αραχωβα διαμονη αραχωβα διαμονη αραχωβα διαμονη αραχωβα διαμονη αραχωβα διαμονη αραχωβα διαμονη ενεργειακος επιθεωρητης ενεργειακος επιθεωρητης ενεργειακος επιθεωρητης ενεργειακος επιθεωρητης ενεργειακος επιθεωρητης ενεργειακο πιστοποιητικό ενεργειακο πιστοποιητικό ενεργειακο πιστοποιητικό ενεργειακο πιστοποιητικό ενεργειακο πιστοποιητικό ενεργειακο πιστοποιητικό αραχωβα αραχωβα αραχωβα αραχωβα αραχωβα αραχωβα αραχωβα

Σάββατο 16 Οκτωβρίου 2010

Σύστημα παρακολούθησης των χρηστών του ίντερνετ από την ΕΛ.ΑΣ.

"Η Ασφάλεια ξέρει", τραγουδούσε πριν καν δημιουργηθεί το ίντερνετ ο Γιάννης Αγγελάκας. Τώρα ξέρει πολλά περισσότερα. Όχι ο πρώην τραγουδιστής του συγκροτήματος Τρύπες αλλά η… Ασφάλεια.

Η ΕΛ.ΑΣ. θα έχει σύντομα στα χέρια της ένα «όπλο» με το οποίο μπορεί να παρεισφρέει και να παρακολουθεί οποιονδήποτε ηλεκτρονικό υπολογιστή! Πώς μεταφράζεται αυτό;

Ότι οι άντρες της Αντιτρομοκρατικής και της Δίωξης Ηλεκτρονικού Εγκλήματος έχουν τη δυνατότητα να βλέπουν της περιηγήσεις στο διαδίκτυο, την ηλεκτρονική αλληλογραφία και τις συνομιλίες των χρηστών.

Από το newsbeast.gr

3 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Και όλα αυτά με κυβέρνηση του σοσιαλιστικού ,δημοκρατικού κ.λ.π. Πασοκ και με πρωθυπουργό τον πρόεδρο της σοσιαλιστικής διεθνούς.

Για γέλια ή για κλάματα....

Ανώνυμος είπε...

Για κλάματα είναι.Έλεος τι πάνε και βρίσκουνε.....

Ανώνυμος είπε...

Αν εφαρμοστεί τίποτα τέτοιο από τη μία είναι καλό από την άλλη κακό.

Top