αραχωβα διαμονη αραχωβα διαμονη αραχωβα διαμονη αραχωβα διαμονη αραχωβα διαμονη αραχωβα διαμονη ενεργειακος επιθεωρητης ενεργειακος επιθεωρητης ενεργειακος επιθεωρητης ενεργειακος επιθεωρητης ενεργειακος επιθεωρητης ενεργειακο πιστοποιητικό ενεργειακο πιστοποιητικό ενεργειακο πιστοποιητικό ενεργειακο πιστοποιητικό ενεργειακο πιστοποιητικό ενεργειακο πιστοποιητικό αραχωβα αραχωβα αραχωβα αραχωβα αραχωβα αραχωβα αραχωβα

Κυριακή 10 Οκτωβρίου 2010

Ρίξτους κι εσύ μια τούρτα, μπορείς...

Βγάλτε το άχτι σας στο blog του Ντελάλη.
Πατήστε new για να ξεκινήσετε ένα νέο παιχνίδι... τουρτοπόλεμου στους αξιότιμους κυρίους που θα εμφανίζονται στα έδρανα του Κοινοβουλίου! Εσείς, ως άλλος αξιότιμος Πρόεδρος έχετε έναν πρωτότυπο τρόπο για να τους τιμωρήσετε...
Και καλή διασκέδαση...


Την ιδέα για την ανάρτηση είχε κάποιος σχολιαστής του blog, πριν κάμποσο καιρό. Το είχα υπόψη μου, αλλά μέχρι σήμερα δεν είχα το χρόνο να το φτιάξω και να το δημοσιεύσω. Το παιχνίδι αυτό ανήκει στο greekpayback.com.

Ντελάλης

10 σχόλια:

ΑΝΤΑΡΣΙΑΣ είπε...

Καλημέρα Ντελάλη , σε ευχαριστώ που ιοθέτησες και πραγματοποίησες την ιδέα μου. Ήμουν σίγουρος ότι κάποια στιγμή θα το κάνεις γιατί είμαστε στην ίδια όχθη του ποταμού!
Μ.φ.χ
Ανταρσίας

ονομα είπε...

Σε ευχαριστώ για την ωραία ιδέα ΑΝΤΑΡΣΙΑ.

Την καλημέρα μου...

ΣΕ ΜΑΘΑΜΕ... είπε...

Για να καλυψεις - οσο γινεται - τους γαλαζιους σκανταλιαρηδες βλεπω οτι υιοθετησες ως ''στοχο'' και τον Λαλιωτη. Το μεγαλο απωθημενο του Μητσοτακη, της Ντορουλας και ολων των Αβερωφικων του Σαμαρουλη. Ωραος Γκεμπελισμος φιλε Νταλαλη, κρυπτοδεξιε...

ονομα είπε...

Ρε φίλε ΣΕ ΜΑΘΑΜΕ δεν πας να σε κοιτάξει κανένας γιατρός λέω γω...?? Έχεις πάθει ψύχωση με την πάρτη μου, αν είμαι κρυπτοδεξιός ή κρυπτοαριστερός.

Ανένταχτος/η είμαι, σε καλύπτει? Ακομμάτιστος/η και πολιτικοποιημένος/η, με το συμφέρον του ελληνικού λαού και όχι με τις τσέπες των αξιότιμων.

Το παιχνίδι δεν το έφτιαξα εγώ, το πήρα από το site που γράφω παραπάνω. Άνοιξε τα μάτια σου επιτέλους και κυρίως το μυαλό σου γιατί με κούρασες.

Ντελάλης

ΣΕ ΜΑΘΑΜΕ 2 είπε...

Σου γραφω οτι το '''υιοθετησες'' και οχι οτι το εφτιαξες. Πας να μπερδεψεις τους αναγνωστες σου με τρυκ. Το οτι εισαι κρυπτοδεξιος - με προσπαθεια να φαινεσαι ανενταχτος αριστερος - ΤΡΟΜΑΡΑ ΣΟΥ! - το λεει ολη η Λακκα. Ολοι ξερουν ΤΙ ΘΕΟ πιστευεις, και ο νοων νοητω!

p είπε...

εχω το ρεκορ..ενταξει??

ΑΝΤΑΡΣΙΑΣ είπε...

Πόσο ?

ονομα είπε...

Ρε φίλε ΣΕ ΜΑΘΑΜΕ για τράβα μέχρι τη Λάκκα να δεις αν έρχομαι...

Χαχαχαχαχαχαχαχαχα.......

Να'σαι καλά, μ'έκανες και γέλασα!!

Ντελάλης

alhena είπε...

Πόσο ρε παιδιά εσείς?
1200 εγώ...αλλά θα συνεχίσω!

Υ.Γ. Ντελάλη....απόλατον!!!
για τον ΣΕ ΜΑΘΑΜΕ μιλάω.

Ανώνυμος είπε...

ΣΕ ΜΑΘΑΜΕ να σε ρωτησω κατι:οταν πηγες στη λακα τονε βρηκες το ντελαλη;;;;;;;;;;;;
ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ σε εκανε ξεφτιλα ρεεε

Top