αραχωβα διαμονη αραχωβα διαμονη αραχωβα διαμονη αραχωβα διαμονη αραχωβα διαμονη αραχωβα διαμονη ενεργειακος επιθεωρητης ενεργειακος επιθεωρητης ενεργειακος επιθεωρητης ενεργειακος επιθεωρητης ενεργειακος επιθεωρητης ενεργειακο πιστοποιητικό ενεργειακο πιστοποιητικό ενεργειακο πιστοποιητικό ενεργειακο πιστοποιητικό ενεργειακο πιστοποιητικό ενεργειακο πιστοποιητικό αραχωβα αραχωβα αραχωβα αραχωβα αραχωβα αραχωβα αραχωβα

Πέμπτη 21 Οκτωβρίου 2010

Έργα και ημέρες - ένα βίντεο για τη Στερεά Ελλάδα

Από το Αυτοδιοικητικό κίνημα περιφέρειας Στερεάς

1 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Προβληματιζόμενος εδώ και χρόνια για την κατάσταση τούτης εδώ της χώρας (και έξω από οποιοδήποτε κομματικό μαντρί, πράγμα που σημαίνει πως ευτυχώς ακόμα σκέφτομαι...) εξήγαγα το τελικό μού συμπέρασμα για την κατάσταση τού σύγχρονου Έλληνα ή καλύτερα τού ΝΕΟέλληνα.
Το συμπέρασμα, λοιπόν είναι απλό: IQ Νεοέλληνα=IQ Μπαμπουίνου. Οι συμπαθέστατοι κατά τα άλλα συγγενείς μας θεωρώ πως διαθέτουν τις ίδιες, αν όχι και ανώτερες(...), νοητικές ικανότητες με αυτές του μέσου ΝΕΟέλληνα.
43, 92% (3.012.373 ψήφοι ΠΑ.ΣΟ.Κ) και 33,48% (2.295.967 ψήφοι Ν.Δ.), δηλαδή 5.308.340 ψηφοφόροι ΝΕΟέλληνες από τα 6.858.331, αποφάσισαν να συνεχίσουν την ''δημοκρατική κοινοβουλευτική παράδοση'' μας.

Άρα γιατί φωνασκείτε τώρα;
που ανανέωσαν τη θητεία της πολύχρονης κοινοβουλευτικής Χούντας οφείλετε να το βουλώσετε και να ''θαυμάστε το τέρας που αναθρέψατε''!!!
Σταματήστε πια αυτήν την ελεεινή και υποκριτική κλάψα και απολαύστε το!!!
Απολαύστε τα μέτρα για την αποπληρωμή των δανείων τών πολυτελών αυτοκινήτων, των βιλών και όλου του πλούτου των πατέρων της κοινοβουλευτικής Χούντας, που εσείς ψηφίσατε!!!
Απελευθέρωση αγορών δε θέλατε για να αισθάνεστε ευρωπαίοι; Πληρώστε τώρα τα πιο ακριβά προϊόντα!

Top