητικό ενεργειακο πιστοποιητικό ενεργειακο πιστοποιητικό ενεργειακο πιστοποιητικό αραχωβα αραχωβα αραχωβα αραχωβα αραχωβα αραχωβα αραχωβα

Δευτέρα 11 Οκτωβρίου 2010

Προς... εθελοτυφλούντες γραφιάδες!

Από το Στέργιο Μπακολουκά

Μετά τις τελευταίες ανακοινώσεις στο διαδίκτυο κάποιων συμπολιτών/τριών μας, από την Αράχοβα αλλά και από τις άλλες Πόλεις του Νέου Δήμου, για τη συμμετοχή τους στο Ανεξάρτητο Ενωτικό ψηφοδέλτιο του οποίου ηγείται ο Γιάννης Πατσαντάρας και οι οποίοι ΔΕΝ πρόσκεινται ιδεολογικά στο χώρο της Νέας Δημοκρατίας, αρχίζει να ακυρώνεται η «πρεμούρα» όλων αυτών που, είτε με αναρτήσεις είτε με πικρόχολα σχόλια στα διάφορα blog της περιοχής μας, προσπαθούν να προσδιορίσουν ντε και καλά, αλλά και μονοσήμαντα, τον κομματικό προσανατολισμό του συνδυασμού: «Ανεξάρτητη Ενωτική Πρωτοβουλία».
Το φαινόμενο των κακεντρεχών και γεμάτων λάσπη σχολίων, εντάθηκε μετά τις πετυχημένες συναντήσεις του συνδυασμού Πατσαντάρα στα άλλα διαμερίσματα του Νέου Δήμου.
Φαίνεται ότι ο συγκεκριμένος συνδυασμός, αλλά και ο τρόπος που εμφανίστηκε στα αυτοδιοικητικά δρώμενα της περιοχής, χαλάει τη σούπα των κομματικών τους συμφερόντων, που μέχρι σήμερα ήλεγχαν.
Φαίνεται ότι κάποια κέντρα αποφάσεων ενοχλούνται από την καθαρότητα των απόψεων, από την πολυσυλλεκτικότητα των ιδεών και από την αρμονική συνεργασία όλων αυτών των ανθρώπων που συμμετέχουν σε αυτόν το συνδυασμό, οι οποίοι προέρχονται από πολλούς διαφορετικούς πολιτικούς ιδεολογικούς χώρους.
Φαίνεται ότι δεν μπορούν να χωνέψουν ότι οι καιροί αλλάζουν, ότι το πολιτικό σύστημα, όπως τουλάχιστον το ξέραμε μέχρι σήμερα απέτυχε, με αποτέλεσμα να φέρει τη Χώρα στα όρια της Οικονομικής καταστροφής.
Φαίνεται ότι δεν έχουν αντιληφτεί ότι η κοροϊδία που τόσα χρόνια ασκείτο στο τομάρι των Πολιτών, έφτασε στην περίοδο της αποκάλυψης.
Φαίνεται πως δεν έχουν ακόμα συνειδητοποιήσει ότι όλα αυτά τα χρόνια προσπαθούσαν να κατασκευάσουν Δούλους για να άρχουν επάνω σ’ αυτούς, αλλά τώρα πλέον ο ψηφοφόρος αρχίζει ξανά να ανακτά την ιδιότητα του ΠΟΛΙΤΗ, παύοντας να είναι ΥΠΗΚΟΟΣ.
Φαίνεται ότι δεν έχουν αντιληφτεί, ότι ο μοναδικός αποδέκτης του λογαριασμού και αυτός που θα τον εξοφλήσει, όλων αυτών των οικονομικών εγκλημάτων που οι πολιτικοί τόσα χρόνια διέπραξαν, είναι ο λαός.
Εμείς, ως συνδυασμός, είμαστε εδώ να τους αντιμετωπίσουμε. Όση λάσπη και αν ρίξουν, όσες κατηγορίες και αν μας προσάψουν. Γιατί έχουμε με το μέρος μας ένα ανίκητο όπλο την ΑΛΗΘΕΙΑ.
Η Αράχοβα είναι μικρή Πόλη και όλοι γνωριζόμαστε. Ξέρουμε λοιπόν ότι οι συγκεκριμένοι υποψήφιοι, που πιο πάνω ανέφερα, κατά τη διαδρομή τους, δεν είχαν και δεν έχουν καμία σχέση με τον ιδεολογικό χώρο της Ν.Δ.
Για μας που ξέρουμε χρόνια τώρα, την «κομματική συμπεριφορά», αλλά και την ιδεολογική κατεύθυνση, των περισσότερων συμπατριωτών μας, ιδιαίτερα όταν αυτοί είναι...

...φίλοι και συμμαθητές μας, γνωρίζουμε την ιδεολογική πορεία τους, καθώς και την εντιμότητα και σταθερότητα των απόψεών τους.
Πόσο μάλλον όταν πρόκειται για συμπολίτη μας που υπήρξε παλαιότερα υποψήφιος Δήμαρχος της Αριστεράς στην Αράχοβα και του οποίου, τη σταθερότητα των απόψεων, την ακεραιότητα του χαρακτήρα, αλλά και την επαγγελματική επάρκεια , ουδείς μπορεί να αμφισβητήσει.
Οι ανωτέρω, ΔΕΝ είναι οι πρώτοι που κάνουν δήλωση συμμετοχής στον Ανεξάρτητο Ενωτικό συνδυασμό και που προέρχονται από χώρο μη προσκείμενο στη Ν.Δ.
Το σίγουρο είναι ότι προηγούνται αλλά και έπονται και αρκετοί άλλοι, που προέρχονται από όλα τα διαμερίσματα του Νέου Δήμου και από διαφορετικούς ιδεολογικούς χώρους ο καθ’ ένας.
Προέρχονται και από την Ν.Δ. και από το ΠΑ.ΣΟ.Κ. και από την Παραδοσιακή Αριστερά, οι οποίοι θα συμμετέχουν ως σύμβουλοι ή ως απλοί υποστηρικτές σ’ αυτόν το συνδυασμό.
Αυτή η ανεξάρτητη ενωτική πρωτοβουλία, έχει αυτό ακριβώς το μεγάλο πλεονέκτημα. Είναι πολυσυλλεκτική και παρέχει το δικαίωμα, σε κάθε πολίτη που την υποστηρίζει, να ανήκει σε οποιοδήποτε πολιτικό φορέα εκείνος επιλέγει.
Η μοναδική αλήθεια είναι ότι άξιοι άνθρωποι, εργατικοί, ικανοί, δυναμικοί, αδιάφθοροι και οραματιστές, βρίσκονται σε όλο το πολιτικό φάσμα και μόνο αν ενωθούν, σε πραγματική κοινωνική συμμαχία, είναι δυνατόν να παράγουν και να εφαρμόσουν μια επωφελή πολιτική για το Νέο Δήμο.
Ο Δημοτικός Συνδυασμός του οποίου, επαναλαμβάνω, ηγείται ο Γιάννης Πατσαντάρας, ως πρώτος μεταξύ ίσων και χωρίς κομματικές προμετωπίδες και αγκυλώσεις, επιχειρεί να διαγράψει μια ριζοσπαστική, ενωτική πορεία, που μάλλον ταιριάζει μεταφορικά, με τη μετάβαση τού ανθρακικού ασβεστίου στο θειικό ασβέστιο, με όχημα την όξινη βροχή. Όπως ακριβώς ορίζει και η... αρειμάνια τεχνολογία μας.
Αυτός ο ίδιος συνδυασμός έχει ως σκοπό τη συστράτευση όλων των παραγωγικών ομάδων του Νέου Δήμου, με σκοπό την αντιμετώπιση των προβλημάτων που απασχολούν τους κατοίκους του, χωρίς να εξαιρεί κανέναν κάτοικο, πιστός στο σλόγκαν: «Όλοι είμαστε χρήσιμοι και απαραίτητοι, χωρίς να μας περισσεύει, απολύτως κανένας»
Το όραμα του συνδυασμού είναι η ανατροπή, της μέχρι σήμερα πεπατημένης στα δημοτικά δρώμενα και η καθιέρωση νέας αυτοδιοικητικής ηθικής, που θα προέρχεται από τους Πολίτες και για την παραγωγή έργου θα δίνει λογαριασμό μόνο σε αυτούς.
Προς επίρρωση των ανωτέρω, ένας ακόμα από αυτούς που ακολουθούν την πορεία του εν λόγω συνδυασμού, είναι ο συντάκτης αυτού του κειμένου, ο οποίος, όπως πολλοί άνθρωποι στον τόπο μας ξέρουν, από τα μαθητικά του και στη συνέχεια τα φοιτητικά του χρόνια και μέχρι σήμερα, δεν έχει καμία σχέση με τον ιδεολογικό χώρο της Νέας Δημοκρατίας (χωρίς αυτό να σημαίνει, ότι ο χώρος της Ν.Δ. δεν είναι σεβαστός και αποδεκτός).
Ο ιδεολογικός χώρος, του συγγραφέα αυτού του άρθρου, ήταν πάντα ο ευρύτερος χώρος της Αριστεράς, περιλαμβανομένου και των αρχών του ΠΑ.ΣΟ.Κ., όπως αυτές εκφράστηκαν από την διακήρυξη της 3ης Σεπτέμβρη 1974 και οι οποίες είναι ακόμα σε ισχύ, στις καρδιές αλλά και στη συμπεριφορά πολλών ανθρώπων, ένας εκ των οποίων είμαι κι εγώ.

ΥΣ. 1) Η μαύρη προπαγάνδα, καθώς και η δια της αφοριστικής τακτικής, σπίλωση προσώπων και υπολήψεων, είναι γνωστή μεθοδολογία, η οποία γίνεται εφαρμόσιμη στην πράξη με τη διασπορά φημών και άσκησης δήθεν «καλόπιστης» κριτικής, υποκρύπτοντας ταυτόχρονα άλλες επιδιώξεις.
Ένας άλλος τρόπος δυσφήμισης ανθρώπων αλλά και προθέσεων, είναι το ταμπελάρισμα αυτών των ανθρώπων ή των ομάδων, μέσα από τη δημοσίευση δήθεν σατιρικών κειμένων τα οποία όμως, «εν σπέρματι», υποκρύπτουν την στόχευση, τον διασυρμό και τη γελιοποίηση.
Η ανωνυμία, σε αυτές τις περιπτώσεις, δίνει άλλοθι στους συγγραφείς τέτοιου είδους κακόπιστων κριτικών σχολίων, αλλά και «ανάλατων» σατιρικών κειμένων και προσωρινό καταφύγιο στην αποφυγή απευθείας ανάληψης της ευθύνης των γραφομένων, με τη χρήση ονοματεπώνυμου.
Τα επισημαίνω όλα αυτά γιατί στα διάφορα σχόλια, αλλά και σε κάποιες συγκεκριμένες αναρτήσεις, διέκρινα μόνο επιφυλακτικότητα, εμπάθεια και ίσως στοχευμένη προσπάθεια σπίλωσης των προσώπων που συμμετέχουν στο συνδυασμό «Ανεξάρτητη Ενωτική Πρωτοβουλία».
Ειδικά σε κάποια δήθεν... «ευθυμογραφήματα», είναι έκδηλη η αγωνία των συγγραφέων για την απόδοση ταμπελών στον ηγέτη αλλά και σε αυτούς που ακολουθούν το συνδυασμό.
Απουσιάζουν, εσκεμμένα, επίσης από τα γραπτά τους τα εύλογα ερωτήματα: Ποιοι είσαστε; Τι θέλετε; Τι Προτείνετε; Τι οράματα έχετε; Πως θα πετύχετε τα οράματά σας; Τα οποία, ως ανιχνεύσεις, ένας πραγματικά καλόπιστος στοχαστής θα έθετε.
Όμως αυτή καθ’ εαυτή η απουσία τέτοιων ερωτημάτων, επιβεβαιώνει την εμπάθεια και την κακοπιστία των συγγραφέων τέτοιων κειμένων και σχολίων προς το συγκεκριμένο συνδυασμό.

2) Είναι σίγουρο ότι εμείς που μετέχουμε ή υποστηρίζουμε αυτόν τον συνδυασμό, αλλά και ο ηγέτης του συνδυασμού Γιάννης Πατσαντάρας, ΔΕΝ χρωστάμε και ΔΕΝ έχουμε εκχωρήσει καμία δέσμευση σε κανέναν και για τίποτα.
Εκπροσωπούμε τα δικά μας ιδανικά, τα δικά μας οράματα και έχουμε βάλει τους δικούς μας στόχους.
Εκπροσωπούμε μόνο τα συμφέροντα των Πόλεών μας, τα οποία έχουμε υποχρέωση να προασπίσουμε και το μόνο λογαριασμό που θα δώσουμε είναι στους Πολίτες αυτού του τόπου, γιατί μόνον από αυτούς και από κανέναν άλλον, αντλούμε τη δύναμή μας.
Έχουμε προέλθει από τα σπλάχνα αυτών των Πόλεων και θα παλέψουμε για την ευημερία και την πρόοδο των πολιτών τους.
Θα σταθούμε απέναντι σε οποιονδήποτε επίβουλο προσπαθήσει να θίξει, την προσπάθεια για προκοπή των κατοίκων τους.
Βασικό και κυρίαρχο όπλο μας είναι η αλήθεια, και η διαφάνεια. Δεν κρυβόμαστε από κανέναν και για τίποτα.
Το σπουδαιότερο μήνυμα που θέλουμε να στείλουμε προς όλες τις κατευθύνσεις είναι: Τίποτα κρυφό, όλα στο Φώς! Καμιά απόφαση ή συμφωνία κρυφή, τα πάντα μετά από ενημέρωση και απόφαση των Πολιτών!.

3) Όλα αυτά που πιστεύουμε και που θα κάνουμε πράξη όταν εκλεγεί ο συνδυασμός μας, είναι γνωστά γιατί τα Συζητάμε, τα Κρίνουμε και τα Δημοσιεύουμε!.
Παρ’ όλα αυτά είναι καταγεγραμμένα, για όποιον θέλει να τα αναζητήσει και στο site του συνδυασμού: patsantaras.gr

20 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Και ποιός είσαι εσύ που θα μου πεις τι θα ψηφίσω; Η τι είστε; Είσαι από Αράχοβα; Πολύ αμφιβάλλω.. Πήγες με τους δεξιούς και όλα καλά να πας να βάλεις υποψηφιότητα Αθήνα ούτε είσαι εδω τα παιδιά σου πανε σε ιδιωτικά στην Αθήνα..

Ανώνυμος είπε...

ΠΟιός είσαι ρε Μπακολουκά; Είσαι μέσα απο την Αράχωβα ή απο τις λιανοβρυσούλες; Ξυπνάτε ρεεεεεεε σχολιαστές της κακιάς ώρας διαβάστε και ρωτάτε αμα δεν ξέρετε.

Ανώνυμος είπε...

Φίλοι εν Αθήναις,
Ήρθατε και μας λέτε τι θελουμε κάνετε συμφωνίες κάτω από το τραπέζι. Μας φέρατε έναν ξένο και εσένα μαζί Στέργιο.. Τα κουβαδάκια σας και στο δήμο Αθηνών..

Ανώνυμος είπε...

Θέλω να σε ρωτήσω κ. Μπακολουκά. Είναι αλήθεια 1ον) οτι ο γαμπρός του κ. Πατσαντάρα είναι στέλεχος του Μυτηληναίου και 2ον) Οτι έταξε στο Δίστομο 180(ναι οπως το διαβάζετε!!!) θέσεις εργασίας στο εργοστάσιο???

γιωργος είπε...

σιγα ρε ντοπιε .να σου βαλουμε τον πινενε τοτε που μενει μονιμα εδω

αν είπε...

ντελαλη ο κυριος σπαρταλης που ανακοινωσε την υποψηφιοτητα του μπορει να πει μεσω ποιου διαγωνισμου εγινε μονιμος υπαλληλος στο μουσειο.κι αν δεν εμπιπτει στους κανονες δεοντολογιας τον λογο που αναγκαστικε ο ιδιος ο ξαδελφος του να τον απολυσει απο την κοκα κολα.δεν ειναι προσωπικο δεδομενο.αυτος ο ανθρωπος ζηταει την ψηφο να διοικησει ενα χωριο

ΠΑΡΕ ΘΕΣΗ ΜΠΑΚΟΛΟΥΚΑ είπε...

Και κατι αλλο- αν δεν το κοψει παλι ο Ντελαλης: Αποδοκιμαζεις ναι ή οχι κ Μπακολουκα την απολυση απο συγγενη του Επικεφαλης κ Πατσανταρα μιας εργαζομενης στην Αντικυρα επειδη ο αντρας της ειναι στο ψηφοδελτιο της κ Γρανιτσιωτη;
ΝΑΙ Ή ΟΧΙ - καθαρα λογια!
Ειναι αυτα ΔΕΞΙΕΣ πρακτικες ΝΑΙ Ή ΟΧΙ;

Ανώνυμος είπε...

Ο Μπουφούνος είναι στέλεχος στην Αλουμίνο (Μυτηληναίος) και είναι παντρεμένοες με την Σόφια Πατσαντάρα!

ΟΥΣΤ!!!! είπε...

Ανώνυμοι(?) 1-2-3-4 έχετε ¨ΤΡΙΚΥΜΙΑ ΕΝ ΚΡΑΝΙΩ¨............
ΚΑΛΗΝΥΧΤΑ...........
ΠΕΡΑΣΤΙΚΑ............

- NIKOS είπε...

ΓΙΑ ΤΟΝ ΦΙΛΟ ΜΟΥ ΚΑΙ ΑΔΕΛΦΟ ΓΙΑΝΝΗ ΠΑΤΣΑΝΤΑΡΑ, ΧΑΙΡΟΜΑΙ ΙΔΙΑΙΤΕΡΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΣΤΑΘΕΡΑ ΑΝΟΔΙΚΗ ΤΟΥ ΠΟΡΕΙΑ..
ΜΟΥ ΑΡΕΣΕΙ ΙΔΙΑΙΤΕΡΑ ΤΟ ΣΥΝΟΛΟ ΤΗΣ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣ ΤΟΥ !!! ΟΠΩΣ ΤΟ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΩ ΑΠΟ ΜΑΚΡΙΑ ΒΕΒΑΙΑ, ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΕΣ, ΑΠΑΝΤΗΣΕΙΣ ΣΕ ΣΧΟΛΙΑ, ΕΠΙΣΚΕΨΕΙΣ ΚΑΙ ΑΡΘΡΑ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΑ.

ΠΡΟΣΠΑΘΩΝΤΑΣ ΝΑ ΔΩ ΚΑΙ ΝΑ ΚΡΙΝΩ ΑΝΕΠΗΡΕΑΣΤΑ, ΣΑΝ ΚΑΠΟΙΟΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΓΝΩΡΙΖΕΙ, ΘΕΩΡΩ ΟΤΙ ΠΡΑΓΜΑΤΙ ΜΙΛΑΕΙ ΣΤΗ ΨΥΧΗ ΤΩΝ ΣΥΜΠΑΤΡΙΩΤΩΝ ΤΟΥ... ΙΔΙΑΙΤΕΡΑ ΔΥΣΚΟΛΟ ΣΤΙΣ ΜΕΡΕΣ ΜΑΣ, ΖΩΝΤΑΣ ΟΛΟΙ ΜΑΣ ΣΕ ΕΝΑ ΚΛΙΜΑ ΔΥΣΠΙΣΤΙΑΣ ΚΑΙ ΕΥΡΥΤΕΡΗΣ ΑΝΑΣΦΑΛΕΙΑΣ.

ΚΑΛΗ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΣΤΗ ΔΥΣΚΟΛΗ ΠΟΡΕΙΑ ΠΟΥ ΓΙΑ ΜΙΑ ΑΚΟΜΗ ΦΟΡΑ ΕΠΕΛΕΞΕΣ !!! ΧΑΙΡΟΜΑΙ ΠΟΥ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙΣ ΝΑ ΔΙΑΤΗΡΕΙΣ ΤΟ ΕΥΘΥ ΣΟΥ ΒΛΕΜΑ ΚΑΙ ΤΟ ΑΛΗΘΙΝΑ ΖΕΣΤΟ ΣΟΥ ΧΑΜΟΓΕΛΟ

Υ.Γ. ΓΙΑ ΟΣΟΥΣ ΑΤΥΧΗΣΑΝ ΚΑΙ ΔΕΝ ΔΟΥΛΕΨΑΝ ΜΕ ΤΟΝ ΓΙΑΝΝΗ, ΕΧΑΣΑΝ ΠΟΛΛΑ ΠΟΛΑ ΠΟΛΛΑ ΜΑΘΗΜΑΤΑ ΖΩΗΣ.!!

Λ. είπε...

Προφανώς η παρέμβαση του κυρίου Μπακολουκά ενόχλησε αρκετούς συμπολίτες μας, οι οποίοι δρώντας σε πανικό, καταφεύγουν και πάλι σε πικρόχολα σχόλια και προσωπικές επιθέσεις, κρύβοντας την παλικαριά τους και τον πολιτικό τους πολιτισμό πίσω από την ανωνυμία τους.
Σας αξίζουν συγχαρητήρια 'κύριοι'...Αν όλο αυτό το πείσμα σας και την ακατάσχετη όρεξη για ρίψη λάσπης, τη μετατρέπατε σε όρεξη για δουλειά για το καλό του τόπου, θα σας ήμασταν υπόχρεοι.Όμως λείπει από εσάς η ΠΑΙΔΕΙΑ (όχι απαραίτητα η εκπαίδευση), και κυριαρχεί ο ΟΠΑΔΙΚΟΣ φανατισμός....
Ναι, σαν αυτούς τους ανεγκέφαλους οπαδίσκους των ποδοσφαιρικών ομάδων που όλοι κοροιδεύουμε, αλλά εσείς κρύβεστε κιόλας!
Και αν με αυτά που γράφετε θεωρείτε τον εαυτό σας περισσότερο Αραχωβίτη από κάποιον άλλο, θα αρχίσουμε να ντρεπόμαστε που είμαστε συμπολίτες σας...

ΥΓ.:Η ξεφτίλα είναι σαν το σύμπαν....δεν έχει όρια!

Φιλικά πάντα,
Λ.

Ανώνυμος είπε...

Σαν λευκός όσο δεν πάει θέλω να σας ρωτήσω όλους μαζί. Πρώτα οι ανώνυμοι(αν και πιστεύω ότι είναι ένας). Σας μίλησε σωστά και τον θάβετε μέχρι τα αυτιά κράχτες, παπαγαλάκια της κακιάς ώρας μάθετε να ακούτε πρώτα και μετά μάθετε να απαντάτε όπως πρέπει και αφού τα ξέρετε όλα γιατί δεν μας λέτε έστω το ψευδώνυμό σας μέσω της google?

Τώρα για τον κ.Μπακολουκά μας τα λέτε πάρα πολύ ωραία τόσες μέρες. Μακάρι να βγείτε και να τα κάνετε, αν είναι να τα κάνετε όλα αυτά εγώ σας το εύχομαι να βγείτε παμψηφεί. Αν όμως συνεχιστεί η κοροιδία μάυρο φίδι που σας έφαγε. Στον Κάρκαρο θα σας πετάξουμε.

Τελικά μήπως πρέπει κάθε φορά που κάποιος βγάζει λόγο ή απλώς απευθύνετε σε Αραχωβίτες πρέπει να ξεκινάει με την φράση, Αγαπητοί γκαβαραπάδες, ή καλύτερα αξιότιμοι αυτιστικοί συμπολίτες μου. Και πριν προλάβει να τελείωσει μία φράση να φωνάζετε από κάτω "Μετά πάμε στον Βλαχάκη ή όποιον άλλο έχει μοσχάρι 150 κιλά ή πάμε για προβατίνα"

Συγγνώμη για το σεντόνι


Fafnir

Ανώνυμος είπε...

Τι Μητυλιναιος ρε φιλε αυτοί είναι ανεξάρτητοι!! Ο κύριος Στέργιος θα μας δείξει εμάς τους χωριάτες πως να διοικουμε

Ανώνυμος είπε...

Ποσα χρονια ειναι ο μυτηλιναιοσ και ποσα ο γαμπροσ του Πατσανταρα στο εργοστασιο;Ρε γελιοι λασπολογοι σκεφτειτε και λιγο πριν ξεστομισετε τιν μπαρουφα σας!Δεν καταλαβαινετε οτι παιρνετε στο λαιμο σας ανθρωπους;
Λιγη τσιπα ρε παιδια...
Δηλαδη,επειδη θα χασει το ΠΑΣΟΚ στο Δ.Δ-Α-Α,θα χαλασει ο κοσμος;ΕΛΕΟΣ....

Ανώνυμος είπε...

Φίλοι δεξιοί και fafnir που ήταν ο Στέργιος όταν η Αράχοβα είχε πρόβλημα; Που ήταν όταν φωνάζαμε. Στα ΔΣ;; Αθήνα ήταν.. Οπότε σηκώθηκε φευγα γιατί θα σε κυνηγάνε.!!

Στέργιος Μ. είπε...

Προς όλους αυτούς που τη λάσπη και την προβοκάτσια την χρησιμοποιούν ως όπλο, αλλά και τρόπο ζωής:
1)Για το θέμα της δήθεν απόλυσης: Δεν θα ήταν δυνατόν, για οποιοδήποτε παραταξιακό λόγο, να επικροτούσα και να μην καταδίκαζα ένα τέτοιο γεγονός αν πραγματικά συνέβαινε όπως ακριβώς αναφέρουν οι διάφοροι άγνωστοι καλοθελητές στα διάφορα σχόλιά των.
Όμως οι δικές μου πληροφορίες λένε τελείως διαφορετικά πράγματα. Η συγκεκριμένη κυρία, της οποίας πράγματι ο σύζυγος είναι υποψήφιος στο ψηφοδέλτιο της κ.Γρανιτσιώτη(Τι το μεμπτό άραγε σε αυτό;), έφυγε οικιοθελώς από τη δουλειά της, παρ’ όλο που δούλευε στο ξενοδοχείο από το 2005, στέλνοντας μάλιστα τα κλειδιά που κρατούσε, την επόμενη μέρα(ίσως επειδή ντρεπόταν;) και μάλιστα με τρίτο πρόσωπο, παρ’ όλο που οι εργοδότες της τη διαβεβαίωσαν ότι δεν υπάρχει κανένα απολύτως πρόβλημα. Άλλωστε ακόμα μέχρι σήμερα ΔΕΝ έχει γίνει διακοπή της επικόλλησης ενσήμων ΙΚΑ.
Επειδή το εργατικό δίκαιο διέπετε από συγκεκριμένους νόμους, οι οποίοι προστατεύουν(ευτυχώς) τους εργαζόμενους, αυτοί που καταγγέλλουν το συγκεκριμένο γεγονός , πρέπει να μας πουν με ονόματα και χαρτιά(καταγγελία συμβάσεως) την δική τους τοποθέτηση για το θέμα της υποτιθέμενης απόλυσης. Παράλληλα θα ήταν χρήσιμο να είχαμε και τη γνώμη της ίδιας για το συμβάν.
Μέχρι τότε το γεγονός αυτό, εγώ προσωπικά θα το καταχωρήσω ως Προβοκάτσια.
2) Για το θέμα των διορισμών: Όποιος πιστεύει ότι ό Πατσαντάρας ως ηγέτης ενός ανεξάρτητου συνδυασμού, ή οποιοσδήποτε άλλος εμπλεκόμενος με τον συνδυασμό, έχει τη δυνατότητα να τάζει θέσεις εργασίας και μάλιστα 180!!!!, έχει μάλλον πρόβλημα προσαρμογής με την πραγματικότητα. Τέτοια ερωτήματα είναι ανάξια απαντήσεων. Το γεγονός είναι ότι είμαστε ένας συνδυασμός που προσπαθεί να σπάσει το κατεστημένο των εξηρτημένων πελατειακών σχέσεων, οι οποίες είναι μία από τις αιτίες (γάγγραινες) που οδήγησαν τη χώρα σ’ αυτά τα μαύρα χάλια.
3) Για το θέμα των συγγενών του ηγέτη του Συνδυασμού: Είναι γελοίο να εγκαλούμε τον αρχηγό ενός συνδυασμού, για τη δουλειά που κάνουν οι συγγενής του. Ο κάθε άνθρωπος τιμά τους συγγενής του και τους εμπιστεύεται. Δεν σημαίνει όμως αυτό ότι μπορεί κάποιος εργαζόμενος σε ένα εργοστάσιο, να έχει τέτοια δύναμη , που να διορίζει αυθαίρετα όποιον αυτός θέλει, διακινδυνεύοντας τη δουλειά του. Ούτε η Εργατική Πολιτική ενός Εργοστασιακού Ομίλου όπως είναι το Αλουμίνιο της Ελλάδος είναι δυνατόν να έχει τέτοια φτηνή εργασιακή συμπεριφορά, υποσχόμενο διορισμούς, εκβιάζοντας εργαζόμενους ή εκφοβίζοντάς τους, προς χάριν ενός ανεξάρτητου συνδυασμού, ο οποίος έχει δηλώσει με τις ανακοινώσεις του και το πρόγραμμά του, αλλά και των ευαίσθητων περιβαλλοντολογικά υποψηφίων του, ότι είναι υπέρ της τήρησης των κείμενων νόμων και κανόνων περιβαλλοντολογικής προστασίας, όπως αυτοί ορίζονται από την Ελληνική νομοθεσία καθώς και την Ευρωπαϊκή.
4) Τελευταία δημοσιεύματα: Πριν καλά καλά προλάβει να στεγνώσει το μελάνι από το δημοσιευμένο άρθρο μου, έφτασε η επιβεβαίωση όλων αυτών που αναφέρω σ’ αυτό. Οι άκριτες και προβοκατόρικες αναρτήσεις και μάλιστα δυστυχώς χωρίς στοιχεία, διαδέχονται η μία την άλλη.
Ο συνδυασμός υπόσχετε σε όλους ότι θα δώσει τον αγώνα τον καλό, χωρίς αντιπαραθέσεις ή με χτυπήματα κάτω από τη ζώνη, ευχόμενος ότι θα συμβεί το ίδιο και με τους άλλους συνδυασμούς.

Ανώνυμος είπε...

Δεν ξέρω που ήταν. Ξέρω όμως ότι αν μπορεί να κάνει κάτι καλό για τον τόπο να μείνει. Αλλιώς όπως προείπα ο Κάρκαρος εκεί είναι.

Fafnir

Ανώνυμος είπε...

Κάποιος που ξέρει συζητάει ακόμα και μεγαλοφώνως ότι η παραίτηση ΣΤΗΝ ΑΝΤΙΚΥΡΑ ήταν προσχεδιασμένη για λάσπη στον Πατσαντάρα .ΑΛΗΘΕΥΕΙ ???.
ΜΗΠΩΣ ΤΟ ΣΚΗΝΙΚΟ ΑΡΧΙΖΕΙ ΠΙΑ ΝΑ ΜΥΡΙΖΕΙ ΑΠΟ ΜΑΚΡΥΑ ΠΡΟΒΟΚΑΤΣΙΑ???

- NIKOS είπε...

ΣΥΓΝΩΜΗ ... μια απορία προς τους ΄ΑΝΩΝΥΜΟΥΣ΄ ... που σε σχόλιά τους ειτε ΑΥΤΟΑΠΟΚΑΛΟΥΝΤΑΙ ΧΩΡΙΑΤΕΣ .. είτε παπαγαλίζουν ΔΗΘΕΝ ΝΕΑ και ΕΙΔΗΣΕΙΣ - ΒΟΜΒΕΣ !!
ΠΡΙΝ ΣΥΝΕΧΙΣΕΤΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΑΔΙΕΞΟΔΟ (για εσας) ΡΑΛΛΥ της ΑΚΥΡΗΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΗΣΗΣ... Αλήθεια πιστευετε στην ΑΠΟΤΕΛΕΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ ΤΟΥ?? ΑΡΑΓΕ ΣΕ ΠΟΙΟΥΣ ΑΠΕΥΘΥΝΕΣΤΕ? ....ΣΙΓΟΥΡΑ ΟΧΙ ΣΤΟ ΚΟΙΝΟ ΤΟΥ ΓΙΑΝΝΗ ΠΑΤΣΑΝΤΑΡΑ..
ΑΠΟ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΟΥΣ ΧΩΡΟΥΣ ΠΟΡΕΥΘΗΚΑΜΕ ΠΑΡΑΛΛΗΛΑ, ΑΛΛΑ ΕΝΑ ΕΧΩ ΝΑ ΠΩ :
ΑΠ'ΟΠΟΥ ΠΕΡΑΣΕ Ο ΓΙΑΝΝΗΣ ΥΠΕΓΡΑΨΕ ΑΝΕΞΙΤΗΛΑ!! ΔΕΝ ΕΚΑΝΕ ΑΠΛΑ ΦΙΛΙΕΣ ΑΛΛΑ ΔΕΣΜΟΥΣ ΑΙΜΑΤΟΣ. ΑΞΙΕΣ ΚΑΙ ΑΡΧΕΣ ΠΟΥ ΠΙΣΤΕΨΕ ΔΕΝ ΤΙΣ ΠΡΟΔΩΣΕ ΠΟΤΕ! ΕΣΚΙΖΕ ΤΟΥΣ ΑΙΘΕΡΕΣ ΠΑΤΩΝΤΑΣ ΣΤΑΘΕΡΑ ΣΤΗ ΓΗ. ΔΕΝ ΚΙΝΗΘΗΚΕ ΠΟΤΕ ΣΕ ΣΚΟΤΕΙΝΟΥΣ ΔΡΟΜΟΥΣ ΕΙΤΕ ΣΤΕΝΑ ΣΟΚΑΚΙΑ ΚΑΙ ΟΥΤΕ ΜΙΛΗΣΕ ΠΟΤΕ ΨΙΘΥΡΙΣΤΑ ΚΑΙ ΜΕ ΜΙΣΟΛΟΓΑ. ΠΑΝΤΑ ΕΥΘΥΣ ΚΑΙ ΕΙΛΙΚΡΙΝΗΣ.
ΤΟ ΚΑΚΟ ΓΙΑ ΕΣΑΣ ΤΟΥΣ ΜΙΚΡΟΚΟΜΜΑΤΙΚΟΥΣ ΑΝΩΝΥΜΟΥΣ... ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΤΟ ΚΟΙΝΟ ΤΟΥ ΓΙΑΝΝΗ ΓΝΩΡΙΖΕΙ, ΕΙΝΑΙ ΥΓΙΕΣ, ΛΕΥΚΟ ΚΙ ΑΜΟΛΥΝΤΟ!!

ΥΓ - ΠΑΙΔΙΑ.. ΤΟ ΚΑΘΑΡΟ κι ΑΓΕΡΩΧΟ ΒΛΕΜΜΑ ΨΥΧΗΣ ΤΟΥ ΓΙΑΝΝΗ, ΕΙΝΑΙ ΑΥΘΕΝΤΙΚΟ ΚΑΙ ΑΗΤΤΗΤΟ.. ΜΗΝ ΓΕΛΙΕΣΤΕ ΚΑΙ ΜΗΝ ΕΛΠΙΖΕΤΕ ΣΕ ΑΠΟΜΙΜΗΣΕΙΣ... ΕΙΝΑΙ ΑΠΛΑ Ο ΓΙΑΝΝΗΣ, ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΣ ΥΠΟΨΗΦΙΟΣ κι ΑΥΤΟΦΩΤΟΣ!!!

Ανώνυμος είπε...

ΑΝΑΤΡΙΧΙΑΣΑ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Top