αραχωβα διαμονη αραχωβα διαμονη αραχωβα διαμονη αραχωβα διαμονη αραχωβα διαμονη αραχωβα διαμονη ενεργειακος επιθεωρητης ενεργειακος επιθεωρητης ενεργειακος επιθεωρητης ενεργειακος επιθεωρητης ενεργειακος επιθεωρητης ενεργειακο πιστοποιητικό ενεργειακο πιστοποιητικό ενεργειακο πιστοποιητικό ενεργειακο πιστοποιητικό ενεργειακο πιστοποιητικό ενεργειακο πιστοποιητικό αραχωβα αραχωβα αραχωβα αραχωβα αραχωβα αραχωβα αραχωβα

Παρασκευή 22 Οκτωβρίου 2010

Ευχαριστήριο

Η εκδοτική ομάδα του Αχός ευχαριστεί όλους όσους μας τίμησαν στο πολεμικό μουσείο στην παρουσίαση του λευκώματος. Ελπίζουμε το αποτέλεσμα να μας δικαίωσε. Να’ σαστε όλοι καλά.

ΥΓ. Από Δευτέρα το λεύκωμα θα διατίθεται στα καταστήματα: Βιβλιοπωλείο Γεωσκόληξ, Είδη δώρων Ομορφος κόσμος (έναντι λαογραφικού), είδη δώρων Νεφέλη (έναντι Γέφυρας)

Στάθης Γιαννέλος

9 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Στάθη λες και είδα προεκλογικό λόγο.. Ευτυχώς αρκετοί βγήκαν έξω μετά..

123 είπε...

ΡΕ ΠΡΑΣΙΝΕ ΑΛΗΤΗ ΑΠ ΟΛΗ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΚΑΤΑΠΛΗΚΤΙΚΗ ΒΡΑΔΙΑΤΗΝ ΣΥΓΚΙΝΗΤΙΚΗ ΑΥΤΟ ΒΡΗΚΕΣ ΝΑ ΠΕΙΣ.ΝΤΡΟΠΗ ΒΡΕΕΕΕΕΕΕ ΑΝΩΝΥΜΕ..ΝΤΡΟΠΗ

καλος λυκος είπε...

ντελαλι με το συμπαθειο αλλα αυτο το σχολιο του φανατισμενου ανωνυμου δεν επρεπε να το βαλεις.ζησαμε ολοι συγκινητικες στιγμες χθες.δεν μπορει το καθε κομματοσκυλο να τις λερωνει.σταθη μην ακους τιποτα.προχωρα

Ανώνυμος είπε...

μονη που βγηκε εξω ηταν η βαγελλιω για τσιγαρο και κουτσομπολιο..οι αλλοι ηταν ολοι μεσα

Ανώνυμος είπε...

Πραγματικά 123 έχεις δίκιο, αλλά που ξέρεις πραγματικά οτι είναι πράσινος? και δεν είναι ο φούρνιαρης πραγματικά?

Ανώνυμος είπε...

Στάθη ήταν μια πολύ ωραία βραδιά .Φεύγοντας όμως είχα την εντύπωση ότι εμείς οι Αραχωβίτες πολύ επαινούμαστε (παινευόμαστε )μεταξύ μας.
Βαγγέλης

COOL είπε...

ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΤΕ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΚΙ ΕΜΕΙΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΣΑΜΕ ΝΑ ΠΑΡΑΒΡΕΘΟΥΜΕ ΚΑΛΗ ΣΥΝΕΧΕΙΑ

Ανώνυμος είπε...

Ήταν μια καταπληκτική βραδιά, γεμάτη συγκίνηση και υπερηφάνεια. οι κεντρικοί ομιλητές μας κατέπληξαν με τα λεγόμενά τους, και ο κ. Μυλωνάς για άλλη μια φορά με τα έργα του αλλά και με το ήθος του! Συγχαρητήρια στους διοργανωτές και σε όσους παρευρέθηκαν. Τα πικρόχολα και γεμάτα αθλιότητα σχόλια, δυστυχώς δεν λείπουν και από εδώ.Όμως τα θετικά και αντικειμενικά σχόλια ελπίζω να τα υπερκαλύψουν! Και πάλι συγχαρητήρια κύριε Στάθη, μιας και δε σας τα είπα από κοντά μετά το τέλος της εκδήλωσης.

ΥΓ.καλή συνέχεια και καλές επόμενες εκδόσεις. Θα είμαστε όλοι παρόντες..

Φιλικά πάντα,
Λ.

ΝΙΚΟΣ ΔΑΛΑΡΟΥΓΚΑΣ είπε...

Πραγματικα εξαιρετικα ομορφη η χτεσινη βραδυα!Προσωπικα, με εντυπωσιασε ιδιαιτερα ο λογος του κυριου Χρηστου( επικουρου καθηγητη Ιστοριας )που με τοσο αναλυση αλλα και με παθος αναφεροταν σε ιστορικα γεγονοτα που διαδραματιστηκαν στην Αραχωβα.Επισης ηταν μια πολυ καλη αρχη η δημιουργια-εκπονηση ενος λευκωματος το οποιο ηταν αναγκαιο.Φωτογραφιες που δειχνουν σε ολες τις φασεις και περιοδους την Αραχωβα, αλλα και τις στιγμες των Αραχωβιτων.Αλλα οπως πολυ σωστα ειπε και ο κ.Γιαννελος στην εκδηλωση, δεν ηξερες ποιες φωτογραφιες να διαλεξεις για το περιεχομενο του λευκωματος.Μπροστα σε αυτες που εχω δει,τοσο απο εκθεσεις του συμπαθεστατου κ.Παναγιωτη Μυλωνα, αλλά και αλλων Αραχωβιτων, το περιεχομενο του λευκωματος ειναι φτωχο.Απο την αλλη ομως ειναι μια αρχη, ενα πολυ θετικο βημα και ξεκινημα που θα βοηθησει στην δημιουργια νεων λευκωματων και οχι μονο.Βεβαια, επισημαινω και παλι, η επιτυχια του συγκεκριμενου εργου, ειναι πως μεσα απο λιγες φωτογραφιες καταφερε ο δημιουργος να περασει στον αναγνωστη σε θεματικες ενοτητες, την ποικιλια της Αραχωβας ολες τις εποχες του χρονου, αλλα και την ζωη των Αραχωβιτων σε διαφορες στιγμες της καθημερινοτητας τους.Ενα μεγαλο μπραβο στους συντελεστες και καλη συνεχεια σε τετοιες αναλογες δραστηριοτητες και καλο ειναι, γνωριζιντας πως οι εποχες ειναι μυστηριες, να μην πολιτικοποιουμε και ερμηνευουμε παντα γυρω απο αυτον τον αξονα τετοιες ενεργειες.

Top