αραχωβα διαμονη αραχωβα διαμονη αραχωβα διαμονη αραχωβα διαμονη αραχωβα διαμονη αραχωβα διαμονη ενεργειακος επιθεωρητης ενεργειακος επιθεωρητης ενεργειακος επιθεωρητης ενεργειακος επιθεωρητης ενεργειακος επιθεωρητης ενεργειακο πιστοποιητικό ενεργειακο πιστοποιητικό ενεργειακο πιστοποιητικό ενεργειακο πιστοποιητικό ενεργειακο πιστοποιητικό ενεργειακο πιστοποιητικό αραχωβα αραχωβα αραχωβα αραχωβα αραχωβα αραχωβα αραχωβα

Δευτέρα 11 Οκτωβρίου 2010

Το πρόβλημα με το τσιγάρο

Όλοι ξέρουμε ότι έχει ψηφιστεί νόμος όπου απαγορεύεται το κάπνισμα σε δημόσιους και κλειστούς χώρους, καθημέρινα όμως διαπιστώνω ότι τόσο οι καταστηματάρχες των καφετεριών όσο και οι θεριακλίδες καπνιστές δεν σέβονται ούτε τούς νόμους αλλά ούτε και τούς πελάτες.
Είναι μεγάλη κοροιδία να μην υπάρχουνε τασάκια στα τραπεζάκια και εκεί πού πιστεύεις ότι θα κάτσεις σε ένα καθαρό περιβάλλον να πιείς τον καφέ ή το ποτό σου να εμφανίζονται τα τασάκια!
Δεν καπνίζω αλλά τόσα χρόνια σεβάστηκα αυτούς που καπνίζουνε και όταν αποφάσιζα να κάτσω σε ένα μαγαζί ήξερα ότι θα εισπνεύσω το καπνό του καπνιστή, δεν μπορούσα όμως να πω κάτι γιατί θα μου έλεγε εάν δεν σου αρέσει κάτσε σπίτι σου και θα είχε και δίκιο. Τώρα λοιπόν πρέπει και οι καπνιστές αλλά ακόμα περισσότερο οι καταστηματάρχες να σεβαστούνε τούς μη καπνίζοντες εφόσον έχει ψηφιστεί και σχετικός νόμος!
Δεν είμαστε πλέον υποχρεωμένοι να ανεχόμαστε ένα βρόμικο από τη κάπνα περιβάλλον τόσο εμείς οι ενήλικοι όσο και οι ανήλικοι που βρίσκονται σε ένα μαγαζί!
Μη μας αναγκάσουνε να γίνουμε ρουφιάνοι ώστε να πληρώσουνε πρόστιμα τόσο οι καταστηματάρχες όσο και οι καπνιστές.

Από Αναγνώστη

5 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Τουλάχιστον στα μαγαζιά της Αράχωβας δεν πρόκειται να αλλάξει κάτι.

R2 είπε...

ΓΙΑΤΙ?

ΜΕΛΙΓΑΛΑΣ είπε...

Ας βάλουνε καλάμια , απο ένα για κάθε πελάτη και να φυσάει τον ανήφορο να πηγαίνει κατευθείαν στον εξαερισμό .

Ανώνυμος είπε...

Μόλις αρχίσουνε να πέφτουνε τα πρώτα πρόστιμα δεν νομίζω ότι θα συνεχίσουνε να φουμάρουνε θα τους κοπεί ο βήχας.Όλο και κάποιος θα βρεθεί να κάνει καταγγελίες μη ξεχνάμε ότι έρχονται και πολλοί ξένοι στο χωριό μας.Υπάρχουνε πολλά στραβόξιλα γύρω μας.

Στραβων είπε...

Χαχαχα ωραίος ο μελιγαλάς, συμφωνώ 100%!

Top