αραχωβα διαμονη αραχωβα διαμονη αραχωβα διαμονη αραχωβα διαμονη αραχωβα διαμονη αραχωβα διαμονη ενεργειακος επιθεωρητης ενεργειακος επιθεωρητης ενεργειακος επιθεωρητης ενεργειακος επιθεωρητης ενεργειακος επιθεωρητης ενεργειακο πιστοποιητικό ενεργειακο πιστοποιητικό ενεργειακο πιστοποιητικό ενεργειακο πιστοποιητικό ενεργειακο πιστοποιητικό ενεργειακο πιστοποιητικό αραχωβα αραχωβα αραχωβα αραχωβα αραχωβα αραχωβα αραχωβα

Δευτέρα 11 Οκτωβρίου 2010

Πρώτο βραβείο για την Τζίνα Δημακοπούλου στην έκθεση Art and the City

Πρωτιά για την Τζίνα Δημακοπούλου που πήρε μέρος στην πρωτότυπη ομαδική θεματική έκθεση, με τίτλο Art and the City, που πραγματοποιηθηκε στη Στοά Σπύρου Μίλιου από τις 30 Σεπτεμβρίου έως τις 10 Οκτωβρίου 2010. Η έκθεση διοργανώθηκε από την Picar, μέλος του Ομίλου Τραπέζης Πειραιώς και το City Link.

Στη φωτογραφία η Τζίνα αμέσως μετά τη βράβευσή της, μπροστά στο έργο της

Την επιμέλεια της έκθεσης είχε η Ίριδα Κρητικού. Οι είκοσι καλλιτέχνες που έλαβαν μέρος δημιούρησαν και ολοκλήρωσαν τα έργα τους στο χώρο της στοάς υπό το βλέμμα των περαστικών που είχαν την ευκαιρία να παρατηρήσουν την τεχνική τους και να παρακολουθήσουν τα στάδια της ολοκλήρωσης των έργων.

Την πρωτοβουλία της βράβευσης με χρηματικό έπαθλο για τα τρία πρώτα έργα, τα οποία συγκέντρωσαν τις μεγαλύτερες βαθμολογίες από τους κριτές, την είχε η Τράπεζα Πειραιώς και το μέλος της Τράπεζας Πειραιώς, Picar που ήταν και χορηγός της έκθεσης.

Το έργο της Τζίνας Δημακοπούλου συγκέντρωσε τη μεγαλύτερη βαθμολογία.

Συγχαρητήρια κι από μένα στην Τζίνα και εύχομαι πάντα επιτυχίες...

Ντελάλης

2 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Μπράβο Τζίνα. Μας κάνεις υπερήφανους σαν Αραχωβίτες . Να σε καμαρώνουν οι δικοί σου και πάνω απ’ όλους η Μάνα σου. Καλή σταδιοδρομία από δώ και πέρα.

ΑΧΟΣ είπε...

O AXOΣ ΚΑΜΑΡΩΝΕΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΛΛΙΤΕΧΝΙΚΗ ΤΟΥ ΔΙΕΥΘΥΝΤΡΙΑ.ΜΠΡΑΒΟΟΟΟΟ

Top